GöteborgsPosten > Ekonomi

Thursday, 23 November, 01:19

GöteborgsPosten - 17 okt 17 kl. 08:31

Textrobotar ska hjälpa e-handelnGöteborgsbolaget Textual har utvecklat textrobotar som kan skriva tidningsartiklar. Nu sadlar man om och sätter fokus på automatisk textöversättning till den växande e-handeln..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Textual

Dela artikeln

151 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Textrobotarska , hjälpa, e-handeln

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Stilla dag på Wall Street

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Nya avslöjanden bakom Östlings avgång

Leif Östling avgick som ordförande för Svenskt Näringsliv sedan han konfronterats med nya uppgifter om utländska skatteupplägg, rapporterar SVT. Att han inte tagit ut vinst från sitt Maltabolag, och därför inte ska ha behövt betala svensk skatt som han påstått, är en sanning med modifikation..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Beslut om amorteringskrav nästa vecka

Regeringen närmar sig ett beslut om det blir ett skärpt amorteringskrav. På torsdag nästa vecka ska det klubbas, enligt en källa. Riksbankschefen Stefan Ingves varnar för konsekvenserna om kravet inte genomförs..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

IT-branschen varnar för stor kompetensbrist

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Lägre tillväxt spås i Storbritannien

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Läcka pressar upp oljepriset

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Autoliv får böta – högre böter väntar

Bilsäkerhetsföretaget Autoliv får böta 80 miljoner kronor för att ha deltagit i karteller inom EU. Böterna gäller bara två drabbade biltillverkare. EU-kommissionens utredning fortsätter och Autoliv räknar med klart högre böter framöver..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Ingves tror bomarknaden vänder uppåt

Höstens prisfall på bostäder är bara ett hack i kurvan, tror riksbankschefen Stefan Ingves. Han bekräftar samtidigt sitt stöd för ett skärpt amorteringskrav, trots att många varnar för att det i dagens osäkra läge kan orsaka en priskollaps..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

LISTA: Östlings kritiserade uttalanden

Leif Östling har tackat för sig som ordförande i Svenskt Näringsliv. Hans sorti föregicks av ett nytt kritiserat uttalande. Men det var inte första gången som Östling hamnat i blåsväder för något han sagt.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Autoliv får böta för kartellbildningOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.