Aftonbladet > Nöje

Monday, 23 July, 19:16

Liknande nyheter

Taggar: Tildede , Paulas, svarar, Anna, Books, kritik, Supertråkigt
Expressen - 08 mar 18 kl. 11:35

Efter kritiken – nu svarar Anna Wikland

Google fortsätter hjälpa till att sprida material som präglas av hat och som i vissa fall är brottsligt genom via videotjänsten Youtube. Efter att under gårdagen ha flytt från Expressens frågor svarar nu företagets Sverigechef Anna Wikland. – Jag vill betona att om det sker hot och trakasserier utanför plattformen måste de som blir hotade gå till polisen, säger hon till DN:s och Expressens reportrar.

GöteborgsPosten - 01 sep 14 kl. 15:55

Nu svarar Anna Hedenmo på kritiken

SVT:s Anna Hedenmo fick skarp kritik i sociala medier efter söndagens utfrågning av Stefan Löfven (S). Nu ger hon kritikerna svar på tal i en intervju med Resumé..

Expressen - 27 maj 18 kl. 16:59

Anna Wahlgrens nya bråk med dottern Felicia Feldt

I podcasten ”Maqt och miljoner” berättar Felicia Feldt att hon inte har en konflikt med sin mor Anna Wahlgren – deras relation är avslutad. Nu svarar Anna Wahlgren på vad dottern säger om deras relation, och delar med sig av sin sanning."Jag har då inte brutit någon kontakt", skriver Anna Wahlgren i ett mejl.

Expressen - 13 nov 15 kl. 00:36

Kinberg Batra svarar på Lööfs kontrollkritik

Gränskontrollerna har splittrat alliansen. "Förundrad över det tragiska faktum att samtliga riksdagspartier utom C säger ja till gränskontroll och därmed nej till EU:s fria rörlighet", skriver Centerledaren Annie Lööf på Twitter. Nu svarar Anna Kinberg Batra: – Det handlar om att upprätthålla en ordning som ger oss möjlighet att hjälpa människor i nöd och den tycker jag är viktig att vi står upp för och ser till att den fungerar.

SvD - 02 mar 17 kl. 14:11

Kinberg Batra svarar: ”Vårt besked står fast”

Kritiken som Förintelseöverlevaren Emerich Roth riktade mot moderatledaren i ett öppet brev var hård. Nu svarar Anna Kinberg Batra – via sms. .

SVT - 07 jul 18 kl. 14:15

L svarar Tim, 20, om cancerköerna

SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna, ända fram till valet. Här svarar Anna Starbrink (L), Tim 20 år från Stockholm..

SVT - 08 jul 17 kl. 09:20

Chatta med Anna Kinberg Batra

Vad vill du fråga Moderaternas partiledare? I dag klockan 15 svarar Anna Kinberg Batra på era frågor. Chatten startar klockan 15 men du kan skicka in dina frågor redan nu!.

Posh24 - 07 sep 11 kl. 09:04

Tilde de Paulas Babylycka! Det blev en son!

Igår födde Tilde de Paula sitt fjärde barn! Det blev en liten son för Tilde och fästmannen, Calle real-sångaren Thomas Eby. Allt ska ha gått bra och hela familjen mår jättebra!

Expressen - 01 sep 15 kl. 13:42

Tilde de Paulas utbrott på Peter Jihde: "Gris"

Tilde de Paula var mitt uppe i att förklara vad tittarna snart skulle få se i "Nyhetsmorgon" när Peter Jihde greppade sprayflaskan. Sedan sprutade programledaren diskmedel i kollegans öga. – Jävla gris, sa Tilde de Paula efter incidenten..

Expressen - 08 jun 18 kl. 10:04

Tilde de Paula lämnar ”Hela Sverige bakar”

Tilde de Paula har varit programledare för ”Hela Sverige bakar” sedan 2012 - men ersätts i kommande säsong av Tina Nordström och Johan Östling.Enligt TV4 är åtgärden ett sätt att minska Tilde de Paulas arbetsbelastning.– Vi har tvingats konstatera att vi inte kunde få plats med ”Hela Sverige bakar” i pusslet, säger Fredrik Arefalk, kanalchef för TV4..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.