Nyan > Svenskfinland

Monday, 26 February, 00:06

Nyan - 16 okt 17 kl. 10:06

Johansson ny vice vd i PafDaniela Johansson blir ny vice vd för Paf. Hon har arbetat inom Paf:s organisation i 15 år och sedan 2013 haft ansvar för Paf:s spelansvar. Personaldirektör Johanna Backholm är sedan tidigare vice vd, och lämnar inte sin post. Det innebär att Paf nu har två vice vd:ar. Enligt vd Christer Fahlstedt är frågan om spelansvar viktig för bolaget.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Paf, Johansson, Johanna Backholm, Christer Fahlstedt, Daniela, Pafs, Fahlstedt, Orre, Nyan

Dela artikeln

84 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johanssonny , vicevd i , Paf
Nyan - 07 feb 18 kl. 18:58

Paf prisat för ”största framsteget”

Att jobba på Paf är inspirerande. Det anser det marknadsledande personalundersökningsföretaget Corporate Spirit Ltd, som har gett det åländska företaget utmärkelsen ”Det största framsteget”, samt utsett Paf till en av de mest inspirerande arbetsplatserna i Finland. – Det här känns otroligt bra!

Nyan - 03 okt 17 kl. 06:00

Ingen fara för PAF-anställda i Las Vegas

Flera ålänningar befann sig i Las Vegas under gårdagens masskjutning. PAF bekräftar att de har anställda som befinner sig i staden. – Vi har fem personer där, säger vice vd Johanna Backholm (bilden).

Nyan - 02 jan 18 kl. 18:00

VIce vd lämnar Paf efter 15 år

Pafs vice vd Johanna Backholm lämnar sin tjänst efter 15 år vid spelbolaget. Orsaken är att hon har fått en nytt jobb som vice HR-direktör vid ViskoTeepak. – Det är en ny organistation, mer internationell och ett nytt sammanhang.

Nyan - 09 nov 16 kl. 09:08

Ceder leder Paf

Åsa Ceder är ny styrelseordförande för Paf. Hon presenterades av finansminister Mats Perämaa (Lib) på tisdagsförmiddagen.

Åsa Ceder är vd för försäkringsaktiebolaget Pensions-Alandia och sitter bland annat i Ålandsbankens styrelse.

YLE - 03 maj 16 kl. 15:13

PAF vill ha spellicens i Finland

Det åländska spelbolaget PAF, Ålands penningautomatförening, aviserar tuffa tag för att kunna expandera internationellt. På stämman på tisdag kom beskedet att det blir mindre med spelpengar till samhällsnyttan på Åland de kommande åren. I år delas det ändå ut 20 miljoner euro till samhällsnyttan i landskapet och PAF omsatte 110 miljoner euro på sitt internetspel och sina kasinon till lands och till sjöss, vilket är det mesta hittills.

Nyan - 06 maj 15 kl. 09:54

Paf utsatta för internetattack

Paf.com har de senaste dagarna drabbats av störningar och har legat nere vid flera tillfällen. Enligt Paf handlar det om sabotage.

Nyan - 05 apr 16 kl. 13:56

Paf flyttar sin kundtjänst till Åland

Paf flyttar hem sin kundtjänst vilket skapar 10–15 nya arbetsplatser på Åland. Det ska skapa en bättre helhetsupplevelse för sina kunder.

– Det blir även billigare, säger marknadschef Stefan Rumander.

Nyan - 09 maj 17 kl. 15:03

Företagare stämmer Paf och Ingves

Det kommande penningtvättsrättegången mot Paf och förra vd:n Anders Ingves kan utvidgas.

I fredags lämnade tandläkare Erik Rustner via sin advokat in stämningsansökan till tingsrätten.
Rustners bolag Erik Rustner Tandläkare ab, som drabbades hårt av den omfattande förskingringen 2009-12, väcker nu talan om privaträttsligt anspråk med anledning av penningtvättsåtalet mot Paf och Ingves som väcktes i början av året.

Nyan - 12 sep 17 kl. 11:45

Rättegången har inletts mot Paf och förra vd:n

Det var först i januari 2012 som Paf gjorde en anmälan till penningtvättscentralen om bokförarens storspelande – trots att hon fastnade två gånger 2011 i Pafs radar som hade som uppgift att fånga kunder med spelberoende.
Det skriver statsåklagare Tom Laitinen i sin stämningsansökan som blev offentlig i dag när den muntliga förberedelsen inför huvudförhandlingen i oktober inleddes i tingsrätten. I stämningsansökan framgår att Paf inte avbröt bokförarens spelande för tilläggsutredningar efter att hon fastnat i radarn första gången i maj-juni 2011 utan fortsatte ta emot spelinsatser av henne.

