LV > Nyheter

Tuesday, 23 January, 09:04

LV - 17 okt 17 kl. 13:30

Dagambulans även om helgernaVäntetiden på ambulans har ökat med mer än en minut i Hultsfred på fyra år. Snittet ligger nu på 16 minuter en bra bit över rikssnittet. Mot bakgrund av det vill landstingsmajoriteten förstärka ambulansverksamheten med två dagambulanser under helgerna i den mellersta länsdelen..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Hultsfred

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagambulans, ävenom , helgerna
Trelleborgs Allehanda - 22 jul 14 kl. 17:30

Tången bort på helgerna

Foto: Claes Nyberg
Det varma vädret lockar många badgäster till Dalabadet. Men även tången trivs på platsen och drar in i mängder varje dag. Därför ska kommunen nu börja rensa även på helgerna i stället för bara på vardagarna.

Dalarnas tidningar - 04 maj 11 kl. 10:13

Dagambulans ersätts av dygnsambulans i sommar

[MORA] Förra sommaren fanns två dygnet runt -ambulanser och en dagambulans i Moraområdet. - Till i sommar sker en beredskapshöjning. Det blir tre dygnet runt ambulanser att tillgå i Moraområdet, säger Åke Centervärn, tillförordnad verksamhetschef för landstingets ambulanssjukvård fram till den sista juni i år..

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 13 kl. 16:45

Hårt tryck på lasarettet över helgerna

Foto: colourbox.com
Ovanligt många äldre sökte hjälp på Trelleborgs lasarett under jul- och nyårshelgerna. Men något utbrott av influensaepidemi har man inte sett till i Trelleborg.

Kristianstadsbladet - 04 jan 13 kl. 10:14

Ett stort antal bostadsinbrott under helgerna

Under jul- och nyårshelgerna har 17 bostadsinbrott ägt rum i närpolisområde Hässleholm. I vissa fall har tjuvarna upptäckts och flytt. Ännu är ingen gripen.

Nya Wermlands Tidningen - 17 jan 18 kl. 06:00

Karlskoga får en dagambulans

Förutom att Region Örebro läns ambulanser är näst snabbast i landet på att rycka ut, nu ska även servicen bli bättre i Karlskoga..

Kristianstadsbladet - 20 jan 14 kl. 09:27

Lösning för buss på helgerna

När Pågatågsstoppet infördes i mitten av december gjordes förändringar i busstrafiken.
På vardagarna ger buss 558 en relativt god förbindelse för Gualövsborna, men inga bussar går på helgerna. För att lösa helgtrafiken kommer kommunen att köpa en lokal lösning som under testperioden är kostnadsfri för resenärerna.

Kristianstadsbladet - 28 jan 14 kl. 14:12

Post även på helgen


Konkurrensen hårdnar bland postbolagen. DB Schenker hoppas på att ta marknadsandelar med en ny tjänst - brev tillsammans med morgontidningen.DB Schenker har inlett ett samarbete med bolaget Mtd (Morgontidig distribution) vars tidningsbud kommer att dela ut brev under sina rundor, även på helgerna.

TA - 28 jan 14 kl. 14:12

Post även på helgen


Konkurrensen hårdnar bland postbolagen. DB Schenker hoppas på att ta marknadsandelar med en ny tjänst - brev tillsammans med morgontidningen.DB Schenker har inlett ett samarbete med bolaget Mtd (Morgontidig distribution) vars tidningsbud kommer att dela ut brev under sina rundor, även på helgerna.

Opinionen.se - 28 jan 14 kl. 14:16

Post även på helgen


Konkurrensen hårdnar bland postbolagen. DB Schenker hoppas på att ta marknadsandelar med en ny tjänst – brev tillsammans med morgontidningen. DB Schenker har inlett ett samarbete med bolaget Mtd (Morgontidig distribution) vars tidningsbud kommer att dela ut brev under sina rundor, även på helgerna.

BT - 28 jan 14 kl. 14:13

Post även på helgen

Konkurrensen hårdnar bland postbolagen. DB Schenker hoppas på att ta marknadsandelar med en ny tjänst - brev tillsammans med morgontidningen. DB Schenker har inlett ett samarbete med bolaget Mtd (Morgontidig distribution) vars tidningsbud kommer att dela ut brev under sina rundor, även på helgerna.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Lösspringande hund vid riksväg 40

Polisen i norra Kalmar län har haft en mycket lugn natt. En av de sex händelser som rapporterats är en lösspringande hund intill riksväg 40 utanför Vimmerby..

LV - 13 timmar sedan

Kan något slå Östmans straff-trolleri?

Västerviks IK-forwarden Kalle Östman, i fjol i Vimmerby, gjorde ett alldeles galet snyggt straffmål i förra veckan. Nu kan du rösta fram det till veckans mål i HockeyAllsvenskan..

LV - 16 timmar sedan

Se upp i Allén - trafikljusen ur funktion

Trafikljusen i Allén var ur funktion under måndagen..

LV - 17 timmar sedan

Åklagaren tror att utredningen kan växa ytterligare

En barnläkare är häktad misstänkt för flera sexualbrott mot barn. Brotten ska ha skett när han arbetat på en barnmottagning i Stockholm under en period..

LV - 21 timmar sedan

Kräver handlingsplan för medicinkliniken

Situationen på länssjukhusets medicinklinik, med flitigt omvittnade bemannings- och arbetsmiljöproblem, har kommit till vägs ände. Av medarbetarenkäten framgår att personalen oroar sig för patientsäkerheten. Eftersom det var den rödgröna majoritetens beslut hösten 2016 att inte återöppna sommarstängda vårdplatser som ledde fram till dagens kris, kräver vi nu att majoriteten också tar politiskt ansvar för att lösa den..

LV - 20 timmar sedan

Man gripen för grov misshandel i morse

En ung man slängde hett vatten på en annan ung man på ett boende på måndagsmorgonen. Nu misstänks en 20-åring för grov misshandel..

LV - 20 timmar sedan

Ett 40-tal ungdomar kom första gången!

I fredags kväll arrangerade Södra Vi IF, Södra Vi Hembygdsförening och Hyresgästföreningen för första gången en kväll med "Fredags-häng" för att aktivera ungdomar i samhället. Det är ett led i att motverka bus och skadegörelse...

LV - 21 timmar sedan

Högt prat fick chauffören att bromsa kraftigt - 18-åring skadade sig

Ungdomars höga prat i bussen fick chauffören att markera sitt missnöje med en kraftig inbromsning. I samband med det flög en av ungdomarna framåt och skadade sig. Händelsen är nu anmäld som misshandel..

LV - 23 timmar sedan

Robert briljerade – i ”fel” sport

Snacka om succédebut... I sin första endurotävling någonsin kom 16-årige Robert Blom sjua i Smålandscupen. – Det var långt över förväntan, säger han..

LV - 23 timmar sedan

Inbrott på företag upptäckt i morse

Lufttrycksmaskiner till ett värde av runt 400 000 kronor befaras har stulits vid ett inbrott i helgen. Polisen har fått samtal om inbrottet som upptäcktes nu på måndagsmorgonen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.