Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 12 December, 01:25

Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 20:32

Marknadsföreningen i Göteborg är Årets Marknadsförening 2017Sveriges Marknadsförbund har utsett lokalföreningen, MIG, Marknadsföreningen i Göteborg, till Årets Marknadsförening. Priset delades ut på torsdagen i samband med heldagseventet Tendensdagen. Marknadsföreningen i Göteborg växer stadigt i medlemsantal och har idag drygt 1 000 medlemmar. Mest känt är MIG för sina stora affärsnätverk: Partner- och Chefsnätverket som engagerar hundratals människor. Därtill arrangerar föreningen frukostseminarier och en återkommande heldag; Konvent Framtid med en mängd talare.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Göteborg, Årets Marknadsförening, Marknadsförbund, MIG, Tendensdagen, Chefsnätverket, Framtid, Partnernätverket, Sveriges Marknadsförbund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marknadsföreningeni , Göteborgär Årets , Marknadsförening, 2017
Dagensanalys.se - 10 nov 17 kl. 14:41

Marknadsföreningen i Göteborg har utsett alla vinnare

Marknadsföreningen i Göteborg (MiG) har utsett de personer och företag som under 2017 gjort uppmärksammade insatser inom marknadsföring, försäljning och kommunikation. Vinnare är Julia Gillgren och Malin Saarinen, Uncle Unicorn och Sam Manaberi, TRINE samt Lucas Simonsson, Jonas Fagerström och Carl Deman, JLC. – Vi har haft en fantastisk morgon då vi korat riktigt härliga profiler i tre kategorier, cool underhållning av DJ Susanne Svensson & Phelix och inte minst grym föreläsning av futurologisten Aric Dromi.

Kristianstadsbladet - 15 apr 16 kl. 09:44

Pris till Nordosts Marknadsförening

Marknadsföreningen Nordostskåne har utsetts till Årets Marknadsförening för sitt arbete under 2015..

Skånskan - 13 okt 16 kl. 07:00

Ny förening tar över julmarknaden i Skivarp

Skivarp Scouterna slutar arrangera julmarknaden i Skivarp efter 16 år.
Men nu står det klart att den nystartade föreningen Jul i byn, med Ina Persson, Karolin Bösgård och Ingrid Book i spetsen, tar över.I mitten av september gick Scouterna ut med att de inte längre orkade hålla i julmarknaden.

HBL - 10 apr 13 kl. 06:00

Svenska kulturfonden delar ut pengar

De regionala fonderna, Nylands svenska kulturfond, Åbolands svenska kulturfond (inkluderar Åland), Österbottens svenska kulturfond och Svenska Österbottens kulturfond, delar i år ut 3,4 miljoner euro i understöd till lokala och regionala aktörer. Nyland svenska kulturfond delar ut 1,4 miljoner euro. Samtidigt delar man  också ut fyra olika regionala priser.

Trelleborgs Allehanda - 18 jul 13 kl. 06:30

Ridledsförening i kris

Ridskolan i Anderslöv har lagt ner. Trelleborgs ryttarförening kämpar för sin överlevnad. Nu ser det dessutom mörkt ut för Söderslätts ridledsförening.

Skånskan - 25 sep 15 kl. 14:00

Förening i Klågerup gör Youtubefilmer

KLÅGERUP Klågerupskolans idrottsförening är redan prisbelönt men nu har den fått ett nytt fint uppdrag.Svenska skolidrottsförbundet använder föreningen för att marknadsföra sig på Youtube.
Klågerupskolans idrottsförening, KSIF, ska marknadsföra både sin egen och Svenska skolidrottsförbundets verksamhet.

YLE - 10 mar 17 kl. 08:05

Nu blir Pro Iniö verklighet - föreningen vill anställa personal

På onsdagen godkände Patient- och registerstyrelsen Pro Iniös stadgar vilket i praktiken innebär att man nu kan grunda en registrerad förening. Nästa steg blir att samla ihop till en styrelse för föreningen. Styrelsen ska enligt stadgarna ha minst sex medlemmar.

YLE - 05 jun 16 kl. 19:37

Reko-grupperna för direktförsäljning utmanas av ny förening

Intresset för att köpa närproducerad mat direkt av producenten håller i sig och reko-grupperna får nu konkurrens av föreningen Farmarin markkinat. Till skillnad från reko-konceptet finns det en mängd regler för hurdana produkter som får säljas, vilket gör det svårare för hobbyodlare eller andra med småskalig produktion att få sälja sina produkter via nätverket. Reko-gruppen i Borgå hör till dem som byter koncept.

YLE - 14 jan 16 kl. 14:53

Segelförening söker ny företagare

Segelföreningens restaurang Pavis i Kristinestad söker nya krögare. Företagarna som drivit restaurangen slutade efter senaste sommar. - Några har visat intresse att ta över och vissa diskussioner har förts, säger föreningens kommodor Jari Rantala.

