Aftonbladet > Nöje

Saturday, 16 December, 13:42

Liknande nyheter

Taggar: Tildede , Paula, svarar, Anna, Books, kritik, Supertråkigt
GöteborgsPosten - 01 sep 14 kl. 15:55

Nu svarar Anna Hedenmo på kritiken

SVT:s Anna Hedenmo fick skarp kritik i sociala medier efter söndagens utfrågning av Stefan Löfven (S). Nu ger hon kritikerna svar på tal i en intervju med Resumé..

Expressen - 13 nov 15 kl. 00:36

Kinberg Batra svarar på Lööfs kontrollkritik

Gränskontrollerna har splittrat alliansen. "Förundrad över det tragiska faktum att samtliga riksdagspartier utom C säger ja till gränskontroll och därmed nej till EU:s fria rörlighet", skriver Centerledaren Annie Lööf på Twitter. Nu svarar Anna Kinberg Batra: – Det handlar om att upprätthålla en ordning som ger oss möjlighet att hjälpa människor i nöd och den tycker jag är viktig att vi står upp för och ser till att den fungerar.

SvD - 02 mar 17 kl. 14:11

Kinberg Batra svarar: ”Vårt besked står fast”

Kritiken som Förintelseöverlevaren Emerich Roth riktade mot moderatledaren i ett öppet brev var hård. Nu svarar Anna Kinberg Batra – via sms. .

SVT - 08 jul 17 kl. 09:20

Chatta med Anna Kinberg Batra

Vad vill du fråga Moderaternas partiledare? I dag klockan 15 svarar Anna Kinberg Batra på era frågor. Chatten startar klockan 15 men du kan skicka in dina frågor redan nu!.

Skånskan - 23 nov 16 kl. 17:33

Tilde de Paula Eby ska leda Let’s dance

Nöje Det blir Tilde de Paula Eby som programleder Let’s dance 2017 tillsammans med David Hellenius. Det offentliggjorde TV4 via en direktsänd presskonferens på onsdagen.
– Jag blev supersuperglad när jag fick frågan.

Expressen - 26 nov 12 kl. 08:04

Tilde de Paula gifte sig i smyg med kärleken

Tilde de Paula gratuleras nu av överraskade TV4- kollegor på Twitter - till att ha gift sig med sin nio år yngre man. Vännen Åse Åsenlund skriver på Facebook: "Grattis Tilde och Thomas på bröllopsdagen!".

Expressen - 11 okt 17 kl. 11:58

Anna Books ilska mot Tilde de Paula

 Anna Book riktar skarp kritik mot Tilde de Paula efter hennes agerande i "Nyhetsmorgon". Flera tittare har reagerat och nu menar "Biggest loser VIP"-vinnaren att TV4-programledaren behandlade henne kyligt i direktsändning. "Jag hamnade i nån sorts chock över Tildes bemötande, det gjorde ONT", skriver Anna Book på Instagram..

Expressen - 12 okt 17 kl. 11:17

Tilde slår tillbaka – mot Books ilska

Anna Book var gäst i TV4:s "Nyhetsmorgon" - och kritiserade programledaren Tilde de Paula Eby efteråt.Nu slår TV4-programledaren tillbaka mot Books hårda ord i Mix Megapol.– Det är supertråkigt om hon känner så.

Expressen - 12 jul 14 kl. 13:07

de Paula och Brolin stöttar varandra

Rio de Janeiro. TV4-profilen Tilde de Paula är på plats i Brasilien för fotbolls-VM, men kan inget om sport, enligt henne själv. Vid sin sida har hon kollegan och vännen Anna Brolin.

Expressen - 12 jul 14 kl. 13:07

de Paula och Brolin stöttar varandra

RIO DE JANEIRO. TV4-profilen Tilde de Paula är på plats i Brasilien för fotbolls-VM, men kan inget om sport, enligt henne själv. Vid sin sida har hon kollegan och vännen Anna Brolin.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.