GT > Nyheter

Sunday, 22 October, 12:18

GT - 12 okt 17 kl. 14:26

Bions överraskning till sjuke Samuel, 6Samuel Stedt, 6 år, har leukemi och är mycket infektionskänslig.Därför var det otänkbart att gå på bio och se favoriterna i nya Lego-filmen.Men Jonas Lejeviken på Bio Capitol i Varberg öppnade salongen bara för Samuel.– Det var fantastiskt. Vi är så himla lyckliga att han ställde upp, säger mamma Anna Stedt Forsberg..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Samuel, Stedt, Lego, Jonas Lejeviken, Bio Capitol, Varberg, Anna Stedt Forsberg

Dela artikeln

4139 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bions, överraskningtill , sjuke, Samuel6
HBL - 11 dec 13 kl. 08:36

Europas sjuke man

Europas sjuke man var under 1800-talet en beteckning på det osmanska riket, som långsamt förföll tills det upplöstes i sviterna av första världskriget.Senare har beteckningen gällt länder som drabbats av långvarig ekonomisk stagnation, till exempel Storbritannien tills Margaret Thatcher hårdhänt reformerade de stela strukturerna.
Håller Finland nu på att bli Europas, eller åtminstone Nordens, nye sjuke man?

Kristianstadsbladet - 24 maj 13 kl. 09:30

Samuel är ständigt trött efter sprutan

Foto: Tom Wall
Nioårige Samuel blev kroniskt sjuk efter en vaccination han fick av misstag. Sköterskan missade att föräldrarna tackat nej till Pandemrix-sprutan. Nu, tre och ett halvt år senare, kämpar föräldrarna Annika Edman och Gunnar Pehrsson fortfarande för att Samuel ska få upprättelse.

Uppsalanyheter.se - 25 jul 14 kl. 22:53

Samuel Rundström - i Pappas fotspår

Dragracing: När Tierp Arena öppna helgens SM-deltävling "Summer Nationals" fanns totalt 8 Uppsalaförare med i startlistan. Vi fastnade för en deltagare som heter Samuel Rundström med motorcykeln "Svarta Faran". När Tierp Arena öppna helgens SM-deltävling "Summer Nationals" fanns totalt 8 Uppsalaförare med i startlistan.

YLE - 21 jul 17 kl. 12:16

Samuel från Jakobstad är en surfande välgörare på Hawaii

Surfing och välgörenhet är en otippad kombination, men funkar ändå bra ihop. Surfing The Nations är en humanitär välgörenhetsorganisation som har sin bas på Hawaii, och jakobstadsbon Samuel Snellman är en av de volontärer som jobbar för organisationen. På Wahiawa, Hawaii, har Surfing the Nations sin bas.

Kristianstadsbladet - 01 apr 11 kl. 03:30

Samuel Petrone - en ny El Kabir?

Foto: Johanna Wallin
Årets "gris" heter Samuel Petrone - en 21-årig anfallare från New Jersey.
Några större förväntningar på att kunna frälsa Hälleviks stolthet har dock inte Samuel Petrone. I alla fall inte utåt sett.

BT - 20 mar 13 kl. 10:37

Avvisningen av svårt sjuke Artin stoppad

Avvisningen av den svårt sjuke 8-årige pojken Artin och hans familj till Kosovo stoppades på onsdagsmorgonen. Avvisningen av den svårt sjuke 8-årige pojken Artin och hans familj till Kosovo stoppades på onsdagsmorgonen. Artins pappa Rafet hade blivit ombedd att dyka upp klockan 9.

SR - 31 mar 15 kl. 12:37

Manierat och övertydigt i "Den inbillade sjuke" i Helsingborg

Helsingborgs stadsteater drar på rejält med smink och kostym när man sätter upp Molieres "Den inbillade sjuke". Det blev Molieres sista pjäs, paradoxalt nog dog han själv när han spelade huvudrollen som den inbillade sjuke 1673. I Helsingborg är det Michael Segerström som spelar hypokondrikern som vill gifta bort sin dotter med en doktor för att försäkra sig själv om evig vård.

BT - 23 sep 11 kl. 11:04

Samuel Holmén om landslaget: "Givetvis borde jag vara med"

Kanonstart på säsongen, given i ett turkiskt topplag och ett skönt liv i Istanbul. Bara en sak fattas för Samuel Holmén. En plats i landslaget.

