Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 26 September, 08:51

Sydsvenskan - 17 okt 17 kl. 06:00

Billiga lägenheter planeras på Icatomten i FurulundEtt trevåningshus med lägenheter kan ersätta nedlagd butik..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Icatomten, Furulund

Dela artikeln

66 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Billiga, lägenheter, planeras, Icatomteni , Furulund
Kristianstadsbladet - 10 okt 16 kl. 09:14

Så planeras billiga lägenheter i Kristianstad

Byggandet i Skåne bara ökar. Kraven på billiga hyreslägenheter gör att 188 så kallade kombolägenheter planeras i Kristianstad..

SmålandsPosten - 09 jul 14 kl. 06:25

Byggnation av marklägenheter planeras

Om allt går som planerat kommer 20 nya lägenheter byggas på Högåsängen till hösten. De nya lägenheterna ska både hyras ut och säljas. Som de preliminära planerna ser ut nu blir det tre-, fyr- och femrumslägenheter på Högåsängen, men än är det inte bestämt hur många rum lägenheterna kommer få.

Sydöstran - 13 feb 17 kl. 17:00

Satsning på billiga lägenheter i Blekinge

Flera företag vill bygga billiga lägenheter i Blekinge och på vissa håll är byggandet redan igång. Med regeringens miljardsatsning ska den stora bristen på bostäder minska..

Vimmerby Tidning - 15 nov 17 kl. 11:45

Bygg fler billiga lägenheter

Kommunen ska bygga fler billiga lägenheter. Och rusta upp de gamla till en rimlig kostnad så att hyresgästerna har råd att bo där. Det är en del i Hyresgästföreningens recept på hur bostadsbristen i Hultsfred ska lösas..

Vimmerby Tidning - 19 jan 18 kl. 08:00

Bättre skolmat och billiga lägenheter

Bättre skolmat, fler bussar vid rusningstid och fler billiga lägenheter - det är några av elevernas förslag inför ungdomsfullmäktige 2018..

DN - 15 aug 18 kl. 10:02

”Billiga” lägenheter för dyra för normalinkomsttagare

Stadshusmajoritetens satsning på billiga hyreslägenheter – de så kallade Stockholmshusen – får kritik. Hyran för en normaltrea landar på knappt 10.000 kronor i månaden.

GöteborgsPosten - 04 apr 16 kl. 18:00

Bygg äldreboenden och frigör tiotusentals billiga lägenheter

Det svenska samhället har en uppenbar brist på lägenheter. Samtidigt har hemtjänsten stora svårigheter med sina åtaganden när allt fler äldre mot sin vilja ska vårdas i det egna hemmet. En kraftig utbyggnad av nya äldreboenden skulle frigöra tiotusentals lägenheter, skriver Jan-Olof Ekelund..

Sydsvenskan - 19 jul 18 kl. 11:15

”Varför byggs det inga billiga lägenheter?”

Max Saarnak i Löddeköpinge efterlyser billiga bostäder till unga och studenter..

Dalarnas tidningar - 17 jun 13 kl. 13:12

Bara en firma kunde bygga billiga lägenheter

Byggarna i Falun AB klarade Kopparstadens kostnadskrav och har vunnit upphandlingen av nybygget med 89 lägenheter på Stenbocksväg i Falun..

Hela Gotland - 14 okt 14 kl. 06:15

Billiga lägenheter blev dyra

Det skulle bli billigare lägenheter, men kvadratmeterhyran i Gotlandshems nya bostadsområde, Adjutanten, kommer att bli lika hög som för de dyra lägenheterna på Galgberget, skriver GA..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Pussy Riot-medlem åter vid medvetande

Pjotr Verzilov, medlem i det ryska regimkritiska punk- och aktivistkollektivet Pussy Riot, har återfått medvetandet efter en misstänkt förgiftning. "Endast min tredje dag i relativ medvetenhet – och före det 12 dagar som i ett svart hål", skriver han sj.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Svenskar söker sig bort från storstadens puls

Krogliv, nöjen och storstadspuls är inte av vikt när svenskarna letar ny bostad. I stället vill vi ha närhet till natur och grönområden – en reaktion som kan ses spegla ett allt mer stressigt och uppkopplat liv, och som står sig sedan ett par år tillbak.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ledin: "Kan vara det sista jag gör"

Tomas Ledin ger sig ut på höstturné – och drar sedan i handbromsen. Då väntar två års ledighet från scenen, därefter är det ovisst. – Varje gång är jag medveten om att det här kan vara det sista jag gör, säger han.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Seger: "Blir en trevlig höst"

En hård slutstrid om SM-guldet – och en retur i Champions League. Rosengård kämpar just nu på två fronter. – Det blir en trevlig höst, får vi hoppas, säger lagkaptenen Caroline Seger.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Nytt försök med dom mot Peter Madsen

Slutpläderingen i ubåtsfallet avbröts dramatiskt vid förra förhandlingsdagen, men lekmannadomaren som insjuknade är tillbaka och rättegången kan fortsätta. Nu väntar pläderingar och dom mot Peter Madsen – som av byretten dömts för mord på journalisten K.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Panterns hall – motståndarnas fasa: ”Tusen gånger roligare att åka till Hovet”

Robin Dahse ser fördelar med Rosengårds ishall..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Talangen inför CL-returen: "Ska göra som vi brukar"

Nathalie Björn har stora förväntningar på sig själv och klubben..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Flyg från Peking Röslers udda val i MFF:s tidtabell

Ett överraskande val – med tveksam effekt..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nyblivna pappor får bättre stöd

Nyblivna pappor ska få bättre stöd på barnavårdscentraler. Nya riktlinjer ska ge män samma bemötande och kontakt med barnavården som mamman erbjuds, skriver Dagens Medicin. – Mamman får ett eget samtal med en sjuksköterska när bebisen är sex till åtta v.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kommun kan tvingas betala tillbaka p-böter

Knivsta kommun kan tvingas betala tillbaka miljonbelopp till bötfällda felparkerare. Anledningen är att kommunen missat att förordna en parkeringsvakt rätten att utfärda böter de senaste åren, skriver Upsala Nya Tidning. – Det rör sig om ett antal hundr.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.