Expressen > Sport

Thursday, 20 September, 18:56

Expressen - 14 okt 17 kl. 12:39

Ingenting kan vara mera felDet är inte alls sinnessjukt att låta barn duscha nakna tillsammans som Soran Ismail påstår. Att lägga ner skolidrotten är lika dumt som att förbjuda resultattabeller för barn. Det är som att säga till barnen att det är okej att känna ångest över sin kropp - och att vi vuxna inte pallar ta i de egentliga problemen utan sopar dem undan mattan (förbjuder).  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Soran Ismail

Dela artikeln

197 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingentingkan vara , mera, fel
Expressen - 08 jul 16 kl. 06:53

Nicolinn Nilsson: Nu får ingenting gå fel

FALSTERBO. För fyra år sedan krossades Malin Baryard-Johnssons olympiska dröm under nationshoppningen i Falsterbo. En skada på hästen Tornesch blev ödesdiger.

YA - 09 okt 16 kl. 12:00

Inget kan gå fel i Skåne Tranås

I nästan alla sammanhang får man en andra chans. Men inte i Daniel Berlins kök. Där får ingenting gå fel.

Expressen - 04 jan 13 kl. 06:22

Avgör Kallas öde: "Nu får ingenting gå fel"

TOBLACH. Charlotte Kallas öde i fortsättningen av Tour de ski ligger i händerna på en doldis från Umeå. Men Magnus Björk verkar inte direkt nervös.

Expressen - 26 mar 13 kl. 10:34

Jonas Esbjörnsson: Ni kunde inte ha mera fel

Det är lätt att glömma, men Spaniens storhetstid började faktiskt med ett magplask på Råsunda. Efter ett nytt magplask mot ett annat nordiskt landslag i fredags kväll tror - ja, hoppas - många att storhetstiden är på väg att ta slut. Jag vill inte göra er besvikna, men...

YLE - 15 sep 14 kl. 19:00

Spotlight: Ingenting är längre hemligt

De vet mer om dig än du själv. De håller ständig koll på vad du gör och med vem du gör det. De är säkerhetstjänster, hackare och bolag som tjänar sina pengar på att samla in och sälja data om dig.

YLE - 15 mar 15 kl. 09:10

Mera folkomröstning - färre invandrare

Mindre byråkrati, hjälp människor i sina hemtrakter och ordna mera folkomröstningar. Bland annat det för de sex västnyländska kandidaterna för partiet Förändring 2011 fram i sina videor i Yles valgalleri. Förändring 2011 har en sittande riksdagsledamot i James Hirvisaari.

YLE - 14 aug 13 kl. 14:39

Arbetslösa vill ha mera förståelse från samhället

Nyheter om företag som säger upp personal har duggat tätt på sistone. Närmare 220 000 personer är nu utan jobb, och det i allt längre perioder. Reporter Niklas Fagerström träffade några arbetslösa som berättade hur de ser på sin egen situation och sina möjligheter.

Sydsvenskan - 24 jan 11 kl. 16:00

Ylva Johansson: "Hela politiken ska gå ut på att fler ska arbeta mera"

Foto: Annika af Klercker
Hvad vilja Socialdemokraterna? frågade mäster August Palm för 130 år sen i Malmö. I dag är partiet i sin kanske djupaste kris.

HBL - 26 apr 14 kl. 06:00

"Brister i näringspolitiken är inte bara stadens fel"

Allt för mycket fick stå och stampa på stället i väntan på kommunsammanslagningen. Novago borde kanske vidga sitt kontaktnät – och företagarföreningen själv säkerställa att informationen går fram till medlemmarna.Tankarna är Juhani Jyrys, frammanade av det skolbetyg på 6,2 som näringspolitiken i Lojo fick i Företagarnas i Finland pinfärska enkät – Jag hade hoppats på en sjua, säger han.

YLE - 16 okt 16 kl. 07:59

18-åriga "Kristian": Jag har ingenting att göra - därför begår jag brott

Nyfikna, lite misstänksamma ögon tittar fram under skärmmössan. Djupa snabba sug på cigaretten. 18-åriga Kristian (fingerat namn) ger sin första intervju åt svenskspråkiga medier tillsammans med Nordens mest kända brottsling Jan Jalutsi, som blivit hans stödperson.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

”Det duger inte och får inte hända i VM”

Inför andra tävlingsdagen hade det svenska hopplaget skaffat sig ett bra utgångsläge.
Dessvärre inleddes tävlingarna tungt för svensk del. – Det är inte bra nog.

Expressen - 1 timme sedan

MFF-fans hyrde ett eget plan och flög till Belgien

Här är Malmö FF-supportrarna som hyrde ett litet plan och flög till Belgien för att se Europa League-matchen mot Genk.– Vi sa redan innan lottningen att vi flyger till en match. Eftersom de lottades mot ett lag från Belgien blev det ganska smidigt, säger Markus Ringnér, 47..

Expressen - 2 timmar sedan

Bakslaget: SHL-stjärnan blir borta i flera veckor

Alen Bibic missade SHL-premiären på grund av skada.Nu kommer nästa tunga besked för Rögle.Bibic har gjort ett mindre ingrepp och blir borta från spel i ytterligare tre veckor, skriver klubben på sin hemsida.

Expressen - 2 timmar sedan

”Erik kommer att få en chock när han går ut”

LOS ANGELES. Från kalla och snörika vintrar i Ottawa till golfvänligt året-runt-klimat i Kalifornien.Erik Karlsson, 28, byter inte bara NHL-klubb när han flyttar från Ottawa Senators till San Jose Sharks.

Expressen - 2 timmar sedan

Stjärnhästen stryks i VM – drabbad av sjukdom

Louise Etzner Jakobsson missar lördagens kür i paradressyren. Anledningen är att hästen har drabbats av akut fång, det meddelar Svenska Ridsportförbundet. .

Expressen - 2 timmar sedan

Elitloppsvinnaren gör comeback på Solvalla

Senaste starten gjorde han i maj – då blev det seger i Elitloppet. På onsdag gör Ringostarr Treb comeback på tävlingsbanan. Målet: VM-loppet i USA.

Expressen - 3 timmar sedan

LHC-stjärnan lider: ”Jag sviker laget”

Andrew Gordon missar inledningen av SHL av skattetekniska skäl.Den 1 oktober får han komma tillbaka till Sverige.Men fram tills dess går stjärnan runt - med dåligt samvete.

Expressen - 4 timmar sedan

JUST NU: Ryssland frias trots kritiken

Känslorna har kokat under hela veckan.Nu står det klart: Rysslands antidopingbyrå frias efter tre års avstängning – trots att kraven inte har uppfyllts."Det här är en historisk skandal", skriver Dagbladets krönikör Esten Säther..

Expressen - 4 timmar sedan

Drog in 2,1 miljoner: ”Kallar mig kungen”

Det blev skyhög utdelning när V86 avgjordes under onsdagskvällen. Då fick Hans Olof Johansson, 64, från Herrljunga jubla högt. – Såhär i efterhand… Det var väldigt lätt, säger han och skrattar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.