Nyan - 22 maj 15 kl. 10:00

Inget plus utan Paf-pengar

Utan Paf-pengar hade landskapsregeringens bokslut inte haft ett överskott. Några större överraskningar finns det inte i bokslutet..Kostnaderna har gått ner men inte exceptionellt mycket på någon post.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 6 timmar sedan

Slutspelsdags för IFK-damer

ISHOCKEY. Det tog till slutminuterna av söndagens match mellan IFK:s damlag och Haninge Anchors HC i Islandia innan hemmalaget lyckades kvittera och ta med sig en sista oavgjord match in i FHL-slutspelet.
Under lördagens match i detta dubbelmöte tog IFK en vinst med 3-2, efter mål av Vanessa Widelius och Therese Karlsson.

Nyan - 13 timmar sedan

Nej till en egen åländsk examen

Rikets studentexamen behövs för alla de som söker sig till andra högskolor än de svenska. Det konstaterar lagtingets lag- och kulturutskott som anser att Åland inte ska ha en egen examen.
De upprepade språkfel som under de senaste åren har förekommit i studentexamensproven ledde hösten 2016 till att lagtingsledamöter med Axel Jonsson (Åf) i spetsen efterlyste en åländsk gymnasieexamen.

Nyan - Igår: 20:30

Berusad avvisad från färja

En kraftigt berusad person störde ordningen ombord på ett kryssningsfartyg på väg till Mariehamn på fredagen. Väl i hamn blev denne avvisad från fartyget och greps på plats av polisen på basen av polislagen. Det uppger polisen i ett pressmeddelande.

Nyan - Igår: 20:00

Rock´n´roll för hela slanten

Lördagen den 14 april går i rockens tecken. Då arrangeras Archipelago Rock´n´roll.
Efter cruising med Oldtime Cruisers blir det American Diner på Alandica och konsert med Brolle och hans Million Dollar Quartet.

Nyan - Igår: 18:15

Enkel seger för United

Mot ett inte allt för svårt motstånd gjorde Åland United det som behövdes och vann med klara 4-0. Att det finns mycket kvar att jobba på i form av att lära känna varandra är bitvis tydligt med segern var odiskutabel.
– Vi jobbar hela tiden på att lära känna varandra och helt klara blir vi nog aldrig, sade Åland Uniteds tränare Samuel Fagerholm efter matchen.

Nyan - Igår: 13:33

Folkmängden ökar på Åland

29 500, så stort var invånarantalet på Åland den sista december 2017. Det framgår av Åsubs senaste mätning. Folkmängden steg med 286 personer under fjolåret.

Nyan - Igår: 11:03

La Boheme – opera med heta känslor

Kulturföreningen Katrina livesänder i kväll lördag Puccinis klassiska opera La Bohème från Metropolitan i New York med Sonya Yoncheva och Michael Fabiano.
Klockan 19.30 visas den på Bio Savoy.

Nyan - I förrgår: 20:03

Freddy Kalas spelar på Rockoff

Freddy Kalas är åter bokad till Rockoff och kommer att spela på lördagen den 28 juli, vilket innebär att han kommer att vara en av finalkvällens artister. ”Freddy Kalas hälsar att det ska bli fantastiskt att komma tillbaka till Rockoff i sommar och han längtar efter att få möta den åländska publiken igen”, skriver Rockoff på sin officiella Facebook-sida. Sedan tidigare är artisterna Anastacia, Kapten Röd, Chris Kläfford och Tungevaag & Raaban klara för festivalen som i år går av stapeln 20-28 juli.

Nyan - I förrgår: 18:34

Sipilä utesluter inte åländsk EU-plats

På fredagen uttalade sig statsminister Juha Sipilä i Helsingin Sanomat om huruvida det är en realistisk tanke att Åland får ett mandat i EU-parlamentet.
– Om vi får fler platser så måste vi noggrant granska det åländska perspektivet, säger han till tidningen. Uttalandet väckte nytt hopp i frågan om att Åland i framtiden ska bli representerade i EU-parlamentet.

Nyan - I förrgår: 18:00

Församling skänker bil till Matbanken

Kyrkorådet i Mariehamns församling har beslutat att Matbanken på Åland erhåller församlingens gamla paketbil, Toyota Hiace årsmodell 1998. Ekonomichef Bengt Grönlund har befullmäktigats att underteckna nödvändiga handlingar. – Vi har köpt en ny bil och fått kännedom om att de behövde en paketbil, så därför beslöt kyrkorådet att donera vår gamla bil, säger han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.