Regeringen > Nyheter

Sunday, 22 October, 14:03

Regeringen - 12 okt 17 kl. 12:30

Nu kan din bil bärgas snabbareRegeringen har i dag beslutat om ett antal förordningsändringar som innebär följande: höjning av den högsta tillåtna hastigheten för viss bärgning och bogsering till 80 kilometer/timme, det införs ett särskilt upplysningsmärke för uppställningsplats för husbil och förenklingar i parkeringsbestämmelserna..
Läs mer på Regeringen

Dela artikeln

428 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kan din bil, bärgas, snabbare
BT - 07 nov 14 kl. 16:51

Bil bärgas efter viltolycka i Tranemo

En personbil har krockat med en älg. Viltolyckan, som skedde 16.46 i dag, ska ha inträffat en kilometer ifrån Kroksjön i närheten av Tranemo på riksväg 27.

Nyhetsverket - 09 aug 16 kl. 20:31

Demolerad bil bärgas

En demolerad bil fraktades bort av bärgare på parkeringen vid Träkvistavallen på Ekerö vid 15:30-tiden på tisdagen..

Barometern - 15 nov 15 kl. 18:12

Bil bärgas efter krock med älg

Expressen - 02 mar 17 kl. 07:14

Trafikolycka på länsväg – bil bärgas

En trafikolycka har inträffade på en länsväg i Uppvidinge kommun.Bilen bärgades från platsen, men ingen skadade sig i samband med olyckan. .

Aftonbladet - 30 okt 12 kl. 15:06

Världens snabbaste bil nu ännu snabbare

Supermiljöbloggen - 26 okt 15 kl. 09:06

Mattias Goldmann, Fores: ”Om Bil Sweden har rätt…”

Branschorganisationen Bil Sweden menar att ”peak car” och ”peak mileage” inte finns och inte kommer att ske – vi kommer att ha allt fler bilar och köra allt fler kilometrar i dem. Så vad händer om de har rätt?  År 2030 ska Sverige ha en fossilbränsleoberoende fordonsflotta, innebärande att användningen av fossila drivmedel ska ha minskat med 80 procent jämfört med i dag.

YLE - 08 jan 16 kl. 06:03

KSML: Bilen ofta snabbare än tåget

Brister i bannätet gör att resan från många av Finlands större städer till Helsingfors fortfarande går snabbast med bil. Tidningen Keskisuomalainen har tagit del av en rapport om järnvägarnas framtid som Trafikverket har gjort. Enligt rapporten går resan från Åbo till Helsingfors 25 minuter snabbare med personbil än med tåg.

Expressen - 04 maj 15 kl. 08:04

Lastbil fick bärgas – efter krock med en bil

En bil och en lastbil fick bärgas efter en krock i Maglarpsrondellen utanför Trelleborg i morse. Alla inblandade klarade sig dock utan skador..

Expressen - 18 maj 15 kl. 08:11

En bil fick bärgas efter trafikolycka i Lund

En bil fick bärgas efter en krock vid trafikplats Lunds norra vid 07-tiden. Det fanns dock inledningsvis inga uppgifter om personskador..

Länstidningen i Jämtland - 11 aug 17 kl. 07:37

Bil fick bärgas efter älgkrock

Vid halvfemtiden i natt krockade en bil med en älg. Krocken blev så våldsam att bilen fick bärgas från platsen..

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 19 timmar sedan

Jämställdhetsminister Åsa Regnér deltar i manifestationen ME TOO Stockholm

Jämställdhetsminister Åsa Regnér deltar i manifestationen ME TOO Stockholm söndagen den 22 oktober på Sergels torg..

Regeringen - Igår: 13:30

Stärkt kontroll av resehandlingar

Regeringen har fattat beslut om propositionen Kontroll av biometriska kännetecken i resehandlingar och kommer att lämna över propositionen till riksdagen i nästa vecka..

Regeringen - Igår: 19:05

Sverige och Frankrike förenar sina krafter för ett snabbt genomförande av Parisavtalet

Sveriges vice statsminister Isabella Lövin och den franske statssekreteraren Brune Poirson träffades i dag i Stockholm för att komma överens om gemensamma insatser som kan påskynda genomförandet av klimatavtalet från Paris. Mötet ägde rum en vecka efter EU-överenskommelsen om medlemsstaternas klimatmål, och direkt efter det förberedande sammanträdet i Fiji inför de kommande globala klimatförhandlingarna..

Regeringen - I förrgår: 16:28

Regeringen beslutar om nationell digitaliseringsstrategi för skolväsendet

Sverige ska vara bäst i världen på att tillvarata digitaliseringens möjligheter. Utbildningspolitiken har en viktig roll att spela för att nå denna ambition. Regeringen har därför tagit fram en nationell digitaliseringsstrategi för skolväsendet..

Regeringen - Igår: 17:03

Migration, digitalisering och brexit på Europeiska rådet

När statsminister Stefan Löfven träffade sina kollegor vid Europeiska rådets möte 19-20 oktober antog stats- och regeringscheferna slutsatser om migration, ett digitalt Europa, säkerhet och försvar samt yttre förbindelser. Därefter diskuterade de brexit utan att Storbritannien deltog..

Regeringen - Igår: 15:55

Remiss av Ds 2017:50 Ett moderniserat medinflytande för totalförsvarspliktiga

Här kan du ta del av till vilka instanser regeringen har remitterats promemorian Ds 2017:50 Ett moderniserat medinflytande för totalförsvarspliktiga.

Regeringen - Igår: 15:53

Ett moderniserat medinflytande för totalförsvarspliktiga

I denna promemoria görs en översyn av förordningen (1995:808) om medinflytande för totalförsvarspliktiga, som genom återupptagandet av värnplikten återigen kommer att bli tillämplig. I promemorian redovisas bakgrunden till den nuvarande medinflytandeförordningen och hur bestämmelserna ser ut i dag. Därefter diskuteras hur ett moderniserat medinflytande bör utformas.

Regeringen - Igår: 15:02

Danska och svenska staten i avtal om PostNord AB

Idag har de danska och svenska regeringarna kommit överens om att stödja genomförandet av den nya produktionsmodellen för PostNords danska verksamhet (Post Danmark)..

Regeringen - Igår: 14:07

Uppdrag att utreda finansieringsprinciper för olycksdatabasen Strada

Regeringen uppdrar åt Transportstyrelsen att föreslå en finansieringsmodell för informationsutbyte av grunddata kopplat till olycksdatabasen Strada och för rapportering till Strada. I arbetet ska pågående arbete med avgiftsfritt tillhandahållande av grundläggande registerinformation beaktas för såväl statliga myndigheter som för kommuner och landsting, liksom huruvida ersättning för inrapportering till Strada bör ges vid avgiftsfritt tillhandahållande av registerinformation..

Regeringen - I förrgår: 14:00

Uppdrag att lokalisera ytterligare delar av verksamheten till Östersund

Regeringen uppdrar åt Tillväxtverket att lokalisera ytterligare delar av den verksamhet som myndigheten bedriver i Stockholms län till Östersund. Lokaliseringen ska omfatta minst 20 årsarbetskrafter och vara avslutad senast den 1 december 2018..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.