Regeringen > Nyheter

Friday, 23 March, 23:53

Regeringen - 12 okt 17 kl. 12:30

Nu kan din bil bärgas snabbareRegeringen har i dag beslutat om ett antal förordningsändringar som innebär följande: höjning av den högsta tillåtna hastigheten för viss bärgning och bogsering till 80 kilometer/timme, det införs ett särskilt upplysningsmärke för uppställningsplats för husbil och förenklingar i parkeringsbestämmelserna..
Läs mer på Regeringen

Dela artikeln

506 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kan din bil, bärgas, snabbare
BT - 07 nov 14 kl. 16:51

Bil bärgas efter viltolycka i Tranemo

En personbil har krockat med en älg. Viltolyckan, som skedde 16.46 i dag, ska ha inträffat en kilometer ifrån Kroksjön i närheten av Tranemo på riksväg 27.

Nyhetsverket - 09 aug 16 kl. 20:31

Demolerad bil bärgas

En demolerad bil fraktades bort av bärgare på parkeringen vid Träkvistavallen på Ekerö vid 15:30-tiden på tisdagen..

Expressen - 02 dec 17 kl. 09:22

Halkolycka på E6 – bil bärgas • Polisens uppmaning

En bil hamnade på diket på E6 under morgonen.Enligt uppgift ska det vara halt på platsen..

LV - 02 mar 18 kl. 16:55

Just nu: bil bÄrgas - lÅnga kÖer utanfÖr vimmerby

Det är just nu långa köer på riksvägen utanför Vimmerby på grund av en bärgning av en bil..

Barometern - 15 nov 15 kl. 18:12

Bil bärgas efter krock med älg

Expressen - 02 mar 17 kl. 07:14

Trafikolycka på länsväg – bil bärgas

En trafikolycka har inträffade på en länsväg i Uppvidinge kommun.Bilen bärgades från platsen, men ingen skadade sig i samband med olyckan. .

Aftonbladet - 30 okt 12 kl. 15:06

Världens snabbaste bil nu ännu snabbare

Supermiljöbloggen - 26 okt 15 kl. 09:06

Mattias Goldmann, Fores: ”Om Bil Sweden har rätt…”

Branschorganisationen Bil Sweden menar att ”peak car” och ”peak mileage” inte finns och inte kommer att ske – vi kommer att ha allt fler bilar och köra allt fler kilometrar i dem. Så vad händer om de har rätt?  År 2030 ska Sverige ha en fossilbränsleoberoende fordonsflotta, innebärande att användningen av fossila drivmedel ska ha minskat med 80 procent jämfört med i dag.

YLE - 08 jan 16 kl. 06:03

KSML: Bilen ofta snabbare än tåget

Brister i bannätet gör att resan från många av Finlands större städer till Helsingfors fortfarande går snabbast med bil. Tidningen Keskisuomalainen har tagit del av en rapport om järnvägarnas framtid som Trafikverket har gjort. Enligt rapporten går resan från Åbo till Helsingfors 25 minuter snabbare med personbil än med tåg.

Expressen - 04 maj 15 kl. 08:04

Lastbil fick bärgas – efter krock med en bil

En bil och en lastbil fick bärgas efter en krock i Maglarpsrondellen utanför Trelleborg i morse. Alla inblandade klarade sig dock utan skador..

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 5 timmar sedan

Personer som drabbats av steriliseringskrav ska kunna få ersättning på 225 000 kronor

Personer som drabbats av det tidigare steriliseringskravet i könstillhörighetslagen ska nu kunna söka statlig ersättning. – Jag vet att ersättningen inte gör det ogjort, men jag och regeringen vill slå fast att vi idag tycker att det var fel att kräva sterilisering, säger socialminister Annika Strandhäll..

Regeringen - 7 timmar sedan

Nordiska lösningar för utmaningar i social- och hälsopolitiken

Digitala lösningar för större delaktighet och självständighet, samordning av hälso- och sjukvård med äldreomsorg samt patientsäkerhet och mobilitet var några av de frågor som diskuterades under det nordiska ministermötet för social- och hälsopolitik på Uppsala Slott den 22 mars..

Regeringen - 7 timmar sedan

Barn och väpnad konflikt i fokus under gårdagens Barnforum i Stockholm

Torsdagen 22 mars arrangerade Utrikesdepartementet tillsammans med Stiftelsen Fryshuset ett barnforum om barn och väpnad konflikt. Forumet bjöd bland annat på filmvisningar, en paneldiskussion och barnuppträdanden..

Regeringen - 8 timmar sedan

Utrikesminister Margot Wallströms anförande vid Nordens dag

Stockholm, 23 mars 2018. Det talade ordet gäller..

Regeringen - 10 timmar sedan

Regeringen växlar upp arbetar för att bryta segregationen

En högt prioriterad fråga för regeringen är att bryta segregationen. Arbetet sker på flera fronter och tio ministrar arbetar tillsammans för att vända utvecklingen och bidra till minskade klyftor och ett tryggt Sverige som håller ihop. Regeringens arbete bedrivs inom ramen för ett långsiktigt reformprogram för minskad segregation för perioden 2017–2025 och leds av samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan..

Regeringen - 10 timmar sedan

EU:s ledare diskuterade ståltullar och brexit

Statsminister Stefan Löfven träffade sina stats- och regeringschefskollegor i Europeiska rådet torsdag-fredag 22-23 mars. Handel och hot om ståltullar var en av frågorna på dagordningen. Brexit och EU:s reaktioner på giftattacken i Salisbury var andra viktiga frågor..

Regeringen - 10 timmar sedan

Utrikesminister Margot Wallströms anförande vid Barnforum på Fryshuset

Stockholm, 22 mars 2018. Det talade ordet gäller..

Regeringen - 10 timmar sedan

Barnens röst måste räknas

Debattartikel av utrikesminister Margot Wallström i Mänsklig Säkerhet 21 mars 2018..

Regeringen - 10 timmar sedan

Mer fysisk aktivitet för att höja resultaten i skolan

Forskning visar att det finns positiva kopplingar mellan fysisk aktivitet och prestationer i skolan. Därför får Skolverket nu i uppdrag att föreslå hur mer rörelse kan bli en del av vardagen i grundskolan..

Regeringen - 12 timmar sedan

Regeringen ger besked om miljözoner

Infrastrukturminister Tomas Eneroth och miljöminister Karolina Skog har i dag gett besked om hur de nya bestämmelserna om miljözoner kommer utformas. Regeringen ger kommuner möjlighet att införa tre olika miljözoner från den 1 januari 2020..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.