Expressen > Nöje

Tuesday, 12 December, 01:37

Expressen - 12 okt 17 kl. 17:55

SVT-profilen slår tillbaka – efter Soran Ismails ordDet var i podcasten "TSKNAS" som komikern Soran Ismail berättade att han vill förbjuda skolidrott.Något som Kalle Zackari Wahlström, SVT-programledare som bland annat gjord programmet "Gympaläraren", inte håller med om.– Jag tycker inte att det är ett bra förslag. Vi ska inte lägga ner skolidrotten, utan vi borde göra om den så den passar för alla, säger han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SVT, Soran Ismails, TSKNAS, Soran Ismail, Kalle Zackari Wahlström, Gympaläraren

Dela artikeln

948 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT-profilenslår tillbaka efter , Soran, Ismails, ord
SVT - 04 apr 17 kl. 08:06

SVT-profilen John Chrispinsson är död

SVT-profilen John Chrispinsson har hastigt avlidit. Det uppger hans familj för SVT Nyheter. John Crispinsson blev 60 år..

Expressen - 05 apr 17 kl. 23:04

SVT-profilen borta – efter plötsliga sjukdomen

SVT-profilen och husexperten Erika Åberg blev plötsligt allvarligt sjuk efter en förkylning – och har vårdats på sjukhus under en längre tid. Men nu meddelar hon på Instagram att hon fått komma hem. "Efter en och en halv vecka på sjukhus är jag äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN hemma igen!

Expressen - 21 jun 17 kl. 10:45

SVT-profilen hyllas för namnet: "Unikt"

I april fick SVT-profilen Malin Olsson barn tillsammans med pojkvännen Simon Peyron.
På hennes Instagram har flera följare frågat vad barnet ska heta.Nu har SVT-profilen lagt upp en bild på dottern och avslöjar det många undrar.

Nyheter 24 - 26 mar 11 kl. 16:13

SVT-profilen dog efter lång kamp med sjukdomen


Jan Svanlund dog vid 69 års ålder. Lördagen blev en svart dag för Sveriges Television. Jan Svanlund, 69, gick ur tiden efter en längre tids sjukdom.

Expressen - 03 okt 16 kl. 20:17

SVT-profilen Bosse Hansson svårt sjuk

Den förre SVT-profilen Bosse Hansson har kämpat mot sin kroniska lugnsjukdom i över trettio år. Nu har tillståndet försämrats för den folkkäre profilen. – Det är kaos för närvarande, jag är så dålig, säger Hansson..

Expressen - 09 dec 16 kl. 11:58

SVT-profilen Pelle Edin lämnar SVT

SVT-profilen Pelle Edin lämnar SVT, rapporterar Journalisten. – Jag vill ha mer egentid. Jag har trivts bra på SVT, men vi har köpt lägenhet i Spanien och jag ser andra saker framför mig i livet, säger han till tidningen..

Expressen - 30 mar 17 kl. 17:41

SVT-profilen svårt sjuk – vårdades på intensiven

SVT-profilen och husexperten Erika Åberg är allvarligt sjuk och har vårdats på sjukhus i en vecka.  På Instagram berättar profilen om sjukdomen. "Det som verkade vara en kraftig förkylning utvecklade sig till ett livshotande tillstånd" skriver hon..

Expressen - 20 jun 17 kl. 23:01

SVT-profilen berättar: Jag har dejtat 100 män

Tidigare SVT-profilen Carin Hjulström, 53, har blivit expert på nätdejting. Hon har snart släppt fyra romaner som behandlar ämnet – samtidigt berättar hon att hon själv har dejtat 100 män under de senaste 10 åren. – Jag bestämde mig för att våga stå för det, säger profilen till tidningen Allers.

GT - 08 feb 16 kl. 15:03

SVT-profilen hotar lämna SVT

SVT-profilen Janne Josefsson ligger i konflikt med SVT:s ledning – och hotar lämna public service, skriver GP. – Mitt förtroende för ledningen är allvarligt naggat i kanten, säger Janne Josefsson till tidningen..

