SVT > Inrikes

Saturday, 16 December, 08:13

SVT - 12 okt 17 kl. 13:38

Pappan till Macchiarinipatienten Yesim Cetir död – utan att få upprättelseHayrullah Cetir vek aldrig dotterns sida under fem år: ”Väldigt uppgiven”.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Macchiarinipatienten Yesim Cetir, Cetir

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappantill , Macchiarinipatienten, Yesim, Cetirdöd utan att , , upprättelse
Expressen - 20 mar 17 kl. 08:31

Opererades av Macchiarini – nu är Yesim Cetir död

Paolo Macchiarinis sista överlevande patient från Karolinska har avlidit. Macchiarini opererade totalt åtta personer runtom i världen med luftstrupar av plast. Tre av dessa opererades i Sverige.

YA - 18 okt 13 kl. 06:30

Minderårig flicka bortförd av pappan

När socialnämnden skulle omhänderta en flicka och ta över vårdnaden hann pappan precis före. Mannen hämtade flickan på skolan och tillsammans reste de sedan till hans hemland. Nämnden får nu kritik för att den inte tidigare tillräckligt utredde flickans behov av hjälp.

Kristianstadsbladet - 29 maj 13 kl. 09:00

Pappan frias från misshandel

Pappan knuffade ned sin dotter i soffan, och syskonen slog. Han dömdes i tingsrätten för misshandel, men frias nu av hovrätten.
Mannen, som förnekat allt, stod åtalad förra våren för att ha misshandlat två minderåriga barn och deras mamma.

BT - 05 aug 14 kl. 09:34

Pappan: "Badhuset vill släta över"

Incidenten på Backagårdsbadet var ingen olycka. Det hävdar pappan till 8-åringen. – Personalen vill släta över alltihop, säger pappan.

Skånskan - 02 jun 16 kl. 15:53

Pappan slog sin 14-åring – döms

Skurup En man i 40-årsåldern döms nu för att ha tagit stryptag på sin son och därefter slagit honom flera gånger i ansiktet med knytnävarna.
Men han slipper fängelse.Sonen, som då var 14 år, hade lovat sin pappa att komma hem direkt den aktuella kvällen i augusti förra året.

Skånskan - 13 okt 16 kl. 06:00

Pappan belönar hjältarna

MALMÖ/LÅNGARÖD Gåtan fick till slut sin lösning och Hans Guterstam fick till sist veta vad som hände med sonen Jacob Tillmans som försvann 1998. I augusti hittades sonens kvarlevor i en brunn av en spolbilscahufför och en mordutredning inleddes.
Nu betalar han ut en belöning på 100 000 kronor till personerna som bidragit till gåtans lösning.

Kristianstadsbladet - 11 apr 13 kl. 06:30

Pappan och sonen överklagar till HD

Foto: Jörgen Johansson
Både pappan och sonen fick sänkta straff i hovrätten för grov misshandel och olaga frihetsberövande i det uppmärksammade Nävlingemålet. Nu överklagar de domen till Högsta domstolen.
Det var i juni i fjol som den 54-årige pappan och hans 24-årige son stoppade en man i en skåpbil, som de menade var ute efter att stjäla koppar.

BT - 28 apr 14 kl. 10:29

Pojke bytte skola - pappan fick inte veta något

En pappa i Borås har anmält att hans son bytte skola - utan att pappan fick veta. Pappan har gemensam vårdnad tillsammans med pojkens mamma. Enligt pappan ville hon att sonen skulle byta skola.

Barometern - 22 maj 14 kl. 20:53

Ledande frågor friar pappan

En fyrabarnsfar som stått åtalad för misshandel och grov fridskränkning mot tre av sina barn, frias helt av Kalmar tingsrätt. Det var förra året som ett av barnen berättade i skolan att hans pappa under flera år misshandlat honom på olika sätt. Bland annat skulle pappan ha slagit barnet med en bräda, kastat barnets huvud mot en betongvägg och dragits i örat.

Nyheter 24 - 29 mar 11 kl. 21:21

Tonårsflicka misshandlade pappan i köket


En 17-årig flicka står åtalad efter att ha misshandlat sin pappa i deras bostad. MALMÖ. Flickan har erkänt att hon sparkat pappan på höften eller låret, men anser inte att hon gjort sig skyldig till brott då hon känt sig provocerad och kränkt, skriver Skånskan.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

200 miljoner sömnmedel skrevs ut i Sverige förra året

Sedan år 2000 har försäljningen av receptbelagda sömnpreparat ökat med mer än 40 procent i Sverige, rapporterar Ekot..

SVT - 13 timmar sedan

Postnord kämpar för att dela ut alla paket till jul

Postnord kämpar med att hantera stora mängder paket inför jul. Trots det garanterar bolaget att alla försändelser ska komma fram i tid. – Som mottagare ska man inte vara orolig för att inte få sina paket eller julkort, säger ansvarig chef Erika Ahlqvist..

SVT - 13 timmar sedan

PTS: Det här behövs för att posten ska klara sitt uppdrag

Fler ombud, flexiblare leveranser och mer personal. Det behövs för att postbolagen ska klara sitt uppdrag, enligt Post- och telestyrelsen. – Man ska ha klart för sig att det är en utmaning, säger Olof Bjurö på tillsynsmyndigheten..

SVT - 15 timmar sedan

Färre får statlig assistansförsäkring från Försäkringskassan

Dubbelt så många fick indragen assistans förra året efter hårdare tolkningar av reglerna. Det visar en analys som Försäkringskassan gjort på uppdrag av regeringen. Det är den nya rättspraxisen som gör att färre personer med hjälpbehov beviljas statlig assistansersättning, enligt analysen.

SVT - 16 timmar sedan

Ulf Kristersson (M) höll sitt första jultal: ”I Sverige talar man svenska”

I Sverige talar man svenska och här gäller svenska lagar. Det var Moderatledaren Ulf Kristerssons budskap i det första jultal han höll som ny partiledare. – Så står man inte ut med individualism, jämlikhet och jämställdhet, ja, då är nog inte Sverige rätt land att skapa sig en framtid i, säger han..

SVT - 22 timmar sedan

Lamphållare som kan ge elchock återkallas

En lamphållare som har sålts på Netto återkallas. Gängorna är spänningsförande och kan ge elchock när man skruvar i en lampa, varnar Elsäkerhetsverket..

SVT - 21 timmar sedan

Flera anhållna i internationell pensionsbluffhärva

Flera personer har anhållits i den så kallade Falcon Funds-härvan, där svenska pensionssparare kan ha lurats på hundratals miljoner kronor. Tillslagen gjordes parallellt i Sverige, Storbritannien och Norge..

SVT - 23 timmar sedan

Fula jultröje-dagen

Den 15:e december är i USA utnämnd till Ugly Christmas Sweater Day, eller Fula jultröjans dag. Morgonstudion klädde sig i de varma tröjorna och bjöd in en expert på fenomenet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.