SVT > Inrikes

Tuesday, 17 July, 06:12

SVT - 12 okt 17 kl. 13:38

Pappan till Macchiarinipatienten Yesim Cetir död – utan att få upprättelseHayrullah Cetir vek aldrig dotterns sida under fem år: ”Väldigt uppgiven”.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Macchiarinipatienten Yesim Cetir, Cetir

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappantill , Macchiarinipatienten, Yesim, Cetirdöd utan att , , upprättelse
Expressen - 20 mar 17 kl. 08:31

Opererades av Macchiarini – nu är Yesim Cetir död

Paolo Macchiarinis sista överlevande patient från Karolinska har avlidit. Macchiarini opererade totalt åtta personer runtom i världen med luftstrupar av plast. Tre av dessa opererades i Sverige.

YA - 18 okt 13 kl. 06:30

Minderårig flicka bortförd av pappan

När socialnämnden skulle omhänderta en flicka och ta över vårdnaden hann pappan precis före. Mannen hämtade flickan på skolan och tillsammans reste de sedan till hans hemland. Nämnden får nu kritik för att den inte tidigare tillräckligt utredde flickans behov av hjälp.

Kristianstadsbladet - 29 maj 13 kl. 09:00

Pappan frias från misshandel

Pappan knuffade ned sin dotter i soffan, och syskonen slog. Han dömdes i tingsrätten för misshandel, men frias nu av hovrätten.
Mannen, som förnekat allt, stod åtalad förra våren för att ha misshandlat två minderåriga barn och deras mamma.

Skånskan - 02 jun 16 kl. 15:53

Pappan slog sin 14-åring – döms

Skurup En man i 40-årsåldern döms nu för att ha tagit stryptag på sin son och därefter slagit honom flera gånger i ansiktet med knytnävarna.
Men han slipper fängelse.Sonen, som då var 14 år, hade lovat sin pappa att komma hem direkt den aktuella kvällen i augusti förra året.

Skånskan - 13 okt 16 kl. 06:00

Pappan belönar hjältarna

MALMÖ/LÅNGARÖD Gåtan fick till slut sin lösning och Hans Guterstam fick till sist veta vad som hände med sonen Jacob Tillmans som försvann 1998. I augusti hittades sonens kvarlevor i en brunn av en spolbilscahufför och en mordutredning inleddes.
Nu betalar han ut en belöning på 100 000 kronor till personerna som bidragit till gåtans lösning.

BT - 05 aug 14 kl. 09:34

Pappan: "Badhuset vill släta över"

Incidenten på Backagårdsbadet var ingen olycka. Det hävdar pappan till 8-åringen. – Personalen vill släta över alltihop, säger pappan.

Kristianstadsbladet - 11 apr 13 kl. 06:30

Pappan och sonen överklagar till HD

Foto: Jörgen Johansson
Både pappan och sonen fick sänkta straff i hovrätten för grov misshandel och olaga frihetsberövande i det uppmärksammade Nävlingemålet. Nu överklagar de domen till Högsta domstolen.
Det var i juni i fjol som den 54-årige pappan och hans 24-årige son stoppade en man i en skåpbil, som de menade var ute efter att stjäla koppar.

BT - 28 apr 14 kl. 10:29

Pojke bytte skola - pappan fick inte veta något

En pappa i Borås har anmält att hans son bytte skola - utan att pappan fick veta. Pappan har gemensam vårdnad tillsammans med pojkens mamma. Enligt pappan ville hon att sonen skulle byta skola.

Barometern - 22 maj 14 kl. 20:53

Ledande frågor friar pappan

En fyrabarnsfar som stått åtalad för misshandel och grov fridskränkning mot tre av sina barn, frias helt av Kalmar tingsrätt. Det var förra året som ett av barnen berättade i skolan att hans pappa under flera år misshandlat honom på olika sätt. Bland annat skulle pappan ha slagit barnet med en bräda, kastat barnets huvud mot en betongvägg och dragits i örat.

Nyheter 24 - 29 mar 11 kl. 21:21

Tonårsflicka misshandlade pappan i köket


En 17-årig flicka står åtalad efter att ha misshandlat sin pappa i deras bostad. MALMÖ. Flickan har erkänt att hon sparkat pappan på höften eller låret, men anser inte att hon gjort sig skyldig till brott då hon känt sig provocerad och kränkt, skriver Skånskan.

Fler nyheter från SVT

SVT - 8 timmar sedan

KD svarar Victor, 18, om billiga bostäder

SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna, ända fram till valet. Här svarar Caroline Szyber (KD), Victor 18 år från Göterborg..

SVT - 17 timmar sedan

Så avslöjar du en piratkopia

På många semesterorter kryllar det av piratkopior. Här är några knep man kan ta till för att avslöja bluffen..

SVT - 8 timmar sedan

Därför ska du inte köpa piratkopior utomlands

Nu i semestertider kan det vara lätt att lockas av billiga fynd utomlands. Men ser du inte upp kan det stå dig dyrt – och i värsta fall skada din hälsa..

SVT - 10 timmar sedan

Ungsvenskarna svarar Elsa, 16, om betyg i beteende

SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna, ända fram till valet. Här svarar Ebba Hermansson, Ungsvenskarna, Elsa 16 år från Enköping..

SVT - 11 timmar sedan

M svarar Jonas, 50, om akutsjukvården

SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna, ända fram till valet. Här svarar Camilla Waltersson Grönvall (M) Jonas, 50 år från Nacka..

SVT - 12 timmar sedan

Hultqvist vill se över hur skogsbränder hanteras

Regeringen informeras fortlöpande om de pågående terrängbränderna runt om i landet av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) – som haft ett samverkansmöte med länsstyrelserna, Försvarsmakten, Sjöfartsverket och Skogsstyrelsen..

SVT - 13 timmar sedan

Moderaternas krav: Stoppa prövningarna för ensamkommande unga

Migrationsverket har hittills fått in cirka 4.000 ansökningar från ensamkommnade unga som vill ha sin sak prövad enligt den nya gymnaiselagen, men idag kräver Moderaterna att Migrationsverket stoppar prövningarna tills Migrationsöverdomstolen prövat den nya lagen..

SVT - 13 timmar sedan

Här är bränderna som härjar i Sverige

Det brinner i stora delar av landet, och eldningsförbud är utfärdat i nästan hela Sverige. SVT Nyheter sammanställer de pågående bränderna..

SVT - 17 timmar sedan

Temperaturvarningen utökas till fler län

Under helgen gick SMHI ut med klass 2-varning för höga temperaturer i östra Svealand. Nu utökas varningen till fler län. – Brandrisken är mycket stor i hela landet, säger Sandra Andersson vid SMHI..

SVT - 19 timmar sedan

”Likes” på sociala medier förändrar ungas köpvanor

”Likes” på Instagram kräver inte nödvändigtvis en ny tröja – det går ju att fota sig i provrummet med nya utstyrslar. Sociala medier förändrar ungas köpvanor och utmanar klädbranschen, enligt Jonas Larsson, lektor i mode och textil vid Textilhögskolan i Borås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.