DN > Nyheter

Monday, 19 February, 05:20

DN - 12 okt 17 kl. 15:18

Erik Helmerson: Angrip den som stör på biblioteken – inte den som säger ifrånAlla är välkomna till biblioteken. Det krävs bara att de avstår från att sälja knark, hota eller störa andra. Är det verkligen för mycket begärt?.
Läs mer på DN
Läs mer om:
Helmerson

Dela artikeln

2902 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erik, Helmerson, Angripden som , stör, bibliotekeninte , den som säger ifrån
Sydsvenskan - 19 maj 14 kl. 05:30

Åke Leijonhufvud: Erik Helmerson erbjuder en förfärlig insikt i "Au Revoir, Magnus"

Au revoir, Magnus. Norstedts.
Erik Helmerson förmedlar en förfärlig insikt i sin nya bok, skriver Åke Leijonhufvud..

DN - 27 maj 15 kl. 21:23

Erik Helmerson: Rött kort för Blatter och Fifa


Så onsdagens stora nyhet löd "Fifa är korrumperat". Vilken blir torsdagens? "Messi har bollkänsla"?

SR - 19 maj 14 kl. 13:09

Erik Helmerson: "Au revoir, Magnus"

Erik Helmersson är känd för många som ledarskribent i Dagens Nyheter, men han är också författare. Debuten Blixthalka kom 2008 och Den onödige mannen 2011 och nu är det dags igen, för en ny roman. Den här gången är titeln Au revoir, Magnus och huvudpersonen är en kvinna, Maria, som hastigt lämnar sin man och hemmet i en stockholmsförort..

SvD - 28 apr 11 kl. 01:00

Den onödige mannen - Erik Helmerson

DN - 27 dec 13 kl. 00:05

Erik Helmerson: En

”En” är det nya ”hen”. Det dyker upp lite varstans som könsneutralt alternativ till ”man”. Exempel: ”En får se upp så en inte uttrycker sig heteronormativt!

SvD - 19 maj 14 kl. 14:24

Au revoir, Magnus - Erik Helmerson

DN - 03 dec 14 kl. 00:05

Erik Helmerson: Appropriera mera


.

DN - 24 dec 14 kl. 00:05

Erik Helmerson: ”Diktatorn” är ännu aktuell


Julen må vara här, men den senaste tidens nyheter om Nordkorea har mer verkat rötmånad..

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Ökad misstro mot pensionssystemet efter Allraskandalen

Skandalen kring pensions­bolaget Allra har sänkt för­troendet för pensionssystemet. Det visar en ny under­sökning av Privattjänste­manna­kartellen PTK som DN har tagit del av..

DN - 5 timmar sedan

Måndag 19 februari

DN - 5 timmar sedan

Fåniga dräkter ger häftiga filmer

Lustiga figurer med knappar är vad vi ser. Men i datorn sätter bara fantasin gränser. Svenska Goodbye Kansas gör med avancerad teknik avancerad animationer till tv-spel, tv-serier och filmer.

DN - 5 timmar sedan

Polska ambassaden sprejad med hakkors

Hakkors och kränkande ord sprejades på Polens ambassad i Israel på söndagen. Detta sedan Polens premiärminister Mateusz Morawiecki jämfört judar med nazister när han sa att båda deltog i Förintelsen av miljoner människor under andra världskriget..

DN - 6 timmar sedan

Sju insläppta för Henrik Lundqvist

New York Rangers och Henrik Lundqvist har det fortsatt tungt. Fjärde raka förlusten och sju insläppta mål blev det när svenskens NHL-klubb föll mot Philadelphia Flyers med 4–7..

DN - 6 timmar sedan

Sms visar: M var berett på jävsfrågor om Svenonius

”En ledamot får inte handlägga ett ärende som rör ledamotens make”, lyder kommunallagen. Trots det deltog finanslandstingsråd Irene Svenonius (M) i beslut om granskning av upphandlingar på Karolinska där hennes man är upphandlingschef. Såväl Moderaterna som chefsjuristen och landstingsdirektören insåg inför beslutet att risk för frågor kring jäv fanns, visar en sms-konversation DN tagit del av..

DN - 6 timmar sedan

Risk att färre anmäler efter påhittade våldtäkten

MALMÖ. I vinter har Malmö skakats av fyra misstänkta grova utomhusvåldtäkter med flera påstådda gärningsmän. Nyligen tog ett av fallen en ny vändning – anmälaren erkänner att hon ljugit, och åklagaren ­lägger ned utredningen.

DN - 7 timmar sedan

”Nye Northug” om psykningarna i stafetten

Johannes Hösflot Kläbo avslutade OS-stafetten med att glida in över mållinjen med en norsk flagga i handen. Några minuter tidigare gjorde han allt för att psyka sin motståndare..

DN - 7 timmar sedan

Drömmen lever för Rochdale efter sen kvittering

Tottenham tvingas återigen till FA-cupomspel mot ett lag från lägre divisioner. .

DN - 8 timmar sedan

”Det är inte kineserna utan robotarna som tar jobben”

Västerländska politiker har på olika sätt börjat torgföra berättelsen om att det är den farliga globaliseringen som skadar industriarbetarna i västvärlden. Men det är inte utländsk konkurrens som gör att jobb försvinner, utan automatiseringen. Och i själva verket är det låginkomsttagarna som har mest att förlora på handelshinder, skriver Johan Norberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.