DN > Nyheter

Tuesday, 12 December, 01:30

DN - 12 okt 17 kl. 12:38

Åsa Beckman: Först när äldre kvinnor anses attraktiva kan vi nå jämställdhetKvinnlig makt leder inte automatiskt till sexuell dragningskraft, skriver DN:s Åsa Beckman..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Beckman, DN, Åsa Beckman

Dela artikeln

2304 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åsa, Beckman, Förstnär , äldre, kvinnor, anses, attraktivakan , vi nå jämställdhet
News55 - 20 maj 16 kl. 12:02

Fler svenskar väntas bli pappor på äldre dar

Allt fler pensionärer väntas bli pappor i framtiden, skriver Svenska Dagbladet. En anledning som anges är att vi lever längre men även att dagens seniorer lever mer aktiva liv än tidigare generationers. De äldre som har god hälsa, såväl fysisk som psykisk, har lättare att känna lust.

BT - 07 okt 17 kl. 10:00

Rolf Haglund: Beckman och Ojala går över alla gränser

Skara-keramikerna Marie Beckman och Jussi Ojala, sambor sedan över 30 år på Katthagens krukmakeri halvmilen öster om Skara, har nått långt i världen, men först nu hitttat till Flaménska med sitt exklusiva stengods. .

DN - 27 apr 14 kl. 06:05

Åsa Beckman: Jag fick språkpanik av att prata engelska

Jag blir alltid lika ömhjärtad varje gång jag hör äldre svenskar som pratar tonsäker skolengelska. Som så där fint och bastant tar sig fram, ord för ord..

DN - 31 aug 14 kl. 06:42

Åsa Beckman: Vad händer om man faktiskt står kvar?

En dag hör man plötsligt ett ord som man inte förstår hur man klarat sig utan. I veckan for ett sådant förbi:”stayer”..

DN - 12 mar 15 kl. 20:24

Åsa Beckman: Nu vill SD lägga ­rabarber på min älskade trana


SD:s sätt att försöka lägga rabar­ber på älskade symboler har ju diskuterats många gånger tidigare. Först var det svenska flaggan, sedan folkdräkten och nu är det tranan..

DN - 12 mar 15 kl. 20:24

Åsa Beckman: SD vill lägga rabarber på min älskade trana


SD:s sätt att försöka lägga rabar­ber på älskade symboler har ju diskuterats många gånger tidigare. Först var det svenska flaggan, sedan folkdräkten och nu är det tranan..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Beckman väljer Hagfors

Division 1-laget Hagfors IF Uddeholm förstärker..

DN - 14 okt 16 kl. 07:15

Åsa Beckman: Med Trump får den gamla världens manlighet revansch

”Det förstår du väl själv att jag lämnar dig och din förbrukade kropp för den här smäckra killen med fasta skinkor och pungen sprängfylld med pigga spermier”. På ett yogapass står huvudpersonen i Bengt Ohlssons nya roman och tänker på hur vår tids självmedvetna kvinnor kan uttrycka sig..

Kristianstadsbladet - 01 okt 14 kl. 06:30

Nytt sätt att jobba med äldrebehov

Bromölla kommun ska införa en ny modell inom äldreomsorgen. En modell som ska sätta de äldre i centrum och där behoven ska styra och inte de insatser som finns i dag.
Äldres behov i centrum, ÄBIC, är namnet på en modell för arbete inom äldreomsorgen.

Kristianstadsbladet - 11 jan 14 kl. 08:00

Äldreboende lämnades helt obemannat

Ett äldreboende lämnades obemannat nattetid. Incidenten inträffade när nattpersonalen gick till en man som larmat hemtjänsten. En rapport enligt lex Sarah har upprättats och redan nu har nya rutiner införts.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Därför är Bitcoin nytt mål för nordkoreanska hackare

Hackare uppbackade av Nordkorea har den senaste tiden försökt bryta sig in i internationella banker och på Bitcoinbörser för att komma över den digitala valutan, uppger säkerhetsexperter för brittiska Sky News..

DN - 1 timme sedan

Tisdag 12 december

DN - 1 timme sedan

”Myndigheter måste bli bättre på att förutse våldsdåd”

Svenska myndigheter måste bli bättre på att förutse våldsdåd. Det säger Zan Jankovski, Göteborgs samordnare mot våldsbejakande extremism, efter attacken mot synagogan..

DN - 1 timme sedan

Om Arsenal-mötet: En otrolig lottning

– En otrolig lottning. Det ska bli riktigt kul. Det var den spontana reaktionen från backen Sotirios Papagiannopoulos när sensationslaget Östersund på måndagen lottades mot Arsenal i sextondelsfinalen i Europa League..

DN - 2 timmar sedan

Tumult vid protester mot utvisningar

Tumult uppstod under måndagskvällen utanför Migrationsverkets förvar i Åstorp där ett femtiotal personer samlats för att demonstrera mot en massutvisning till Afghanistan..

DN - 2 timmar sedan

Putin träffade Erdogan

Vladimir Putin och Tayyip Erdogan fortsätter sin vänskapsresa. Efter måndagens möte var de rörande ense om det mesta – framför allt affärer. .

DN - 3 timmar sedan

Fullbokade scheman fick politikerna att rata Metoo-debatten

Fullbokat i kalendern är den främsta orsaken till att flera manliga politiker uteblev under Metoo-debatten, enligt flera gruppledare i riksdagen.  – Ledamöterna har fullt upp runt om i landet, säger Christer Nylander, gruppledare för Liberalerna i riksdagen. .

DN - 3 timmar sedan

Är detta ett främmande rymdskepp?

Det mystiska föremål som oväntat passerade vårt solsystem under några månader nu i höst kan vara något helt annat än en vanlig rymdsten. Kan Oumuamua i själva verket vara ett besökande rymdskepp? Den frågan ställer sig nu ett antal astronomer som arbetar med att hitta bevis för att vi inte är ensamma i kosmos.

DN - 3 timmar sedan

Ricoh slog Sävehof: Vi är på gång nu

Ricoh studsade tillbaka efter den tunga derbyförlusten mot Hammarby i förra veckan. I ligamötet med Sävehof segrade man med 28–24 hemma i Solnahallen på måndagskvällen..

DN - 3 timmar sedan

Kvinnor som anklagar Trump för övergrepp framträdde i tv

Tre kvinnor som alla anklagar president Donald Trump för olika typer av övergrepp framträdde på måndagen i amerikansk tv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.