GT > Nyheter

Saturday, 16 December, 08:03

GT - 12 okt 17 kl. 14:26

Bions överraskning till sjuke Samuel, 6Samuel Stedt, 6 år, har leukemi och är mycket infektionskänslig.Därför var det otänkbart att gå på bio och se favoriterna i nya Lego-filmen.Men Jonas Lejeviken på Bio Capitol i Varberg öppnade salongen bara för Samuel.– Det var fantastiskt. Vi är så himla lyckliga att han ställde upp, säger mamma Anna Stedt Forsberg..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Samuel, Stedt, Lego, Jonas Lejeviken, Bio Capitol, Varberg, Anna Stedt Forsberg

Dela artikeln

4307 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bions, överraskningtill , sjuke, Samuel6
BT - 29 nov 17 kl. 21:10

Enkät: Vad tycker du om bions nya lokaler?

Över 200 personer var på bions invigning av de nya lokalerna. Till fem av de ställde vi frågorna: vad tycker du om de nya lokalerna och vad har du för förhoppningar på ”Solsidan”?.

HBL - 11 dec 13 kl. 08:36

Europas sjuke man

Europas sjuke man var under 1800-talet en beteckning på det osmanska riket, som långsamt förföll tills det upplöstes i sviterna av första världskriget.Senare har beteckningen gällt länder som drabbats av långvarig ekonomisk stagnation, till exempel Storbritannien tills Margaret Thatcher hårdhänt reformerade de stela strukturerna.
Håller Finland nu på att bli Europas, eller åtminstone Nordens, nye sjuke man?

Kristianstadsbladet - 24 maj 13 kl. 09:30

Samuel är ständigt trött efter sprutan

Foto: Tom Wall
Nioårige Samuel blev kroniskt sjuk efter en vaccination han fick av misstag. Sköterskan missade att föräldrarna tackat nej till Pandemrix-sprutan. Nu, tre och ett halvt år senare, kämpar föräldrarna Annika Edman och Gunnar Pehrsson fortfarande för att Samuel ska få upprättelse.

Uppsalanyheter.se - 25 jul 14 kl. 22:53

Samuel Rundström - i Pappas fotspår

Dragracing: När Tierp Arena öppna helgens SM-deltävling "Summer Nationals" fanns totalt 8 Uppsalaförare med i startlistan. Vi fastnade för en deltagare som heter Samuel Rundström med motorcykeln "Svarta Faran". När Tierp Arena öppna helgens SM-deltävling "Summer Nationals" fanns totalt 8 Uppsalaförare med i startlistan.

YLE - 21 jul 17 kl. 12:16

Samuel från Jakobstad är en surfande välgörare på Hawaii

Surfing och välgörenhet är en otippad kombination, men funkar ändå bra ihop. Surfing The Nations är en humanitär välgörenhetsorganisation som har sin bas på Hawaii, och jakobstadsbon Samuel Snellman är en av de volontärer som jobbar för organisationen. På Wahiawa, Hawaii, har Surfing the Nations sin bas.

Kristianstadsbladet - 01 apr 11 kl. 03:30

Samuel Petrone - en ny El Kabir?

Foto: Johanna Wallin
Årets "gris" heter Samuel Petrone - en 21-årig anfallare från New Jersey.
Några större förväntningar på att kunna frälsa Hälleviks stolthet har dock inte Samuel Petrone. I alla fall inte utåt sett.

BT - 20 mar 13 kl. 10:37

Avvisningen av svårt sjuke Artin stoppad

Avvisningen av den svårt sjuke 8-årige pojken Artin och hans familj till Kosovo stoppades på onsdagsmorgonen. Avvisningen av den svårt sjuke 8-årige pojken Artin och hans familj till Kosovo stoppades på onsdagsmorgonen. Artins pappa Rafet hade blivit ombedd att dyka upp klockan 9.

SR - 31 mar 15 kl. 12:37

Manierat och övertydigt i "Den inbillade sjuke" i Helsingborg

Helsingborgs stadsteater drar på rejält med smink och kostym när man sätter upp Molieres "Den inbillade sjuke". Det blev Molieres sista pjäs, paradoxalt nog dog han själv när han spelade huvudrollen som den inbillade sjuke 1673. I Helsingborg är det Michael Segerström som spelar hypokondrikern som vill gifta bort sin dotter med en doktor för att försäkra sig själv om evig vård.

