Expressen > Nyheter

Saturday, 22 September, 15:36

Liknande nyheter

Taggar: Fraktade25 , ton, betong, satt, fastmed , spännband
GT - 07 nov 13 kl. 10:48

Anställd påstods ha stulit två ton betong

En anställd stämmer sin före detta arbetsgivare på 682 600 kronor. Den anställde fick sparken efter en påstådd stöld av två ton betong. Den anställde hävdar att han fick partiet..

Expressen - 04 apr 17 kl. 12:48

Lastbilssläp välte över vägen – lastad med 15 ton betong

Vid lunchtid var en lastbil med släp inblandad i en trafikolycka på Riksväg 26. Släpet ska ha vält och täcker enligt polisen hela vägbanan – och där kommer det bli liggandes ett tag till. – Vi räknar med att det kommer ta tid.

GT - 04 apr 17 kl. 12:48

JUST NU: Lastbil med 15 ton betong i olycka

Enn lastbil med släp inblandad i en trafikolycka på riksväg 26. Släpet har vält och blockerar hela vägbanan – och där kommer det bli liggandes ett tag till. – Vi räknar med att det kommer ta tid.

GT - 04 apr 17 kl. 12:48

Lastbil med 15 ton betong välte över väg

En lastbil med släp välte och blockerade riksväg 26 under flera timmar under tisdagen. – Släpet är lastat med 15 ton betong, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i Region Väst..

DI - 25 feb 15 kl. 11:30

Sprängde bort 2.700 ton betong i en smäll

En 2.700 ton tung betongbro har sprängts i Norge efter att den kollapsat för två veckor sedan..

NT - 13 dec 11 kl. 09:50

Fem ton betong stoppade trafiken

En betongbil drabbades av tekniskt haveri på Tyresövägen söder om Stockholm och orsakade ovanliga problem för trafiken på måndagsmorgonen..

Nyhetskanalen - 13 dec 11 kl. 09:53

Fem ton betong stoppade trafik

En betongbil drabbades av tekniskt haveri på Tyresövägen söder om Stockholm och orsakade ovanliga problem för trafiken på måndagsmorgonen..

Expressen - 13 dec 11 kl. 10:32

Haveri på Tyresövägen - fem ton betong stoppade trafiken

En betongbil drabbades av tekniskt haveri på Tyresövägen söder om Stockholm och orsakade ovanliga problem för trafiken på måndagsmorgonen. .

LV - 10 aug 13 kl. 00:24

Tolv ton betong hamnade i diket

En betongbil fullastad med cement välte på fredagseftermiddagen på riksväg 40 mellan Nossenvägen och Höredstahult. Ingen människa skadades vid olyckan. Men ett intensivt arbete måste till för att de runt tolv tonen cement inte skulle hinna härda..

Helsingborgs Dagblad - 18 apr 18 kl. 20:00

Jättekulvert under sjukhuset ska säkra tekniken – tusentals ton betong måste bort

Den nya teknikkulverten ska bli 80 meter lång och byggas med ”tysta” maskiner..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Marica, 24, omkom i svåra mc-kraschen

Familjen vet inte varför Marica Junegard satte sig på motorcykeln. Men de är smärtsamt medvetna om att färden slutade i en krasch.Småbarnsmamman blev bara 24 år gammal.

Expressen - 1 timme sedan

HA-man döms för utpressningsförsök

En 43-årig skånsk Hells Angelspresident döms till ett år och tre månaders fängelse för försök till grov utpressning.Han hotade med mc-gängets våld för att få ut pengar från en man som haft ett förhållande med hans sambo. Offret fick hjälp av polisen att spela in hoten..

Expressen - 1 timme sedan

Statsvetare: Det betyder beskedet från Sverigedemokraterna

Att SD röstar på Alliansens talmanskandidat ska ses som en signal till Moderaterna och inte Alliansen i stort, säger statsvetaren Li Bennich-Björkman.– Jag är inte ett dugg förvånad..

Expressen - 1 timme sedan

Här väljer kronprinsessan skandinaviska klädmodet

Vinkelivink!Kronprisessan var på bästa tänkbara humör – och valde samtidigt lättsamt skandinavist klädmode under sin vistelse i New York i veckan.Men hon fann sig lika väl tillrätta i ett svart fodral, signerat tyska modehuset Escada.

Expressen - 2 timmar sedan

Bil av vägen på E6 – misstänkt vattenplaning

En bil har kört av vägen på E6 vid Kälvinge. Polisen misstänker att vattenplaning orsakat olyckan..

Expressen - 2 timmar sedan

En person död efter trafikolycka

En person avled efter en trafikolycka utanför Nykvarn under natten mot lördage, enligt polisen.Föraren hade under natten stannat med sin bil på E20 i södergående riktning – och blev då påkörd av en annan bil..

Expressen - 3 timmar sedan

Melanias dröm: Vill få leva lyxlivet igen

Innan ansvaret som första dam levde Melania Trump ett mer privat lyxliv. Nu när relationen till maken stormar och ögonen riktas mot henne – verkar det tidigare livet vara suktande igen.– Hon överväger olika alternativ, uppger en källa för Hollywoodlife..

Expressen - 3 timmar sedan

Fängelse för våldtäkt på flicka

En 22-årig man har dömts till tre och ett halvt års fängelse för att ha våldtagit en 14-årig flicka i en lekstuga i Ronneby i juli..

Expressen - 3 timmar sedan

Här testar 10 pensionärer den populära dansen

Ett äldreboende i Kanada har dragit in över 1,5 miljon videovisningar.Det efter att ett gäng pensionärer testade den populära dansen ”flossing” framför en kamera.”Som du kan se på deras leenden hade de väldigt roligt!

Expressen - 4 timmar sedan

Två bilar i krock – trafikstörningar på platsen

Två bilar kolliderade under förmiddagen i Hässleholm. Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen.Enligt polisen är det vid lunchtid trafikstörningar på platsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.