YLE > Svenskfinland

Saturday, 17 February, 20:35

Liknande nyheter

Taggar: Vöråstyrelsen, remitterade, budgeten
YLE - 13 nov 14 kl. 22:20

Ingå remitterade nästa års budgetförslag

Fullmäktige i Ingå remitterade budgeten för 2015. Rösterna föll 24-3. Budgeten var dåligt beredd tyckte de flesta.

YLE - 24 nov 14 kl. 20:13

Budgeten tillbaka till nämnderna i Ingå

Budgetarbetet i Ingå har i höst varit exceptionellt svårt. Förslagen bollades först mellan kommunstyrelsen och nämnderna. Fullmäktige vägrade till slut (13.

YLE - 24 nov 14 kl. 20:13

Budgeten ännu bakom dimridån i Ingå

Budgetarbetet i Ingå har i höst varit exceptionellt svårt. Förslagen bollades först mellan kommunstyrelsen och nämnderna. Fullmäktige vägrade till slut (13.

YLE - 10 nov 15 kl. 17:55

Kasköstyrelsen vill höja skatten

Kaskö höjer inkomstskatten med 0,5 procentenheter till 21,5 procent nästa år, det föreslår styrelsen för fullmäktige. Skattehöjningen ger en extra inkomst på ungefär 120 000 euro, men underskottet före skattehöjningen är ungefär 400 000 euro. - Trots skattehöjningen har staden svårt att få ihop budgeten, säger styrelsens ordförande Carl-Gustav Mangs (SFP).

SmålandsPosten - 25 feb 14 kl. 23:18

Skyttekungen tar plats i styrelsen

Han har varit skyttekung och tränare i föreningen. Nu kan Ludwig Ernstsson ta plats i Östers styrelse. På torsdag håller Öster årsmöte.

YLE - 29 jan 16 kl. 06:34

Slarv med ekonomin inom djurskyddsförening - styrelsen reagerar inte

Det finns brister i hur Helsingfors djurskyddsförening förvaltar sina miljoner. Det här har förts fram i en rapport till styrelsen. Men styrelsen har inte reagerat.

YLE - 04 nov 14 kl. 13:05

Styrelsen vill lägga ner hjärtkirurgin - igen

Styrelsen för Vasa sjukvårdsdistrikt föreslår att hjärtkirurgin vid Vasa centralsjukhus ska läggas ner från och med nästa år. Med rösterna 7-3 beslöt styrelsen att godkänna budgeten för nästa år utan hjärtkirurgi. Genom att avsluta hjärtkirurgin sparar sjukvårdsdistriktet enligt sjukvårdsdistriktets direktör Göran Honga 1,3 miljoner euro.

Regeringen - 26 aug 17 kl. 09:04

Förändringar avseende tre remitterade skatteförslag

Regeringen presenterade idag, den 26 augusti, förändringar avseende tidigare remitterade förslag om skatt på flygresor, förändringar av 3:12-reglerna samt skiktgränserna..

IDG - 15 aug 12 kl. 08:45

Så får du med dig styrelsen - 5 tips för ett bra business case

Att få styrelsen att godkänna ett it-projekt kan vara en tuff uppgift, speciellt när budgeten stramar. Men det finns trick för att skapa mer övertygande business case, trick som du som CIO kan ha nytta av..

YLE - 27 jan 16 kl. 07:05

Hangöstyrelsen höjer avgiften för hälsocentralbesök

Det blir betydligt dyrare att besöka hälsovårdscentralen i Hangö. Stadsstyrelsen går emot grundtrygghetsnämnden och höjer avgifterna så mycket som möjligt. Stadsstyrelsen fattade beslutet efter jämnaste möjliga omröstning på måndagen (25.

Fler nyheter från YLE

YLE - 3 timmar sedan

Sex personer förda till sjukhus efter krock i Pedersöre

Sex personer fördes till sjukhus efter en krock mellan två bilar i Pedersöre..

YLE - 3 timmar sedan

Två Vasakockar vid grytorna i årets Masterchef

Sebu Björklund och Ville Kärki är med och tävlar..

YLE - 4 timmar sedan

Hur förbättra livskvaliteten för dem som bor nära vargar?

Saklig och trovärdig information från myndigheternas sida är lika viktig som personlig kunskap om vargen, för att motarbeta vargrädslan..

YLE - 6 timmar sedan

Folkfest när Barnens Vasalopp skidades i Larsmo

Det var närmast folkfest och definitivt riktig Vasaloppsstämning i Larsmo på lördagen när 480 barn deltog i barnens eget Vasalopp..

YLE - 9 timmar sedan

Fähus brann i Pedersöre

Ett fähus i Pedersöre började brinna på lördag förmiddag. Branden kunde snabt fås under kontroll och varken djur eller människor kom till skada..

YLE - 9 timmar sedan

Fähus brinner i Pedersöre

Ett fähus på Kråknäsvägen i Pedersöre brinner. Räddningsverket fick larm om branden strax efter klockan tio på förmiddagen..

YLE - 11 timmar sedan

Se pandorna Lumi och Pyry live för första gången

I dag möter de kinesiska pandorna i Ähtari djurpark för första gången för allmänheten. Här kan du se Lumi och Pyry i en livestream..

YLE - 11 timmar sedan

Wentus Blues Band: Så här övertalades Rolling Stones-gitarristen att komma och spela blues i marthahuset i Karleby

Då man pratar med Robban Hagnäs är det som att dyka in i den innersta kärnan av bluesmusiken. Hans band Wentus Blues Band har turnerat i 20 länder och gjort 3000 spelningar. Och de har spelat med många av de riktigt stora artisterna..

YLE - 12 timmar sedan

Polisen varnade för varg i centrala Seinäjoki

På fredagkväll gick polisen ut med en varning för varg i Seinäjoki. Vargen observerades bland annat i centrum av staden..

YLE - Igår: 15:11

Två häktade för rån i Karleby

Två personer häktades på fredagen av Mellersta Österbottens tingsrätt som misstänkta för de två väpnade rån som begicks i Kannus och Kalajoki i början av veckan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.