Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 10:23

Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 20:51

Airbnb fick just ett jätteproblem – med gömda kameror i sovrummetDet har nämligen visat sig att en uthyrare smygfilmat sina gäster i åratal. För Airbnb är det ett jätteproblem som nu deras pr-avdelning får bita i. När ett par i USA hyrde en Airbnb i Floria upptäckte de att uthyraren gömt en liten kamera i brandlarmet ovanför sängen. Det lilla svarta hålet i brandlarmet är en kamera som är kopplad till ett SD-kort och som spelar in allt som händer i sovrummet.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Airbnb, USA, Floria, SD, Longboat Key Airbnb, Zrnawdlfpv, Mnhruya2go, WSVN, News, Wayne Natt, ABC ACTION NEWS, Marywftstwitter

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Airbnbfick , justett , jätteproblemmed , gömda, kamerori , sovrummet
Kristianstadsbladet - 10 feb 14 kl. 08:00

Vanligt att kort glöms i automater

Foto: Scanpix
Har du någonsin glömt ditt kort i butikens kassaterminal eller i parkeringsautomaten? Då är du inte ensam.
Det kontantlösa samhället blir allt vanligare.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

”Be cool not creepy” säger Accenture om hanteringen av kunddata

Siffror från Accenture Interactives rapport 2018 Personalization Pulse Check visar att 91 procent av konsumenterna hellre köper produkter från varumärken som känner igen tidigare kunder och erbjuder skräddarsydda erbjudanden och produktlösningar Accenture tycker till om sin rapport: I förra årets upplaga av Personalization Pulse Check, kunde Accenture avslöja att den största utmaningen för företag var att nå ut till kunder med relevanta lösningar, utan att för den sakens skull överösa konsumenter med irrelevant information. Färska siffror från i år visar att denna problematik kvarstår. Mycket tyder till och med på att företag snarare blivit sämre på att rikta sin kommunikation.

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

Reklamblockering ökar i mobilen – är relevans botemedlet?

En ny studie genomförd av AudienceProject visar att reklamblockerare fortsätter vara en huvudvärk inom medieindustrin. I tidigare och liknande studier genomförda av AudienceProject har det låga användandet av reklamblockerare på just mobila enheter varit en ljuspunkt, men nu är det på väg att ändras. Idag är 7% av alla mobila sessioner i Sverige är blockade, jämfört med endast 2% för två år sedan.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Bonnier Magazines & Brands ekonomirapport fick hela tidskriftsbranschen att blekna

Samma dag som Orvesto Konsument serverade reklamköparna vårens läsekretssiffror gick Bonnier Magazines & Brands ut med en ekonomirapport som fick hela tidskriftsbranschen att blekna. Sveriges starkaste aktör hade tappat 100 miljoner kronor i omsättning, från 267 milj kronor år 2016 till förra årets 167 milj kr. Förlagsledningen förklarar att allt ska granskas och prövas för att hålla skutan flytande.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Tips: Nu kan du skicka fakturor med PayPal

PayPal erbjuder ett kostnadsfritt faktureringsverktyg som extra komplement. Så här skriver PayPal: Ditt PayPal-konto innehåller ett kostnadsfritt faktureringsverktyg som ger ett extra komplement till din verksamhet på nätet samt ytterligare flexibilitet och en möjlighet att öka försäljningen. Ge kunderna möjlighet att betala med faktura, via PayPal eller med betalkort, även om de inte har ett PayPal-konto..

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Jeff Bezos är numera världens rikaste man

Grundare av och vd för Amazon, Jeff Bezos, blev senaste dagarna världens rikaste man. Bill Gates kan alltså se sig besegrad av en bokbutik på nätet. Sådana är tiden att böcker på nätet slagit ut Microsoft.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Bonniers monstersatsning Kit går inte bra – delas upp

Bonniers stora satsning med Peder Bonnier i spetsen har tagit in över 70 miljoner i kapital och ännu inte fått snurr på verksamheten. Nu delas bolaget upp i två delar. Peder Bonnier, som varit vd för Kit blir fortsatt chef för teknikplattformen samtidigt som Linda Öhrn Lernström blir chef före mediebolaget.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Behöver du en text? Kontakta Karlssons Textbyrå

Vi heter Karlssons Textbyrå och vi skapar effektiv kommunikation med text. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för ert företag. Vi skriver pressmeddelanden:
När ni för första gången ska berätta om er nya tjänst måste det kännas rätt.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Ny trend? AppNexus erbjuder 100% Viewability

Det har länge diskuterats vilken standard som ska gälla för viewability. Incorporated Society of British Advertisers (ISBA) har nyligen antagit en standard för 100 % viewability, medan Media Ratings Council (MRC) hare n standard som anger 50 % viewability som godkänt. Nu lanserar AppNexus ett system för att mäta 100 % viewability på hela det öppna internet, är det en ny trend på gång kanske?

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Contentbyrån Migaloo vill utmana branschen med abonnemangsmodell och tokens

Nystartade contentbyrån Migaloo lanserar en affärsmodell där kunder kan köpa via abonnemang och använda tokens. Bakom Migaloo står Stefan Jakobsson som tidigare dragit igång reklambyrån Dear Friends och UX- och designbyrån BRV Agency. Abonnemangsmodellen består av tre paket som enkelt kan skalas upp eller ner eller skräddarsys.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Visma stärker fokus på e-handel genom förvärv av Wikinggruppen

Visma förvärvar Wikinggruppen och stärker därigenom sitt fokus på e-handel och närliggande områden inom programvaruutveckling. Wikinggruppen är en av Sveriges större med mer än 3500 kunder och drift av 1200 e-butiker. – Utvecklingen inom e-handel går framåt i snabb takt, såväl inom B2B som B2C.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.