YLE > Svenskfinland

Sunday, 17 June, 23:47

YLE - 16 okt 17 kl. 12:32

Dödsfall i fyrhjulingsolycka i KurikkaEn person omkom i en singelolycka med en fyrhjuling i Kurikka på söndag eftermiddag. I Jakobstad skadades samma dag två personer då den fyrhjuling de färdades på blev påkörd i en korsning..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kurikka, Jakobstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dödsfalli , fyrhjulingsolyckai , Kurikka
YLE - 23 mar 16 kl. 05:59

Vasaborna kan få vatten från Kurikka i framtiden

Vasaborna kanske får sitt dricksvatten från Kurikka i framtiden. Just nu pågår ett projekt för att utreda möjligheten. Projektet "djupt grundvatten Vasa-Kurikka" utreder möjligheterna att ta dricksvatten från Kurikka till hushållen i Vasa.

YLE - 19 mar 17 kl. 12:00

Storebror i Kurikka och lillebror i Aten väntar på att få vara tillsammans

Storebror i Kurikka och lillebror i Aten "Vi är lyckliga över att få återförenas i Finland" Det här är en ovanlig flyktinghistoria. Samtidigt som de flesta afghaner får negativa asylbeslut tar Finland emot en fjortonårig föräldralös afghansk pojke från Grekland. I en park i centrala Aten sitter fjortonåriga Jawed på en bänk.

YLE - 26 aug 17 kl. 14:11

Vild biljakt mellan Vasa och Kurikka

En 24-årig man försökte köra undan polisen på fredag eftermiddag. Efter att flera polispatruller anslutit sig till biljakten lyckades man stanna bilisten i Sarvijoki i Kurikka. Biljakten började på motorvägen i Vasa då en polispatrull uppmärksammade en personbil som hade betydligt högre hastighet än övriga vägtrafikanter.

VBL - 12 jan 13 kl. 13:15

Dödskrock i Kurikka

En 78-årig man omkom på fredagskvällen i en krock på stamväg 67 i Kurikka..

VBL - 06 feb 13 kl. 05:42

Balkfabrik brinner i Kurikka

En fabrik som tillverkar limmade träbalkar i Kurikka i Södra Österbotten brinner. Räddningsverket har försökt släcka elden i tre timmar och släckningsarbetet pågår fortfarande..

YLE - 09 feb 14 kl. 12:04

Dödsolycka med snöskoter i Kurikka

En olycka med en snöskoter krävde ett dödsoffer i Kurikka i södra Österbotten vid tiotiden i söndags kväll. Det var en man i 25-årsåldern som i hög fart körde av vägen, ramlade av skotern och omkom genast på olycksplatsen. Polisen utreder olyckan.

YLE - 21 jul 15 kl. 10:44

Tvååring drunknade i badtunna i Kurikka

En 2-årig pojke drunknade på måndag kväll i Kurikka. Familjen hade badat i en badtunna under kvällen och barnen hade då haft på sig simpuffar. Familjen gick in och duschade och då hade man tagit av barnens simpuffar.

YLE - 19 apr 18 kl. 18:12

Kurikka – den akrobatiska gymnastikens finländska högborg

Den ena bilen efter den andra kör fram till Monnari, allaktivitetshuset i Kurikka, och lämnar av en eller flera flickor. Idag väntar ett tre timmar långt träningspass. De totalt 60 flickorna är i åldern 7-17 år och deras gren är akrobatisk gymnastik..

Nyan - 02 mar 17 kl. 13:25

Droger misstänks bakom fler dödsfall

Polisen uppskattar att fem personer dog av drogrelaterade orsaker 2016.

Det är fler än tidigare år.
Narkotika finns med i bilden i allt fler dödsfall i Europa visar en rapport från Europeiska centrumet för kontroll av narkotika och narkotikamissbruk, ECNN, i Lissabon.

Cornucopia - 20 jun 15 kl. 16:04

Fakta vs anekdoter: Medellivslängd och dödsfall

Ständigt stöter man i olika sammanhang på människor som baserar sin verklighetsuppfattning på anekdoter istället för fakta. Man blandar helt enkelt ihop begreppet generellt, som beskriver verkligheten som helhet, med begreppet individuellt, som handlar om enskilda anekdoter. En utmärkt illustration av detta är att titta på medellivslängden och dödsfallsdata, där det vanligaste utfallet är att inte bli medellivslängden gammal.

Fler nyheter från YLE

YLE - 8 timmar sedan

Närbild önskar glad sommar!

Närbild har sommarpaus till 2.9.2018..

YLE - 10 timmar sedan

80 frivilliga söker försvunnen man i Kronoby

En man försvann från en bostad i Nedervetil, Kronoby på lördag kväll innan klockan 21. Polis och frivilliga söker som bäst efter mannen..

YLE - 15 timmar sedan

Följ med havsörningens häckning - kameran finns någonstans i Vasa skärgård

Nu kan du följa med havsörnens häckning via en livestream. Föreningen Havsörnar i Österbotten har installerat en kamera i ett bo någonstans i Vasa skärgård..

YLE - 16 timmar sedan

Är det här de mest egendomliga resmålen i Finland? Fem tips för en annorlunda semester

Utan idéer för en semester i Finland? Har du redan sett allt? Tänk om: Spana in den här listan över udda resmål och överraska dig själv!.

YLE - Igår: 15:46

Sex hektar skog brann i Malax - gränsbevakningens helikopter vattenbombade

Uppemot sex hektar skog har brunnit i Molpe i Korsnäs. Tack vare att gränsbevakningens helikopter av en slump redan befann sig i Vasa när larmet kom fick man branden under kontroll under eftermiddagen..

YLE - Igår: 12:58

Regnbågsfolket marscherade i Karleby - hundratals deltog i stadens första prideparad

Karleby har fått sin första prideparad. - Jag är här för att stöda mänskliga rättigheter sa Mirka Johansson. Enligt henne har mycket har ändrat i Karleby på 30 år.

YLE - Igår: 12:58

Kokkola Pride - se regnbågsfolket marschera i Karleby

I dag kl. 14 går Karlebys första Prideparad genom staden. Yle Österbotten sänder direkt från evenemanget och musik, dans och feststämning utlovas..

YLE - Igår: 08:27

Prideparad i Karleby: "Första prideparaden i Karleby ordnas på rätt plats och vid rätt tid"

Under veckoslutet deltar Mika Pietilä i hemstadens första pride, som han hoppas ska sprida glädje, stöd och samhörighet för köns- och sexualminoriteterna..

YLE - I förrgår: 15:11

Hund dödade får i Kristinestad

En hund attackerade får i Sideby i Kristinestad på fredag morgon. Ett av fåren dog och ett annat avlivades. Dessutom hittades ett dött lamm.

YLE - I förrgår: 14:45

Ett besök på begravningsplatsen - en modern andaktsstund

Att sköta om gravar är viktigt för den finländska folksjälen. Det är ett sätt att bevara och hedra döda släktingars minne. Det säger kyrkoherde Tom Ingvesgård, som också tror att det handlar om en modern andaktsstund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.