DN > Nyheter

Thursday, 20 September, 22:04

Liknande nyheter

Taggar: Åsa, Beckman, Förstnär , äldre, kvinnor, anses, attraktivakan , vi nå jämställdhet
News55 - 20 maj 16 kl. 12:02

Fler svenskar väntas bli pappor på äldre dar

Allt fler pensionärer väntas bli pappor i framtiden, skriver Svenska Dagbladet. En anledning som anges är att vi lever längre men även att dagens seniorer lever mer aktiva liv än tidigare generationers. De äldre som har god hälsa, såväl fysisk som psykisk, har lättare att känna lust.

DN - 14 sep 18 kl. 18:44

Åsa Beckman: Så förklarar männen varför de vill ha yngre kvinnor

I sin förra krönika ville DN:s Åsa Beckman ha hjälp att förstå varför det är en triumf för äldre män att vara tillsammans med unga kvinnor. Hon fick hundratals svar. .

BT - 07 okt 17 kl. 10:00

Rolf Haglund: Beckman och Ojala går över alla gränser

Skara-keramikerna Marie Beckman och Jussi Ojala, sambor sedan över 30 år på Katthagens krukmakeri halvmilen öster om Skara, har nått långt i världen, men först nu hitttat till Flaménska med sitt exklusiva stengods. .

DN - 15 apr 18 kl. 15:12

Åsa Beckman: Många fler skulle behöva en genusrobot!

Det är svårt att förstå varför några blir så upprörda över att DN nu vet hur många kvinnor och män som nämns i tidningen. Att jobba med journalistisk är ju bland annat att vilja veta, menar Åsa Beckman. .

DN - 31 aug 18 kl. 17:44

Åsa Beckman: Varför är det en triumf för män att ha yngre kvinnor?

Att män söker sig till yngre kvinnor är inte direkt nytt. Men, skriver DN:s Åsa Beckman, jag vill verkligen förstå hur det ser ut i de här uppspelta männens huvud när de ska ut på en hemlig date med Anna, 31. Kan någon, snälla, förklara?.

DN - 27 apr 14 kl. 06:05

Åsa Beckman: Jag fick språkpanik av att prata engelska

Jag blir alltid lika ömhjärtad varje gång jag hör äldre svenskar som pratar tonsäker skolengelska. Som så där fint och bastant tar sig fram, ord för ord..

DN - 31 aug 14 kl. 06:42

Åsa Beckman: Vad händer om man faktiskt står kvar?

En dag hör man plötsligt ett ord som man inte förstår hur man klarat sig utan. I veckan for ett sådant förbi:”stayer”..

DN - 12 mar 15 kl. 20:24

Åsa Beckman: Nu vill SD lägga ­rabarber på min älskade trana


SD:s sätt att försöka lägga rabar­ber på älskade symboler har ju diskuterats många gånger tidigare. Först var det svenska flaggan, sedan folkdräkten och nu är det tranan..

DN - 12 mar 15 kl. 20:24

Åsa Beckman: SD vill lägga rabarber på min älskade trana


SD:s sätt att försöka lägga rabar­ber på älskade symboler har ju diskuterats många gånger tidigare. Först var det svenska flaggan, sedan folkdräkten och nu är det tranan..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Beckman väljer Hagfors

Division 1-laget Hagfors IF Uddeholm förstärker..

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Sätter p för papper i p-automater

Nu är det slut på pappersbiljetter i Stockholms parkeringsautomater. Under torsdagen monterades den sista gamla automaten ner för att ge plats åt nya, skriver  SVT Stockholm..

DN - 15 minuter sedan

Humrar bedövas med marijuana

Är det etiskt försvarbart att koka hummer levande? Åsikterna går isär.  En restaurang i Maine i USA bedövar kräftdjuren med marijuana för att ta udden av smärtan när de läggs ner i grytan.

DN - 30 minuter sedan

Flera dödade i skottlossning i Maryland

Enligt medieuppgifter har minst tre personer dödats i en skottlossning på en företagspark söder om Aberdeen i Maryland i nordöstra USA. En misstänkt gärningsman är svårt skadad..

DN - 1 timme sedan

Dagens skiva: Nils Hansson väljer fem färska coverskivor

Konsten att göra en lyckad cover handlar ofta om att hitta något helt nytt i det redan välkända, här listar Nils Hansson fem aktuella exempel..

DN - 1 timme sedan

Malmö chanslöst i Europa League-premiären

Genk är ett formstarkt, belgiskt, lag. Det fick Malmö FF minst sagt erfara i den första matchen av Europa Leagues gruppspel. 0–2-förlusten var odiskutabel för de himmelsblåa..

DN - 1 timme sedan

Jens Littorin: Ett beslut som sätter Wadas trovärdighet på spel

Det var väl Ryssland som skulle anpassa sig till Wadas krav och inte tvärtom? Kompromissbeslutet att släppa in Rusada i gemenskapen igen riskerar att ge den internationella antidopningsbyrån trovärdighetsproblem..

DN - 1 timme sedan

Marine Le Pen tvingas genomgå psykiatriska tester

En fransk domstol har beordrat Nationell Samlings partiledare Marine Le Pen att genomgå en psykiatriska tester. Detta efter att hon delat grafiska bilder från IS-dåd i sociala medier, rapporterar BBC. .

DN - 2 timmar sedan

Sexting – en sexuell frihet eller en utsatthet?

För många ungdomar är sexting, det vill säga skicka meddelanden eller bilder med sexuellt innehåll, ett sätt att utforska sin sexualitet. Men det kan också leda till oro och utsatthet, speciellt hos tjejer, visar en färsk studie. .

DN - 2 timmar sedan

Ungdomar om sexting: Säger man något riskerar man att bli uthängd

När DN frågar unga om deras upplevelser av sexting berättar många att det är ett vanligt sätt att inleda en ny relation. Men många vittnar också om bilder som sprids vidare, uthängningar i sociala medier och en rädsla för att själv bli uthängd om man försöker göra något åt det. .

DN - 2 timmar sedan

Kraftigt försenat läraravtal klart

Den långdragna striden är över. Ett nytt avtal för landets kommunala lärare är klart. Avtalet sträcker sig över tre år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.