YLE > Svenskfinland

Sunday, 27 May, 05:00

YLE - 16 okt 17 kl. 20:30

Vöråstyrelsen remitterade budgetenSent inkomna förslag av omsorgsnämnden ledde till att styrelsen i Vörå valde att remittera budgeten..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Vörå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vöråstyrelsen, remitterade, budgeten
YLE - 13 nov 14 kl. 22:20

Ingå remitterade nästa års budgetförslag

Fullmäktige i Ingå remitterade budgeten för 2015. Rösterna föll 24-3. Budgeten var dåligt beredd tyckte de flesta.

YLE - 24 nov 14 kl. 20:13

Budgeten tillbaka till nämnderna i Ingå

Budgetarbetet i Ingå har i höst varit exceptionellt svårt. Förslagen bollades först mellan kommunstyrelsen och nämnderna. Fullmäktige vägrade till slut (13.

YLE - 24 nov 14 kl. 20:13

Budgeten ännu bakom dimridån i Ingå

Budgetarbetet i Ingå har i höst varit exceptionellt svårt. Förslagen bollades först mellan kommunstyrelsen och nämnderna. Fullmäktige vägrade till slut (13.

YLE - 10 nov 15 kl. 17:55

Kasköstyrelsen vill höja skatten

Kaskö höjer inkomstskatten med 0,5 procentenheter till 21,5 procent nästa år, det föreslår styrelsen för fullmäktige. Skattehöjningen ger en extra inkomst på ungefär 120 000 euro, men underskottet före skattehöjningen är ungefär 400 000 euro. - Trots skattehöjningen har staden svårt att få ihop budgeten, säger styrelsens ordförande Carl-Gustav Mangs (SFP).

SmålandsPosten - 25 feb 14 kl. 23:18

Skyttekungen tar plats i styrelsen

Han har varit skyttekung och tränare i föreningen. Nu kan Ludwig Ernstsson ta plats i Östers styrelse. På torsdag håller Öster årsmöte.

YLE - 29 jan 16 kl. 06:34

Slarv med ekonomin inom djurskyddsförening - styrelsen reagerar inte

Det finns brister i hur Helsingfors djurskyddsförening förvaltar sina miljoner. Det här har förts fram i en rapport till styrelsen. Men styrelsen har inte reagerat.

YLE - 04 nov 14 kl. 13:05

Styrelsen vill lägga ner hjärtkirurgin - igen

Styrelsen för Vasa sjukvårdsdistrikt föreslår att hjärtkirurgin vid Vasa centralsjukhus ska läggas ner från och med nästa år. Med rösterna 7-3 beslöt styrelsen att godkänna budgeten för nästa år utan hjärtkirurgi. Genom att avsluta hjärtkirurgin sparar sjukvårdsdistriktet enligt sjukvårdsdistriktets direktör Göran Honga 1,3 miljoner euro.

Regeringen - 26 aug 17 kl. 09:04

Förändringar avseende tre remitterade skatteförslag

Regeringen presenterade idag, den 26 augusti, förändringar avseende tidigare remitterade förslag om skatt på flygresor, förändringar av 3:12-reglerna samt skiktgränserna..

IDG - 15 aug 12 kl. 08:45

Så får du med dig styrelsen - 5 tips för ett bra business case

Att få styrelsen att godkänna ett it-projekt kan vara en tuff uppgift, speciellt när budgeten stramar. Men det finns trick för att skapa mer övertygande business case, trick som du som CIO kan ha nytta av..

YLE - 27 jan 16 kl. 07:05

Hangöstyrelsen höjer avgiften för hälsocentralbesök

Det blir betydligt dyrare att besöka hälsovårdscentralen i Hangö. Stadsstyrelsen går emot grundtrygghetsnämnden och höjer avgifterna så mycket som möjligt. Stadsstyrelsen fattade beslutet efter jämnaste möjliga omröstning på måndagen (25.

Fler nyheter från YLE

YLE - 9 timmar sedan

Richardsson övertygade igen – löpte nytt personbästa

Camilla Richardsson är i kanonslag just nu. I dag förbättrade hon sitt personliga rekord på 3000 meter med över tre sekunder i en tävling i Helsingfors..

YLE - 10 timmar sedan

Jaro tabelltvåa efter nytt målkalas – EIF fortsättningsvis obesegrat

För andra matchen i rad gjorde Jaro fem mål då man körde över AC Kajaani på hemmaplan. I Ekenäs fick tabellettan HIFK med sig en poäng från mötet med EIF..

YLE - 15 timmar sedan

Lokalt live: Följ med på linedans i Kristinestad – "min man är ingen dansare, därför lockar tillfällen då man får dansa själv"

Medborgarinstitutet i Kristinestad vill få ortsborna att dansa. Därför ordnar man tillsammans med hembygdsgården Kilen olika danskurser under året. På lördag stod linedans på agendan..

YLE - 14 timmar sedan

Hockeyförbundet skjuter ner snacket om Kiekko-Espoos återkomst helt och hållet – till och med Muik kan stå före i tur

Iltalehti rapporterade på lördagen att Kiekko-Espoo skulle vara klart för spel i Finlandsserien säsongen 2018-19. Det stämmer inte alls, säger licenskommitténs ordförande nu för Yle Urheilu: Det är ännu på tok för tidigt att dra slutsatser..

YLE - 15 timmar sedan

Lokalt live: Följ med på linedans i Kristinestad

Medborgarinstitutet i Kristinestad vill få ortsborna att dansa. Därför ordnar man tillsammans med hembygdsgården Kilen olika danskurser under året. Klockan 15 kommer vi att sända live från en linedanskurs, där även vår reporter Juho Karlsson kommer att få damma av dansskorna..

YLE - 20 timmar sedan

Vargar, silvervatten och samtyckeslag debatteras på SFP:s partidag under helgen

Vargstammarna i Österbotten och Västnyland väntas bli föremål för debatt också under SFP:s partidag i Uleåborg. Svenska Yle har gått igenom motionerna och plockat ut dem som kan tänkas väcka mest diskussion. Hela tre av de 56 motionerna handlar om vargar..

YLE - 19 timmar sedan

André Linman turnerar med Vasa stadsorkester i september – "jag var nog förvånad när de ringde"

I september 2018 ger Vasa stadsorkester tre konserter tillsammans med rockmusikern André Linman. Repertoaren kommer att bestå av rock- och popmusik..

YLE - Igår: 14:04

Susanna Koski tänker rösta mot social- och hälsovårdsreformen

Susanna Koski (Saml) säger att det finns problem med såväl tidtabellen som det innehållsliga. På frågan om partiet reagerat på hennes utspel svarar hon: "Vi diskuterar reformen kontinuerligt"..

YLE - Igår: 14:04

Pohjalainen: Susanna Koski tänker rösta mot social- och hälsovårdsreformen

Pohjalainen skriver att Susanna Koski (Saml) tänker rösta mot social- och hälsovårdsreformen. Koski säger till tidningen att problem finns i såväl tidtabellen som det innehållsliga..

YLE - Igår: 13:40

Söderberg i skrämmande bra form – ska tävla sparsamt inför EM: "Hänger på håret i nästan varje kast"

De senaste månaderna har gått skrämmande bra, säger David Söderberg. Efter en träningsperiod utan bakslag är förväntningarna höga hos Vöråkastaren som ska tävla sparsamt. "Jag vet hur jag ska göra för att få släggan att flyga långt på den rätta dagen", säger han till Yle Sporten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.