Nyan > Svenskfinland

Saturday, 23 June, 01:02

Nyan - 16 okt 17 kl. 10:06

Johansson ny vice vd i PafDaniela Johansson blir ny vice vd för Paf. Hon har arbetat inom Paf:s organisation i 15 år och sedan 2013 haft ansvar för Paf:s spelansvar. Personaldirektör Johanna Backholm är sedan tidigare vice vd, och lämnar inte sin post. Det innebär att Paf nu har två vice vd:ar. Enligt vd Christer Fahlstedt är frågan om spelansvar viktig för bolaget.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Paf, Johansson, Johanna Backholm, Christer Fahlstedt, Daniela, Pafs, Fahlstedt, Orre, Nyan

Dela artikeln

84 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johanssonny , vicevd i , Paf
Nyan - 07 feb 18 kl. 18:58

Paf prisat för ”största framsteget”

Att jobba på Paf är inspirerande. Det anser det marknadsledande personalundersökningsföretaget Corporate Spirit Ltd, som har gett det åländska företaget utmärkelsen ”Det största framsteget”, samt utsett Paf till en av de mest inspirerande arbetsplatserna i Finland. – Det här känns otroligt bra!

Nyan - 03 okt 17 kl. 06:00

Ingen fara för PAF-anställda i Las Vegas

Flera ålänningar befann sig i Las Vegas under gårdagens masskjutning. PAF bekräftar att de har anställda som befinner sig i staden. – Vi har fem personer där, säger vice vd Johanna Backholm (bilden).

Nyan - 02 jan 18 kl. 18:00

VIce vd lämnar Paf efter 15 år

Pafs vice vd Johanna Backholm lämnar sin tjänst efter 15 år vid spelbolaget. Orsaken är att hon har fått en nytt jobb som vice HR-direktör vid ViskoTeepak. – Det är en ny organistation, mer internationell och ett nytt sammanhang.

Nyan - 09 nov 16 kl. 09:08

Ceder leder Paf

Åsa Ceder är ny styrelseordförande för Paf. Hon presenterades av finansminister Mats Perämaa (Lib) på tisdagsförmiddagen.

Åsa Ceder är vd för försäkringsaktiebolaget Pensions-Alandia och sitter bland annat i Ålandsbankens styrelse.

Nyan - 30 maj 18 kl. 14:38

Opposition frågar om höjda Paf-arvoden

Tänker landskapsregeringen ompröva beslutet om de nya ersättningarna till Pafs styrelsemedlemmar?
Den frågan ställer elva lagtingsledamöter från oppositionspartierna Centern, Obunden samling och Ålands framtid i ett spörsmål till landskapsregeringen. Finansministern Mats Perämaa (Lib) fattade förra veckan beslutet om kraftigt höjda månadsarvoden till den nya styrelsen.

YLE - 03 maj 16 kl. 15:13

PAF vill ha spellicens i Finland

Det åländska spelbolaget PAF, Ålands penningautomatförening, aviserar tuffa tag för att kunna expandera internationellt. På stämman på tisdag kom beskedet att det blir mindre med spelpengar till samhällsnyttan på Åland de kommande åren. I år delas det ändå ut 20 miljoner euro till samhällsnyttan i landskapet och PAF omsatte 110 miljoner euro på sitt internetspel och sina kasinon till lands och till sjöss, vilket är det mesta hittills.

Nyan - 06 maj 15 kl. 09:54

Paf utsatta för internetattack

Paf.com har de senaste dagarna drabbats av störningar och har legat nere vid flera tillfällen. Enligt Paf handlar det om sabotage.

Nyan - 05 apr 16 kl. 13:56

Paf flyttar sin kundtjänst till Åland

Paf flyttar hem sin kundtjänst vilket skapar 10–15 nya arbetsplatser på Åland. Det ska skapa en bättre helhetsupplevelse för sina kunder.

– Det blir även billigare, säger marknadschef Stefan Rumander.

Nyan - 09 maj 17 kl. 15:03

Företagare stämmer Paf och Ingves

Det kommande penningtvättsrättegången mot Paf och förra vd:n Anders Ingves kan utvidgas.

I fredags lämnade tandläkare Erik Rustner via sin advokat in stämningsansökan till tingsrätten.
Rustners bolag Erik Rustner Tandläkare ab, som drabbades hårt av den omfattande förskingringen 2009-12, väcker nu talan om privaträttsligt anspråk med anledning av penningtvättsåtalet mot Paf och Ingves som väcktes i början av året.

