SVT > Inrikes

Monday, 19 March, 02:25

SVT - 12 okt 17 kl. 13:38

Pappan till Macchiarinipatienten Yesim Cetir död – utan att få upprättelseHayrullah Cetir vek aldrig dotterns sida under fem år: ”Väldigt uppgiven”.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Macchiarinipatienten Yesim Cetir, Cetir

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappantill , Macchiarinipatienten, Yesim, Cetirdöd utan att , , upprättelse
Expressen - 20 mar 17 kl. 08:31

Opererades av Macchiarini – nu är Yesim Cetir död

Paolo Macchiarinis sista överlevande patient från Karolinska har avlidit. Macchiarini opererade totalt åtta personer runtom i världen med luftstrupar av plast. Tre av dessa opererades i Sverige.

YA - 18 okt 13 kl. 06:30

Minderårig flicka bortförd av pappan

När socialnämnden skulle omhänderta en flicka och ta över vårdnaden hann pappan precis före. Mannen hämtade flickan på skolan och tillsammans reste de sedan till hans hemland. Nämnden får nu kritik för att den inte tidigare tillräckligt utredde flickans behov av hjälp.

Kristianstadsbladet - 29 maj 13 kl. 09:00

Pappan frias från misshandel

Pappan knuffade ned sin dotter i soffan, och syskonen slog. Han dömdes i tingsrätten för misshandel, men frias nu av hovrätten.
Mannen, som förnekat allt, stod åtalad förra våren för att ha misshandlat två minderåriga barn och deras mamma.

Skånskan - 02 jun 16 kl. 15:53

Pappan slog sin 14-åring – döms

Skurup En man i 40-årsåldern döms nu för att ha tagit stryptag på sin son och därefter slagit honom flera gånger i ansiktet med knytnävarna.
Men han slipper fängelse.Sonen, som då var 14 år, hade lovat sin pappa att komma hem direkt den aktuella kvällen i augusti förra året.

Skånskan - 13 okt 16 kl. 06:00

Pappan belönar hjältarna

MALMÖ/LÅNGARÖD Gåtan fick till slut sin lösning och Hans Guterstam fick till sist veta vad som hände med sonen Jacob Tillmans som försvann 1998. I augusti hittades sonens kvarlevor i en brunn av en spolbilscahufför och en mordutredning inleddes.
Nu betalar han ut en belöning på 100 000 kronor till personerna som bidragit till gåtans lösning.

BT - 05 aug 14 kl. 09:34

Pappan: "Badhuset vill släta över"

Incidenten på Backagårdsbadet var ingen olycka. Det hävdar pappan till 8-åringen. – Personalen vill släta över alltihop, säger pappan.

Kristianstadsbladet - 11 apr 13 kl. 06:30

Pappan och sonen överklagar till HD

Foto: Jörgen Johansson
Både pappan och sonen fick sänkta straff i hovrätten för grov misshandel och olaga frihetsberövande i det uppmärksammade Nävlingemålet. Nu överklagar de domen till Högsta domstolen.
Det var i juni i fjol som den 54-årige pappan och hans 24-årige son stoppade en man i en skåpbil, som de menade var ute efter att stjäla koppar.

BT - 28 apr 14 kl. 10:29

Pojke bytte skola - pappan fick inte veta något

En pappa i Borås har anmält att hans son bytte skola - utan att pappan fick veta. Pappan har gemensam vårdnad tillsammans med pojkens mamma. Enligt pappan ville hon att sonen skulle byta skola.

Barometern - 22 maj 14 kl. 20:53

Ledande frågor friar pappan

En fyrabarnsfar som stått åtalad för misshandel och grov fridskränkning mot tre av sina barn, frias helt av Kalmar tingsrätt. Det var förra året som ett av barnen berättade i skolan att hans pappa under flera år misshandlat honom på olika sätt. Bland annat skulle pappan ha slagit barnet med en bräda, kastat barnets huvud mot en betongvägg och dragits i örat.

