Regeringen > Nyheter

Saturday, 16 December, 08:09

Regeringen - 12 okt 17 kl. 12:30

Nu kan din bil bärgas snabbareRegeringen har i dag beslutat om ett antal förordningsändringar som innebär följande: höjning av den högsta tillåtna hastigheten för viss bärgning och bogsering till 80 kilometer/timme, det införs ett särskilt upplysningsmärke för uppställningsplats för husbil och förenklingar i parkeringsbestämmelserna..
Läs mer på Regeringen

Dela artikeln

506 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kan din bil, bärgas, snabbare
BT - 07 nov 14 kl. 16:51

Bil bärgas efter viltolycka i Tranemo

En personbil har krockat med en älg. Viltolyckan, som skedde 16.46 i dag, ska ha inträffat en kilometer ifrån Kroksjön i närheten av Tranemo på riksväg 27.

Nyhetsverket - 09 aug 16 kl. 20:31

Demolerad bil bärgas

En demolerad bil fraktades bort av bärgare på parkeringen vid Träkvistavallen på Ekerö vid 15:30-tiden på tisdagen..

Expressen - 02 dec 17 kl. 09:22

Halkolycka på E6 – bil bärgas • Polisens uppmaning

En bil hamnade på diket på E6 under morgonen.Enligt uppgift ska det vara halt på platsen..

Barometern - 15 nov 15 kl. 18:12

Bil bärgas efter krock med älg

Expressen - 02 mar 17 kl. 07:14

Trafikolycka på länsväg – bil bärgas

En trafikolycka har inträffade på en länsväg i Uppvidinge kommun.Bilen bärgades från platsen, men ingen skadade sig i samband med olyckan. .

Aftonbladet - 30 okt 12 kl. 15:06

Världens snabbaste bil nu ännu snabbare

Supermiljöbloggen - 26 okt 15 kl. 09:06

Mattias Goldmann, Fores: ”Om Bil Sweden har rätt…”

Branschorganisationen Bil Sweden menar att ”peak car” och ”peak mileage” inte finns och inte kommer att ske – vi kommer att ha allt fler bilar och köra allt fler kilometrar i dem. Så vad händer om de har rätt?  År 2030 ska Sverige ha en fossilbränsleoberoende fordonsflotta, innebärande att användningen av fossila drivmedel ska ha minskat med 80 procent jämfört med i dag.

YLE - 08 jan 16 kl. 06:03

KSML: Bilen ofta snabbare än tåget

Brister i bannätet gör att resan från många av Finlands större städer till Helsingfors fortfarande går snabbast med bil. Tidningen Keskisuomalainen har tagit del av en rapport om järnvägarnas framtid som Trafikverket har gjort. Enligt rapporten går resan från Åbo till Helsingfors 25 minuter snabbare med personbil än med tåg.

Expressen - 04 maj 15 kl. 08:04

Lastbil fick bärgas – efter krock med en bil

En bil och en lastbil fick bärgas efter en krock i Maglarpsrondellen utanför Trelleborg i morse. Alla inblandade klarade sig dock utan skador..

Expressen - 18 maj 15 kl. 08:11

En bil fick bärgas efter trafikolycka i Lund

En bil fick bärgas efter en krock vid trafikplats Lunds norra vid 07-tiden. Det fanns dock inledningsvis inga uppgifter om personskador..

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 10 minuter sedan

En ny strategi för de mänskliga rättigheterna, demokrati och rättsstatens principer 2018–2022

Regeringen har beslutat om en ny strategi för arbetet med de mänskliga rättigheterna, demokrati och rättsstatens principer som ska gälla för Sveriges utvecklingssamarbete de kommande fem åren, 2018-2022..

Regeringen - 14 timmar sedan

Anförande vid säkerhetsrådsmöte om Nordkorea

Utrikesminister Margot Wallström i New York den 15 december 2017. Det talade ordet gäller..

Regeringen - 15 timmar sedan

Överenskommelse om EU:s framtida energipolitik inom räckhåll

På årets sista rådsmöte i Bryssel 18 december kommer EU:s energiministrar att diskutera ett antal lagförslag inom paketet för ren energi. Det är ett omfattande paket som handlar om energieffektivisering, förnybar energi och EU:s framtida gemensamma elmarknad. Målet är att komma överens i alla dessa frågor för att sedan kunna inleda förhandlingar med Europaparlamentet..

Regeringen - 15 timmar sedan

Säkerhet och försvar, utbildning, kultur och brexit på Europeiska rådet

Säkerhet och försvar, migration och utbildning och kultur stod på dagordningen när statsminister Stefan Löfven träffade EU-kollegorna på Europeiska rådets möte 14-15 december. På mötets andra dag diskuterade de eurosamarbetet och brexit..

Regeringen - 15 timmar sedan

Remiss av Promemorian Ändringar i jaktförordningen (1987:905) i syfte att underlätta för rullstolsburna personer med bestående rörelsehinder att jaga

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat Promemorian Ändringar i jaktförordningen (1987:905) i syfte att underlätta för rullstolsburna personer med bestående rörelsehinder att jaga..

Regeringen - 15 timmar sedan

Ändringar i jaktförordningen (1987:905) i syfte att underlätta för rullstolsburna personer med bestående rörelsehinder att jaga

I promemorian föreslås vissa ändringar i jaktförordningen (1987:905) i syfte att göra det möjligt för rullstolsburna personer med bestående rörelsehinder att jaga fler djurarter från ett motordrivet fordon än vad som är möjligt i dag..

Regeringen - 16 timmar sedan

Statssekreterare Mats Anderssons anförande vid medaljeringsceremonin i Arvidsjaur

Arvidsjaur, 15 december 2017. Det talade ordet gäller..

Regeringen - 16 timmar sedan

Statssekreterare Mats Andersson tackade Mali 06 för deras insatser

Mats Andersson statssekreterare på Statsrådsberedningen deltog i en medaljeringsceremoni den 15 december. Vid ceremonin mottog en styrka från Jägarbataljonen på Norrbottens regemente medalj för de insatser som de har utfört vid FN-insatsen Minusma, i Mali..

Regeringen - 16 timmar sedan

Datainspektionen blir Integritetsskyddsmyndigheten

Regeringen tillför Datainspektionen 30 miljoner för att stärka arbetet med den personliga integriteten. Myndigheten kommer byta namn till Integritetsskyddsmyndigheten och ges i uppdrag att agera stödjande och rådgivande för att tjänster som ökar medborgarnas livskvalitet kan fortsätta utvecklas och användas samtidigt som den personliga integriteten värnas..

Regeringen - 16 timmar sedan

Ibrahim Baylan deltar i rådsmöte om EU:s framtida energipolitik

Energiministrarna träffas i Bryssel den 18 december för ett möte i rådet för transport, telekommunikationer och energi (TTE). Ministrarna ska under mötet ta ställning till hur andelen förnybar energi ska öka fram till 2030, hur man säkerställer att alla länder bidrar till förnybar energimålet och hur elmarknaderna ska utvecklas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.