DN > Inrikes

Monday, 23 July, 19:20

DN - 12 okt 17 kl. 17:08

Cancersjuke Samuel, 6, fick hela biosalongen för sig självLeukemisjuke Samuel Stedt, 6, älskar lego och ville se den nya legofilmen på bio. Infektionsrisken gjorde att han inte fick. Då såg biografchefen Jonas Lejeviken till att drömmen blev sann – genom att öppna hela salongen bara för Samuel. – Vi är så oerhört tacksamma för det. Det här gjorde han bara ur sitt goda hjärta, säger mamma Anna Stedt Forsberg..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Samuel, Samuel Stedt, Jonas Lejeviken, Anna Stedt Forsberg

Dela artikeln

1865 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cancersjuke, Samuel6 fick hela , biosalongenför sig själv
Kristianstadsbladet - 24 maj 13 kl. 09:30

Samuel är ständigt trött efter sprutan

Foto: Tom Wall
Nioårige Samuel blev kroniskt sjuk efter en vaccination han fick av misstag. Sköterskan missade att föräldrarna tackat nej till Pandemrix-sprutan. Nu, tre och ett halvt år senare, kämpar föräldrarna Annika Edman och Gunnar Pehrsson fortfarande för att Samuel ska få upprättelse.

Uppsalanyheter.se - 25 jul 14 kl. 22:53

Samuel Rundström - i Pappas fotspår

Dragracing: När Tierp Arena öppna helgens SM-deltävling "Summer Nationals" fanns totalt 8 Uppsalaförare med i startlistan. Vi fastnade för en deltagare som heter Samuel Rundström med motorcykeln "Svarta Faran". När Tierp Arena öppna helgens SM-deltävling "Summer Nationals" fanns totalt 8 Uppsalaförare med i startlistan.

YLE - 21 jul 17 kl. 12:16

Samuel från Jakobstad är en surfande välgörare på Hawaii

Surfing och välgörenhet är en otippad kombination, men funkar ändå bra ihop. Surfing The Nations är en humanitär välgörenhetsorganisation som har sin bas på Hawaii, och jakobstadsbon Samuel Snellman är en av de volontärer som jobbar för organisationen. På Wahiawa, Hawaii, har Surfing the Nations sin bas.

Kristianstadsbladet - 01 apr 11 kl. 03:30

Samuel Petrone - en ny El Kabir?

Foto: Johanna Wallin
Årets "gris" heter Samuel Petrone - en 21-årig anfallare från New Jersey.
Några större förväntningar på att kunna frälsa Hälleviks stolthet har dock inte Samuel Petrone. I alla fall inte utåt sett.

BT - 23 sep 11 kl. 11:04

Samuel Holmén om landslaget: "Givetvis borde jag vara med"

Kanonstart på säsongen, given i ett turkiskt topplag och ett skönt liv i Istanbul. Bara en sak fattas för Samuel Holmén. En plats i landslaget.

Supermiljöbloggen - 03 apr 15 kl. 08:14

Supermusik för Supermiljöbloggen, först ut: Samuel Gajicki

Den 7 april firar Supermiljöbloggen fyra år och ställer därför till med fest med temat ”Framtidens mat”. Vi har kvällen till ära fått tag på tre fantastiska artister som vi vill presentera för er läsare! Först ut är artisten Samuel Gajicki, som skapar musik där ärliga texter möter vackra ljudlandskap.

Expressen - 30 jun 13 kl. 14:58

Cancersjuke Gidlund: Tro inte att jag gett upp

Det var cancersjuke Kristian Gidlund, 29 år, som stod värd för "Sommar i P1" under söndagen. Där berättade han hur det kom sig att han startade bloggen I kroppen min när han fick reda på att han hade cancer, och läste upp ett brev han skrivit till barnet han aldrig kommer att bli pappa till. ?

Expressen - 04 aug 13 kl. 14:24

Cancersjuke Tobias, 5, bestulen på sjukhus

ODENSE. Det var när cancersjuke Tobias, 5, kom tillbaka från fysioterapin som hans pappa upptäckte att någon hade länsat rummet på värdesaker. ?

