DN > Nyheter

Saturday, 23 June, 15:45

Liknande nyheter

Taggar: Åsa, Beckman, Förstnär , äldre, kvinnor, anses, attraktivakan , vi nå jämställdhet
News55 - 20 maj 16 kl. 12:02

Fler svenskar väntas bli pappor på äldre dar

Allt fler pensionärer väntas bli pappor i framtiden, skriver Svenska Dagbladet. En anledning som anges är att vi lever längre men även att dagens seniorer lever mer aktiva liv än tidigare generationers. De äldre som har god hälsa, såväl fysisk som psykisk, har lättare att känna lust.

BT - 07 okt 17 kl. 10:00

Rolf Haglund: Beckman och Ojala går över alla gränser

Skara-keramikerna Marie Beckman och Jussi Ojala, sambor sedan över 30 år på Katthagens krukmakeri halvmilen öster om Skara, har nått långt i världen, men först nu hitttat till Flaménska med sitt exklusiva stengods. .

DN - 15 apr 18 kl. 15:12

Åsa Beckman: Många fler skulle behöva en genusrobot!

Det är svårt att förstå varför några blir så upprörda över att DN nu vet hur många kvinnor och män som nämns i tidningen. Att jobba med journalistisk är ju bland annat att vilja veta, menar Åsa Beckman. .

DN - 27 apr 14 kl. 06:05

Åsa Beckman: Jag fick språkpanik av att prata engelska

Jag blir alltid lika ömhjärtad varje gång jag hör äldre svenskar som pratar tonsäker skolengelska. Som så där fint och bastant tar sig fram, ord för ord..

DN - 31 aug 14 kl. 06:42

Åsa Beckman: Vad händer om man faktiskt står kvar?

En dag hör man plötsligt ett ord som man inte förstår hur man klarat sig utan. I veckan for ett sådant förbi:”stayer”..

DN - 12 mar 15 kl. 20:24

Åsa Beckman: Nu vill SD lägga ­rabarber på min älskade trana


SD:s sätt att försöka lägga rabar­ber på älskade symboler har ju diskuterats många gånger tidigare. Först var det svenska flaggan, sedan folkdräkten och nu är det tranan..

DN - 12 mar 15 kl. 20:24

Åsa Beckman: SD vill lägga rabarber på min älskade trana


SD:s sätt att försöka lägga rabar­ber på älskade symboler har ju diskuterats många gånger tidigare. Först var det svenska flaggan, sedan folkdräkten och nu är det tranan..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Beckman väljer Hagfors

Division 1-laget Hagfors IF Uddeholm förstärker..

DN - 14 okt 16 kl. 07:15

Åsa Beckman: Med Trump får den gamla världens manlighet revansch

”Det förstår du väl själv att jag lämnar dig och din förbrukade kropp för den här smäckra killen med fasta skinkor och pungen sprängfylld med pigga spermier”. På ett yogapass står huvudpersonen i Bengt Ohlssons nya roman och tänker på hur vår tids självmedvetna kvinnor kan uttrycka sig..

Kristianstadsbladet - 01 okt 14 kl. 06:30

Nytt sätt att jobba med äldrebehov

Bromölla kommun ska införa en ny modell inom äldreomsorgen. En modell som ska sätta de äldre i centrum och där behoven ska styra och inte de insatser som finns i dag.
Äldres behov i centrum, ÄBIC, är namnet på en modell för arbete inom äldreomsorgen.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

En död och över 150 skadade i granatattack

En person dödades och över 150 skadades i granatattacken i Etiopiens huvudstad Addis Abeba. Ingen har ännu tagit på sig dådet..

DN - 15 minuter sedan

Matchhjälten från ”Bragden i Berlin”: Tyskland var darriga

Är det ett hopplöst uppdrag att skaka Tyskland? Tja, Sverige har gjort det förr, när Rasmus Elm satte 4–4 i ”Bragden i Berlin”. ”Jag tror att om matchen hade pågått fem minuter till så hade vi vunnit den”, säger Elm..

DN - 45 minuter sedan

Tiotusentals demonstrerar för ny Brexit-omröstning

Tiotusentals britter fyller Londons gator i hopp om att få till stånd en ny folkomröstning om britternas uttåg ur EU. Samtidigt visar en ny rapport att Brexit redan är en minusaffär för Storbritannien..

DN - 1 timme sedan

VM-spelarna taggas av supportrarna: ”Man får gåshud”

SOTJI. När Zlatan slutade trodde de att intresset för landslaget skulle sjunka. Men de svenska fotbollsherrarna tog sig till VM – och fick svenska folket med sig.

DN - 1 timme sedan

Många av de mest kända psykologiexperimenten är felaktiga

Många av världens mest kända psykologiexperiment är felaktiga, misstolkade eller byggda på fusk. En upprensning pågår inom psykologin, och borde även sprida sig till nationalekonomi, statskunskap och andra samhällsvetenskaper, menar forskare..

DN - 1 timme sedan

Klartecken för stämning mot West och Tidal

En domare i New York har gett klartecken för att en stämningsansökan gentemot Kanye West och Tidal ska tas vidare juridiskt, skriver Pitchfork..

DN - 1 timme sedan

Gustav Vasas kvarts miljon ättlingar kartlagda

Per Andersson har dragit svensk släktforskning till sin spets – han har kartlagt Gustav Vasas alla ättlingar. Inklusive ingifta rör det sig om en kvarts miljon personer..

DN - 2 timmar sedan

Flera skadade under granatattack

Minst 83 personer har skadats i en granatattack under ett politiskt massmöte i Etiopiens huvudstad Addis Abeba. Först rapporterades om flera döda men dessa uppgifter tar man nu tillbaka..

DN - 2 timmar sedan

Eugeniusz Smolar: ”Det finns många katoliker i Polen, men inte många kristna”

Steg för steg, beslut för beslut, har den polska demokratin trasats sönder i sina grundvalar. I spetsen för den antieuropeiska och främlingsfientliga rörelsen går Jaroslaw Kaczynski, ledare för regeringspartiet Lag och rättvisa (PIS) – och han har stöd av landets katolska prästerskap, skriver Eugeniusz Smolar, specialist på internationella relationer som tidigare arbetat i Sverige..

DN - 2 timmar sedan

Konspiration sprids bland svenska barn efter känd rappares död

Polisen har bekräftat att den amerikanske rapparen XXXTentacion sköts till döds. Trots det sprids konspirationsteorin om att den amerikanska världsstjärnan lever som en löpeld bland unga fans..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.