Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 17 February, 20:39

Vimmerby Tidning - 17 okt 17 kl. 12:45

Möte om asylboendet idagEfter torsdagens händelse har det varit lugnt på asylboendet i Gamleby, enligt kommunens räddnings- och säkerhetschef Joakim Jansson. Idag, tisdag, ska han träffa Migrationsverket för att diskutera hur säkerheten kan bli bättre. Vi vill helst se bevakning dygnet runt, säger Joakim Jansson..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Gamleby, Joakim Jansson, Migrationsverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Möteom , asylboendet, idag
Världen Idag - 05 sep 13 kl. 12:02

Världen idag största vinnaren

Världen idag blir den stora vinnaren när presstödsreglerna görs om. Det erfar tidningen Medievärlden. Enligt tidningens beräkningar skulle det statliga presstödet enligt liggande förslag öka med hela 28 procent för Världen idag från och med år 2017, vilket är den procentuellt största ökningen för samtliga svenska tidningar med stöd från presstödsnämnden.

Världen Idag - 09 mar 14 kl. 15:29

Lukas Berggren: Världen idag är en evangelisk, karismatisk tidning

Ulf Ekman lämnar Livets ord och blir katolik. Det är den stora nyheten i måndagens tidning. I en exklusiv intervju med Världen idag berättar Ulf och Birgitta Ekman om sitt beslut.

Världen Idag - 28 sep 17 kl. 08:18

Världen idag får egen App

Numera kan man även läsa Världen idag via app. – Det här känns jätteroligt, säger Henrik Lundell som ansvarat för den nya appen på Världen idag..

Världen Idag - 25 jun 14 kl. 08:57

Världen idag rapporterar från Visby

Världen idag kommer att finnas på plats i Almedalen under nästa vecka för att rapportera och analysera utspelen och nyheterna. Tidigare år har tidningen även arrangerat en del egna seminarier, men i år kommer allt fokus vara på att rapportera och kommentera från det stora utbudet, både på webb och i papper. – Vår ambition är att hålla alla våra läsare uppdaterade om det som sker i Almedalen och som har särskild bäring på kristen tro och kristna värderingar.

Världen Idag - 11 aug 14 kl. 16:51

Världen idag testar tv-magasin

I en tv-studio i småländska Stockaryd har i dag, måndag, pilotavsnittet av tv-programmet "Hetluft" fått sin slutfinish i redigeringen. Det är Världen idag-medarbetarna Tommy Dahlman och Marcus Birro som tillsammans med chefredaktören Lukas Berggren håller i värdskapet. I programmet möter de gäster och en artist och allting avslutas med en tre minuter lång reflektion av Marcus Birro.

Världen Idag - 14 mar 17 kl. 00:01

Världen idag ökar kraftigt

Upplagan för tidningen Världen idag steg med nästan 18 procent förra året. En av förklaringarna är en ökad satsning på marknadsföring och prenumerationsförsäljning. – Många människor har jobbat hårt och uthålligt för att detta skulle bli möjligt, och många läsare har engagerat sig för att hjälpa tidningen, säger Lukas Berggren, vd och chefredaktör..

Världen Idag - 12 maj 17 kl. 09:43

Minus till plus för Världen idag

Efter ett år av nedskärningar, tuffa prioriteringar och inte minst bön kunde styrelsen för Världen idag AB i veckan redovisa ett blygsamt men dock positivt resultat för 2016..

Världen Idag - 01 dec 17 kl. 07:00

Stefan Gustavsson blir ledarskribent på Världen idag

Från och med i dag kommer teologen Stefan Gustavsson vara en av dem som skriver ledartexter för Världen idag. – Det känns mycket roligt, säger han och berättar att han brinner för sanningsfrågor..

Världen Idag - 08 feb 18 kl. 07:00

Världen idag gör Israelresa

Lovsångskonsert vid Gennesarets sjö, möte med israeliska journalister och firande av Israels 70-årsjubileum. Det är några av inslagen på den Israelresa som Världen idag arrangerar i samarbete med Livets ord. – Det är ett perfekt tillfälle att både gratulera och uppleva Israel, säger chefredaktör Lukas Berggren, som själv kommer vara med på resan..

BT - 13 okt 14 kl. 07:36

Idag fattas beslut om asylboende

I dag fattar Marks kommun beslut om ett nytt asylboende för ensamkommande barn i kommunal regi. Marks kommun har utökat antalet platser för ensamkommande barn som söker asyl, men hittills har platserna fått köpas in från andra verksamheter. I maj i år utökade kommunen antalet tillgängliga platser för asylsökande barn från tre till fem platser.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 13:54

Asylboendet vid Yddingen stängs

Idag bor här 45 asylsökande. Till midsommar ska asylboendet vid Yddingen vara tömt och stängt. Just nu ser Migrationsverket över vart de boende i Yddingestrand kan flyttas..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Kindabor gör miljonvinst på villaaffärer

Purfärsk statistik från SCB visar att det husköpare i Kinda kommun anat en längre tid, nämligen att det råder något av prisfest på villor, stämmer på pricken. Vid en jämförelse med alla östgötakommuner ser vi att Kinda toppar "vinstlistan". Och med en rejäl sedelbunt före tvåan..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

"Gentlemen, start your engines..."

När motorvrålet tystnat i värmlandsskogarna, är det dags för nästa motorevent. Den här gången i Hultsfred. Och publiken behöver inte så ute och frysa..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Åke Bergh toppar Moderatlistan

Åke Bergh, Mörlunda, toppar moderaternas lista till kommunalvalet i september. I samband med årsmötet hölls också en nomineringsstämma där den lokala partiorganisationen i Hultsfreds kommun listade 23 kandidater till det kommande valet..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Hund gick till attack -husse får dagsböter

En hund gick till attack och bet en människa. Nu får husse böta 1 500 kronor, för att han nonchalerat att förse sin hund med munkorg..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Match före träning på konstgräset

Tävlingsmatch i seriesystemet går före träning på konstgräsplanen på Arena Skobes vid Ceos..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

Fler förskoleplatser behövs i centralorten

Barn- och utbildningsförvaltningen vill bygga en ny förskola i Västerviks norra stadsdel för att lösa bristen på förskoleplatser. Planen är att förskolan ska ha plats för 150-160 barn..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

Äldre man utsatt för bedrägerförsök

En äldre man i Hultsfred utsattes för ett minst sagt oblygt bedrägeriförsök. Någon ringde upp honom på telefon och påstod sig vara från polisen. "Någon har försökt ta ut 15 000 kronor på ditt konto" sa rösten i telefonen..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Ministern lovade storsatsning på järnväg

- Vi kommer generellt att satsa mycket mer på järnväg, sa infrastrukturminister Tomas Eneroth S) som besökte Hultsfred på fredagen. Men - några konkreta besked om Stångådalsbanan kunde han inte ge. Trots många frågor om saken..

Vimmerby Tidning - Igår: 20:00

Restaurangguiden 2018 White Guide ute nu

Restaurangguideboken "White Guide" har varit ute på sin bedömningsturné igen och i veckan presenterades vilka restauranger som har hamnat i boken och vilka restauranger som nominerat i de olika klasser.

Vimmerby Tidning - Igår: 19:00

Imitatören med miljoner visningar

Han sägs vara Sveriges bästa Leif GW Persson imitatör. Claes Martin Hoffsten har blivit viral genom att bemästra kända personers röster. Han upptäcktes efter ett samtal till radioprogrammet Karlavagnen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.