Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 12 December, 01:37

Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 20:51

Airbnb fick just ett jätteproblem – med gömda kameror i sovrummetDet har nämligen visat sig att en uthyrare smygfilmat sina gäster i åratal. För Airbnb är det ett jätteproblem som nu deras pr-avdelning får bita i. När ett par i USA hyrde en Airbnb i Floria upptäckte de att uthyraren gömt en liten kamera i brandlarmet ovanför sängen. Det lilla svarta hålet i brandlarmet är en kamera som är kopplad till ett SD-kort och som spelar in allt som händer i sovrummet.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Airbnb, USA, Floria, SD, Longboat Key Airbnb, Zrnawdlfpv, Mnhruya2go, WSVN, News, Wayne Natt, ABC ACTION NEWS, Marywftstwitter

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Airbnbfick , justett , jätteproblemmed , gömda, kamerori , sovrummet
Kristianstadsbladet - 10 feb 14 kl. 08:00

Vanligt att kort glöms i automater

Foto: Scanpix
Har du någonsin glömt ditt kort i butikens kassaterminal eller i parkeringsautomaten? Då är du inte ensam.
Det kontantlösa samhället blir allt vanligare.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Tre olika typer av sladdlösa hörlurar som du kan lyssna på musik i Spotify eller lyssna på din favoritpodd

Det ultimata julklappstipset, ge bort ett par digitala trådlösa hörlurar. Det tog ett tag innan jag på riktigt började lyssna på Spotify och Poddar, det var först när jag bekantade mig med sladdlösa hörlurar. Innan dess irriterade jag mig alltid på sladden som trasslade ihop sig och fastnade i saker och ryckte mobilen ur min hand.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Sverige sämre på digitalisering än de nordiska grannländerna

Svenska organisationer hamnar efter både Finland och Norge i digitaliseringen. Det visar Vismas Digitaliseringsindex, där över 3 000 vd:ar och ekonomichefer i Danmark, Norge, Finland och Sverige har rankat organisationens grad av automatisering i administrativa och ekonomiska processer. – Jämfört med Finland har Sverige halkat efter en bra bit i digitaliseringen.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Digital hypnostjänst kan få dig att glömma din favoritserie

Är du en av alla som har råkat ut för spoilers någon gång? Eller önskar du att det vore möjligt att se om din favoritserie eller film och inte längre minnas handlingen? I samarbete med hypnotisören Fredrik Praesto släpper nu Samsung Unspoil me.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

SMIF uttalar sig om Ipsos och rörlighet i branschen

I förra veckan publicerade Timo Koskinen här på Dagensanalys.se en krönika om vad som händer på Ipsos när tre seniora konsulter lämnar bolaget samtidigt. Branschorganisationen vill i detta läge uttala sig kring rörlighet i branschen i allmänhet, och relationen till Ipsos i synnerhet Att det finns en rörlighet i en bransch, oavsett vilken, är ett tecken på att branschen är vital och att det är mycket som är på gång.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Mytaxi kopplar ihop deras app med Google Maps

Taxichaufförer kan nu navigera sig runt staden ännu enklare med mytaxi. Nu har nämligen Europas största taxiapp integrerat Google Maps i sitt befintliga system som ett nytt navigationsverktyg. Det gör mytaxi till ett av de första servicebolagen att samarbeta med Google på detta vis.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Det blir dyrare att annonsera på Youtube nästa år

Trots alla skandaler med ”Brand Safety” där annonser har visats på olämpliga platser höjer nu YouTube priserna till 2018. Till nästa år skall YouTube höja priset för annonser med upp till 20 procent. Det är premieinventariet som annonsörer kan köpa för en fast CPM eller CPD (kostnad per dag) som drabbas av prishöjningarna inte dem som man köper på budgivning i realtid.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Se upp med vad du publicerar på Facebook – Risken finns att du hamnar i finkan

Var försiktig med vad du lägger ut på sociala medier, du kan hamna i trubbel med lagen om du missköter dig. Alph Lukau fick en Rolls Royce Wraith och en Penthouse-lägenhet när han fyllde 42 år. Bilder på firandet publicerades på Lukaus Facebook-sida där han tackade “spiritual sons and precious daughter for the top class toy gift.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Nielsen lanserar mätningar av mobila videovisningar för operatörer

Det här är lite mer tech-tech än vanligt för Nielsen då de tagit fram och lanserat en mätning av mobila videovisningar som riktas till operatörer, tv-kanaler och även tillverkare av mobiler. Vad mätningen gör är att den ser hur mycket nätverket påverkar upplevelsen hos användaren. Genom att mäta strömmande innehåll via operatörsnätverken och WiFi kan operatörer, tillverkare och andra benchmarka upplevelsen hos användarna som upplösning, starttid, buffring och faktiska visningar.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

MRC lanserar nya riktlinjer för mätningar i digitala kanaler

Media Ratings Council (MRC) släpper idag sina nya riktlinjer för hur mätningar av digital publik ska gå till. Riktlinjerna är ett led i deras strävan efter att skapa en heltäckande standard för mätningar över flera enheter och medier. MRC startade redan tidigare i år kampanjen Making Measurement Make Sense (3MS), tillsammans med Association of National Advertisers (ANA), 4A och Interactive Advertising Bureau (IAB) samt ett flertal mindre mediabyråer, teknikbolag och marknadsförare.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Facebook släpper nya verktyg för videoskapare

Facebook kämpar hårt för att locka såväl videoskapare som tittare till sina kanaler. Såväl Facebook Live som Watch som nyligen lanserade är ett led i att positionera plattformen som en videohub. Nu släpper de nya verktyg för att även locka över filmskapare från framför allt YouTube.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.