BT - 23 sep 11 kl. 11:04

Samuel Holmén om landslaget: "Givetvis borde jag vara med"

Kanonstart på säsongen, given i ett turkiskt topplag och ett skönt liv i Istanbul. Bara en sak fattas för Samuel Holmén. En plats i landslaget.

Supermiljöbloggen - 03 apr 15 kl. 08:14

Supermusik för Supermiljöbloggen, först ut: Samuel Gajicki

Den 7 april firar Supermiljöbloggen fyra år och ställer därför till med fest med temat ”Framtidens mat”. Vi har kvällen till ära fått tag på tre fantastiska artister som vi vill presentera för er läsare! Först ut är artisten Samuel Gajicki, som skapar musik där ärliga texter möter vackra ljudlandskap.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Rekordmånga laddar ner vår nyhetsapp

Vi har en nyhetsapp som vi är stolta över! Fler och fler upptäcker just nu att GT levererar västsvenska nyheter i mobilen. Just nu laddar rekordmånga ner vår app till mobilen..

GT - 1 timme sedan

Blodig man hittad i Jönköping – har misshandlats

En blodig man som misshandlats har hittats utomhus i centrala Jönköping av en polispatrull. Mannen fördes med ambulans till sjukhus..

GT - 10 timmar sedan

Spårvagnstrafiken stoppades: "Kastade sten eller is"

På fredagskvällen har spårvagstrafiken stoppats mellan Kortedala och Bergsjön efter att föremål kastats mot spårvagnar vid Rymdtorget.– Det är sten eller is som har kastats, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.Spårvagnstrafiken planeras köra igen vid 21.

GT - 11 timmar sedan

Man skadad av stickvapen – en gripen

På fredagskvällen fördes en man till sjukhus efter att ha skadats med någon form av stickvapen.En person har gripits.– Han är misstänkt för dråpförsök alternativt grov misshandel, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.

GT - 11 timmar sedan

Jasmin Zuta: "Vi fick en rejäl dipp"

Redbergslid hade två raka segrar och var på uppgång. Men hemma mot Ricoh blev det platt fall. – Vi offrar oss inte och då blir det så här, säger tränaren Jasmin Zuta.

GT - 14 timmar sedan

Hysén: "Han var en sensation på isen"

IFK Göteborg bytte sport för en dag. Några imponerade stort, andra hade det kämpigt med puck, klubba och hal is. – Vi slog av på takten för att vi var så överlägsna, säger Tobias Hysen med ett skratt efter prestigesegern.

GT - 14 timmar sedan

Supernannyn tipsar: Så överlever föräldrar julen

Julen är här och med alla specialerbjudanden, rabatter och julklappshets finns det risk att barnen drunknar i paket på julafton.Anna-Karin Wyndhamn från TV3:s "Supernanny" ger sina bästa tips på hur man undviker att skämma bort sina barn:– Kanske vi sätter ribban galet när man i december har presentfrossa från dag ett..

GT - 14 timmar sedan

Efter mutmisstankarna – tjänsteman förlorar jobbet

I maj förra året hörde tjänstemannen på Göteborgs stads Intraservice av sig till en konsult hos en av avdelningens leverantörer"Det blir absolut ingen sen kväll, men nån pilsner och lite tjöt innan hemfärd är aldrig fel".Tre dagar senare tilldelades samma leverantör ett kontrakt på 26 miljoner kronor. Tjänstemannens anställning avslutas nu.

GT - 17 timmar sedan

Simhallen förbjuder föräldrarnas mobiler

Föräldrar förbjuds att ta med mobiltelefon, läsplatta eller dator in i simhallen – istället uppmanas de ha uppmärksamheten riktad mot sina barn.– Vi måste öka fokus på barnens säkerhet. Många vuxna är ouppmärksamma när barnen är i vattnet, säger Malin Bengtsson, badmästare och enhetschef på Walkesborgsbadet i Uddevalla till Bohusläningen.

GT - 18 timmar sedan

Välkomna in i matchen, S

Det är glädjande att Socialdemokraterna efter 23 vill börja jobba för jämlikhet i Göteborg, skriver kristdemokraten Maria Berntsson i en replik till kommunalrådet Marina Johansson (S)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.