Mobil > Teknik

Thursday, 19 April, 11:44

Mobil - 13 okt 17 kl. 15:10

Fortsatta problem med komponentbrist för Iphone XDet har tidigare rapporterats om problem med tillverkningen av vissa av komponenterna till Apples kommande Iphone X, något som hotat att ge upphov till brist på enheten under lång tid framöver. Och nu kommer dessutom uppgifter om att Apple fortfarande inte fått bukt med problemen..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Iphone, Apples, Apple

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsattaproblem med , komponentbristför , IphoneX
Dagens PS - 12 okt 17 kl. 16:57

Källor: Apple har fortsatta problem med Iphone X

Den nya tekniken Face ID skapar rejäl huvudvärk för mobiltillverkaren. Teknikjätten Apples underleverantörer har fortsatt problem med 3D-sensorproduktionen för den nya flaggskeppstelefonen iPhone X. Det rapporterar Nikkei Asian Review och hänvisar till källor.

Mobil - 2 timmar sedan

”Kommande 6,1-tums-Iphone får mycket lågt pris”

Den ofta välunderrättade analytikern Ming-Chi Kuo hävdar att den 6,1-tumsversion av Iphone som Apple påstås ha på gång till hösten kommer att få ett förhållandevis lågt pris, åtminstone betydligt lägre än vad man normalt sett kan vänta sig från Apple..

IDG - 1 timme sedan

Undersökning: Iphone-användare mest lojala, men Android kan komma ikapp


Över 90 procent av IOS-användarna köper en Iphone även vid nästa mobilbyte..

DI - 16 mar 11 kl. 10:51

Japan: Komponentbrist och distributionsproblem

Flera ledande japanska elektroniktillverkare varnade på onsdagen för att produktionen kommer hämmas av brist på komponenter och distributionsproblem och fortsatta vågor av strömavbrott i Japan..

Nyhetskanalen - 16 mar 11 kl. 11:27

Komponentbrist och distributionsproblem

Flera ledande japanska elektroniktillverkare varnade på onsdagen för att produktionen kommer hämmas av brist på komponenter och distributionsproblem och fortsatta vågor av strömavbrott i Japan..

IDG - 13 okt 17 kl. 09:47

Uppgifter: Fortsatta förseningar för Iphone X – Face ID är boven i dramat


Det ser ut att bli svårare att få tag en Iphone X än någon annan Iphone-modell tidigare..

DI - 18 mar 11 kl. 07:14

General Motors: Stoppar produktion i USA på grund av komponentbrist

Fordonstillverkaren General Motors kommer nästa vecka att stoppa produktionen vid fabriken Shreveport, Louisiana, där bolaget bygger små pick up-bilar, på grund av den komponentbrist som orsakats av jordbävningen och tsunamin i Japan..

DI - 11 apr 11 kl. 07:47

Komponentbrist stoppar Toyota

Toyota Motor planerar att tillfälligt stoppa produktionen vid sina fabriker i USA, Kanada och Mexiko i fem dagar under perioden 15-25 april, på grund av komponentbrist. Det planerade stoppet kan komma att leda till en produktionsförlust på cirka 35.000 fordon..

DI - 13 apr 11 kl. 16:53

Lugnande besked om Ericssons komponentbrist

I spåren av naturkatastrofen och kärnkraftshaveriet i Japan har en hel del frågor väckts om påverkan på Ericssons affär. För di.se avslöjar försäljningschefen Jan Wäreby att problemet med komponentbrist har hanterats väl..

IDG - 30 nov 11 kl. 07:00

Nyckelkomponent bakom iPhone 4S-brist

Enligt en ny rapport är det brist på en enskild, väsentlig, komponent som ligger bakom Apples fortsatta problem att möta efterfrågan på iPhone 4S..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

Intel lägger ned satsning på smarta glasögon

Intels smarta glasögon Vaunt kommer inte att bli verklighet. Det står klart sedan Intel bu bekräftat att man lägger ned sin division NDG (New Devices Group) helt och hållet..

Mobil - 2 timmar sedan

”Kommande 6,1-tums-Iphone får mycket lågt pris”

Den ofta välunderrättade analytikern Ming-Chi Kuo hävdar att den 6,1-tumsversion av Iphone som Apple påstås ha på gång till hösten kommer att få ett förhållandevis lågt pris, åtminstone betydligt lägre än vad man normalt sett kan vänta sig från Apple..

Mobil - 2 timmar sedan

Läcka avslöjar designen på Moto Z3 Play

Läckta bilder på skal från en skaltillverkare ger en ledtråd om hur Motorola planerar att gå vidare med sina modulära telefoner..

Mobil - 20 timmar sedan

Galaxy S10-designen påstås vara fastställd

Den som hade hoppats på en telefon med ett radikalt annorlunda utseende när Samsungs släpper nästa års Galaxy S-flaggskepp verkar hoppas förgäves. Enligt färska – dock ännu obekräftade – uppgifter ska designen nämligen redan vara spikad. Och den är bekant..

Mobil - 20 timmar sedan

Kommande Iphone SE 2 kan ha avslöjats av dokument

Efter en initial flora rykten om en uppföljare till Iphone SE under 2018 så har rapport efter rapport gjort gällande att telefonen inte alls är aktuell i år. Men nu kan dokument som lämnats in till myndigheten EEC ha avslöjat att telefonen är på gång, trots allt..

Mobil - 21 timmar sedan

Barnmobilen reades ut efter konkurs

Efter att den svenska tillverkaren Tinitell som gjorde en speciell barnmobil gick i konkurs reades telefonen ut till en bråkdel av priset..

Mobil - Igår: 11:12

Google kan ha läckt geststyrning i Android P

En skärmdump på Androids utvecklarblogg råkade visa mer än vad Google tänkt sig..

Mobil - Igår: 08:21

ZTE riskerar att förlora sin Android-licens

Den kinesiska telekomjätten ZTE kan få det tufft på mobilsidan framöver. Detta då man nu sägs riskera att förlora sin Android-licens, till följd av ett beslut från den amerikanska handelskammaren..

Mobil - Igår: 08:22

Huawei tycks vara på väg att ge upp i USA trots allt

Huawei har trots motgångarna med att få in en fot på den amerikanska marknaden sagt att man ingalunda tänkt ge upp i USA. Men nu kommer tecken på att man ändå tycks vara beredda att kasta in handduken på jättemarknaden..

Mobil - Igår: 16:15

Så fungerar Huaweis nya molntjänst

Bilder, kontaktlista, kalender och annat personligt innehåll enkelt synkat till alla dina enheter. Det är tanken med Huawei Cloud som nu finns tillgängligt i Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.