YLE > Svenskfinland

Saturday, 22 September, 21:07

Liknande nyheter

Taggar: Vöråstyrelsen, remitterade, budgeten
YLE - 13 nov 14 kl. 22:20

Ingå remitterade nästa års budgetförslag

Fullmäktige i Ingå remitterade budgeten för 2015. Rösterna föll 24-3. Budgeten var dåligt beredd tyckte de flesta.

YLE - 24 nov 14 kl. 20:13

Budgeten tillbaka till nämnderna i Ingå

Budgetarbetet i Ingå har i höst varit exceptionellt svårt. Förslagen bollades först mellan kommunstyrelsen och nämnderna. Fullmäktige vägrade till slut (13.

YLE - 24 nov 14 kl. 20:13

Budgeten ännu bakom dimridån i Ingå

Budgetarbetet i Ingå har i höst varit exceptionellt svårt. Förslagen bollades först mellan kommunstyrelsen och nämnderna. Fullmäktige vägrade till slut (13.

YLE - 10 nov 15 kl. 17:55

Kasköstyrelsen vill höja skatten

Kaskö höjer inkomstskatten med 0,5 procentenheter till 21,5 procent nästa år, det föreslår styrelsen för fullmäktige. Skattehöjningen ger en extra inkomst på ungefär 120 000 euro, men underskottet före skattehöjningen är ungefär 400 000 euro. - Trots skattehöjningen har staden svårt att få ihop budgeten, säger styrelsens ordförande Carl-Gustav Mangs (SFP).

SmålandsPosten - 25 feb 14 kl. 23:18

Skyttekungen tar plats i styrelsen

Han har varit skyttekung och tränare i föreningen. Nu kan Ludwig Ernstsson ta plats i Östers styrelse. På torsdag håller Öster årsmöte.

YLE - 29 jan 16 kl. 06:34

Slarv med ekonomin inom djurskyddsförening - styrelsen reagerar inte

Det finns brister i hur Helsingfors djurskyddsförening förvaltar sina miljoner. Det här har förts fram i en rapport till styrelsen. Men styrelsen har inte reagerat.

YLE - 04 nov 14 kl. 13:05

Styrelsen vill lägga ner hjärtkirurgin - igen

Styrelsen för Vasa sjukvårdsdistrikt föreslår att hjärtkirurgin vid Vasa centralsjukhus ska läggas ner från och med nästa år. Med rösterna 7-3 beslöt styrelsen att godkänna budgeten för nästa år utan hjärtkirurgi. Genom att avsluta hjärtkirurgin sparar sjukvårdsdistriktet enligt sjukvårdsdistriktets direktör Göran Honga 1,3 miljoner euro.

Regeringen - 26 aug 17 kl. 09:04

Förändringar avseende tre remitterade skatteförslag

Regeringen presenterade idag, den 26 augusti, förändringar avseende tidigare remitterade förslag om skatt på flygresor, förändringar av 3:12-reglerna samt skiktgränserna..

IDG - 15 aug 12 kl. 08:45

Så får du med dig styrelsen - 5 tips för ett bra business case

Att få styrelsen att godkänna ett it-projekt kan vara en tuff uppgift, speciellt när budgeten stramar. Men det finns trick för att skapa mer övertygande business case, trick som du som CIO kan ha nytta av..

YLE - 27 jan 16 kl. 07:05

Hangöstyrelsen höjer avgiften för hälsocentralbesök

Det blir betydligt dyrare att besöka hälsovårdscentralen i Hangö. Stadsstyrelsen går emot grundtrygghetsnämnden och höjer avgifterna så mycket som möjligt. Stadsstyrelsen fattade beslutet efter jämnaste möjliga omröstning på måndagen (25.

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Sport kvitterade efter 59:54 men TPS avgjorde i förlängningen – Niclas Westerholm stod i vägen för samtliga 31 skott och tog upp SaiPa i ligaledning

TPS såg ut att åka iväg med tre poäng från Vasa men Victor Westermarck ville annat. Sportbacken kvitterade och tog matchen till förlängning där TPS-anfallaren Zach Budish avgjorde. TPS tappade ligaledningen till SaiPa som hemmabesegrade Kärpät med 1–0..

YLE - 3 timmar sedan

Trots utvisning vann ligadrömmande Jaro för femte gången i rad – PS Kemis degradering till division 1 allt närmare

Slutrakan i division 1 håller på att bli riktigt intressant efter att Jaro och AC Oulu lyckats vinna sina matcher på lördagen. Före söndagens match mellan Ekenäs IF och Helsingfors IFK har femman Jaro endast tre poäng upp till andraplatsen som berättigar till fotbollsligakval. VPS vann med 2–0 mot PS Kemi vars degradering till division 1 kan vara ett faktum redan om en vecka..

YLE - 4 timmar sedan

Årets finlandsvenska låt är Mountainside: "Jag är mycket berörd"

Bandet Crimson Peaks låt Mountainside har utnämnts till årets finlandsvenska låt på Musik & Talang-kongressen. Låtskrivaren Victor Sågfors kammade hem Musik & Talang-priset..

YLE - 8 timmar sedan

Lokalt live: I skuggan av strålkastarljusen – följ med amatörlaget Sporting Kristina under en bortaresa

För många amatöridrottare är bortaresor vardag och otaliga timmar går åt till att sitta i buss. Klockan 13.30 ska vi få en inblick i vad som händer i fotbollslaget Sporting Kristinas buss under en resa till Esse..

YLE - 9 timmar sedan

Hundratals österbottningar utan el

Höststormen har orsakat hundratals elavbrott på flera ställen i Österbotten. Klockan 12 på lördagen var ännu över 700 hushåll utan el..

YLE - 10 timmar sedan

Tankar större än livet i den nya serien av Himlaliv

Det är ett privilegium att få göra Himlaliv, säger redaktör Nina Granvik som har gjort närmare 60 personporträtt för programserien. Varje människa är värd en berättelse..

YLE - 11 timmar sedan

Barnens snälla nyheter sänds varje lördag

Varje torsdag spelas Buu-klubbens Superhjälparna och Snällnytt in i studion i Vasa. Till Snällnytt skickar barn in och berättar om när de har gjort något snällt..

YLE - 13 timmar sedan

Expertspäckad kongress och högklassiga konserter på Musik & Talang i Vasa

Den åttonde Musik & Talang-kongressen lockar landets musikaliska grädda till Vasa. Musiker, låtskrivare, producenter och annat branschfolk har samlats för att mötas, umgås, diskutera och uppträda..

YLE - Igår: 13:00

Finnairplan på väg till Vasa från Helsingfors måste vända om på grund av hård vind

Finnairs flyg från Helsingfors till Vasa måste vända om på grund av hård vind på torsdagen. Planet landade i Vasa fyra timmar försenat..

YLE - Igår: 12:26

Kvinna misshandlade granne med skidstavar - polisen hittade även död person i hennes lägenhet

På torsdagen grep polisen en kvinna i Sunnanvik i Vasa misstänkt för misshandel och våldsamt motstånd mot polis. Vid undersökning av hennes lägenhet påträffades även en död person..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.