Sydöstran > Nyheter

Sunday, 22 October, 12:20

Liknande nyheter

Taggar: Sötchockfick , fint, pris, foto-SM
Hela Gotland - 15 apr 13 kl. 14:28

Fint pris till gotlänning

Patrik Widegren, journalist på Östnytt, har fått ett fint pris. Han har i hård konkurrens utsetts till Europas bästa videojournalist vid Circoms årliga tävling. Patrik Widegren får priset för sin rapportering om konflikten i Ojnareskogen.

GT - 24 sep 13 kl. 12:38

Håkan Hellström får fint pris och 100 000

Göteborgssonen Håkan Hellström kammar hem ännu ett fint pris. Han får Västra Götalandsregionens kulturpris 2013 på 100?000 kronor.

GT - 02 apr 14 kl. 09:09

Göteborgsvarvet får fint pris för sitt arbete

På onsdagen får Göteborgsvarvet ett fint pris. Då delar nämligen Västsvenska Handelskammaren ut "Årets Gränslöst Västsvensk". – Vi är jättestolta över detta, säger varvsgeneralen Bo Edsberger..

SvD - 27 nov 14 kl. 07:28

Fint pris till H&M-Persson

Högre löner, experiment i ”modellfabriker”, återanvändning av kläder och en kampanj för att införa hållbarhetsmärkning i modeindustrin – det är skälen till att H&M-chefen Karl-Johan Persson fick ett fint pris..

YA - 22 aug 13 kl. 06:30

Skurupsföretag vann fint pris

Foto: Mark Hanlon
Etikettföretaget Skanem Skurup vann nyligen utmärkelser för två av sina etiketter vid en internationell kongress. I början av året förändrades ledningen genom att Desirée Erlingsson tog över vd-posten.
Företaget tillverkar självhäftande etiketter till livsmedelsindustrin, hygienprodukter, kemtekniska produkter läkemedelsindustrin, verkstad och industri med mera.

Trelleborgs Allehanda - 25 maj 11 kl. 14:42

Fint pris för företagsamma Filis

Foto: Claes Nyberg
Att stöpa om ljusstumpar till nya ljus och sedan sälja dem blev en lönsam affär för Filis Usein.
För Filis blev det ännu mer klirr i kassan på tisdagen då hon utsågs till årets entreprenörsprofil på Söderslättsgymnasiet och belönades med ett stipendium på 500 kronor för sin insats i företaget. ?

GT - 06 dec 13 kl. 20:41

Göteborg prisat – får fint pris i tillgänglighet

GÖTEBORG. Göteborg har fått ett fint EU-pris för stadens tillgänglighet för de funktionshindrade. - Hedrande, men inget att slå sig på bröstet för, utan snarare en sporre för att bli ännu bättre, säger David Lega, kommunalråd (KD)..

Västerbottens Folkblad - 28 maj 14 kl. 20:51

Hon får fint pris

Görel Bohlins pris för framstående genusforskning går i år till Katarina Hamberg, överläkare och professor i allmänmedicin vid Umeå universitet. Katarina Hamberg är född år 1952 i Docksta, Höga Kusten. År 2010 utsågs hon till professor i allmänmedicin vid Umeå universitet.

BT - 04 nov 16 kl. 13:17

Sjuhäradsföretagare nominerade till fint pris

Männen och kvinnorna bakom Kid's Concept i Borås, Automation House Sweden i Kinna och Gekås i Ullared är nominerade till ett fint entreprenörspris..

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 11 kl. 13:34

Campusforskare kan få fint pris

Några frågor ...till Christina Erneling, docent på Socialhögskolan på Campus Helsingborg, som kan få ett prestigefyllt amerikanskt pris, The Grawemeyer Awards, för sin bok om inlärning..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Lyxiga skräckserier blir "win-win-win"

En finare bok till billigare pris som ger mer pengar till upphovsmannen. Låter det som en omöjlig ekvation? Inte för Kim W Andersson, som för tredje gången lanserar ett seriealbum via sajten Kickstarter.

Sydöstran - 1 timme sedan

Byt till vinterdäck innan det blir halt

Med kallare temperaturer på väg är det tid att tänka på däckbyte. - Vår tumregel är att när temperaturen går ner mot fem grader bör vinterdäcken sitta på bilen, säger Pontus Grönvall på Däckbranschens informationsråd.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Mördad man i Hjällbo har identifierats

En man som hittades död i ett dike i Hjällbo, i nordöstra Göteborg, på lördagen har identifierats. Polisen utreder händelsen som mord.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Påkommen med att bära stulen cykel

Sydöstran - 1 timme sedan

Hätsk stämning på uteställe

Sydöstran - 1 timme sedan

Lastbilschaufför körde grovt rattfull

Sydöstran - 1 timme sedan

Polisen är inbrottstjuvar på spåren

Under natten till lördagen skedde ett inbrott i fritidsgården i Vedeby, men tack vare blodspår har polisen stor förhoppning om att hitta de skyldiga..

Sydöstran - 1 timme sedan

Inbrottstjuv tog sig in i lägenhet

Sydöstran - 1 timme sedan

Två anhållna för narkotikabrott

Sydöstran - 1 timme sedan

Simmade 8 000 meter för att undkomma haj

En harpunfiskare fick väldigt bråttom in till land nära den lämpligt benämnda Shark Bay på Australiens västkust häromdagen - i flera kilometer skuggades han av en stor tigerhaj.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.