SVT > Inrikes

Sunday, 18 February, 21:13

Liknande nyheter

Taggar: 13-åriga, Jasmine, isolerades, statligt, hem, tog, livetav sig
DN - 16 okt 17 kl. 10:41

13-åriga Jasmine tog sitt liv på Sis-hem – larmet fungerade inte

13-åriga Jasmine Bergström tog sitt liv på ett Sis-hemmet Rebecka i Stockholms län. Behandlingsassistenten som hittade henne försökte larma – men larmknappen fungerade inte och livräddande insatser fördröjdes. DN kan avslöja att bristerna i larmsystemet var kända och att säkerhetsinstruktionerna har hanterats ”lättvindigt”..

Expressen - 18 feb 14 kl. 11:25

Hjärntumör stoppade inte 13-åriga Jasmine

MALMÖ. För ett år sen genomgick cancersjuka Jasmine Nilsson Garip en komplicerad hjärnoperation, nio veckor senare var hon uppe på trampolinen igen. Nu drömmer hon om att delta i OS.

Expressen - 23 sep 14 kl. 09:40

Därför har Jasmine Tridevil ett extra bröst

Hon vill bli känd. Därför har 21-åriga Jasmine Tridevil sparat pengar i två år - för att kunna operera in ett extra bröst. Hon har alltså tre bröst.

Nerikes Allehanda - 30 nov 14 kl. 19:36

Jasmine Nilsson blir årets Lucia 2014

15-åriga Jasmine Nilsson blir Hällefors Lucia 2014. – Det känns jättebra. Jag är chockad men väldigt glad, sa hon strax efter att lotten avgjort vem som ska få äran att krönas till Lucia i år..

DN - 09 nov 17 kl. 13:57

Larmsamtalet visar – 9 minuter innan Jasmine fick HLR

I sin lex Maria-utredning till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, skriver Rebeckahemmet att hjärtlungräddning på 13-åriga Jasmine Bergström påbörjades efter 1-2 minuter – innan samtalet till SOS Alarm. DN kan nu avslöja att det inte stämmer. Larmsamtalet visar att det dröjde betydligt längre..

DN - 04 dec 17 kl. 11:44

SIS: Inga fel när Jasmine, 13, tog sitt liv

Enligt Sis begicks inga fel begicks när 13-åriga Jasmine Bergström tog sitt liv inne på en låst ungdomsanstalt på Ekerö..

Posh24 - 03 apr 14 kl. 09:30

Jasmine Kara slog sig medvetslös under Let's Dance-träning!

Jasmine Kara råkade ut för en riktigt otäck olycka under gårdagens träning inför Let's Dance. Den 24-åriga sångerskan fick föras till sjukhus efter att ha slagit i huvudet i golvet när hon tränade på ett lyft. "Jag blev medvetslös några sekunder och tänkte "jag vill inte dö än".

Nyheter 24 - 06 sep 13 kl. 13:05

Jasmine, 18, hängde sig efter att ha blivit mobbadFörstörde Hannahs minnessida

SOMERSET. Efter Jasmine Griffiths självmord fann föräldrarna dussintals med hatiska kommentarer på hennes Facebooksida.Nu avslöjar hennes mamma Kirsty hur mobbningen tog dotterns liv.

YLE - 14 jul 17 kl. 05:11

Tragiskt slut för treåriga hunden Maxi - "Svårt att få tag på veterinär när läget är akut"

Det finns bara en jourhavande veterinär i Vasaområdet som är skyldig att ta emot patienter säger veterinär Tiina Anttila vid Vasa Stad. Det här kan vid större helger leda till svårigheter vilket Sofia Kitinoja med familj fick uppleva då hunden Maxi behövde akut hjälp. Tyvärr blev det ett tragiskt slut.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Katalonien kan behöva statligt stöd

Katalonien, en av Spaniens 17 regioner, kan komma att be den spanska regeringen om statligt stöd, enligt Andreu Mas-Colell, finansminister i regionregeringen. ? Ja.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Elektroniska fällor dödade en halv miljon råttor 2017

De elektroniska råttfällorna skördar mängder av offer nere i kloakerna. Bara i fjol kan fällorna ha dödat uppemot en halv miljon råttor, visar statistik som har tagits fram för TT:s räkning..

SVT - 2 timmar sedan

Linde: ”Kommer givetvis ta upp mänskliga rättigheter”

I dag reser EU- och handelsminister Ann Linde (S) med en delegation till Egypten med målet att öka svensk export till landet. Samtidigt närmar sig presidentvalet Egypten, och flera människorättsorganisationer har uppmanat till bojkott av al-Sisis regering, som anklagas för grova brott mot mänskliga rättigheter..

SVT - 3 timmar sedan

Mångmiljonbelopp i stöd till kommunala flygplatser

Samtidigt som regeringen vill minska flygandet genom att ta ut en flygskatt från passagerarna betalar svenska kommuner varje år ut mångmiljonbelopp för att täcka förlusterna för de kommunala flygplatserna..

SVT - 6 timmar sedan

Digitala staket ska stoppa terrorattacker

Efter terrorattacken på Drottninggatan ska nu ny teknik hindra lastbilar från att köra in på gågator. ccc.

SVT - 11 timmar sedan

Så kan du som anhörig hjälpa äldre att bryta ensamheten

Att ha någon att prata med och att känna sig delaktig – det är det viktigaste för att en äldre person ska undvika att drabbas av depression. Det säger Karin Schulz, generalsekreterare på den ideella organisationen Mind. – Som anhörig kan du med ganska små medel hjälpa en äldre person att bryta ensamheten, säger hon..

SVT - 8 timmar sedan

Pappans depression upptäcktes inte – han tog sitt liv

För tolv år sedan tog Inger Händestams pappa sitt eget liv. Sorgen och saknaden efter honom bär hon fortfarande med sig. Hon önskar att hon hade förstått då att han led av en depression..

SVT - 11 timmar sedan

Många självmord bland äldre – ändå brister vården

Depression och självmord är betydligt vanligare bland äldre än bland yngre. Trots det saknar hälften av landstingen specialiserad vård för äldre med psykisk ohälsa. – Det är jättemärkligt, särskilt med tanke på att det blir fler äldre i samhället, säger Ingmar Skoog, professor i psykiatri..

SVT - 21 timmar sedan

V-ledamot petas inte – trots polisanmälan

Vänsterpartiets Emma Wallrup behåller sin plats som etta på riksdagslistan. Hon har polisanmälts av sin partikollega Jens Holm för ofredande. Vänsterpartiet i Uppsala förnyade sitt stöd efter en omröstning på lördagen.

SVT - 23 timmar sedan

Mamma hyllades i mellanakten

I ”pausunderhållningen” tolkade Linnea Henriksson Siw Malmkvists ”Mamma är lik sin mamma”..

SVT - Igår: 20:45

Här dansar David Lindgren med sitt yngre jag

Deltävling tre i Melodifestivalen inleddes med ett nummer där programledaren dansade med sig själv som barn. Och det var danspartnern, 11-årige John Österlund som stal showen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.