Supermiljöbloggen - 03 apr 15 kl. 08:14

Supermusik för Supermiljöbloggen, först ut: Samuel Gajicki

Den 7 april firar Supermiljöbloggen fyra år och ställer därför till med fest med temat ”Framtidens mat”. Vi har kvällen till ära fått tag på tre fantastiska artister som vi vill presentera för er läsare! Först ut är artisten Samuel Gajicki, som skapar musik där ärliga texter möter vackra ljudlandskap.

Trelleborgs Allehanda - 14 aug 14 kl. 21:05

Samuel Gustafsson trivs i Halmstad

Samuel Gustafsson gjorde som han brukar på Örjans vall - mål som knäcker Halmstad.Den här gången sköt 19-åringen två när Häcken vann med 4-1.
Hans allsvenska karriär har bara pågått i drygt ett år.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Eva-Guns förskola fick oväntat besök

Billingstorps förskola i Skövde har haft besök av en ovanlig gäst – en tjäder har gästat skolgården.Tidigare i veckan var barnen på tjäderspaning för att leta rätt på den skygga fågeln.– Barnen tycker att det är spännande, säger förskolechefen Eva-Gun Schentz..

GT - 2 timmar sedan

Wallmans mystiska storsatsning: "Finns inte tidigare i Sverige"

Klassiska Gamle Port är borta sedan länge – och om några månader öppnar den stora nöjessatsningen The Concept i nya Kungsportshuset i centrala Göteborg.– Det här är något som inte finns tidigare i Sverige, och det är den största satsning vi har gjort någonsin inom Wallmans group, säger bolagets vd Eva Persson..

GT - 2 timmar sedan

Synden blir rikligt belönad – på operan

Göteborgsoperan sammanför Puccini med Weill på temat dödssynder.Lars Sjöberg ser Edda Magnason och Åke Zetterström fängsla publiken..

GT - 3 timmar sedan

"Klart jag lider med mina kompisar i IFK Göteborg"

Han ansågs inte vara bra nog för att ta en plats i IFK Göteborg. Men Tom Pettersson, 27, är i alla fall bra nog för att fälla bjässar i Europa. – Jag ångrar inte direkt att jag flyttade hit, säger Östersunds succévärvning.

GT - 3 timmar sedan

"Deras spelare tjänar betydligt mindre än oss"

Östersund gör starka resultat i Europa League. Sebastian Eriksson, 28, tror att IFK Göteborg kan lära sig mycket av ÖFK. – Där ser man vad en tro kan göra för en hel organisation, säger Blåvitts lagkapten.

GT - 3 timmar sedan

Erik Friberg hyllar Stahre: "Allt handlar om att vinna"

BK Häcken utmanar om en Europaplats och är piskade att slå Djurgården borta. Samtidigt hyllar Erik Friberg Mikael Stahre. – Han är en riktigt, riktigt bra tränare och har fått med sig större delen av truppen, säger mittfältaren.

GT - 3 timmar sedan

Ingen kunde lämnas oberörd av hans tårar

Inte ens ett knasigt domslut kunde förstöra kvällen.Hyllningarna av Niklas Andersson i Scandinavium var ett överflöd av känslor och kärlek.Snyggt Frölunda.

GT - 3 timmar sedan

Man slog sönder bussruta – hoppade av på motorväg

Under natten mot söndagen ville en passagerare hoppa av buss 100 som var på väg i riktning mot Borås.När chauffören inte stannade slog passageraren slog sönder bussrutan, hoppade ut och försvann från platsen.– Vi var en anmälan om skadegörelse, säger Jenny Widén, presstalesman vid polisen i region Väst.

GT - 5 timmar sedan

Dags att gråta över spilld mjölk

En kommunal mjölkgård är det senaste tillägget till alla de onödiga kommunala satsningar som de rödgröna i Göteborg ägnar sig åt i stället för kärnverksamheten. Häljereds gård borde ha sålts till arrendatorn i stället för att vara öppen för skolklasser som inte ens kan besöka stallet, skriver oppositionsledaren i Göteborg Jonas Ransgård (M)..

GT - 16 timmar sedan

Bil körde in i släpvagn – en till sjukhus

En person har förts till sjukhus efter en trafikolycka i Mullsjötrakten.– Det är en bil med släp som skulle köra ut på en väg. Ekipaget hann inte ut innan annat fordon körde in i släpet, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid Jönköpingspolisen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.