LV > Nyheter

Friday, 17 November, 18:34

Liknande nyheter

Taggar: Har bestämtsig för , Gullringenskriver på inom , kort
Vimmerby Tidning - 03 aug 13 kl. 00:55

Gullringen plockar in brassarna

Adysson verkar inte återvända – men det blir ändå ingen brasselös höst på Gullemon.
Gullringen har bestämt sig för att plocka in brasseduon Carlos och Akira.
– Vi räknar med att vi har tappat Adysson och då var vi tvungna, säger sportchefen Patrik Wärnehall.

LV - 20 okt 17 kl. 18:39

Duon fortsätter i Gullringen

Häromdagen gjorde Gullringens GoIF klart med ny huvudtränare, då Daniel Ohlsson bestämde sig för att tacka ja. Nu har Gullringen klart med ytterligare två namn inför nästa säsong..

Cornucopia - 24 aug 17 kl. 16:33

Swedbank och Sparbankerna slutar med säkra e-kort

I en tid med skenande Internetbedrägerier så lägger Swedbank och de oberoende sparbankerna ner sin e-korttjänst. Istället hänvisas det till att man ska använda sitt ordinarie kort vid all handel på Internet.
Anmälda bedrägerier per 100 000 invånare 1975 - 2016Bedrägerierna med kort och över Internet är numera så frekventa att de går att anmäla direkt på Polisens hemsida, så anmälningarna kan läggas ner pga "brist på spaningsunderlag", "brott kan ej styrkas", "det är uppenbart att brottet ej kan utredas" eller "brott begånget utomlands".

Opinionen.se - 14 dec 13 kl. 11:40

Fler butiker väljer kort


Allt fler butiker och hotell tar bort möjligheten för kunder att betala kontant. Tanken är att minska rånrisken och slippa kostnader för kontanthantering. Men kunderna bestämmer till slut, enligt Svensk Handel.

BT - 14 dec 13 kl. 11:40

Fler butiker väljer kort

Allt fler butiker och hotell tar bort möjligheten för kunder att betala kontant. Tanken är att minska rånrisken och slippa kostnader för kontanthantering. Men kunderna bestämmer till slut, enligt Svensk Handel.

LV - 25 nov 16 kl. 17:04

Eftertraktad tränare har bestämt sig

Emil Eklund har nämnts som tänkbar tränare i ett antal klubbar. Nu är det klart med ny klubbadress. Han kommer nästa säsong att bli assisterande tränare i Gullringens GoIF.

LV - 29 nov 16 kl. 12:38

VIMMERBY TIDNING AVSLÖJAR: Gullringen vann kampen om vasse yttern

Nu har Södra Vi IF:s snabbe yttermittfältare Adrian Mathiasson bestämt sig. I konkurrens med främst Hultsfreds FK vann Gullringens GoIF dragkampen om honom. – Det känns helt rätt för mig, säger han..

LV - 22 jul 17 kl. 22:11

Kasselstrand lämnar Gullringen

Den lokala fotbollens kanske sämst bevarade hemlighet verkar närma sig det offentliga ljuset. Enligt uppgifter till vår tidning ska Linus Kasselstrand nu ha bestämt sig för var han kommer spela under hösten..

Cornucopia - 18 feb 16 kl. 11:07

Nu kan du beställa online hos Systembolaget i hela landet

Med start idag torsdagen 18:e februari kan man nu beställa drycker från Systembolaget på nätet i hela landet. Tidigare har det bara gått på vissa orter med hemleverans eller via 60 utvalda ombud.

Idag kan man alltså gå in på Systembolaget.

Trelleborgs Allehanda - 26 sep 14 kl. 06:30

Gymnasieelever får ID-kort

Ingen obehörig ska kunna ta sig in på Söderslättsgymnasiet. Under höstterminen införs systemet med ID-kort för eleverna. Deras skåp ska också kunna genomsökas utan att eleverna blir tillfrågade.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Ny tränarduo i ÅFF

Efter den miserabla fotbollssäsongen, som slutade med att Åtvidabergs FF degraderades från Superettan, har klubben nu hittat de som ska gå i täten på vägen tillbaka..

LV - just nu

Fastighetsägare får bakläxa

Fastighetsägare som slarvat med ventilationen får bakläxa av miljö- och byggnadsnämnden. Sammanlagt tog nämnden beslut om tolv vitesförelägganden vid sitt senaste sammanträde i onsdags. - Det är alldeles för mycket.

LV - 45 minuter sedan

Byggstart för soldäck på Slottsholmen

I slutet av november inleds arbetena i två etapper med gång-och cykelbana samt ett soldäck intill Gamlebyviken. Arbetet beräknas vara klart den 1 juli 2018..

LV - 1 timme sedan

Förskolor tänder ljus för barn

Återigen kommer förskolorna i Västerviks kommun att delta i en ljusmanifestation intill Stadsparken i Västervik. Syftet är att uppmärksamma barns rätt att synas, höras och att vara en viktig del av samhället..

LV - 2 timmar sedan

Tre gånger så hög dos

En farmaceut skulle späda medicinen till rätt dos där utspädningen sker i tre steg. Meningen var att man skulle spä med 30 ml tre gånger men så skedde bara en enda gång. Barnets medicin fick därför tre gånger så stark dos än vad han skulle ha..

LV - 2 timmar sedan

Då är det dags för GP-fest i Målilla

Målilla kommer att stå värd för ett GP-race i speedway även nästa år. Nu är det klart när tävlingen kommer att köras..

LV - 4 timmar sedan

Nu äger kommunen Vartaområdet

Den här gången gick det bättre... Kommunchefen Lars Rönnlund kunde vid lunchtid i dag slutföra affären och köpa Evensys för en krona, bolaget som äger byggnader och mark på Vartaområdet i Hultsfred..

LV - 4 timmar sedan

Chelsea tilldelas stipendium

När hon medverkade i Idol 2016 var det många som fick upp ögonen för den unga sångerskan från Vimmerby. Sedan dess har Chelsea Chepkosegei jobbat hårt med sin musikkarriär vid sidan av skolan. I går kväll tilldelades hon Sparbanksstiftelsens stipendie för sitt driv.

LV - 5 timmar sedan

Åtalas för grov stöld av husbil och verktyg värt en miljon kronor

En man född 1987 åtalas för två fall av grov stöld sedan han stulit en husbil och verktyg till ett sammanlagt värde av en miljon kronor tillsammans med två andra män. Åklagaren lutar sig mot omfattande bevisning och menar att stölderna är en del i en grov organiserad brottslighet..

LV - 5 timmar sedan

Akut behov av plats i förskolan

Det behövs mellan 35 och 40 nya platser i förskolan för att klara det akuta behovet. Barn- och utbilningsnämnden vill ge plats för fler barn på Evahagen i Virserum, Venhaga i Målilla, Furuängen i Mörlunda och Ekbacken i Vena..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.