Nyheter 24 - 17 jan 14 kl. 11:46

Rakade av sitt hår – till stöd för sin cancersjuke klasskamratSkelettcancer

Eleverna i en gymnasieklass på Victor Rydbergs gymnasium i Stockholm har på fredagen hyllats för sin solidaritet. När klasskompisen Tom drabbades av skelettcancer bestämde de sig att raka av sitt hår för att visa sitt stöd. – Jag och en kompis bestämde oss för att dra ned till frisören och klippa av oss håret.

Trelleborgs Allehanda - 14 aug 14 kl. 21:05

Samuel Gustafsson trivs i Halmstad

Samuel Gustafsson gjorde som han brukar på Örjans vall - mål som knäcker Halmstad.Den här gången sköt 19-åringen två när Häcken vann med 4-1.
Hans allsvenska karriär har bara pågått i drygt ett år.

Fler nyheter från DN

DN - 20 timmar sedan

Skottlossning i centrala Landskrona

En skottlossning har inträffat i centrala Landskrona. Hylsor har hittats på platsen, men ingen tycks ha skadats. .

DN - Igår: 12:20

Så här ser skogsbränderna ut från rymden

Skogsbränderna i Sverige uppges nu ha passerat en total yta på 30.000 hektar. Vissa av dem är så stora att de kan ses från rymden, visar satellitbilder från den europeiska rymdorganisationen ESA..

DN - Igår: 10:20

Misstänkt mord i centrala Göteborg

En man har hittats död i Röda sten-området i centrala Göteborg. Omständigheterna kring dödsfallet gör att brott inte kan uteslutas, uppger polisen på sin hemsida. Händelsen utreds därmed som mord..

DN - Igår: 23:17

Helgens regn gör lite nytta – nästa vecka kan bli rekordvarm

Under lördagen har lokala regn och åskskurar dragit in över delar av landet. Dessa kommer fortsätta under söndagen men sedan bytas ut mot åter sol och värme.  – Det är inte alls omöjligt att det blir upp emot 35 grader i vissa delar av landet, säger Kristian Silver, jourhavande meteorolog på SMHI.

DN - Igår: 21:30

De fick evakueras från Enskogen: ”Vi fick 20 minuter på oss”

Byn Enskogen, med drygt 20 invånare, utanför Ljusdal i Hälsingland är drabbat av de stora skogsbränderna. Hans och Julia Westelius fick evakueras från sitt hem i måndags..

DN - Igår: 19:32

Polsk konvoj på väg upp genom Sverige – fransmän och tyskar också på gång

140 polska brandbekämpare i 44 brandbilar rullade på lördagseftermiddagen genom södra Sverige, på väg upp till bränderna i Hälsingland och Härjedalen. Franska brandmän, tränade för insatser i oländig terräng, är också snart på väg, liksom 49 brandmän från Tyskland..

DN - I förrgår: 18:23

M-ledaren träffade drabbade: ”Vi är inte rustade”

Susanne Brunnsberg och Mikael Jonsson fick i tisdags fly med familjen och rädda gårdens 60 kor i Lillhärdal i södra Härjedalen.  Nu är familjen tillbaka, men risken finns att de kan tvingas att utrymma igen på grund av den nyckfulla branden.  – Det är otäckt, men det känns bra att få komma hem, säger Susanne Brunnsberg.

DN - I förrgår: 13:22

Kraftig rök vid storbrand i Varberg

Det brinner rejält i ett flerfamiljshus i Brunnsberg i centrala Varberg. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation..

DN - I förrgår: 12:02

Risk för fiskdöd i extrema värmen

På flera håll i Västerbotten har försäljningen av fiskekort tillfälligt stoppats eftersom bland annat röding, lax och öring riskerar att dö av hettan. – De blir väldigt stressade, lite som att sitta i en varm bastu med syrefattig luft, säger forskaren Örjan Östman till DN..

DN - I förrgår: 11:46

Ännu en misstänkt anlagd brand i Arboga

Under fredagen brann det på sju ställen i Arboga, misstänkt anlagda eldsvådor i framför allt terräng..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.