Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 22 November, 22:50

Liknande nyheter

Taggar: Centern, lyfterfram nya , politiker
NT - 11 apr 17 kl. 13:38

Centern lyfter fram Huskurage

Centern vill att kommunen inför policyn Huskurage som förebygger våld och räddar liv..

DI - 12 sep 11 kl. 09:48

Centern lyfter alliansen till egen majoritet

Ledingen för den borgerliga regeringen ökar och de borgerliga partierna leder nu även hårfint över den samlade riksdagsmajoriteten. Det visar SKOP:s opinionsmätning som publicerades på måndagen.Liknande siffor återfinns i United Minds färska mätning..

Sydöstran - 13 dec 13 kl. 15:41

Centern lyfter flygverkstadsfrågan

Blekinge Läns tidning - 13 dec 13 kl. 15:41

Centern lyfter flygverkstadsfrågan

DI - 02 apr 14 kl. 06:54

Centern lyfter med 20 procent

Centerpartiet sladdar i opinionen men ekonomin är det inget fel på. Förra året ökade intäkterna med 20 procent. Det skriver Dagens Opinion..

Vimmerby Tidning - 22 sep 15 kl. 19:08

Centern lyfter frågan om högre skatt

Centerpartiet vill skona kommunens verksamheter från allt för hårda nedskärningar..

YLE - 05 apr 15 kl. 08:00

Historiekollen: Centern har överlevt bättre än landsbygden

Vilken president avled på järnvägsstationen? Med hur många röster vann Kekkonen 1956? Kom Kennedy från Kannus?

YLE - 05 dec 14 kl. 11:04

Stängningshotat dagis i Dagsmark lockade inte politiker

Föräldrarna i Dagsmark vill rädda daghemmet, som är indragningshotat. I ett försök att nå fram till beslutsfattarna innan de klubbar av budgeten nästa vecka, hade föräldrarna bjudit in politikerna och stadsdirektören i Kristinestad till ett öppet möte på torsdagen. Två politiker besökte daghemmet innan mötet och en kom under kvällens lopp.

YLE - 16 aug 15 kl. 08:00

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.

YLE - 17 aug 15 kl. 13:18

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

”Kränkande att buntas ihop som brukare”

Ordet brukare används av kommuner och andra myndigheter på pensionärer, funktionsnedsatta och andra personer som använder den offentlig omsorg. Nu har pensionärsorganisationerna fått nog och tycket att ordet är färdigbrukat….

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

De jägarna siktade helt fel...

Mannen visade runt jägarna på markerna. De var nöjda och betalade 130 000 kronor för att få jaga där. Det var bara det att mannen hade ingenting med marken att göra - han hade bara lagt ut en lockande annons på Blocket....

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Mörkt att cykla efter ljusstöperiet

Det är mörkt att cykla på cykelbanan efter Ljusstöperiet in mot centrala delarna av Västervik. Där finns det inte några trafikljus mot Gamlebyviken och sikten är dålig i höstmörkret..

Vimmerby Tidning - 13 timmar sedan

Bostadsbolaget vill höja hyrorna med 2,27 procent

I morgon sätter sig Hultsfreds Bostäder och Hyresgästföreningen vid förhandlingsbordet. Nästa års hyror ska klubbas. Bostadsbolagets ordförande Åke Nilsson kämpar för en höjning på 2,27 procent.

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Blev våldsam för godis

En man i 40-årsåldern blev godissugen och började smaska i sig godis på Maxi i Vetlanda under torsdagseftermiddagen. En väktare försökte omhänderta mannen men det ville han inte, utan blev våldsam och försökte ta sig loss..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Flera brister i bolagets arbetsmiljö

Det kommunala bolaget Vimarhem i Vimmerby får till den 14 februari på sig att åtgärda nio brister i arbetsmiljön och arbetsmiljöarbetet vid företaget som Arbetsmiljöverket anmärker på..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

45-åring döm för misshandel mot 18-åring

Ynglingen skulle hälsa på sin far. Istället blev han slagen av en man som var på väg till sin mor i samma bostadsområde i Vimmerby. Tingsrätten dömer den 45-årige mannen för misshandel men friar honom från att motivet skulle vara rasistiskt..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Använde läkarnas namn - döms för förfalskning

Kvinnan tillverkade egna sjukintyg och skrev under med sina läkares namn från Vimmerby Hälsocentral. Nu döms hon för urkundsförfalskning och bidragsbrott av tingsrätten..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

"Är det konstigt att någon rensar i Gamlebyån"

En person i Gamleby undrar varför man inte kan rensa upp i Gamlebyån. Enligt personens egen utsago ser det inte alls roligt ut i och runt ån som går genom Unos Park i Gamleby..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Besvikelse över bankens flytt

Swedbank lägger ner i Mariannelund med sista öppet dag 31 januari. Ett besked många beklagar men som efter neddragning efter neddragning, nästan var väntat, uttrycker samhällsbor. Banken ska ha ett par extra kvällar öppet i december så de som har bankfack ges möjlighet att tömma dem.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.