Expressen > Nyheter

Saturday, 17 February, 20:37

Expressen - 16 okt 17 kl. 10:02

Svara inte på enkäten – det kostar dig 13 000Göran Keijser, 63, hör till småföretagarna som drabbats av bluffbolaget Företagsopinions ”undersökning”.Svarar du slår fällan igen – och du får betala cirka 13 000 kronor.– Om du får den här blanketten: skrynkla ihop den och kasta den så långt du orkar. Det här handlar om ett gäng bedragare i ett bluffbolag, säger Per Geijer, säkerhetsexpert hos Svensk Handel..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Keijser, Företagsopinions, Per Geijer, Svensk Handel

Dela artikeln

2936 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svarainte på , enkätendet , kostardig 13 , 000
LV - 19 jun 15 kl. 00:49

Nästan varannan avstod enkäten

Nästan hälften, 46 procent, av de kommunalt anställda hos Vimmerby kommun svarade inte alls på den medarbetarenkät som genomförts. Ingen på kommunen vill ännu kommentera resultatet av enkäten. Men på företaget som genomfört enkäten säger man att en svarsfrekvens på bara 54 procent är riktigt lågt..

DN - 15 jun 14 kl. 18:44

”Der Kaiser” böjer sig för Fifa - svarar på enkäten

”Kaiser Franz” böjer sig för Fifa. Den tyske fotbollsikonen Franz Beckenbauer byter fot och lovar att besvara den omfattande enkäten från Fifas enkätkommission..

Dalarnas tidningar - 29 okt 14 kl. 11:53

VA-enkäten är nu sammanställd

Enkäten skickades ut till 5600 fastighetsägare i de båda kommunerna. Totalt svarade 3031 personer vilket ger en svarsfrekvens på 53,9 procent..

DalaDemokraten - 29 okt 14 kl. 11:53

VA-enkäten är nu sammanställd

Enkäten skickades ut till 5600 fastighetsägare i de båda kommunerna. Totalt svarade 3031 personer vilket ger en svarsfrekvens på 53,9 procent..

BT - 15 sep 17 kl. 20:48

Kritiken: "Dra tillbaka enkäten”

Eva Hammad, som arbetar mot kvinnlig könsstympning, är kritisk till frågorna Borås flickor får. – Enkäten borde dras tillbaka. Det här är ingen bra modell..

Nyan - 10 jun 16 kl. 19:10

EM-ENKÄTEN: ”Vinst mot Irland – sen kör vi över Italien”

FOTBOLL. Ålänningarna om sina favoritlag i fotbolls-EM.

 

"Får gåshud av La Marseillaise"

Grupp A: Frankrike, Albanien, Rumänien, Schweiz

Christophe Jordan, bor i Jomala Önningeby.

YLE - 25 feb 14 kl. 17:09

Enkät: Rinne populär i SDP-kretsar

Antti Rinne ser ut att ha en klar fördel i kampen om ordförandeposten inom Socialdemokraterna. Yles program Aktuella tvåan har frågat delegatkandidater inom nio SDP-kretsar vem de stöder i partiordförandevalet. Av de svarande ställde sig 43 procent bakom Antti Rinne medan 26 procent stödde den nuvarande ordföranden Jutta Urpilainen.

Trelleborgs Allehanda - 18 dec 12 kl. 06:35

Åsikterna avslöjades i enkäten

I kommunens stora medarbetarundersökning har två anställdas åsikter kunnat utläsas av chefer. ? Vi ser mycket allvarligt på det, säger kommundirektören Jonas Rosenkvist.

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 17 kl. 18:00

Folk struntar i enkäten om Helsingborg

En majoritet av de tillfrågade inte bryr sig om att svara på..

SR - 09 sep 14 kl. 12:57

Hela enkäten: Så ser partiernas mediepolitik ut

Kulturnytt skickade ut en mediepolitisk enkät till samtliga riksdagspartier, inför valet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Hultqvist öppen för svensk trupp i Ukraina

Sverige kan tänka sig att bidra med soldater till en FN-ledd fredsbevarande styrka i Ukraina, under rätt förutsättningar. Det säger försvarsminister Peter Hultqvist (S) under den stora säkerhetskonferensen i München, enligt Reuters..

Expressen - 15 minuter sedan

Strömavbrott i Stockholm

Just nu har 3 350 hushåll på Södermalm i Stockholm strömavbrott, skriver elbolaget Ellevio på sin hemsida..

Expressen - 15 minuter sedan

Birgitta flydde genom eldhavet: ”Katastrof”

När Birgitta Jangrell vaknade natten mot lördag stod hennes hem utanför Göteborg i lågor. Villan blev snabbt övertänd, och stora gnistor droppade från taket.– Jag sprang ut genom eldhärden.

Expressen - 30 minuter sedan

Vägrade skaka hand – bråket avgörs i domstol

Lärarvikarien Fardous El-Sakka ville inte skaka hand med sina manliga kolleger.
Då fick hon inte längre jobba kvar på Kunskapsskolan i Helsingborg.Nu kräver hon skolan på 120 000 kronor i diskrimineringsersättning, skriver Sydsvenskan..

Expressen - 1 timme sedan

Hunden Frasse hittade flaskpost från Bornholm

Hunden Frasse brukar leka med petflaskor när han är på promenad med sin matte.I onsdags hittade han en flaska, som han vägrade släppa.Väl hemma gjorde matte Birgitta Herrlund den mystiska upptäckten: i flaskan låg ett brev!.

Expressen - 1 timme sedan

Marys fina gest för drottning Margrethe

Kronprinsessan Mary av Danmark neg djupt för sin svärmor drottning Margrethe utanför Christiansborg slotskirke i Köpenhamn på lördagsförmiddagen.Tillsammans gick de sedan in för att visa sin respekt för den avlidne prins Henrik.I tre dagar kan även allmänheten besöka slottskyrkan och se kistan.

Expressen - 1 timme sedan

Mor och son överlevde skjutningar – med ett år mellan

Austin Dean, 14, överlevde skolskjutningen i Florida – bara ett år efter att hans mamma Annika Dean gått ur en liknande situation med livet i behåll. .

Expressen - 1 timme sedan

Skyttens koppling till  högerextremism var falsk

Efter skolmassakern i Florida tillkännagav en högerextrem organisation att skytten Nikolas Cruz deltagit i deras övningar.Något flera etablerade nyhetsbyråer och tv-bolag  rapporterade uppgifterna vidare, skriver Politico.Gruppens ledare har dock nu tagit tillbaka uttalandet – och nu menar man att det rör sig om ”ett uppriktigt missförstånd”..

Expressen - 1 timme sedan

Snöoväder drar in – så blir söndagens sportlovsväder

Samtidigt som sportlovet är i full gång för elever på flera håll i landet, drar ett nytt maffigt snöoväder in över landet under söndagen. – Det börjar mitt på dagen i morgon och kan ge upp till en decimeter, säger Tora Tomasdottir, meteorolog vid väderinstitutet Storm. På Expressens vädersajt hittar du det aktuella sportlovsvädret – ort för ort..

Expressen - 2 timmar sedan

Bilden på blodiga Sophie används i nätpropaganda

19-åriga Sophie fick en flaska i huvudet efter att hon puttat bort en man som tafsat på henne, på en bar i Malmö. Nu används bilden på den blodiga Sophie som propaganda: den påstås föreställa en person som attackerats av svarta personer i samband med visning av filmen "Black Panther", skriver Aftonbladet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.