SVT > Inrikes

Sunday, 23 September, 10:07

Liknande nyheter

Taggar: 13-åriga, Jasmine, isolerades, statligt, hem, tog, livetav sig
DN - 16 okt 17 kl. 10:41

13-åriga Jasmine tog sitt liv på Sis-hem – larmet fungerade inte

13-åriga Jasmine Bergström tog sitt liv på ett Sis-hemmet Rebecka i Stockholms län. Behandlingsassistenten som hittade henne försökte larma – men larmknappen fungerade inte och livräddande insatser fördröjdes. DN kan avslöja att bristerna i larmsystemet var kända och att säkerhetsinstruktionerna har hanterats ”lättvindigt”..

DN - 18 maj 18 kl. 09:52

Ingen kritik mot Rebeckahemmets agerande när 13-åriga Jasmine dog

Sis-hemmet Rebecka på Ekerö agerade korrekt i samband med att 13-åriga Jasmine Bergström tog sitt liv. Det konstaterar Inspektionen för vård och omsorg, Ivo. Detta trots att DN avslöjat att Rebeckahemmets uppgifter inte stämde överens med det faktiska händelseförloppet.

Expressen - 18 feb 14 kl. 11:25

Hjärntumör stoppade inte 13-åriga Jasmine

MALMÖ. För ett år sen genomgick cancersjuka Jasmine Nilsson Garip en komplicerad hjärnoperation, nio veckor senare var hon uppe på trampolinen igen. Nu drömmer hon om att delta i OS.

Expressen - 23 sep 14 kl. 09:40

Därför har Jasmine Tridevil ett extra bröst

Hon vill bli känd. Därför har 21-åriga Jasmine Tridevil sparat pengar i två år - för att kunna operera in ett extra bröst. Hon har alltså tre bröst.

Nerikes Allehanda - 30 nov 14 kl. 19:36

Jasmine Nilsson blir årets Lucia 2014

15-åriga Jasmine Nilsson blir Hällefors Lucia 2014. – Det känns jättebra. Jag är chockad men väldigt glad, sa hon strax efter att lotten avgjort vem som ska få äran att krönas till Lucia i år..

DN - 09 nov 17 kl. 13:57

Larmsamtalet visar – 9 minuter innan Jasmine fick HLR

I sin lex Maria-utredning till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, skriver Rebeckahemmet att hjärtlungräddning på 13-åriga Jasmine Bergström påbörjades efter 1-2 minuter – innan samtalet till SOS Alarm. DN kan nu avslöja att det inte stämmer. Larmsamtalet visar att det dröjde betydligt längre..

DN - 04 dec 17 kl. 11:44

SIS: Inga fel när Jasmine, 13, tog sitt liv

Enligt Sis begicks inga fel begicks när 13-åriga Jasmine Bergström tog sitt liv inne på en låst ungdomsanstalt på Ekerö..

Aftonbladet - 23 maj 18 kl. 17:27

Skarp kritik mot vården av 13-åriga Jasmine

Posh24 - 03 apr 14 kl. 09:30

Jasmine Kara slog sig medvetslös under Let's Dance-träning!

Jasmine Kara råkade ut för en riktigt otäck olycka under gårdagens träning inför Let's Dance. Den 24-åriga sångerskan fick föras till sjukhus efter att ha slagit i huvudet i golvet när hon tränade på ett lyft. "Jag blev medvetslös några sekunder och tänkte "jag vill inte dö än".

Nyheter 24 - 06 sep 13 kl. 13:05

Jasmine, 18, hängde sig efter att ha blivit mobbadFörstörde Hannahs minnessida

SOMERSET. Efter Jasmine Griffiths självmord fann föräldrarna dussintals med hatiska kommentarer på hennes Facebooksida.Nu avslöjar hennes mamma Kirsty hur mobbningen tog dotterns liv.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Guldålder för svenska rejvscenen – får polis att agera

Rejvkulturen är starkare än på länge i Sveriges storstäder och den som haft lust att dansa från natt till tidig förmiddag har kunnat göra det på någon av alla illegala utomhusfester som ägt rum i det grönskande Sommarsverige. – Förr var det gymnastikhallar och lokaler, men nu är det ute i naturen som gäller, säger polisen Dan Windt..

SVT - 5 timmar sedan

Rekordmånga anmälningar om valfusk – dramatisk ökning

Valet 2018 ser ut att slå rekord i antalet överklaganden. Hittills har Valprövningsnämnden fått in nära 900 överklaganden av årets val, vilket kan jämföras med valet 2014 då endast ett hundratal anmälningar gjordes, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

SVT - 14 timmar sedan

Nu ska trubbnosiga hundar inventeras

Hundar med trubbig nos är ofta så hårt avlade att de lider av andningssvårigheter. I vissa fall är plågan så stor att de kan behöva avlivas. Nu ska Svenska Kennelklubben göra en inventering av hälsoproblemen hos den här typen av hundar.

SVT - 20 timmar sedan

Anders Ygeman: De borgerliga partierna lät Sverigedemokraterna fälla avgörandet

Sverigedemokraterna meddelar att partiet kommer att rösta på Alliansens kandidat Andreas Norlén (M) i valet av talman i riksdagen. Det innebär att det finns en majoritet för Norlén. ”En mycket tydlig politisering av talmansämbetet”, skriver Socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman i en kommentar till SVT Nyheter och han riktar kritik mot Moderaterna..

SVT - 21 timmar sedan

SVT:s Pontus Mattson: Sverigedemokraterna vill vara Alliansens kompisar

Sverigedemokraterna kommer att rösta på Alliansens talmanskandidat. Något som SVT:s politikreporter Pontus Mattson ser som ytterligare en invit om samarbete från Sverigedemokraterna till Moderaterna..

SVT - 22 timmar sedan

Jonas Sjöstedt (V): ”De försöker bädda för en moderat statsminister som kan styras av SD”

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt menar att Sverigedemokraternas besked om att rösta på Alliansens talman var väntat. – Moderaterna och Sverigedemokraterna har närmat sig varandra under lång tid, säger han till SVT Nyheter..

SVT - 23 timmar sedan

SD kommer att rösta på Alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på Alliansens talmanskandidat Andreas Norlén, enligt ett pressmeddelande från SD..

SVT - Igår: 09:49

”Anna” köpte kurslitteratur på avbetalning – hamnade hos Kronofogden

Att köpa en vara på faktura kan i stunden verka som ett enkelt och smidigt alternativ men det kan också leda till stora ekonomiska konsekvenser. SVT Nyheter har pratat med ”Anna” som i dag lever med flera betalningsanmärkningar. – När man sitter där och inte har pengar är det så lätt att i ren desperation köpa på faktura och tänka att det löser sig, berättar hon..

SVT - Igår: 06:58

Faktura men inga pengar? – Så köper du tid

Vad ska du göra om du inte har råd att betala fakturan? Och hur hanterar man en situation där flera obetalda fakturor läggs på hög? SVT:s reporter Torbjörn Averås Skorup åkte till Kronofogdens huvudkontor och fick svar av Janne Åkerlund som jobbar med myndighetens förebyggande verksamhet..

SVT - Igår: 06:33

Det här ska du tänka på när du handlar på nätet

Svenskarna e-shoppar som aldrig förr och omsättningen fortsätter att öka. Men samtidigt ökar också antalet betalningskrav kopplade till just handel på nätet. Så vad ska man tänka på för att inte hamna där?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.