Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 23 March, 07:47

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 17 kl. 12:00

Skånetrafikens chef vill köra buss ända in i de stora sjukhusenLinus Eriksson satsar på el och psykologi för att förmå fler att resa kollektivt..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Eriksson

Dela artikeln

83 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånetrafikens, chefvill , köra, buss, ändain i de , stora sjukhusen
Sydsvenskan - 14 okt 17 kl. 12:00

Skånetrafikens chef vill köra buss ända in i de stora sjukhusen

Linus Eriksson satsar på el och psykologi för att förmå fler att resa kollektivt..

Sydsvenskan - 15 jun 15 kl. 04:00

Buss- och tågtrafik kan inte bli perfekt

Vilma Bolding, ordförande Ung Vänster Skåne, tycker att Skånetrafikens sommarkort borde vara gratis som kompensation för ”alla de timmar vi tvingats vänta i kylan” (Åsikter 11/6). Jag förstår dig Vilma Bolding, försenade tåg är frustrerande och påverkar oss pendlare i allra högsta grad. Jag hade däremot önskat mig lite ärligare argumentation.

Kristianstadsbladet - 11 sep 12 kl. 10:00

Glimåkra vinnare på nya bussändringarna

Foto: Bosse Nilsson
En direktbuss till Osby välkomnas av många Glimåkrabor. ? Det hade varit kanon, säger Amy Jacobsen som pendlar dagligen.

Skånskan - 17 mar 16 kl. 19:56

Skånetrafikens trafikinformation på ny kanal

Skåne Nu ska alla Skånetrafikens resenärer kunna ta del om senaste trafikinformationen på deras Dacebooksida.– Sociala medier är väldigt stort och det känns naturligt att få ut informationen i de kanalerna, säger Magnus Andersson, verksamhetsjour på Skånetrafiken.
Den 15 mars började man uppdatera med trafikinformation på Facebooksidan.

Kristianstadsbladet - 24 aug 13 kl. 09:30

Fortsatta protester mot bussändring

Knislingebon Marcus Svensson ger inte upp hoppet om buss 542. En namninsamling för att stoppa Skånetrafikens nya linjedragning pågår fortfarande.
I december ändras rutten för busslinje 542.

Kristianstadsbladet - 11 nov 13 kl. 09:30

Buss började brinna under färd

Skånetrafikens buss 558 började brinna på vägen mellan Bromölla och Kristianstad.
Det var omkring 07.15 som bussen började brinna.

Kristianstadsbladet - 28 feb 14 kl. 08:00

Klagomål om buss går vidare

Nu ställs kollektivtrafiknämnden på svar om de indragna busslinjerna i Östanå.
Som Kristianstadsbladet tidigare skrivit vänder sig nu Östanå byalag och Werner Kuhleber till kollektivtrafiknämnden i Skåne med klagomål då Östanå står utan kollektivtrafik sedan i december. Tidigare har man lämnat ett medborgarförslag till kommunen.

YA - 13 maj 14 kl. 06:30

Blå buss till flygplatsen

Foto: Robert Jönson
Blue Alfa heter en ny blå linje som en gång i halvtimmen trafikerar Skurups tätort, Sturup och Lund. I går var det premiär för de blå bussarna. Siamak Notash Rad är chaufför och verkställande direktör vid åkeriföretaget AMB Transport.

Skånskan - 13 mar 17 kl. 13:44

Id-kontrollerna knäcker Skånetrafikens ekonomi

Skåne Pendlingen över Öresundsbron fortsätter att minska. Resandet har minskat med nästan en femtedel jämfört med tiden innan id-kontrollerna infördes i januari förra året. ERWP.

Skånskan - 01 okt 16 kl. 06:00

Rasar över indragen buss

SVALÖV Efter den 13 december går det inte längre att åka varken tåg eller buss mellan Svalöv och Kävlinge – åtminstone inte på den nuvarande rutten.Sträckan dras in lagom tills att Marieholmsbanan invigs och istället får resenärerna ta en rejäl omväg till Eslöv för att nå just Kävlinge.
Den busslinje som i dag finns mellan de båda orterna dras också in.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lägre försäljning för klädbolaget

Klädbolaget Kappahl redovisar ett resultat före skatt på 5 miljoner kronor för det brutna räkenskapsårets andra kvartal, vilket kan jämföras med en vinst på 51 miljoner för samma period i fjol. Bolagets försäljning minskade med 6,2 procent från 1 189 mi.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Macrons popularitet dalar i ny mätning

Frankrikes president Emmanuel Macrons popularitetssiffror dalar. I en ny mätning från opinionsföretaget BVA får Macron bara stöd av 40 procent av fransmännen – den lägsta siffran någonsin för honom i en sådan undersökning. En del av förklaringen är sann.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

"Satc"-kollegorna stöttar Nixons nya karriär

Från "Sex and the city" till politiken. Skådespelaren Cynthia Nixon meddelade tidigare i veckan att hon ställer upp i guvernörsvalet i New York senare i år. Nu stöttas hon i sitt karriärval av sina gamla kollegor från succéserien.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

USA:s senat röstade igenom ny budget

Den amerikanska senaten har röstat igenom en budgetöverenskommelse på 1 300 miljarder dollar och därmed avvärjt en ny nedstängning av statsapparaten. Tidigare under torsdagen godkände representanthuset förslaget och efter att senaten, med bara timmar ti.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fastkilad puck blev mål: "Det sjukaste"

Arizona-backen Alex Goligoski blev målskytt i NHL utan att ens ha träffat målet. Det bisarra målet gjordes genom att pucken fastnade under Carolinamålvakten Cam Wards skridsko utan att han själv märkte det när han gick ut till kortsargen. När han sedan.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rogen gör komedispecial för välgörenhet

"Seth Rogen's hilarity for charity". Det är titeln på skådespelaren Seth Rogens kommande komedispecial på Netflix. Syftet är att samla in pengar till demensforskning, något Rogen har gjort i flera år men i år är det första gången evenemanget sänds på st.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

90-talshus i Ängelholm sålt för 2 650 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Lingvägen 17A i….

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Jag har strukit Barbra Streisand från min begravningslåtlista

Stefan Lindqvist om Barbra och hennes klonade hundar..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

MTG-styrelse vill splitta upp bolaget

Stenbecksfärens mediekoncern MTG:s styrelse vill dela upp bolaget i två bolag: Modern Times Group MTG AB och Nordic Entertainment Group, skriver MTG i ett pressmeddelande. Uppdelningen ska ske genom att dela ut samtliga aktier i Nordic Entertainment Gro.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Unga marscherar för – och emot – skjutvapen

Den ena vill förbjuda vapen helt, den andre ser vapeninnehav som en rättighet och den tredje är less på hela situationen. Men high school-eleverna är ense om att ingen skolelev i USA ska behöva frukta för sitt liv. – Nästa gång kan det vara vi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.