Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 23 June, 08:41

Sydsvenskan - 17 okt 17 kl. 06:00

Billiga lägenheter planeras på Icatomten i FurulundEtt trevåningshus med lägenheter kan ersätta nedlagd butik..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Icatomten, Furulund

Dela artikeln

66 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Billiga, lägenheter, planeras, Icatomteni , Furulund
Kristianstadsbladet - 10 okt 16 kl. 09:14

Så planeras billiga lägenheter i Kristianstad

Byggandet i Skåne bara ökar. Kraven på billiga hyreslägenheter gör att 188 så kallade kombolägenheter planeras i Kristianstad..

SmålandsPosten - 09 jul 14 kl. 06:25

Byggnation av marklägenheter planeras

Om allt går som planerat kommer 20 nya lägenheter byggas på Högåsängen till hösten. De nya lägenheterna ska både hyras ut och säljas. Som de preliminära planerna ser ut nu blir det tre-, fyr- och femrumslägenheter på Högåsängen, men än är det inte bestämt hur många rum lägenheterna kommer få.

Sydöstran - 13 feb 17 kl. 17:00

Satsning på billiga lägenheter i Blekinge

Flera företag vill bygga billiga lägenheter i Blekinge och på vissa håll är byggandet redan igång. Med regeringens miljardsatsning ska den stora bristen på bostäder minska..

Vimmerby Tidning - 15 nov 17 kl. 11:45

Bygg fler billiga lägenheter

Kommunen ska bygga fler billiga lägenheter. Och rusta upp de gamla till en rimlig kostnad så att hyresgästerna har råd att bo där. Det är en del i Hyresgästföreningens recept på hur bostadsbristen i Hultsfred ska lösas..

Vimmerby Tidning - 19 jan 18 kl. 08:00

Bättre skolmat och billiga lägenheter

Bättre skolmat, fler bussar vid rusningstid och fler billiga lägenheter - det är några av elevernas förslag inför ungdomsfullmäktige 2018..

GöteborgsPosten - 04 apr 16 kl. 18:00

Bygg äldreboenden och frigör tiotusentals billiga lägenheter

Det svenska samhället har en uppenbar brist på lägenheter. Samtidigt har hemtjänsten stora svårigheter med sina åtaganden när allt fler äldre mot sin vilja ska vårdas i det egna hemmet. En kraftig utbyggnad av nya äldreboenden skulle frigöra tiotusentals lägenheter, skriver Jan-Olof Ekelund..

Dalarnas tidningar - 17 jun 13 kl. 13:12

Bara en firma kunde bygga billiga lägenheter

Byggarna i Falun AB klarade Kopparstadens kostnadskrav och har vunnit upphandlingen av nybygget med 89 lägenheter på Stenbocksväg i Falun..

Hela Gotland - 14 okt 14 kl. 06:15

Billiga lägenheter blev dyra

Det skulle bli billigare lägenheter, men kvadratmeterhyran i Gotlandshems nya bostadsområde, Adjutanten, kommer att bli lika hög som för de dyra lägenheterna på Galgberget, skriver GA..

Nerikes Allehanda - 25 apr 16 kl. 15:38

”Billiga lägenheter behövs”

Hyresgästföreningen är inte glad åt att Hallbo säljer ut allmännyttans lägenheter, även om de i sak inte kan anmärka på den aktuella affären..

SmålandsPosten - 09 jul 14 kl. 06:25

20 nya marklägenheter kanbli verklighet på Högåsängen

Om allt går som planerat kommer 20 nya lägen­heter byggas på Högåsängen till hösten. De nya lägenheterna ska både hyras ut och säljas. Som de preliminära planerna ser ut nu blir det tre-, fyr- och femrums­lägenheter på Högåsängen, men än är det inte bestämt hur många rum lägenheterna kommer få.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Stora brister i hanteringen av kycklingsmitta

Hanteringen av det stora utbrottet av campylobacter i färsk kyckling i Sverige under 2016-2017 var mycket bristfällig, enligt finska experter som undersökt saken. Smittade kycklingar fanns kvar i butikerna, och de olika myndigheterna tog inte tag i prob.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

33 gravida funna i olagligt surrogatnätverk

Kambodjansk polis har upptäckt 33 gravida kvinnor i en räd mot ett olagligt nätverk för surrogatmödraskap i landets huvudstad Phnom Penh. Enligt en talesperson för Phnom Penhs antitrafficking-byrå bär kvinnorna barnen åt kinesiska klienter, mot en ersät.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

18-åring sköts i ryggen – hade skyddsväst

En 18-årig man sköts under natten i ryggen i Malmö, enligt polisen. 18-åringen bar en skyddsväst och klarade sig därför från skador. Han lämnade senare under natten sjukhuset och ville inte medverka i polisutredningen.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Här är hela historien om konstkoncernen Timeless uppgång och fall

Allt som hänt hittills och länkar till tidigare artiklar..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

En kaptens största strid

Efter Henrik Larssons blåsning var Andreas Granqvists väg utstakad..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Flottan redo för "tältstäder" i södra USA

USA:s försvar tittar på möjligheterna att inhysa tiotusentals migranter som kommit över gränsen från Mexiko. Bedömningen är att det skulle gå att ha sammanlagt långt över 100 000 gripna i tillfälliga boenden på militärbaser i Alabama, Arizona och Kalifo.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Rutin kring undernäring saknas ofta

Var tredje kommunal hemtjänstutövare saknar rutiner för hur underäring hos äldre ska förebyggas och behandlas, enligt en avhandling. – Rutiner är A och O. Dels för att det gäller att "mota Olle i grind", så att det inte går för långt.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Lehner får lämna Buffalo

Svenske målvakten Robin Lehner kommer inte att spela i Buffalo nästa år, enligt klubben. "Vi har tagit ett beslut om Robin Lehner. Det var ett svårt beslut.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Dahlin valdes först i NHL-draften

Den svenske ishockeyspelaren Rasmus Dahlin har valts som etta i NHL-draften, av Buffalo. Han är andre svensk genom tiderna att väljas först. – Det börjar bli lite nervöst och pirrigt nu.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Shakiras smycke dras in efter nazistkoppling

Colombianska sångerskan Shakira är ute på en stor världsturné, döpt till "El Dorado". Under turnén har hon marknadsfört och sålt en kollektion med bland annat t-shirts, affischer och smycken. Men efter att den tyska nyhetssajten Bento uppmärksammat att.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.