DN > Kultur

Thursday, 21 June, 21:36

DN - 16 okt 17 kl. 16:10

Martin Jönsson om ny tv-skatt: De konkreta konsekvenserna pratar väldigt få omOm public service-kommitténs förslag om avskaffad tv-licens blir av får det en del konsekvenser. De symboliska pratas det mycket om, de konkreta  desto mindre..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Jönsson

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Martin, Jönssonom ny , tv-skattDe , konkreta, konsekvenserna, pratar, väldigt få om
DN - 16 okt 17 kl. 16:10

Martin Jönsson: De konkreta konsekvenserna pratar väldigt få om

Om public service-kommitténs förslag om avskaffad tv-licens blir av får det en del konsekvenser. De symboliska pratas det mycket om, de konkreta  desto mindre..

Kristianstadsbladet - 03 okt 13 kl. 09:30

Missnöje med möte

Foto: Bosse Nilsson
Det blev inte önskat resultat när Nätverket Kristianstad, handlare och fastighetsägare träffade kommunledningen i?går för att räta ut frågetecken.
?

Kristianstadsbladet - 07 nov 12 kl. 09:30

Poliskostnad blir högsta möjliga

Foto: Annica Jönsson
Slutfakturan för sommarens polisbevakning av Sweden Rock Festival är klar och räkningen landar på 1?009?240 kronor.

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 16 kl. 16:01

Heberlein gör det för enkelt

Ann Heberlein påstår att det inte räcker med att säga att det är män som begår sexuella övergrepp. Hon hänvisar till en kategori till, invandrare från Mellanöstern och Nordafrika. Frågan är på vilket sätt det är relevant att veta förövarens ursprung.

Sydsvenskan - 29 jan 16 kl. 16:01

Heberlein gör det för enkelt

Ann Heberlein påstår att det inte räcker med att säga att det är män som begår sexuella övergrepp. Hon hänvisar till en kategori till, invandrare från Mellanöstern och Nordafrika. Frågan är på vilket sätt det är relevant att veta förövarens ursprung.

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

Roberto Saviano: Jag är stolt över att vara en av hans fiender

Italiens nye inrikesminister, Matteo Salvini, sa på onsdagen att myndigheterna ska ”utvärdera” den dödshotade författaren Roberto Savianos polisbeskydd. ”I stället för att skydda journalister, hotar inrikesministern dem”, skriver Roberto Saviano i DN Kultur..

DN - 8 timmar sedan

Minister: Roberto Savianos polisbeskydd ”utvärderas”

Italiens nye inrikesminister Matteo Salvini säger att myndigheterna kommer att ”utvärdera” den dödshotade författaren Roberto Savianos polisbeskydd. – Det är rimligt att bedöma hur italienarna spenderar sina pengar, säger Legas partiledare i en tv-intervju i Rai..

DN - 9 timmar sedan

Fredrik Strage: Nytänkande krävs när det kissas mellan bokhyllorna

Några lokalbibliotek i Stockholm har experimenterat med ökade öppettider utan personal, och resultatet kan tyckas vara förskräckande, med pikanta inslag som högljutt porrsurfande, hundtvätt och stolkastande. .

DN - 13 timmar sedan

Paul Simon avslutar sin karriär på hemmaplan

Som bäst avrundar den legendariske musikern Paul Simon sin långa musikkarriär med turnén ”Farewell tour”. Nu avslöjas var sista konserten ges, nämligen i stjärnans hemstad New York..

DN - 21 timmar sedan

Janet Jackson talar ut om sin depression

Artisten Janet Jackson har länge fört en intensiv kamp mot depression. Det avslöjar den 52-åriga popstjärnan i en intervju med det amerikanska magasinet Essence..

DN - Igår: 10:08

Wayne Kramer i MC5: ”Ingen höjde rösterna högre än vi gjorde”

MC5 var sextiotalsgenerationens argaste upprorsmakare. Mot Vietnamkriget, för ohämmad ung utlevelse. Snart jagades de av polis och myndigheter.

DN - Igår: 00:45

Paul McCartney släpper nytt

Paul McCartney släpper två nya låtar under onsdagen, det avslöjar artisten på sitt Instagramkonto. “I don’t know” och “Come on to me” är ett smakprov på vad som komma skall då den 76-årige McCartney planerar att släppa nytt album under hösten..

DN - Igår: 22:13

Omstridd ödesfråga om upphovsrätt i EU

På onsdag röstar rättsliga utskottet i Europaparlamentet om ett nytt direktiv om upphovsrätt. Kritikerna till förslaget menar att yttrandefriheten på nätet är hotad och samlas under uppropet ”Save the internet”..

DN - I förrgår: 15:41

Svenska museer tappar besökare

Antalet besök på svenska museer minskade förra året, enligt en rapport från Myndigheten för kulturanalys.

DN - I förrgår: 13:43

Kristofer Ahlström: Café och Elle låter sin trovärdighet smälta bort med glassamarbetet

Kristofer Ahlström om en sannerligen misslyckad samverkan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.