GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 22 October, 12:18

GöteborgsPosten - 12 okt 17 kl. 17:00

Nya våldtäktsmisstankar mot festfixaren Bardiya PajouhiFestfixaren Bardiya Pajouhi drogade och våldtog flera kvinnor – våldtäkter som han också filmade. För detta dömdes han till fängelse i nio år men utredningen mot Bardiya Pajouhi fortsatte. Nu riktas nya misstankar mot honom – om ytterligare två våldtäkter..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Bardiya Pajouhi

Dela artikeln

386 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya våldtäktsmisstankarmot , festfixaren, Bardiya, Pajouhi
GöteborgsPosten - 05 apr 17 kl. 11:02

Bardiya Pajouhi och Navid Atlassi döms för krogvåldtäkterna

De bjöd unga kvinnor på alkohol och droger för att sedan våldta dem. Tingsrätten dömde festfixaren Bardiya Pajouhi till nio års fängelse för en rad sexuella övergrepp och Göteborgskrögaren Navid Atlassi till sex års fängelse för grov våldtäkt. Nu fastställer hovrätten domen..

GöteborgsPosten - 03 maj 17 kl. 14:42

Bardiya Pajouhi och Navid Atlassi dömdes för krogvåldtäkterna - överklagar

Festfixaren Bardiya Pajouhi och Göteborgskrögaren Navid Atlassi bjöd unga kvinnor på alkohol och droger för att sedan våldta dem. Hovrätten dömde dem till fängelse i nio år respektive sex år. Men nu har de båda överklagat.

GöteborgsPosten - 18 okt 17 kl. 17:36

Bardiya Pajouhs inställning till nya våldtäktsmisstankarna

Nu har den dömde festfixaren Bardiya Pajouhi förhörts om nya våldtäktsmisstankarna. Hans inställning: nekar..

Expressen - 10 feb 17 kl. 14:26

Just nu: Hotade vittne efter krogvåldtäktsrättegång

Ett av vittnena i den stora rättegången mot krögaren Navid Atlassi och festfixaren Bardiya Pajouhi ska ha hotats bara några timmar efter att domen för den långa serien av våldtäkter mot unga kvinnor avkunnades."Hoppas din gud ger dig till helvetet", skriver mannen som nu åtalas för övergrepp i rättssak.Mannen ska ha läst om domen på internet och skickade hotfulla meddelanden över Facebook..

GT - 10 feb 17 kl. 14:26

Hotade vittne efter krogvåldtäktsrättegång

Ett av vittnena i den stora rättegången mot krögaren Navid Atlassi och festfixaren Bardiya Pajouhi ska ha hotats bara några timmar efter att domen för den långa serien av våldtäkter mot unga kvinnor avkunnades. "Hoppas din gud ger dig till helvetet", skriver mannen som nu åtalas för övergrepp i rättssak. Mannen ska ha läst om domen på internet och skickade hotfulla meddelanden över Facebook..

GT - 10 feb 17 kl. 14:26

Vittne hotades efter våldtäktsrättegång

Ett av vittnena i den stora rättegången mot krögaren Navid Atlassi och festfixaren Bardiya Pajouhi ska ha hotats bara några timmar efter att domen för den långa serien av våldtäkter mot unga kvinnor avkunnades."Hoppas din gud ger dig till helvetet", skriver mannen som nu åtalas för övergrepp i rättssak.Mannen ska ha läst om domen på internet och skickade hotfulla meddelanden över Facebook..

GT - 22 mar 17 kl. 19:05

Bakslag för de dömda krogvåldtäktsmännen

Krogägaren Navid Atlassi och festfixaren Bardiya Pajouhi vill frias helt från anklagelserna om grova våldtäkter på unga kvinnor i Göteborgs krogmiljö.Under tisdagen avslutades hovrättsförhandlingen – och nu kommer beskedet att båda männen ska bli kvar i häktet.– Det talar för en fällande dom, säger åklagaren Jim Westerberg..

GT - 19 jun 17 kl. 11:03

JUST NU: Krogprofilernas bakslag efter våldtäkterna

De våldtog utslagna skolflickor som supits ner på storkrögarens egna Avenykrogar i centrala Göteborg.  Nu har den stora krogvåldtäktshärvan nått vägs ände.Domarna för sex respektive nio års fängelse för krögaren Navid Atlassi, 50, och festfixaren Bardiya Pajouhi, 25, står fast meddelar Högsta domstolen.

GöteborgsPosten - 19 jun 17 kl. 11:45

Våldtäktsdömda krogprofilerna nekas prövning

Festfixaren Bardiya Pajouhi och krögaren Navid Atlassi dömdes för de uppmärksammade krogvåldtäkterna i Göteborg. I efterhand hävdade Navid Atlassis advokat rättegångsfel och överklagade domen. Men ärendet nekas prövning i Högsta domstolen..

GT - 20 jun 17 kl. 19:53

Utsatta kvinnans brev efter krogvåldtäkterna

De våldtogs och filmades i hemlighet. Nu skriver en av de utsatta kvinnorna i det stora krogvåldtäktsmålet om tiden efter rättsprocessen mot Avenykrögaren Navid Atlassi och festfixaren Bardiya Pajouhi:"När man är ung, tror man att ingen vill en illa. Man tror att man har koll, att man vet vem som är farlig och inte.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Jimmy Carter beredd åka till Nordkorea igen

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Lyxiga skräckserier blir "win-win-win"

En finare bok till billigare pris som ger mer pengar till upphovsmannen. Låter det som en omöjlig ekvation? Inte för Kim W Andersson, som för tredje gången lanserar ett seriealbum via sajten Kickstarter..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Cyklist påkörd – bilisten smet

En person har blivit påkörd i Borås. Enligt polisen har bilisten som körde på personen smitit från platsen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Byt till vinterdäck innan det blir halt

Med kallare temperaturer på väg är det tid att tänka på däckbyte..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

KD säger nej till kommunala poliser

I flera motioner till Kristdemokraternas pågående riksting föreslås att de kommuner som vill ska kunna anställa egna poliser. Förslagen röstades dock nej av ombuden..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Simmade 8 000 meter för att undkomma haj

En harpunfiskare fick väldigt bråttom in till land nära den lämpligt benämnda Shark Bay på Australiens västkust häromdagen – i flera kilometer skuggades han av en stor tigerhaj..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kenyas omval riskerar att fördjupa krisen

Oppositionsledaren har hoppat av, valkommissionen är splittrad och stora protester väntar. Men Kenyas regering insisterar på att genomföra torsdagens omval – vilket riskerar att förvärra tillståndet i en demokrati på dekis..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Fotbollförbundet granskar sextrakasserier

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Donald Trumps psyke i rampljuset

I ljuset av interna partibråk och en uppmärksammad bok där 27 experter på mental hälsa slår fast att Donald Trumps psyke utgör en fara för USA luftas frågor om hur – formellt – en president kan avsättas. Men Trumps kärnväljare är lojala och står bakom ledaren..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

30-tal personer i storbråk i Halmstad

Halv ett på söndagsmorgonen larmades polisen till ett storbråk på Lilla torg i centrala Halmstad. Ett 30-tal personer ska ha varit inblandande och tre av dem uppges ha skadats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.