LV > Nyheter

Wednesday, 25 April, 03:06

LV - 17 okt 17 kl. 13:30

Dagambulans även om helgernaVäntetiden på ambulans har ökat med mer än en minut i Hultsfred på fyra år. Snittet ligger nu på 16 minuter en bra bit över rikssnittet. Mot bakgrund av det vill landstingsmajoriteten förstärka ambulansverksamheten med två dagambulanser under helgerna i den mellersta länsdelen..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Hultsfred

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagambulans, ävenom , helgerna
Trelleborgs Allehanda - 22 jul 14 kl. 17:30

Tången bort på helgerna

Foto: Claes Nyberg
Det varma vädret lockar många badgäster till Dalabadet. Men även tången trivs på platsen och drar in i mängder varje dag. Därför ska kommunen nu börja rensa även på helgerna i stället för bara på vardagarna.

Dalarnas tidningar - 04 maj 11 kl. 10:13

Dagambulans ersätts av dygnsambulans i sommar

[MORA] Förra sommaren fanns två dygnet runt -ambulanser och en dagambulans i Moraområdet. - Till i sommar sker en beredskapshöjning. Det blir tre dygnet runt ambulanser att tillgå i Moraområdet, säger Åke Centervärn, tillförordnad verksamhetschef för landstingets ambulanssjukvård fram till den sista juni i år..

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 13 kl. 16:45

Hårt tryck på lasarettet över helgerna

Foto: colourbox.com
Ovanligt många äldre sökte hjälp på Trelleborgs lasarett under jul- och nyårshelgerna. Men något utbrott av influensaepidemi har man inte sett till i Trelleborg.

Kristianstadsbladet - 04 jan 13 kl. 10:14

Ett stort antal bostadsinbrott under helgerna

Under jul- och nyårshelgerna har 17 bostadsinbrott ägt rum i närpolisområde Hässleholm. I vissa fall har tjuvarna upptäckts och flytt. Ännu är ingen gripen.

Nya Wermlands Tidningen - 17 jan 18 kl. 06:00

Karlskoga får en dagambulans

Förutom att Region Örebro läns ambulanser är näst snabbast i landet på att rycka ut, nu ska även servicen bli bättre i Karlskoga..

Skånskan - 20 mar 18 kl. 07:00

S och V vill se fler bussar på helgerna

Sjöbo Socialdemokraterna och Vänsterpartiet vill att det ska gå fler bussar på helgerna. Partierna vill därför att kommunen tar reda på vad det kostar att köpa till fler avgångar till de närliggande storstäderna samt till byarna inom kommunen. ERWP.

Kristianstadsbladet - 20 jan 14 kl. 09:27

Lösning för buss på helgerna

När Pågatågsstoppet infördes i mitten av december gjordes förändringar i busstrafiken.
På vardagarna ger buss 558 en relativt god förbindelse för Gualövsborna, men inga bussar går på helgerna. För att lösa helgtrafiken kommer kommunen att köpa en lokal lösning som under testperioden är kostnadsfri för resenärerna.

Kristianstadsbladet - 28 jan 14 kl. 14:12

Post även på helgen


Konkurrensen hårdnar bland postbolagen. DB Schenker hoppas på att ta marknadsandelar med en ny tjänst - brev tillsammans med morgontidningen.DB Schenker har inlett ett samarbete med bolaget Mtd (Morgontidig distribution) vars tidningsbud kommer att dela ut brev under sina rundor, även på helgerna.

TA - 28 jan 14 kl. 14:12

Post även på helgen


Konkurrensen hårdnar bland postbolagen. DB Schenker hoppas på att ta marknadsandelar med en ny tjänst - brev tillsammans med morgontidningen.DB Schenker har inlett ett samarbete med bolaget Mtd (Morgontidig distribution) vars tidningsbud kommer att dela ut brev under sina rundor, även på helgerna.

Opinionen.se - 28 jan 14 kl. 14:16

Post även på helgen


Konkurrensen hårdnar bland postbolagen. DB Schenker hoppas på att ta marknadsandelar med en ny tjänst – brev tillsammans med morgontidningen. DB Schenker har inlett ett samarbete med bolaget Mtd (Morgontidig distribution) vars tidningsbud kommer att dela ut brev under sina rundor, även på helgerna.

Fler nyheter från LV

LV - 3 timmar sedan

Livlig debatt på företagsträff

Kindas ledande politiker mötte verkligen upp när Företagarna Kinda-Ydre, kallade till informationsmöte inför höstens val. Väl på plats i Församlingsgården fick de finna sig i att ställas på plats nere mot bakre väggen - och där överösas av frågor. Precis som det ska vara, således..

LV - 3 timmar sedan

Extra möte om krisen i VIK redan på onsdagen

Det blir ett extra kommunstyrelsemöte i Västervik, redan på onsdagen, med anledning av den ekonomiska krisen i VIK..

LV - 3 timmar sedan

Säker cupseger för VIF i Oskarshamn

Vimmerby IF hade inga större problem att besegra division fem-laget IFK Oskarshamn i tisdagskvällens bortamatch i Smålandscupen. Siffrorna stannade till slut vid 5-0. - En svår match men vi gör det bra, tyckte tränaren David Lindgren..

LV - 4 timmar sedan

Inte ens råd med bemanning

Våra politiker förefaller inriktade på att skapa nya höghastighetsbanor på järnvägen..

LV - 5 timmar sedan

Ung man dök upp bakifrån och ryckte åt sig halsbandet

En 95-årig kvinna blev i dag överfallen och rånad på ett guldhalsband vid entrén till de äldreboende där hon bor..

LV - 5 timmar sedan

Bemanningen i skolan - nu vÄdjar fÖrÄldrafÖreningen till kommunstyrelsen

Debatten om behoven i skolan och bemanningen till höstterminen svallar högt i Vimmerby. tidigare i dag vädjade en lärare till föräldrar att agera. Svaret lät inte dröja på sig.

LV - 5 timmar sedan

Lyckad gruspremiär av Albin i Älmhult

I helgen kördes rallytävlingen "Silverkongen" med start och mål i Älmhult. Ydre Motorklubbs Albin Nordh från Kisa med codrivern Mattias Erixon Nässjö Motorklubb fanns med bland de startande, och den här tävlingen visade Albin och Mattias verkligen konkurrenterna att de är att räkna med i kommande tävlingar..

LV - 8 timmar sedan

EU-politiker talar i Vimmerby på Första maj

Det blir en EU-politiker som håller tal när socialdemokraterna firar arbetarrörelsens dag, första maj i Vimmerby på tisdag..

LV - 10 timmar sedan

Lions delade ut stipendier

Lions i Vimmerby delade ut stipendier och det gjorde de på sitt månadsmöte i Hantverkslokalen i Vimmerby..

LV - 10 timmar sedan

Larm om brand i byggnad

Vid 14. 20 kom ett larm om brand i byggnad. Enligt inledande uppgifter ska det röra sig om rökutveckling från en lokal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.