GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 16 December, 08:04

GöteborgsPosten - 12 okt 17 kl. 15:05

Cwejman: Västlänken är en koloss på lerfötterTrafikverket försöker i västlänksförhandlingarna baxa igenom en nivå av vattenläckage som inte ligger i linje med deras egna täthetskrav. Varför ger sig Trafikverket in i ett projekt som, enligt deras underlagsrapport, riskerar orsaka sättningsskador på historiska byggnader i centrala Göteborg?.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Trafikverket, Göteborg

Dela artikeln

1178 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cwejman, Västlänkenär en , koloss, lerfötter

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Flera olyckor i morgontrafiken

Mellan fem till sex bilar har kört in i varandra. Det verkar vara halt på vägarna..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Två döda i skalvet i Indonesien

Två personer har omkommit och tiotals byggnader har skadats i det kraftiga jordskalv som skakade den tätbefolkade ön Java i Indonesien sent på fredagen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Fall framåt trots förlusten

Förlusten mot Frankrike var tung – men nu spelar Sverige för Brons. -Det vi åstadkommit under VM är ett fall framåt för svensk handboll, säger förbundskaptenen Henrik Signell..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Fröken Fingal: Nordstan är ett lyckat integrationsprojekt

KÅSERI: Dags för Fröken Fingals frågespalt "Göteborgska för nybörjare". I dag avhandlas fenomenet Nordstan..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Dömd hallick utnyttjade prostituerad

I oktober i år knackade polisen på en lägenhetsdörr i Borås. Kvinnan som öppnade berättade att hon sålde sex. Och snart kom också mannen som kvinnan pekade ut som sin hallick.

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Hög tid för en ny högtid

"Julen har blivit unken", skriver Tobias Holmgren. Det är dags att vädra ur och skölja rent..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Stora skillnader på testade resväskor

Handtag som går av och hjul som går sönder – en trasig resväska kan verkligen förstöra semesterstämningen. Vi har testat sju olika resväskor och det är stora skillnader på hur bra de håller..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Protesterar mot att gatulampor plockas ned

Nedmontering av belysningen längs fem landsvägar i Lindome har skapat starka protester. Boende kräver att kommunen tar ansvar för trafiksäkerheten..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Så bygger vi ett samhälle för fler

Göteborg växer mer än någonsin, och vi är glada för alla nya invånare vi får välkomna till vår stad. Alla nya göteborgare behöver någonstans att bo, och vi är överens med Moderaterna om att takten på bostadsbyggandet måste öka för att lösa bostadskrisen i staden. Vi är dock inte överens om på vilket sätt det ska ske, skriver Jahja Zeqiraj (S), Hanna Bernholdsson (MP) och Bobbo Malmström (V)..

GöteborgsPosten - 21 timmar sedan

Röd-grönt ointresse av trygghet i trafiken

Vi i oppositionen (L, M och KD) vill att man i Göteborg ska känna sig trygg under sin resa oavsett vilket färdmedel man väljer. Därför vill vi i ett första steg veta hur Göteborgarna upplever trafiksituationen ur ett trygghetsperspektiv. Något de röd-gröna står i vägen för, skriver Martin Schilke (L)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.