Nyheter 24 - 29 mar 11 kl. 21:21

Tonårsflicka misshandlade pappan i köket


En 17-årig flicka står åtalad efter att ha misshandlat sin pappa i deras bostad. MALMÖ. Flickan har erkänt att hon sparkat pappan på höften eller låret, men anser inte att hon gjort sig skyldig till brott då hon känt sig provocerad och kränkt, skriver Skånskan.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Ebba Busch Thor (KD): ”Pappa staten ska inte bestämma”

I veckan lanserade Socialdemokraterna ett vallöfte om att förbjuda religiösa friskolor i Sverige. I SVT:s Agenda möttes civilminister Ardalan Shekarabi (S) och Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor – som själva gått i religiösa skolor – för att debattera frågan. Se ett utdrag i klippet ovan..

SVT - 5 timmar sedan

Hanif Bali lämnar Moderaternas partistyrelse

Hanif Bali lämnar Moderaternas partistyrelse, meddelar han själv på Facebook..

SVT - 10 timmar sedan

Facebook-tester och psykografisk segmentering: Detta är begreppen bakom Trumps sociala kampanj

Dataanalysföretaget Cambridge Analytica anklagas för att ha tankat ner personlig information om över 50 miljoner Facebook-användare, data som senare användes i Donald Trumps sociala medierfokuserade presidentkampanj. Här reder vi ut begreppen bakom..

SVT - 5 timmar sedan

Facebookdata nytt propagandaverktyg för svenska partier

Facebook är en guldgruva för personuppgifter som svenska företag samlar in och säljer. För politiska partier erbjuder Facebooks data en sällan skådad chans att påverka enskilda journalister – särskilt i valtider. – Om journalisterna tror att en kampanj är skitstor är sannolikheten större att de skriver om det, säger Jakob Ohlsson på reklambyrån Reform Act..

SVT - 8 timmar sedan

Flera myndigheter kan ha brutit mot lagen – nu väntar tuffare linje mot tveksamma avtal

Lagen sätts ur spel och miljoner kan hamna fel när myndigheter köper tjänster via förmedlingar. Konkurrensverket har skärpt sin hållning efter en genomgång av uppläggen..

SVT - 8 timmar sedan

SVT avslöjar: Försäkringskassan skrev miljonavtal utan koll på totalkostnaden

Försäkringskassan tyckte det var svårt att bedöma totalkostnaden för föreläsare. Så de lät olika talarförmedlingar konkurrera med en helt annan siffra. Vinnaren vann ett avtal värt miljoner – med ett anbud på noll kronor..

SVT - 9 timmar sedan

Här är svenska slotten där toppmötet mellan Nordkorea och USA kan hållas

Sverige får konkurrens av Finland i arbetet att medla i en av världens svåraste säkerhetspolitiska konflikter. Men skulle toppmötet mellan USA och Nordkorea sen äga rum i Sverige så kommer det inte kunna hållas i Stockholm, detta av säkerhetsskäl. Det uppger källor med god insyn till SVT Nyheter..

SVT - 11 timmar sedan

Uppgifter till CNN: Sverige hjälper USA i förhandling om fängslande amerikaner i Nordkorea

Sverige hjälper USA att förhandla om frisläppandet av tre amerikaner som hålls fångna i Nordkorea. Det uppger källor med kunskap om förhandlingarna till CNN..

SVT - 18 timmar sedan

Miljöpartiet vill satsa på glesbygden med sänkt skatt

Miljöpartiet vill gå längre än vad regeringen väntas föreslå i sin landsbygdsproposition: de vill sänka skatten för invånarna i 23 av Sveriges utsatta glesbygdkommuner, rapporterar Ekot..

SVT - 16 timmar sedan

Förskollärare kräver maxtak för barngrupper

Personal inom förskolan har fått nog. I nästa vecka går man ut med 1 500 personliga berättelser om de brister de ser inom förskolan. – Folk blev sjuka av stressen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.