BT > Inrikes

Friday, 17 November, 18:34

Liknande nyheter

Taggar: Åtalas för smugglingav 74 , kilo, narkotika
Nya Wermlands Tidningen - 23 nov 12 kl. 19:59

Försökte fly med 32 kilo narkotika

Den 47-årige mannen försökte fly från tullen, med 32 kilo narkotika i bagaget. Nu har han dömts till fem års fängelse..

Västerbottens Folkblad - 04 sep 14 kl. 13:27

Fängelse- hade över 1,5 kilo narkotika

Den 28-årige Umeåbon hade över 1,5 kilo narkotika i sin ägo när polisen grep honom. Plus ett avsågat gevär. Nu döms han till fängelse i ett år och åtta månader för flera fall av narkotikabrott och ett vapenbrott.

Nya Wermlands Tidningen - 15 okt 14 kl. 17:48

Greps med 10 kilo narkotika

Två män, 32 och 39 år gamla, ska ha försökt smuggla tio kilo narkotika över den värmländska gränsen mot Norge..

Expressen - 14 apr 16 kl. 12:34

Tullens rekordbeslag – 311 kilo narkotika

Här är norska tullens rekordbeslag. En svensk passerade gränsen med 311 kilo narkotika i bilen. – Det är det största vi någonsin tagit.

Nerikes Allehanda - 08 jul 16 kl. 11:55

Hanterade 100 kilo narkotika – örebroare döms till 6 år

En 41-årig örebroare har dömts till sex års fängelse för grovt narkotikabrott efter att ha hanterat över 100 kilo narkotika. En tidigare åtalad 32-årig man frikänns från anklagelserna..

BT - 07 nov 16 kl. 12:40

Döms efter att ha haft ett kilo narkotika i bilen

En man i 35-årsåldern från Tranemo kommun döms till ett halvår i fängelse. Detta efter att polisen påträffat ett knappt kilo narkotika i mannens bil..

Sydsvenskan - 03 jun 17 kl. 03:59

Gömde flera kilo narkotika i bilsäten

En man försökte smuggla in flera kilo narkotika till Sverige, nu döms han till sex års fängelse och utvisning, skriver Sydsvenskan. Mannen stoppades i gränskontrollen vid Lernacken vid Öresundsbron. När en tulltjänsteman genomförde en kontroll av bilen.

UNT - 03 jun 17 kl. 03:59

Gömde flera kilo narkotika i bilsäten

En man försökte smuggla in flera kilo narkotika till Sverige, nu döms han till sex års fängelse och utvisning, skriver Sydsvenskan..

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 17 kl. 03:59

Gömde flera kilo narkotika i bilsäten

En man försökte smuggla in flera kilo narkotika till Sverige, nu döms han till sex års fängelse och utvisning, skriver Sydsvenskan. Mannen stoppades i gränskontrollen vid Lernacken vid Öresundsbron. När en tulltjänsteman genomförde en kontroll av bilen.

DN - 03 jun 17 kl. 05:30

Gömde flera kilo narkotika i bilsäten

En man försökte smuggla in flera kilo narkotika till Sverige, nu döms han till sex års fängelse och utvisning, skriver Sydsvenskan..

Expressen - 26 aug 17 kl. 19:46

Fyndet: 150 kilo narkotika hittades i lastbil med rödlök

Cirka 150 kilo narkotika gömt i ett lönnfack smugglades in med en lastbil.Tingsrätten dömde föraren till åtta års fängelse.Nu kommer domen – hovrätten friar mannen då det inte fanns tillräckliga bevis.

Fler nyheter från BT

BT - 2 timmar sedan

Söner och make hotade mamma med halalslakt

Med hot om att bli släpad efter en bil och halalslaktas misshandlades mamman av sina två söner och sin make, enligt ett åtal. Orsaken var att de hade hittat bilder och filmer på kvinnan i hennes mobil som de inte gillade. Även brödernas syster och mannens dotter fick motta hot med samma innebörd.

BT - 2 timmar sedan

100 får gå från Migrationsverket i Gävle

Runt 100 tjänster kommer att försvinna vid Migrationsverket i Gävle, rapporterar P4 Gävleborg. Myndigheten meddelade i veckan att 1 200 tjänster kommer att försvinna på asylprövningsenheter landet över.(TT).

BT - 3 timmar sedan

MP-styrelsen i Västerbotten sparkas

Miljöpartiets styrelser i Västerbotten och i Umeå petas, skriver Västerbottens-Kuriren. Det är partiledningen som har fattat beslutet. MP säger i ett pressmeddelande, enligt tidningen, att beslutet har fattats på grund av många års svåra konflikter.

BT - 3 timmar sedan

20-åringar åtalas för guldrån i Uddevalla

Två män i 20-årsåldern åtalas vid Uddevalla tingsrätt för rån och en av dem för övergrepp i rättssak. Enligt åtalet har männen i slutet på augusti rånat en guldbutik i centrala Uddevalla. De kom över guld och smycken till ett värde av 1 500 000 kronor.

BT - 5 timmar sedan

Ett socialt EU på helt olika villkor

EU-ledarna möts i Göteborg för att diskutera hur arbetsliv och livsvillkor ska kunna förbättras. Men de har helt olika utgångslägen. Skillnaderna mellan EU-länderna är stora på det sociala området.

BT - 6 timmar sedan

Man häktad misstänkt för mord i Jönköping

En man i 50-årsåldern har häktats misstänkt för mord på den 40-årige man som hittades död i en bostad utanför Jönköping i helgen. - Åklagaren har lagt fram sådana omständigheter som gör att det är sannolika skäl, och då blir man häktad.(TT).

BT - 8 timmar sedan

Kvinna misstänkt mördad - man gripen

En kvinna har hittats död i västra Stockholm, rapporterar Expressen. Polisen har gripit en man och utreder händelsen som ett mord. - Det är lite oklara omständigheter, säger polisens presstalesperson Anders Bryngelsson till tidningen.

BT - 8 timmar sedan

Man misstänks för inbrott på flygplats

En man i 40-årsåldern misstänks för inbrottet på Gällivare flygplats i slutet av oktober, rapporterar P4 Norrbotten. Brottsmisstanken rör inbrott i skyddsobjekt. Händelsen rubricerades i ett tidigare skede som sabotage, men polisen har inte funnit några bevis för den brottsmisstanken.

BT - 8 timmar sedan

Backade på cyklist - åtalas för dödsolycka

En 26-årig man åtalas misstänkt för vållande till annans död sedan han backat på en cyklist i Limhamn i Malmö i somras. Den 88-årige mannen fördes till sjukhus, men avled dagen därpå. Den åtalade föraren bestrider ansvar och anser att han inte har begått något brott, skriver Sydsvenskan.

BT - 8 timmar sedan

Tre åtalas för illegal cigarettfabrik

Tullen beslagtog över 15,1 miljoner cigaretter och 10,8 ton tobak, samt maskiner för cigarettillverkning, vid ett tillslag mot en illegal cigarettfabrik i en ort i Västergötland i juli. Bara maskinerna anses ha ett värde på omkring 10 miljoner.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.