Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 22 February, 15:19

Liknande nyheter

Taggar: Starktmen , problematiskt, tidsdokumentöver , flyktingkrisens
Helsingborgs Dagblad - 17 okt 17 kl. 08:00

Starkt men problematiskt tidsdokument över flyktingkrisens

Kristina Lindquist är inte helt nöjd över porträtteringen av människor..

YLE - 15 okt 14 kl. 13:15

"Problematiskt att man inte kan byta församling"

Att man inte kan välja vilken församling man hör till blir problematiskt när församlingens värderingar inte stämmer överens med de egna. Det säger Sofia Torvalds, redaktör på Kyrkpressen, som analyserade kyrkans kandiddatest. Yle Huvudstadsregionen har granskat församlingsvalskandidaters svar och jämfört sju församlingar med varandra.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 12 kl. 07:30

Personliga tidsdokument från musikhistorien

Joe Strummer, Bono och Iggy Pop. Garbochock, Commando M Pigg och Ubangi. Kontrasterna mellan det välkända och det obskyra är stor när fotografen Mats Bäcker visar sina tidsdokument ur musikhistorien.

Kristianstadsbladet - 11 mar 13 kl. 13:52

Hästpojken släpper tidsdokument

Det har gått tre år sen sist, men nu är Hästpojken tillbaka i hetluften. Efter mycket slit kommer nu deras tredje album, "En magisk tanke".
- Det här är ett tidsdokument av två års arbete med lyrik och musik, säger Adam Bolméus, som utgör ena halvan av Hästpojken, till TT Spektra.

BT - 26 aug 13 kl. 09:23

Emotionellt tidsdokument

När en vuxen människa tittar sig i spegeln är hon alltid 18 år. Det lär också vara den ålder hon återskapas till då hon träder in i de kristnas himmel. En viktig ålder är det på så sätt att hon förväntas ha vissa yrkesplaner.

Dagen - 05 okt 17 kl. 03:00

Gripande tidsdokument från pastorssonen Olofson

Journalisten och 40-talisten Sune Olofson har skrivit en bok om ett liv med ena foten i pingströrelsen och den andra i världshändelserna. Den är ett tidsdokument som många av hans generationskamrater kan känna igen sig i..

Dagen - 05 okt 17 kl. 03:00

Gripande tidsdokument från pastorssonen Olofson

Journalisten och 40-talisten Sune Olofson har skrivit en bok om ett liv med ena foten i pingströrelsen och den andra i världshändelserna. Den är ett tidsdokument som många av hans generationskamrater kan känna igen sig i..

YLE - 08 maj 14 kl. 13:59

Henriksson: Problematiskt straffsystem inom Jehovas vittnen

Straffsystemet inom det religiösa samfundet Jehovas vittnen är problematiskt, anser justitieminister Anna-Maja Henriksson. Hon och inrikesminister Päivi Räsänen diskuterade i dag det att samfundet brett och systematiskt straffar syndare i såkallade rättskommittéer. De kom fram till att ministerierna ska försöka diskutera situationen med representanter från Jehovas vittnen.

YLE - 24 mar 17 kl. 12:28

ÅU:s Dan Lolax: Valet av Simola är djupt problematiskt

Förtroendet för tidningen kan få sig en törn i och med valet av Simola, säger Dan Lolax som är samhällsreporter på Åbo Underrättelser, som Raseborgs stadsdirektör Tom Simola som nyutnämnd vd ska ansvara för. Lolax tycker att valet är djupt problematiskt. Dan Lolax anser att det är knepigt då man väljer en person från den offentliga sektorn som ÅU ska bevaka.

Sydsvenskan - 21 okt 11 kl. 06:30

Starkt förtroende för Bildt bland ombuden

Socialdemokraternas utrikespolitiske talesman Urban Ahlin hävdar att Carl Bildt "växlade in sitt politiska förtroendekapital" när han engagerade sig i Lundin Petroleum. Men på M-stämman i Örebro är stödet för utrikesministern massivt.
ÖREBRO.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Tjuvfiske i Sallerupsdammen - en iskall sportlovsaktivitet

Vanligtvis räknas det som tjuvfiske att agna med räkor i Sallerupsdammarna. Men inte nu..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Arvtagarna till "Bron" radar upp sig

Michael Tapper ser de nya svenska kriminalserierna "Gråzon" och "Advokaten"..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Delad silverglädje för Kalla och Nilsson

Det var kallt och blåsigt på Medal plaza i vanlig ordning – men Charlotte Kalla och Stina Nilsson led inte av det när de fick sina fjärde respektive tredje medaljer i OS i Pyeongchang efter gårdagens sprintstafett. – Det är fantastiskt att få komma hit.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Stora förändringar i busstrafiken i Lund i helgen

Nya resvägar till Botulfsplatsen när Klostergatan stängs av..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Bortförda barn hittades i lägenhet i Malmö – nu åtalas två män

Fördes bort i närheten av en skola i Emmaboda kommun..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

En ordsensualistisk återförtrollare i den torftiga samtiden

Eva Ström läser Erik Vernerssons poesidebut..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Malmö får en egen burgarnatt – provsmaka åtta burgare på en kväll

När Internationella Burgardagen firas den 28 maj så blir det premiär för Burgarnatten i Malmö..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Samhall kritiseras för underleverantörer

Samhall använder sig av underleverantörer för att klara av bemanningen vid flera av sina uppdrag, skriver Dagens Arbete. Det statsägda bolaget uppger att det totalt anlitat ett 30-tal mindre företag, bland annat vid städuppdrag på SF:s biografer i Stock.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Kursfall för Internationella engelska skolan

Friskolekoncernen Internationella engelska skolan redovisar ett vinstfall för det andra kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår, avslutat i december. Bolagets aktie faller med 5 procent på Stockholmsbörsen efter beskedet. Skolans vinst före skatt för k.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Anja Pärson tagen av Myhrers guld

Anja Pärson har gjort det, stått där, upplevt alla de omtumlande känslorna i triumfens ögonblick. Därför kom tårarna. På plats har hon sett Frida Hansdotter och André Myhrer göra det hon gjorde i Turin 2006.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.