DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 14:41

DI - 12 okt 17 kl. 19:56

Saudiarabien: Kommer inte att klara målet om budgetbalansSaudiarabien är på rätt väg för att minska sitt budgetunderskott till under 10 procent av BNP i år, men landet kommer inte att stressa för att klara av sitt eget mål om en budget i balans till 2019..
Läs mer på DI
Läs mer om:
BNP

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SaudiarabienKommer inte att , klara, måletom , budgetbalans
Expressen - 05 mar 12 kl. 14:33

Klara för Let's dance: Molly och Pär-Ola

Hennes mamma leder Melodifestivalen - själv är hon klar för "Let's dance". Molly Nutley, 16, blir en av de stjärnor som i vår ses dansa i TV4, och klar är även tv-bonden Pär-Ola Nyström, 37. - De är klara för "Let's dance" säger en källa till Expressen..

Affärsvärlden - 28 aug 13 kl. 12:48

KI: Det krävs kraftiga besparingar för att klara överskottsmålet

För att klara överskottsmålet krävs det kraftiga besparingar framöver, även om man kanske kan fundera på att se över målet nu när de demografiska motvindarna blir allt kraftigare..

DN - 08 apr 18 kl. 21:27

Polisen: Vi behöver rekrytera 21 500 för att klara målet

S-löftet om 10 000 fler polisanställda innan 2025 sätter hård press på polisen.  Enligt myndighetens beräkningar behövs betydligt fler rekryteringar för att klara målet – totalt 21 500 personer och det blir också dyrare än väntat.  Samtidigt kräver polisledningen att andra myndigheter också stärks.

Nya Wermlands Tidningen - 04 okt 12 kl. 07:30

Ser ut att klara målet

Den ekonomiska prognosen för Årjängs kommun ser ljusare ut än i fjol. Tack vare ett bättre ränteläge ser man ut att klara det finansiella målet på en halv procent av skatteintäkterna..

Expressen - 07 mar 12 kl. 08:50

Hysén och Benson klara för "Let's dance"

Expressen kan nu avslöja två nya namn till "Let's dance": fotbollsspelaren Anton Hysén och journalisten och författaren Anna Benson. Hysén får dock inte sin gode vän Tobias Karlsson som danspartner - som i stället ska dansa med just Anna Benson..

IDG - 11 jan 13 kl. 16:08

Sverige kan bomma ipv6-målet


Övergången till ipv6 går trögt. Om det inte tar rejäl fart snarast kommer svenska myndigheter knappast klara målet att ha implementerat ipv6 under 2013..

Expressen - 12 feb 15 kl. 05:18

Simon Sköld klar för "Let's dance" i TV4

Här är samtliga klara i "Let's dance". Camilla Läckbergs sambo Simon Sköld är danstävlingens sista pusselbit. Förra veckan lämnade han parets romantiska semester i går påbörjade MMA-stjärnan sin dansträning.

DI - 22 mar 15 kl. 07:36

Nordea: euron över 10 kronor krävs för att nå målet

Riksbanken kan tvingas driva eurokursen över 10 kronor för att klara inflationsmålet. Det bedömer Nordea, som tror att sannolikheten för valutainterventioner är underskattad..

DI - 21 maj 15 kl. 13:35

Rekordhögt byggande – men Löfven missar målet

Bostadsbyggandet fortsätter att öka och ligger nu på den högsta nivån på 25 år. Men byggtopparna tror ändå inte att regeringen kommer att klara målet om 250.000 nya bostäder till 2020..

NSD - 06 okt 17 kl. 18:13

Luleås uppryckning – klarar målet

Luleå gör en rejäl uppryckning och ser helt plötsligt ut att klara befolkningsmålet för 2017..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Eniro gör om sina banklån till obligationslån

Eniro presenterar en ny finansieringslösning som i sammanfattning innebär att bolagets nuvarande banklån ersätts med ett obligationslån och i samband därmed tillförs Eniro ytterligare likviditet.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 10 minuter sedan

May uppmanar EU att skynda sig

Storbritanniens premiärminister Theresa May bekräftar sitt löfte till Nordirland om att undvika en hård gräns mot EU-landet Irland vid det brittiska EU-utträdet. Samtidigt uppmanar hon Bryssel att snabba på med sin respons på den brexitplan som hennes regering lagt fram..

DI - 5 minuter sedan

Kanadas konsumentpriser uppåt

De kanadensiska konsumentpriserna steg 0,1 procent i juni jämfört med månaden före och steg 2,5 procent från samma månad föregående år. .

DI - 15 minuter sedan

FED: Risk för inverterad avkastningskurva

Det finns en risk att en invertering av avkastningskurvan är nära förestående. Det sade Fed-chefen i St. Louis James Bullard i ett tal på fredagen, enligt Bloomberg News.

DI - 15 minuter sedan

Haag och Ankara återupprättar kontakten

Nederländerna och Turkiet återupprättar de diplomatiska relationerna efter det infekterade bråk som försurat stämningen sedan i fjol, rapporterar den nederländska nyhetsbyrån ANP med hänvisning till landets utrikesminister..

DI - 30 minuter sedan

Skandia Liv flaggar upp i Leo Vegas

Kapitalförvaltaren Skandia Liv har ökat sitt innehav i spelbettingbolaget Leo Vegas till 5,01 procent av kapitalet och rösterna i bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Värmen slår mot Vattenfalls resultat

Det är svårt att sälja värme när naturen bjuder ut den gratis. Det visar Vattenfalls delårsrapport, där bolagets värmeverksamhet vände till förlust. Samtidigt gynnades den statliga energijätten av det stigande elpriset..

DI - 45 minuter sedan

Ulf Petersson: Konflikten i Telia måste få en lösning

Det är ytterst ovanligt att svenskt börsbolags styrelse och ledning gör en mångmiljardaffär som går helt emot den dominerade storägarens vilja. Nu har det dock skett genom Telias köp av Bonniers tv-verksamhet för 9,2 miljarder kronor. .

DI - 1 timme sedan

Honeywell levererar stark rapport – höjer prognosen

Den amerikanska verkstadskoncernen Honeywell redovisar ett oväntat högt kvartalsresultat för årets andra kvartal och höjer för tredje gången vinstprognosen för helåret 2018..

DI - 1 timme sedan

Populär bokningssajt hotas med mångmiljonvite

Hotellbokningssajten Booking.com strider mot konkurrenslagen genom att hindra hotell från att sätta lägre priser än vad sajten erbjuder. Det slår Patent- och marknadsdomstolen fast..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.