DI > Ekonomi

Saturday, 16 December, 08:09

DI - 12 okt 17 kl. 19:56

Saudiarabien: Kommer inte att klara målet om budgetbalansSaudiarabien är på rätt väg för att minska sitt budgetunderskott till under 10 procent av BNP i år, men landet kommer inte att stressa för att klara av sitt eget mål om en budget i balans till 2019..
Läs mer på DI
Läs mer om:
BNP

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SaudiarabienKommer inte att , klara, måletom , budgetbalans
Expressen - 05 mar 12 kl. 14:33

Klara för Let's dance: Molly och Pär-Ola

Hennes mamma leder Melodifestivalen - själv är hon klar för "Let's dance". Molly Nutley, 16, blir en av de stjärnor som i vår ses dansa i TV4, och klar är även tv-bonden Pär-Ola Nyström, 37. - De är klara för "Let's dance" säger en källa till Expressen..

Affärsvärlden - 28 aug 13 kl. 12:48

KI: Det krävs kraftiga besparingar för att klara överskottsmålet

För att klara överskottsmålet krävs det kraftiga besparingar framöver, även om man kanske kan fundera på att se över målet nu när de demografiska motvindarna blir allt kraftigare..

Nya Wermlands Tidningen - 04 okt 12 kl. 07:30

Ser ut att klara målet

Den ekonomiska prognosen för Årjängs kommun ser ljusare ut än i fjol. Tack vare ett bättre ränteläge ser man ut att klara det finansiella målet på en halv procent av skatteintäkterna..

Expressen - 07 mar 12 kl. 08:50

Hysén och Benson klara för "Let's dance"

Expressen kan nu avslöja två nya namn till "Let's dance": fotbollsspelaren Anton Hysén och journalisten och författaren Anna Benson. Hysén får dock inte sin gode vän Tobias Karlsson som danspartner - som i stället ska dansa med just Anna Benson..

IDG - 11 jan 13 kl. 16:08

Sverige kan bomma ipv6-målet


Övergången till ipv6 går trögt. Om det inte tar rejäl fart snarast kommer svenska myndigheter knappast klara målet att ha implementerat ipv6 under 2013..

Expressen - 12 feb 15 kl. 05:18

Simon Sköld klar för "Let's dance" i TV4

Här är samtliga klara i "Let's dance". Camilla Läckbergs sambo Simon Sköld är danstävlingens sista pusselbit. Förra veckan lämnade han parets romantiska semester i går påbörjade MMA-stjärnan sin dansträning.

DI - 22 mar 15 kl. 07:36

Nordea: euron över 10 kronor krävs för att nå målet

Riksbanken kan tvingas driva eurokursen över 10 kronor för att klara inflationsmålet. Det bedömer Nordea, som tror att sannolikheten för valutainterventioner är underskattad..

DI - 21 maj 15 kl. 13:35

Rekordhögt byggande – men Löfven missar målet

Bostadsbyggandet fortsätter att öka och ligger nu på den högsta nivån på 25 år. Men byggtopparna tror ändå inte att regeringen kommer att klara målet om 250.000 nya bostäder till 2020..

NSD - 06 okt 17 kl. 18:13

Luleås uppryckning – klarar målet

Luleå gör en rejäl uppryckning och ser helt plötsligt ut att klara befolkningsmålet för 2017..

Aftonbladet - 15 feb 12 kl. 08:31

De är klara för ?Let?s dance?

Supermodellen och den folkkära artisten bjuder upp till dans i nya säsongen?Det är en drömvärvning för TV 4?..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Japanska anställda kan få lön i bitcoin

Ett japanskt företag ska börja erbjuda sina anställda att få ut en del av lönen i bitcoin. GMO Internet tros vara ett av de första större företagen att betala ut löner i kryptovalutan..

DI - 45 minuter sedan

Medvind för Trumps skatteförslag

USA:s president Donald Trump ser fram emot att uppfylla sitt vallöfte om att genomföra sin stora skattereform efter omröstningen i representanthuset i början av nästa vecka, meddelar Vita huset..

DI - 1 timme sedan

Ny topptrenden: Spola helikoptern

Lättare skidor med ofattbart små bindningar och stighudar med klister tar dig upp för orörda fjäll. Sköna svängar nerför i orörd pudersnö. Topptur, randonnée och skidalpinism är olika namn för samma aktivitet där äventyrs- och motionstrenden smälter samman.

DI - 9 timmar sedan

Det ska du tänka på innan du köper hund

Att skaffa hund är förknippat med mycket glädje – men även stora utgifter. Inför årets hundmässa tipsar Hans Rosenberg på Svenska Kennelklubben om vad du ska tänka på innan du slår till..

DI - 9 timmar sedan

TD Ameritrade ska tillåta handel med bitcointerminer

TD Ameritrade ska tillåta handel med CBOE:s bitcointerminer på sin plattform från och med måndag. Det rapporterar CNBC..

DI - 9 timmar sedan

USA-börser: Under Armour rusade efter köprekommendation

USA-börserna avslutade veckan med starka uppgångar efter att republikanerna har samlat ihop tillräckligt många röster för att godkänna den av marknaden efterlängtade skattereformen..

DI - 10 timmar sedan

Gästkrönika: Trumps USA gillar Sverige

Det är svårt att tro att det har gått ett år sedan världen vaknade till en för många osannolik realitet: Donald Trump var ny president i USA..

DI - 10 timmar sedan

100 miljoner kyrkliga kronor försvunna i Afrika

Svenska kyrkan har investerat stora summor i sex mikrofinansbolag i Afrika. Pengar som nu riskerar att gå förlorade efter en misslyckad fusion, skriver Kyrkans Tidning..

DI - 11 timmar sedan

Analysstjärnan: Aktierna som lyfter när räntorna höjs

Stora institutionella placerare har i veckan utsett Carnegie till bästa svenska aktör inom aktieanalys och mäkleri. Analyschefen Lena Österberg tror på en fortsatt bred tillväxt på börsen under början av 2018 – men när räntorna höjs finns det en sektor som särskilt faller henne i smaken. .

DI - 11 timmar sedan

Panamasmäll för Eniros ex-vd

Skatteverket kräver Eniros tidigare vd Lars Guldstrand på 6 miljoner kronor efter att uppgifter om dolda kapitalutdelningar avslöjats i Panamaskandalen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.