LV > Nyheter

Friday, 17 November, 18:32

LV - 17 okt 17 kl. 13:30

Dagambulans även om helgernaVäntetiden på ambulans har ökat med mer än en minut i Hultsfred på fyra år. Snittet ligger nu på 16 minuter en bra bit över rikssnittet. Mot bakgrund av det vill landstingsmajoriteten förstärka ambulansverksamheten med två dagambulanser under helgerna i den mellersta länsdelen..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Hultsfred

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagambulans, ävenom , helgerna
Trelleborgs Allehanda - 22 jul 14 kl. 17:30

Tången bort på helgerna

Foto: Claes Nyberg
Det varma vädret lockar många badgäster till Dalabadet. Men även tången trivs på platsen och drar in i mängder varje dag. Därför ska kommunen nu börja rensa även på helgerna i stället för bara på vardagarna.

Dalarnas tidningar - 04 maj 11 kl. 10:13

Dagambulans ersätts av dygnsambulans i sommar

[MORA] Förra sommaren fanns två dygnet runt -ambulanser och en dagambulans i Moraområdet. - Till i sommar sker en beredskapshöjning. Det blir tre dygnet runt ambulanser att tillgå i Moraområdet, säger Åke Centervärn, tillförordnad verksamhetschef för landstingets ambulanssjukvård fram till den sista juni i år..

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 13 kl. 16:45

Hårt tryck på lasarettet över helgerna

Foto: colourbox.com
Ovanligt många äldre sökte hjälp på Trelleborgs lasarett under jul- och nyårshelgerna. Men något utbrott av influensaepidemi har man inte sett till i Trelleborg.

Kristianstadsbladet - 04 jan 13 kl. 10:14

Ett stort antal bostadsinbrott under helgerna

Under jul- och nyårshelgerna har 17 bostadsinbrott ägt rum i närpolisområde Hässleholm. I vissa fall har tjuvarna upptäckts och flytt. Ännu är ingen gripen.

Kristianstadsbladet - 20 jan 14 kl. 09:27

Lösning för buss på helgerna

När Pågatågsstoppet infördes i mitten av december gjordes förändringar i busstrafiken.
På vardagarna ger buss 558 en relativt god förbindelse för Gualövsborna, men inga bussar går på helgerna. För att lösa helgtrafiken kommer kommunen att köpa en lokal lösning som under testperioden är kostnadsfri för resenärerna.

Kristianstadsbladet - 28 jan 14 kl. 14:12

Post även på helgen


Konkurrensen hårdnar bland postbolagen. DB Schenker hoppas på att ta marknadsandelar med en ny tjänst - brev tillsammans med morgontidningen.DB Schenker har inlett ett samarbete med bolaget Mtd (Morgontidig distribution) vars tidningsbud kommer att dela ut brev under sina rundor, även på helgerna.

TA - 28 jan 14 kl. 14:12

Post även på helgen


Konkurrensen hårdnar bland postbolagen. DB Schenker hoppas på att ta marknadsandelar med en ny tjänst - brev tillsammans med morgontidningen.DB Schenker har inlett ett samarbete med bolaget Mtd (Morgontidig distribution) vars tidningsbud kommer att dela ut brev under sina rundor, även på helgerna.

Opinionen.se - 28 jan 14 kl. 14:16

Post även på helgen


Konkurrensen hårdnar bland postbolagen. DB Schenker hoppas på att ta marknadsandelar med en ny tjänst – brev tillsammans med morgontidningen. DB Schenker har inlett ett samarbete med bolaget Mtd (Morgontidig distribution) vars tidningsbud kommer att dela ut brev under sina rundor, även på helgerna.

BT - 28 jan 14 kl. 14:13

Post även på helgen

Konkurrensen hårdnar bland postbolagen. DB Schenker hoppas på att ta marknadsandelar med en ny tjänst - brev tillsammans med morgontidningen. DB Schenker har inlett ett samarbete med bolaget Mtd (Morgontidig distribution) vars tidningsbud kommer att dela ut brev under sina rundor, även på helgerna.

BT - 24 sep 14 kl. 12:57

Även London får t-bana dygnet runt

Världens äldsta tunnelbana ska börja gå dygnet runt på helgerna från nästa höst, meddelade Transport for London (TFL) på onsdagen. I dag går den brittiska huvudstadens tunnelbana till omkring midnatt, men efter det är Londonbor och turister hänvisade till att ta taxi eller att åka nattbuss. I september nästa år, en start som sammanfaller med rugby-VM, ska de kunna använda stora delar av tunnelbanesystemet även under småtimmarna, enligt TFL.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Ny tränarduo i ÅFF

Efter den miserabla fotbollssäsongen, som slutade med att Åtvidabergs FF degraderades från Superettan, har klubben nu hittat de som ska gå i täten på vägen tillbaka..

LV - just nu

Fastighetsägare får bakläxa

Fastighetsägare som slarvat med ventilationen får bakläxa av miljö- och byggnadsnämnden. Sammanlagt tog nämnden beslut om tolv vitesförelägganden vid sitt senaste sammanträde i onsdags. - Det är alldeles för mycket.

LV - 45 minuter sedan

Byggstart för soldäck på Slottsholmen

I slutet av november inleds arbetena i två etapper med gång-och cykelbana samt ett soldäck intill Gamlebyviken. Arbetet beräknas vara klart den 1 juli 2018..

LV - 1 timme sedan

Förskolor tänder ljus för barn

Återigen kommer förskolorna i Västerviks kommun att delta i en ljusmanifestation intill Stadsparken i Västervik. Syftet är att uppmärksamma barns rätt att synas, höras och att vara en viktig del av samhället..

LV - 2 timmar sedan

Tre gånger så hög dos

En farmaceut skulle späda medicinen till rätt dos där utspädningen sker i tre steg. Meningen var att man skulle spä med 30 ml tre gånger men så skedde bara en enda gång. Barnets medicin fick därför tre gånger så stark dos än vad han skulle ha..

LV - 2 timmar sedan

Då är det dags för GP-fest i Målilla

Målilla kommer att stå värd för ett GP-race i speedway även nästa år. Nu är det klart när tävlingen kommer att köras..

LV - 3 timmar sedan

Nu äger kommunen Vartaområdet

Den här gången gick det bättre... Kommunchefen Lars Rönnlund kunde vid lunchtid i dag slutföra affären och köpa Evensys för en krona, bolaget som äger byggnader och mark på Vartaområdet i Hultsfred..

LV - 4 timmar sedan

Chelsea tilldelas stipendium

När hon medverkade i Idol 2016 var det många som fick upp ögonen för den unga sångerskan från Vimmerby. Sedan dess har Chelsea Chepkosegei jobbat hårt med sin musikkarriär vid sidan av skolan. I går kväll tilldelades hon Sparbanksstiftelsens stipendie för sitt driv.

LV - 4 timmar sedan

Åtalas för grov stöld av husbil och verktyg värt en miljon kronor

En man född 1987 åtalas för två fall av grov stöld sedan han stulit en husbil och verktyg till ett sammanlagt värde av en miljon kronor tillsammans med två andra män. Åklagaren lutar sig mot omfattande bevisning och menar att stölderna är en del i en grov organiserad brottslighet..

LV - 5 timmar sedan

Akut behov av plats i förskolan

Det behövs mellan 35 och 40 nya platser i förskolan för att klara det akuta behovet. Barn- och utbilningsnämnden vill ge plats för fler barn på Evahagen i Virserum, Venhaga i Målilla, Furuängen i Mörlunda och Ekbacken i Vena..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.