Expressen > Nyheter

Sunday, 27 May, 04:54

Expressen - 16 okt 17 kl. 10:02

Svara inte på enkäten – det kostar dig 13 000Göran Keijser, 63, hör till småföretagarna som drabbats av bluffbolaget Företagsopinions ”undersökning”.Svarar du slår fällan igen – och du får betala cirka 13 000 kronor.– Om du får den här blanketten: skrynkla ihop den och kasta den så långt du orkar. Det här handlar om ett gäng bedragare i ett bluffbolag, säger Per Geijer, säkerhetsexpert hos Svensk Handel..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Keijser, Företagsopinions, Per Geijer, Svensk Handel

Dela artikeln

2936 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svarainte på , enkätendet , kostardig 13 , 000
LV - 19 jun 15 kl. 00:49

Nästan varannan avstod enkäten

Nästan hälften, 46 procent, av de kommunalt anställda hos Vimmerby kommun svarade inte alls på den medarbetarenkät som genomförts. Ingen på kommunen vill ännu kommentera resultatet av enkäten. Men på företaget som genomfört enkäten säger man att en svarsfrekvens på bara 54 procent är riktigt lågt..

DN - 15 jun 14 kl. 18:44

”Der Kaiser” böjer sig för Fifa - svarar på enkäten

”Kaiser Franz” böjer sig för Fifa. Den tyske fotbollsikonen Franz Beckenbauer byter fot och lovar att besvara den omfattande enkäten från Fifas enkätkommission..

Dalarnas tidningar - 29 okt 14 kl. 11:53

VA-enkäten är nu sammanställd

Enkäten skickades ut till 5600 fastighetsägare i de båda kommunerna. Totalt svarade 3031 personer vilket ger en svarsfrekvens på 53,9 procent..

DalaDemokraten - 29 okt 14 kl. 11:53

VA-enkäten är nu sammanställd

Enkäten skickades ut till 5600 fastighetsägare i de båda kommunerna. Totalt svarade 3031 personer vilket ger en svarsfrekvens på 53,9 procent..

BT - 15 sep 17 kl. 20:48

Kritiken: "Dra tillbaka enkäten”

Eva Hammad, som arbetar mot kvinnlig könsstympning, är kritisk till frågorna Borås flickor får. – Enkäten borde dras tillbaka. Det här är ingen bra modell..

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 18 kl. 16:19

Återhållsamma kommentarer från politikerna efter arbetsmiljöenkäten i kommunhuset i Båstad

Annars är politikerna återhållsamma i sina kommentarer till arbetsmiljöenkäten..

Nyan - 10 jun 16 kl. 19:10

EM-ENKÄTEN: ”Vinst mot Irland – sen kör vi över Italien”

FOTBOLL. Ålänningarna om sina favoritlag i fotbolls-EM.

 

"Får gåshud av La Marseillaise"

Grupp A: Frankrike, Albanien, Rumänien, Schweiz

Christophe Jordan, bor i Jomala Önningeby.

YLE - 25 feb 14 kl. 17:09

Enkät: Rinne populär i SDP-kretsar

Antti Rinne ser ut att ha en klar fördel i kampen om ordförandeposten inom Socialdemokraterna. Yles program Aktuella tvåan har frågat delegatkandidater inom nio SDP-kretsar vem de stöder i partiordförandevalet. Av de svarande ställde sig 43 procent bakom Antti Rinne medan 26 procent stödde den nuvarande ordföranden Jutta Urpilainen.

Trelleborgs Allehanda - 18 dec 12 kl. 06:35

Åsikterna avslöjades i enkäten

I kommunens stora medarbetarundersökning har två anställdas åsikter kunnat utläsas av chefer. ? Vi ser mycket allvarligt på det, säger kommundirektören Jonas Rosenkvist.

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 17 kl. 18:00

Folk struntar i enkäten om Helsingborg

En majoritet av de tillfrågade inte bryr sig om att svara på..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Lägenhetsdörr förstörd i explosion

Flera personer befann sig i en lägenhet i Trollhättan när ytterdörren förstördes i en explosion kring midnatt, skriver Göteborgs-Posten. Ingen skadades..

Expressen - 2 timmar sedan

Undantagstillstånd i södra USA – stormen Alberto närmar sig

Stormen Alberto närmar sig Mexikanska golfen – flera dagar innan den årliga orkansäsongen på Atlanten officiellt drar i gång.Nu utfärdar Alabama, Florida och Mississippi undantagstillstånd.Och i regnkänsliga New Orleans varnar man medborgarna..

Expressen - 2 timmar sedan

Fönster utblåst efter explosion vid entré

Natten mot söndag ringde flera vittnen till polisen efter att de hört en hög smäll vid Värnhemstorget i centrala Malmö. En entré hade skadats av någon form av detonation..

Expressen - 4 timmar sedan

Flera skadade efter knivbråk

Flera personer har skadats i ett knivbråk i Västerås.Enligt Aftonbladet har tre unga man förts med ambulans till sjukhus..

Expressen - 4 timmar sedan

Larm om brand på förskola

Ett larm inkom till SOS om en brand på en förskola på Snödroppsgatan i Malmö.– Brinner det på en förskola räknas det som högsta prioritet, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 5 timmar sedan

Balkong ska ha rasat – åtta ambulanser på väg

Enligt en inringare ska en balkong ha rasat i Karlstad.Åtta ambulanser har kallats till platsen och även räddningstjänst är på väg.Det är oklart om någon har skadats..

Expressen - 6 timmar sedan

Skottlossning i Jakobsberg – person hittad skjuten

En person har hittats skjuten i Jakobsberg efter larm om skottlossning, uppger polisen..

Expressen - 6 timmar sedan

Nu stämmer Bert Karlsson kommunen – på 2,7 miljoner

Bert Karlssons asylbolag Jokarjo stämmer Karlshamns kommun på 2,7 miljoner kronor.Detta efter att kommunen placerade en grupp ensamkommande barn på Guö värdshus på eget initiativ – och fakturerade Jokarjo för vistelsen.– Det är ju deras ansvar när Migrationsverket placerat barnen där.

Expressen - 7 timmar sedan

Flög till USA – polisen tog bilen på Arlanda

Deras vänskap slutade med att hon anmälde honom för misshandel.När Lena Wesström plötsligt försvann natten till den 15 maj anhölls mannen misstänkt för att ha kidnappat henne.Han släpptes snart – och flög till Los Angeles.

Expressen - 8 timmar sedan

Jesper, 31, har väntat på en ny njure – i tio år

Sedan tio år tillbaka har Jesper Jönsson, 31, väntat på en ny njure.Jespers tillstånd styr hans vardag – och han har aldrig haft chansen att leva ett vanligt liv.– Just nu känns det som att jag är fast på samma ställe medan alla andra rör sig, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.