Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 17 November, 18:32

Vimmerby Tidning - 17 okt 17 kl. 12:45

Möte om asylboendet idagEfter torsdagens händelse har det varit lugnt på asylboendet i Gamleby, enligt kommunens räddnings- och säkerhetschef Joakim Jansson. Idag, tisdag, ska han träffa Migrationsverket för att diskutera hur säkerheten kan bli bättre. Vi vill helst se bevakning dygnet runt, säger Joakim Jansson..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Gamleby, Joakim Jansson, Migrationsverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Möteom , asylboendet, idag
Världen Idag - 05 sep 13 kl. 12:02

Världen idag största vinnaren

Världen idag blir den stora vinnaren när presstödsreglerna görs om. Det erfar tidningen Medievärlden. Enligt tidningens beräkningar skulle det statliga presstödet enligt liggande förslag öka med hela 28 procent för Världen idag från och med år 2017, vilket är den procentuellt största ökningen för samtliga svenska tidningar med stöd från presstödsnämnden.

Världen Idag - 09 mar 14 kl. 15:29

Lukas Berggren: Världen idag är en evangelisk, karismatisk tidning

Ulf Ekman lämnar Livets ord och blir katolik. Det är den stora nyheten i måndagens tidning. I en exklusiv intervju med Världen idag berättar Ulf och Birgitta Ekman om sitt beslut.

Världen Idag - 28 sep 17 kl. 08:18

Världen idag får egen App

Numera kan man även läsa Världen idag via app. – Det här känns jätteroligt, säger Henrik Lundell som ansvarat för den nya appen på Världen idag..

Världen Idag - 25 jun 14 kl. 08:57

Världen idag rapporterar från Visby

Världen idag kommer att finnas på plats i Almedalen under nästa vecka för att rapportera och analysera utspelen och nyheterna. Tidigare år har tidningen även arrangerat en del egna seminarier, men i år kommer allt fokus vara på att rapportera och kommentera från det stora utbudet, både på webb och i papper. – Vår ambition är att hålla alla våra läsare uppdaterade om det som sker i Almedalen och som har särskild bäring på kristen tro och kristna värderingar.

Världen Idag - 11 aug 14 kl. 16:51

Världen idag testar tv-magasin

I en tv-studio i småländska Stockaryd har i dag, måndag, pilotavsnittet av tv-programmet "Hetluft" fått sin slutfinish i redigeringen. Det är Världen idag-medarbetarna Tommy Dahlman och Marcus Birro som tillsammans med chefredaktören Lukas Berggren håller i värdskapet. I programmet möter de gäster och en artist och allting avslutas med en tre minuter lång reflektion av Marcus Birro.

Världen Idag - 14 mar 17 kl. 00:01

Världen idag ökar kraftigt

Upplagan för tidningen Världen idag steg med nästan 18 procent förra året. En av förklaringarna är en ökad satsning på marknadsföring och prenumerationsförsäljning. – Många människor har jobbat hårt och uthålligt för att detta skulle bli möjligt, och många läsare har engagerat sig för att hjälpa tidningen, säger Lukas Berggren, vd och chefredaktör..

Världen Idag - 12 maj 17 kl. 09:43

Minus till plus för Världen idag

Efter ett år av nedskärningar, tuffa prioriteringar och inte minst bön kunde styrelsen för Världen idag AB i veckan redovisa ett blygsamt men dock positivt resultat för 2016..

BT - 13 okt 14 kl. 07:36

Idag fattas beslut om asylboende

I dag fattar Marks kommun beslut om ett nytt asylboende för ensamkommande barn i kommunal regi. Marks kommun har utökat antalet platser för ensamkommande barn som söker asyl, men hittills har platserna fått köpas in från andra verksamheter. I maj i år utökade kommunen antalet tillgängliga platser för asylsökande barn från tre till fem platser.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 13:54

Asylboendet vid Yddingen stängs

Idag bor här 45 asylsökande. Till midsommar ska asylboendet vid Yddingen vara tömt och stängt. Just nu ser Migrationsverket över vart de boende i Yddingestrand kan flyttas..

Cornucopia - 7 timmar sedan

Fredagslunch: Vad äter du för "schysst arbetarlunch" idag? #vadfanfårjag

Dags för lite härlig fredagslunch. Medan EU-elitens nyadel drabbas av "inget lunchfjäsk" och serveras en "schysst arbetarlunch" på restaurang Rivers övervåning i Göteborg, så kan vi väl diskutera våra egna luncher. Frågan är #vadfanfårjag?

Nyheter 24 - 24 nov 11 kl. 09:02

14 nya invånare väckte ilskan - nu är asylboendet givet i Vänge


REPORTAGE. Asylboendet Villa Vänge möttes av starka protester till en början men efter ett tag tystnade klagomålen. Nu är de ensamkommande flyktingbarnen en naturlig del av samhällets 1 500 invånare.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 2 minuter sedan

Imorgon delas halkskydden ut

Imorgon påbörjas utdelningen av gratis halkskydd till kommunens äldre..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Äldre kvinna fick besök av rosförsäljare

En 94-årig kvinna i Hjorted fick besök av en rosförsäljare med utländsk brytning. Mannen tog sig in i bostaden, men ingenting verkar ha stulits. Men kvinnan var arg ändå, då rosorna hon köpt var vissna..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Världsmästaren Tony Rickardsson besökte MX World

De goda takterna sitter fortfarande i- nyligen genomförde Tony Rickardsson den extremt krävande endurotävlingen Gotland Grand National. Förra helgen fanns den unika möjligheten att få träffa och lyssna till speedwaylegenden på MX World..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Telefonväxeln lagad på hälsocentralen

Telefonväxeln i Vimmerby är nu lagad och det går åter att ringa till landstingets olika verksamheter..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

En väg för att skapa hållbar utfart

Kinda kommun får nu bekosta en ny utfart från fastigheten Räven 16 i Kisa, i området vid uppfarten till Folkets Park. Hittills har större transporter måst ske över grannens fastighet, Räven 15. Det hela har fungerat utan någon skriftlig överenskommelse, men bedöms inte fungera på lång sikt..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Cyklar stals under öppet hus

Flera cyklar ska ha stulits i samband med öppet hus på Ellen Keyskolan i Västervik i onsdags kväll. Polisen misstänker att en liga är i farten och uppmanar allmänheten att hålla extra koll på sina cyklar..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Full man krockade med stulen bil

På onsdagen larmade SOS räddningstjänst, ambulans, och polis till riksväg 34 i höjd med Målbäck där en lastbil och en personbil hade krockat. Enligt de initiala uppgifterna hade personbilen kört in i sidan på lastbilen och det hade blivit totalstopp i trafiken..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Halkan orsakade trafikolycka

En person fick föras till sjukhus efter en trafikolycka på Lysingsvägen i Västervik i onsdags kväll. Från räddningstjänsten manar man till extra försiktighet i trafiken då det periodvis kan bli mycket halt på vägarna..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Uppdrag Granskning vill ha fler uppgifter i sin granskning

Uppdrag Gransknings, kommungranskarna, vill få ut vilka konton som burit kostnader för fakturor som skickats till Västerviks kommun från Tindered..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Dumpade 1500 liter cyanid

Sex stora tunnor fulla med det starka giftet cyanid ställdes av utav en person vid sorteringsterminalen i Ingatorp i somras. Faten visade sig vara i sådant skick att man inte vågat flytta dem utan speciella åtgärder. Trots det har tunnorna fått stå kvar under hela sommaren och hösten och har inte hämtats för destruktion.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.