Expressen - 04 apr 16 kl. 12:10

SVT-profilen om övergreppet: "Hand under mina ben"

SVT-profilen Clara Henry, 21, berättar nu i SVT:s "Dold" om flera övergrepp som hon har utsatts för på krogen. Under rubriken "Tafskriget" berättar hon och flera andra om obehagliga upplevelser på krogen. – En hand som kommer in under mina ben och tar på mig, säger Clara Henry i SVT:s trailer till programmet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

TV4-profilens tuffa kamp: "Ville ge upp"

Under måndagsmorgonen gästade nyhetsankaret Anna Lindmarker "Nyhetsmorgon"-soffan för att prata om en riktig hjärtefråga - nämligen hennes hund Plexus.Plexus är en omplacerings och Anna Lindmarker berättar att han inte alltid har varit så väluppfostrad som han var under morgonens nyhetssändning.– Det var många gånger jag kände att jag ville ge upp, det var blod svett och tårar, säger Anna Lindmarker i "Nyhetsmorgon".

Expressen - 4 timmar sedan

Arbetskamraterna vittnar – så var Oldsberg på jobbet

Ingvar Oldsberg anklagas för att ha haft ett olämpligt beteende i flera decennier – nu berättar vännen Fredrik Belfrage om programledarens ledarstil och hans vilja att ta alla stora beslut själv.Enligt Helena Stjernström, som tidigare arbetade med Ingvar Oldsberg på SVT, har cheferna blundat för problemen.Ingvar Oldsberg själv kallar anklagelserna för osanningar och slår tillbaka.

Expressen - 4 timmar sedan

Henrikssons rörande farväl till vännen Wolff: ”Känns väldigt ensamt"

Rikard Wolff blev bara 59 år gammal.Under måndagen hedrades den folkkära skådespelaren och artisten med en hyllningskonsert på Stadsteatern.Många ur den svenska skådespelar- och artisteliten var på plats för att minnas sin vän.

Expressen - 5 timmar sedan

Lotta Bromé stöttas av lyssnare – efter trakasserianklagelserna

Lotta Bromé lämnade Sveriges Radio efter anklagelser om trakasserier – nu stöttas hon av lyssnare.Flera personer skriver i sociala medier om sin saknad och radioprofilen har fått beundrarbrev, uppger hon själv."Ibland blir man extra glad när något kommer i posten", skriver hon.

Expressen - 5 timmar sedan

Kalle Zackari Wahlström får inte träffa familjen

Under söndagskvällen låses Kalle Zackari Wahlström, Molly Sandén och Farah Abadi in i glasburen i förmån för Musikhjälpen.I en vecka ska de samla in pengar för temat "Barn är inte till salu" - och Kalle Zackari Wahlström har familjen som stöd på plats i Umeå.– Det kommer bli jättekämpigt, säger Zackari Wahlström..

Expressen - 6 timmar sedan

Sigrids stopp – i relationen med Samir

Sigrid Bernson och Samir Badran är ett av landets mest omskrivna par, och i vår tävlar de mot varandra i Melodifestivalen.Men när paret träffades försökte dansaren Sigrid Bernson stoppa relationen så länge hon kunde, säger hon i NordicFeels kundtidning.– Till slut gick det inte längre, säger Sigrid Bernson i tidningen..

Expressen - 8 timmar sedan

Kvinnliga komiker i nytt metoo-upprop

I spåret efter metoo-rörelsen träder nu kvinnliga komiker fram.Under uppropet #skrattetihalsen berättar de om sexuella trakasserier, påhopp och tystnadskultur i humorbranschen, skriver DN. .

Expressen - 8 timmar sedan

Succéförfattarens svåra sjukdom stoppar karriären

Karin Alvtegen har skrivit en rad böcker – men för fyra år sen hände något.Nu berätta hon för första gången om sin svåra sjukdom, för SvD.  – Jag lever oerhört begränsat, berättar hon för tidningen.

Expressen - 10 timmar sedan

Danny tvingas radera sågade inlägget

Danny Saucedo delade ett inlägg på Instagram om hur man bäst förebygger cancer.Det har fått flera följare – samt överläkaren Agnes Wold – att reagera kraftigt. Nu backar Danny och raderar inlägget.

Expressen - 10 timmar sedan

Ruben Östlund och Alexander Skarsgård är nominerade till Golden Globe

Svenskarna Alexander Skarsgård och Ruben Östlund är båda nominerade till det ärofyllda priset Golden Globe.– Åh, vad roligt, jag visste inte om det själv, säger Ruben Östlund till TT. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.