YLE > Svenskfinland

Tuesday, 21 November, 07:28

YLE - 16 okt 17 kl. 12:32

Dödsfall i fyrhjulingsolycka i KurikkaEn person omkom i en singelolycka med en fyrhjuling i Kurikka på söndag eftermiddag. I Jakobstad skadades samma dag två personer då den fyrhjuling de färdades på blev påkörd i en korsning..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kurikka, Jakobstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dödsfalli , fyrhjulingsolyckai , Kurikka
YLE - 23 mar 16 kl. 05:59

Vasaborna kan få vatten från Kurikka i framtiden

Vasaborna kanske får sitt dricksvatten från Kurikka i framtiden. Just nu pågår ett projekt för att utreda möjligheten. Projektet "djupt grundvatten Vasa-Kurikka" utreder möjligheterna att ta dricksvatten från Kurikka till hushållen i Vasa.

YLE - 19 mar 17 kl. 12:00

Storebror i Kurikka och lillebror i Aten väntar på att få vara tillsammans

Storebror i Kurikka och lillebror i Aten "Vi är lyckliga över att få återförenas i Finland" Det här är en ovanlig flyktinghistoria. Samtidigt som de flesta afghaner får negativa asylbeslut tar Finland emot en fjortonårig föräldralös afghansk pojke från Grekland. I en park i centrala Aten sitter fjortonåriga Jawed på en bänk.

YLE - 26 aug 17 kl. 14:11

Vild biljakt mellan Vasa och Kurikka

En 24-årig man försökte köra undan polisen på fredag eftermiddag. Efter att flera polispatruller anslutit sig till biljakten lyckades man stanna bilisten i Sarvijoki i Kurikka. Biljakten började på motorvägen i Vasa då en polispatrull uppmärksammade en personbil som hade betydligt högre hastighet än övriga vägtrafikanter.

VBL - 12 jan 13 kl. 13:15

Dödskrock i Kurikka

En 78-årig man omkom på fredagskvällen i en krock på stamväg 67 i Kurikka..

VBL - 06 feb 13 kl. 05:42

Balkfabrik brinner i Kurikka

En fabrik som tillverkar limmade träbalkar i Kurikka i Södra Österbotten brinner. Räddningsverket har försökt släcka elden i tre timmar och släckningsarbetet pågår fortfarande..

YLE - 09 feb 14 kl. 12:04

Dödsolycka med snöskoter i Kurikka

En olycka med en snöskoter krävde ett dödsoffer i Kurikka i södra Österbotten vid tiotiden i söndags kväll. Det var en man i 25-årsåldern som i hög fart körde av vägen, ramlade av skotern och omkom genast på olycksplatsen. Polisen utreder olyckan.

YLE - 21 jul 15 kl. 10:44

Tvååring drunknade i badtunna i Kurikka

En 2-årig pojke drunknade på måndag kväll i Kurikka. Familjen hade badat i en badtunna under kvällen och barnen hade då haft på sig simpuffar. Familjen gick in och duschade och då hade man tagit av barnens simpuffar.

Nyan - 02 mar 17 kl. 13:25

Droger misstänks bakom fler dödsfall

Polisen uppskattar att fem personer dog av drogrelaterade orsaker 2016.

Det är fler än tidigare år.
Narkotika finns med i bilden i allt fler dödsfall i Europa visar en rapport från Europeiska centrumet för kontroll av narkotika och narkotikamissbruk, ECNN, i Lissabon.

Cornucopia - 20 jun 15 kl. 16:04

Fakta vs anekdoter: Medellivslängd och dödsfall

Ständigt stöter man i olika sammanhang på människor som baserar sin verklighetsuppfattning på anekdoter istället för fakta. Man blandar helt enkelt ihop begreppet generellt, som beskriver verkligheten som helhet, med begreppet individuellt, som handlar om enskilda anekdoter. En utmärkt illustration av detta är att titta på medellivslängden och dödsfallsdata, där det vanligaste utfallet är att inte bli medellivslängden gammal.

Dalarnas tidningar - 19 feb 11 kl. 06:51

Fyrhjulingsolycka i Djurås

[DJURÅS] Vid halv sex-tiden imorse inträffade en fyrhjulingsolycka på Gäddvägen i Djurås..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Sydin: Omfattande fuktskador i Kristinestads simhall – kan bli fråga om miljonkostnader

Det är nu bekräftat att fuktskadorna i Kristinestads simhall är omfattande, [link:https://www.sydin.fi/Artikel/Visa/165706;skriver tidningen Syd-Österbotten.

YLE - 11 timmar sedan

Privata vårdhem och dagis fick kalla handen i Jakobstad

Tre ansökningar om att få arrendetomt för två privata vårdhem och ett privat daghem i Jakobstad fick nej i stadsstyrelsen. I två fall blev det grönt ljus i tekniska nämnden, men stadsstyrelsen trädde in och ändrade besluten..

YLE - 14 timmar sedan

Inga fler spaningar efter försvunnen Vasakvinna

Polisen letar inte längre aktivt efter Araxie Illman som försvann i Vasa i oktober. Vi har letat överallt, säger kriminalkommissarie Eero Välimäki..

YLE - 14 timmar sedan

Vasabladet: Carola Lithén fick fortsatt förtroende

Fullmäktigeordförande Carola Lithén i Korsholm har fått fortsatt förtroende, skriver Vasabladet. SFP-gruppen hade möte på måndagen och beslutet fattades efter omröstning..

YLE - 16 timmar sedan

Wärtsilä levererar motorer till ny Viking Line-färja

Wärtsilä levererar sex flerbränslemotorer till den nya färja som Viking Line låter bygga i Kina. Motorerna byggs i Vasa..

YLE - 16 timmar sedan

"Integreringen är en del av vardagen i Närpes"

Tillsammans är vi starka. Det var budskapet då Närpes på måndagen fick ta emot en utmärkelse av Unicef för sitt arbete för barnens rättigheter..

YLE - 17 timmar sedan

Optimas samarbetsförhandlingar är avslutade — målet nåddes

Samarbetsförhandlingarna vid Optima avslutades på måndagen och målet på en inbesparing på en halv miljon euro nåddes. Samkommunstyrelsen ska ännu godkänna resultatet innan detaljerna blir offentliga..

YLE - 18 timmar sedan

Concordia vd Jarl Sundqvist: "Tillsammans ska vi försöka få så många russin som möjligt ur Northvolt-kakan"

Batterifabriken Northvolt i Skellefteå kan ge näringslivet i Jakobstadregionen en skjuts framåt. Nu ska det redas ut hur företagen i Jakobstad kan bli en del av mångmiljardprojektet..

YLE - 18 timmar sedan

Concordia vd Jarl Sundqvist: "Tillsammans skall vi försöka få så många russin som möjligt ur Northvolt-bullen"

Batterifabriken Northvolt i Skellefteå kan ge näringslivet i Jakobstadregionen en skjuts framåt. Näringslivscentralen Concordia skall nu utreda möjligheterna för näringslivet i Jakobstadsregionen att ta del av det mångmiljardprojekt som planeras till Skellefteå när batterifabriken Northvolt kommer ur startgropen..

YLE - 19 timmar sedan

Överfullt på tågen - VR tar gamla vagnar i bruk för att förbättra läget

Det har varit rusning till de populäraste tågavgångarna i år, bland annat i Österbotten. Nästa år tar VR i bruk gamla Intercity-vagnar för att underlätta situationen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.