DN > Nyheter

Monday, 19 February, 05:17

DN - 12 okt 17 kl. 12:38

Åsa Beckman: Först när äldre kvinnor anses attraktiva kan vi nå jämställdhetKvinnlig makt leder inte automatiskt till sexuell dragningskraft, skriver DN:s Åsa Beckman..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Beckman, DN, Åsa Beckman

Dela artikeln

2304 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åsa, Beckman, Förstnär , äldre, kvinnor, anses, attraktivakan , vi nå jämställdhet
News55 - 20 maj 16 kl. 12:02

Fler svenskar väntas bli pappor på äldre dar

Allt fler pensionärer väntas bli pappor i framtiden, skriver Svenska Dagbladet. En anledning som anges är att vi lever längre men även att dagens seniorer lever mer aktiva liv än tidigare generationers. De äldre som har god hälsa, såväl fysisk som psykisk, har lättare att känna lust.

BT - 07 okt 17 kl. 10:00

Rolf Haglund: Beckman och Ojala går över alla gränser

Skara-keramikerna Marie Beckman och Jussi Ojala, sambor sedan över 30 år på Katthagens krukmakeri halvmilen öster om Skara, har nått långt i världen, men först nu hitttat till Flaménska med sitt exklusiva stengods. .

DN - 27 apr 14 kl. 06:05

Åsa Beckman: Jag fick språkpanik av att prata engelska

Jag blir alltid lika ömhjärtad varje gång jag hör äldre svenskar som pratar tonsäker skolengelska. Som så där fint och bastant tar sig fram, ord för ord..

DN - 31 aug 14 kl. 06:42

Åsa Beckman: Vad händer om man faktiskt står kvar?

En dag hör man plötsligt ett ord som man inte förstår hur man klarat sig utan. I veckan for ett sådant förbi:”stayer”..

DN - 12 mar 15 kl. 20:24

Åsa Beckman: Nu vill SD lägga ­rabarber på min älskade trana


SD:s sätt att försöka lägga rabar­ber på älskade symboler har ju diskuterats många gånger tidigare. Först var det svenska flaggan, sedan folkdräkten och nu är det tranan..

DN - 12 mar 15 kl. 20:24

Åsa Beckman: SD vill lägga rabarber på min älskade trana


SD:s sätt att försöka lägga rabar­ber på älskade symboler har ju diskuterats många gånger tidigare. Först var det svenska flaggan, sedan folkdräkten och nu är det tranan..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Beckman väljer Hagfors

Division 1-laget Hagfors IF Uddeholm förstärker..

DN - 14 okt 16 kl. 07:15

Åsa Beckman: Med Trump får den gamla världens manlighet revansch

”Det förstår du väl själv att jag lämnar dig och din förbrukade kropp för den här smäckra killen med fasta skinkor och pungen sprängfylld med pigga spermier”. På ett yogapass står huvudpersonen i Bengt Ohlssons nya roman och tänker på hur vår tids självmedvetna kvinnor kan uttrycka sig..

Kristianstadsbladet - 01 okt 14 kl. 06:30

Nytt sätt att jobba med äldrebehov

Bromölla kommun ska införa en ny modell inom äldreomsorgen. En modell som ska sätta de äldre i centrum och där behoven ska styra och inte de insatser som finns i dag.
Äldres behov i centrum, ÄBIC, är namnet på en modell för arbete inom äldreomsorgen.

Kristianstadsbladet - 11 jan 14 kl. 08:00

Äldreboende lämnades helt obemannat

Ett äldreboende lämnades obemannat nattetid. Incidenten inträffade när nattpersonalen gick till en man som larmat hemtjänsten. En rapport enligt lex Sarah har upprättats och redan nu har nya rutiner införts.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Ökad misstro mot pensionssystemet efter Allraskandalen

Skandalen kring pensions­bolaget Allra har sänkt för­troendet för pensionssystemet. Det visar en ny under­sökning av Privattjänste­manna­kartellen PTK som DN har tagit del av..

DN - 5 timmar sedan

Måndag 19 februari

DN - 5 timmar sedan

Fåniga dräkter ger häftiga filmer

Lustiga figurer med knappar är vad vi ser. Men i datorn sätter bara fantasin gränser. Svenska Goodbye Kansas gör med avancerad teknik avancerad animationer till tv-spel, tv-serier och filmer.

DN - 5 timmar sedan

Polska ambassaden sprejad med hakkors

Hakkors och kränkande ord sprejades på Polens ambassad i Israel på söndagen. Detta sedan Polens premiärminister Mateusz Morawiecki jämfört judar med nazister när han sa att båda deltog i Förintelsen av miljoner människor under andra världskriget..

DN - 6 timmar sedan

Sju insläppta för Henrik Lundqvist

New York Rangers och Henrik Lundqvist har det fortsatt tungt. Fjärde raka förlusten och sju insläppta mål blev det när svenskens NHL-klubb föll mot Philadelphia Flyers med 4–7..

DN - 6 timmar sedan

Sms visar: M var berett på jävsfrågor om Svenonius

”En ledamot får inte handlägga ett ärende som rör ledamotens make”, lyder kommunallagen. Trots det deltog finanslandstingsråd Irene Svenonius (M) i beslut om granskning av upphandlingar på Karolinska där hennes man är upphandlingschef. Såväl Moderaterna som chefsjuristen och landstingsdirektören insåg inför beslutet att risk för frågor kring jäv fanns, visar en sms-konversation DN tagit del av..

DN - 6 timmar sedan

Risk att färre anmäler efter påhittade våldtäkten

MALMÖ. I vinter har Malmö skakats av fyra misstänkta grova utomhusvåldtäkter med flera påstådda gärningsmän. Nyligen tog ett av fallen en ny vändning – anmälaren erkänner att hon ljugit, och åklagaren ­lägger ned utredningen.

DN - 7 timmar sedan

”Nye Northug” om psykningarna i stafetten

Johannes Hösflot Kläbo avslutade OS-stafetten med att glida in över mållinjen med en norsk flagga i handen. Några minuter tidigare gjorde han allt för att psyka sin motståndare..

DN - 7 timmar sedan

Drömmen lever för Rochdale efter sen kvittering

Tottenham tvingas återigen till FA-cupomspel mot ett lag från lägre divisioner. .

DN - 8 timmar sedan

”Det är inte kineserna utan robotarna som tar jobben”

Västerländska politiker har på olika sätt börjat torgföra berättelsen om att det är den farliga globaliseringen som skadar industriarbetarna i västvärlden. Men det är inte utländsk konkurrens som gör att jobb försvinner, utan automatiseringen. Och i själva verket är det låginkomsttagarna som har mest att förlora på handelshinder, skriver Johan Norberg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.