Nyan - 12 sep 17 kl. 11:45

Rättegången har inletts mot Paf och förra vd:n

Det var först i januari 2012 som Paf gjorde en anmälan till penningtvättscentralen om bokförarens storspelande – trots att hon fastnade två gånger 2011 i Pafs radar som hade som uppgift att fånga kunder med spelberoende.
Det skriver statsåklagare Tom Laitinen i sin stämningsansökan som blev offentlig i dag när den muntliga förberedelsen inför huvudförhandlingen i oktober inleddes i tingsrätten. I stämningsansökan framgår att Paf inte avbröt bokförarens spelande för tilläggsutredningar efter att hon fastnat i radarn första gången i maj-juni 2011 utan fortsatte ta emot spelinsatser av henne.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 5 timmar sedan

Träd knäcktes av vinden

Flera träd knäcktes av vinden och blockerade vägar under midsommaraftonen. Vid lunchtid knäcktes träd åtminstone i Jomala, Torp, i Finström och i Saltvik.
– När det blåser så hårt den här tiden, när träden har stora kronor som vinden kan ta tag i, knäcks de ofta, säger Karl Nordlund, brandmästare.

Nyan - 5 timmar sedan

Bil brann i Godby

En bil fattade eld i närheten av Godby vid 19-tiden på midsommaraftonen. Bilen stod parkerad när personer i närheten upptäckte att den brann. Alarmcentralen larmades och Finströms FBK ryckte ut.

Nyan - 9 timmar sedan

Midsommarstången pyntas trots regn och rusk

Flitens lampa lyser i branddepån i Storby på midsommaraftons eftermiddag. Här sitter nämligen ett gäng och lövar sträcken till Storbys stång. Över tre kilometer garn med löv behövs till det som enligt Storbyborna är Ålands längsta midsommarstång, 28,3 meter.

Nyan - 12 timmar sedan

Alarmcentralen upphäver skogsbrandvarningen

Landskapsalarmcentralen har beslutat att upphäva skogsbrandvarningen i landskapet Åland från och med i dag, fredag, klockan 12.00. Det skriver man i ett pressmeddelande.

Nyan - 14 timmar sedan

Sjöräddningen: Håll er hemma!

Midsommaraftonen inleds med den på förhand utlovade hårda blåsten. Dag Lindholm, verksamhetsledare för Ålands sjöräddningssällskap, uppmanar båtfarare att hållas hemma tills det mojnar i kväll. – Nu var det här varnat långt i förväg, men jag hoppas att alla håller sig hemma och väntar tills i kväll när det ska mojna.

Nyan - 14 timmar sedan

Tre incidenter till sjöss

En båt gick på grund, en annan blev utan bränsle och en tredje fick problem med motorn. Ålands sjöräddningssällskap hjälpte till i alla tre fall under torsdagen. Vid 13-tiden började en segelbåts motor ryka på sin färd över Lumparn.

Nyan - 15 timmar sedan

Jomala samlingshus blir en miljöbyggnad

Jomalas samlingshus ska bli en så kallad miljöbyggnad, med en yta på totalt 3 000 kvadratmeter. I december 2019 ska huset stå klart. – Vi är tacksamma att vi har fått den här möjligheten genom landskapsregeringen, säger byggnadskommitténs ordförande Dennis Jansson (MSÅ).

Nyan - Igår: 19:16

Fjärde raka segern för ÅU

FOTBOLL. Tre mål inom loppet av tolv minuter.
Det gav Åland United tre poäng på bortaplan.

Nyan - Igår: 19:09

Misstänkt rattfylla i Jomala

En fordonsförare misstänks för rattfylleri och straffbart bruk av narkotika efter att ha blivit stoppad av polisen i dag. Föraren ska ha kört på ett avvikande sätt, vilket gjorde att polisen valde att stanna ekipaget och prata med föraren. Ett drogtest gjordes, vilket visade positivt.

Nyan - Igår: 18:09

Fick böter för obetald skatt

En person fick tio dagsböter, efter att ha blivit stoppad av polisen under deras kontroll av motorfordonstrafiken i Mariehamn och Jomala under torsdagen. Fordonsskatten för personbilen var obetald. Utöver boten till föraren plockades fordonets registreringsskyltar bort.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.