Expressen > Sport

Friday, 16 November, 02:39

Expressen - 14 okt 17 kl. 12:39

Ingenting kan vara mera felDet är inte alls sinnessjukt att låta barn duscha nakna tillsammans som Soran Ismail påstår. Att lägga ner skolidrotten är lika dumt som att förbjuda resultattabeller för barn. Det är som att säga till barnen att det är okej att känna ångest över sin kropp - och att vi vuxna inte pallar ta i de egentliga problemen utan sopar dem undan mattan (förbjuder).  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Soran Ismail

Dela artikeln

197 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingentingkan vara , mera, fel
Expressen - 08 jul 16 kl. 06:53

Nicolinn Nilsson: Nu får ingenting gå fel

FALSTERBO. För fyra år sedan krossades Malin Baryard-Johnssons olympiska dröm under nationshoppningen i Falsterbo. En skada på hästen Tornesch blev ödesdiger.

YA - 09 okt 16 kl. 12:00

Inget kan gå fel i Skåne Tranås

I nästan alla sammanhang får man en andra chans. Men inte i Daniel Berlins kök. Där får ingenting gå fel.

Expressen - 04 jan 13 kl. 06:22

Avgör Kallas öde: "Nu får ingenting gå fel"

TOBLACH. Charlotte Kallas öde i fortsättningen av Tour de ski ligger i händerna på en doldis från Umeå. Men Magnus Björk verkar inte direkt nervös.

Expressen - 26 mar 13 kl. 10:34

Jonas Esbjörnsson: Ni kunde inte ha mera fel

Det är lätt att glömma, men Spaniens storhetstid började faktiskt med ett magplask på Råsunda. Efter ett nytt magplask mot ett annat nordiskt landslag i fredags kväll tror - ja, hoppas - många att storhetstiden är på väg att ta slut. Jag vill inte göra er besvikna, men...

YLE - 15 sep 14 kl. 19:00

Spotlight: Ingenting är längre hemligt

De vet mer om dig än du själv. De håller ständig koll på vad du gör och med vem du gör det. De är säkerhetstjänster, hackare och bolag som tjänar sina pengar på att samla in och sälja data om dig.

YLE - 15 mar 15 kl. 09:10

Mera folkomröstning - färre invandrare

Mindre byråkrati, hjälp människor i sina hemtrakter och ordna mera folkomröstningar. Bland annat det för de sex västnyländska kandidaterna för partiet Förändring 2011 fram i sina videor i Yles valgalleri. Förändring 2011 har en sittande riksdagsledamot i James Hirvisaari.

YLE - 14 aug 13 kl. 14:39

Arbetslösa vill ha mera förståelse från samhället

Nyheter om företag som säger upp personal har duggat tätt på sistone. Närmare 220 000 personer är nu utan jobb, och det i allt längre perioder. Reporter Niklas Fagerström träffade några arbetslösa som berättade hur de ser på sin egen situation och sina möjligheter.

Sydsvenskan - 24 jan 11 kl. 16:00

Ylva Johansson: "Hela politiken ska gå ut på att fler ska arbeta mera"

Foto: Annika af Klercker
Hvad vilja Socialdemokraterna? frågade mäster August Palm för 130 år sen i Malmö. I dag är partiet i sin kanske djupaste kris.

HBL - 26 apr 14 kl. 06:00

"Brister i näringspolitiken är inte bara stadens fel"

Allt för mycket fick stå och stampa på stället i väntan på kommunsammanslagningen. Novago borde kanske vidga sitt kontaktnät – och företagarföreningen själv säkerställa att informationen går fram till medlemmarna.Tankarna är Juhani Jyrys, frammanade av det skolbetyg på 6,2 som näringspolitiken i Lojo fick i Företagarnas i Finland pinfärska enkät – Jag hade hoppats på en sjua, säger han.

YLE - 16 okt 16 kl. 07:59

18-åriga "Kristian": Jag har ingenting att göra - därför begår jag brott

Nyfikna, lite misstänksamma ögon tittar fram under skärmmössan. Djupa snabba sug på cigaretten. 18-åriga Kristian (fingerat namn) ger sin första intervju åt svenskspråkiga medier tillsammans med Nordens mest kända brottsling Jan Jalutsi, som blivit hans stödperson.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Tre svenskar klara för europatouren

 .

Expressen - 3 timmar sedan

”Det är allvarligt och han blir borta ett tag”

SKELLEFTEÅ. Största förlusten någonsin i SHL-sammanhang, och en ny skada på en redan sargad backsida, när Anton Mylläri klev av med en skada som befaras vara allvarlig.Malmö hade en tung kväll i Skellefteå och trotjänaren Jens Olsson hymlar inte med känslorna.

Expressen - 3 timmar sedan

Osannolik hjälte sänkte Spanien

Kroatien var piskad att besegra Spanien på hemmaplan.Då klev Tin Jedvaj, 22, fram.Med sina två första landslagsmål sköt Jedvaj tre poäng till Kroatien - och nu väntar en rysaravslutning i den grupp där även England ingår.

Expressen - 4 timmar sedan

Hamréns Island nära att skaka världslaget

Island jagar första segern under Erik Hamrén.Den kom inte under torsdagskvällen heller.Laget var en missad jättechans ifrån att skaka Belgien – men föll till slut med 0-2..

Expressen - 4 timmar sedan

Olofsson matchhjälte – för FBK i klassikermötet

Brynäs tog emot Färjestad på hemmaplan en match som laget från Karlstad kunna vinna efter förlängning.
Matchhjälten stavades till Färjestads Jesper Olofsson. .

Expressen - 4 timmar sedan

Bryter tystnaden efter ryktet om storklubben

John Guidetti kopplas ihop med flera europeiska storklubbar. Själv är han inte inställd på någon flytt - trots de senaste veckornas uteblivna speltid i Alaves.– Jag är ju inte ledsen över att det går bra för laget, utan jag är glad och då får man köpa det, säger han..

Expressen - 4 timmar sedan

Succévärvningen låg bakom Timrås seger

Johannes Salmonsson har inte spelat hockey på åtta månader.Men den senaste Timråvärvningen verkar så här långt vara en vinstlott.Hans facit på sina två matcher sedan han skrev på: Fyra poäng – och en efterlängtad Timråseger.

Expressen - 5 timmar sedan

Frölunda vände och vann mot Djurgården

Djurgården ledde med 2-0 men Frölunda vände på matchen och avgjordes med straffar.
Efter en jämn målvaktskamp så var det tillslut Frölunda som kunde vinna matchen. .

Expressen - 5 timmar sedan

Växjö Lakers bröt Luleås segersvit

Efter förlusten vid förra besöket påbörjade Luleå sin segersvit.Tre veckor senare ramade Växjö in den sviten genom att vinna även lagens andra möte på småländsk mark denna höst, den här gången med 2–1..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.