YLE - 28 maj 17 kl. 08:47

Din # kan locka folk till Västnyland

Du ser en spång gjord av lärkträd som löper över en mosse. Du ser ett vackert berg som vågorna slår mot. En fågelholk är fastsatt i en tall.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Tre olika typer av sladdlösa hörlurar som du kan lyssna på musik i Spotify eller lyssna på din favoritpodd

Det ultimata julklappstipset, ge bort ett par digitala trådlösa hörlurar. Det tog ett tag innan jag på riktigt började lyssna på Spotify och Poddar, det var först när jag bekantade mig med sladdlösa hörlurar. Innan dess irriterade jag mig alltid på sladden som trasslade ihop sig och fastnade i saker och ryckte mobilen ur min hand.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Sverige sämre på digitalisering än de nordiska grannländerna

Svenska organisationer hamnar efter både Finland och Norge i digitaliseringen. Det visar Vismas Digitaliseringsindex, där över 3 000 vd:ar och ekonomichefer i Danmark, Norge, Finland och Sverige har rankat organisationens grad av automatisering i administrativa och ekonomiska processer. – Jämfört med Finland har Sverige halkat efter en bra bit i digitaliseringen.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Digital hypnostjänst kan få dig att glömma din favoritserie

Är du en av alla som har råkat ut för spoilers någon gång? Eller önskar du att det vore möjligt att se om din favoritserie eller film och inte längre minnas handlingen? I samarbete med hypnotisören Fredrik Praesto släpper nu Samsung Unspoil me.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

SMIF uttalar sig om Ipsos och rörlighet i branschen

I förra veckan publicerade Timo Koskinen här på Dagensanalys.se en krönika om vad som händer på Ipsos när tre seniora konsulter lämnar bolaget samtidigt. Branschorganisationen vill i detta läge uttala sig kring rörlighet i branschen i allmänhet, och relationen till Ipsos i synnerhet Att det finns en rörlighet i en bransch, oavsett vilken, är ett tecken på att branschen är vital och att det är mycket som är på gång.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Mytaxi kopplar ihop deras app med Google Maps

Taxichaufförer kan nu navigera sig runt staden ännu enklare med mytaxi. Nu har nämligen Europas största taxiapp integrerat Google Maps i sitt befintliga system som ett nytt navigationsverktyg. Det gör mytaxi till ett av de första servicebolagen att samarbeta med Google på detta vis.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Det blir dyrare att annonsera på Youtube nästa år

Trots alla skandaler med ”Brand Safety” där annonser har visats på olämpliga platser höjer nu YouTube priserna till 2018. Till nästa år skall YouTube höja priset för annonser med upp till 20 procent. Det är premieinventariet som annonsörer kan köpa för en fast CPM eller CPD (kostnad per dag) som drabbas av prishöjningarna inte dem som man köper på budgivning i realtid.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Se upp med vad du publicerar på Facebook – Risken finns att du hamnar i finkan

Var försiktig med vad du lägger ut på sociala medier, du kan hamna i trubbel med lagen om du missköter dig. Alph Lukau fick en Rolls Royce Wraith och en Penthouse-lägenhet när han fyllde 42 år. Bilder på firandet publicerades på Lukaus Facebook-sida där han tackade “spiritual sons and precious daughter for the top class toy gift.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Nielsen lanserar mätningar av mobila videovisningar för operatörer

Det här är lite mer tech-tech än vanligt för Nielsen då de tagit fram och lanserat en mätning av mobila videovisningar som riktas till operatörer, tv-kanaler och även tillverkare av mobiler. Vad mätningen gör är att den ser hur mycket nätverket påverkar upplevelsen hos användaren. Genom att mäta strömmande innehåll via operatörsnätverken och WiFi kan operatörer, tillverkare och andra benchmarka upplevelsen hos användarna som upplösning, starttid, buffring och faktiska visningar.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

MRC lanserar nya riktlinjer för mätningar i digitala kanaler

Media Ratings Council (MRC) släpper idag sina nya riktlinjer för hur mätningar av digital publik ska gå till. Riktlinjerna är ett led i deras strävan efter att skapa en heltäckande standard för mätningar över flera enheter och medier. MRC startade redan tidigare i år kampanjen Making Measurement Make Sense (3MS), tillsammans med Association of National Advertisers (ANA), 4A och Interactive Advertising Bureau (IAB) samt ett flertal mindre mediabyråer, teknikbolag och marknadsförare.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Facebook släpper nya verktyg för videoskapare

Facebook kämpar hårt för att locka såväl videoskapare som tittare till sina kanaler. Såväl Facebook Live som Watch som nyligen lanserade är ett led i att positionera plattformen som en videohub. Nu släpper de nya verktyg för att även locka över filmskapare från framför allt YouTube.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.