GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 21 October, 16:05

Liknande nyheter

Taggar: Mannerström, säljer, klassiska, krogen
DI - 12 okt 17 kl. 21:37

Mannerström säljer klassiska krogen

Efter åtta år säljer stjärnkrögaren Leif Mannerström restaurangen Kometen i Göteborg, som grundades 1934. ”Vi fick ett bra bud. Annars hade vi inte sålt”, säger han till Expressen..

GT - 12 okt 17 kl. 11:30

Leif Mannerström säljer anrika krogen Kometen

Leif Mannerström har sålt sin anrika krog Kometen i Göteborg.– Det har varit en fantastisk tid men vi fick ett jättefint bud av de nya ägarna. Nu ska jag jaga, göra tv och skriva böcker, säger Mannerström.

GT - 15 dec 13 kl. 13:17

Klassisk drömjul med Mannerströms bästa

GÖTEBORG. När det gäller julbord är stjärnkocken Leif Mannerström renlärig och traditionalist ut i fingerspetsarna. – Jag ser nästan rött när jag får frågor om vad som är nytt på julbordet.

GöteborgsPosten - 30 jun 15 kl. 10:35

Leif Mannerström blåst i konkurs

Leif Mannerström gästspelade på Statt i Örnsköldsvik. Förlorade 140 000 kronor när krogen gick i konkurs..

GT - 15 dec 13 kl. 13:17

Här är Mannerströms bästa recept för julen

Här får du både Leif Mannerströms klassiska julrecept och bästa tipsen för hur du kan lyckas i julstöket..

Sydsvenskan - 22 jan 15 kl. 06:17

Rött säljer bättre än blod

Namn på varumärken är viktigt för försäljningen men nu får även en mängd namn på mat ge vika för att produkterna ska sälja bättre. Den senaste i raden är blodapelsiner som nu säljs som röda apelsiner.
"Fjantigt", tycker krögaren Leif Mannerström..

SVT - 22 jan 15 kl. 06:31

Rött säljer bättre än blod

Namn på varumärken är viktigt för försäljningen men nu får även en mängd namn på mat ge vika för att produkterna ska sälja bättre. Den senaste i raden är blodapelsiner som nu säljs som röda apelsiner. ”Fjantigt”, tycker krögaren Leif Mannerström..

DN - 22 jan 15 kl. 06:45

Rött säljer bättre än blod

Namn på varumärken är viktigt för försäljningen men nu får även en mängd namn på mat ge vika för att produkterna ska sälja bättre. Den senaste i raden är blodapelsiner som nu säljs som röda apelsiner."Fjantigt", tycker krögaren Leif Mannerström..

DN - 22 jan 15 kl. 06:45

Rött säljer bättre än blod


Namn på varumärken är viktigt för försäljningen men nu får även en mängd namn på mat ge vika för att produkterna ska sälja bättre. Den senaste i raden är blodapelsiner som nu säljs som röda apelsiner. "Fjantigt", tycker krögaren Leif Mannerström..

BT - 17 nov 14 kl. 12:50

Kändiskockar blir rika utanför köket

De slevar inte bara i grytor i tv, driver restauranger och skriver kokböcker. Kändiskockarna tjänar pengar på att sätta sitt namn på såser, olivoljor och viner.Och det kan vara riktigt lönsamt.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Man hittad död – har utsatts för kraftigt våld

En kropp hittades av en förbipasserande i stadsdelen Hjällbo i Göteborg under lördagsförmiddagen. Händelsen utreds som mord. – Han har skador som tyder på att det är ett mord, säger Thord Haraldsson, förundersökningsledare vid polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Fem skadade i spårvagnskrock

Två spårvagnar har krockat vid Ullevi i Göteborg. Många spårvagnslinjer drabbas av olyckan..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Kropp hittad i Göteborg

En kropp ska ha hittats vid tiotiden i stadsdelen Hjällbo i Göteborg. Händelsen utreds som mord..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Hittades utanför Sahlgrenska – fortfarande livshotande skadad

Mannen i 30-årsåldern hittades medvetslös utanför Sahlgrenskas akutmottagning på söndagsmorgonen. Fem dagar senare är hans tillstånd fortfarande livshotande. Samtidigt går utredningen framåt.

GöteborgsPosten - 21 timmar sedan

Elever tycker att föräldrarna dricker för mycket

Var femte gymnasieelev uppger att de tycker att deras föräldrar dricker för mycket alkohol, enligt nya siffror från Göteborgs stads drogvaneundersökning. Flera är så oroliga att de hällt ut sprit hemma och bett de vuxna att sluta dricka..

GöteborgsPosten - Igår: 12:13

Lottas och Emmas klädinsamling fyller hela klassrummet

Humanitära kommittén på Göteborgs Högre Samskola ville engagera fler än tidigare med något som kändes mer nära. Resultatet blev en klädinsamling till Stadsmissionen som i nuläget fyller ett helt klassrum med flyttkartonger. – Det har aldrig gjorts något med liknande gensvar på skolan, säger Lotta Lestrup, ordförande i Humanitära kommittén, till GP..

GöteborgsPosten - Igår: 08:11

Frölunda sjukhus stänger ned ögonklinik för barn

500 barnpatienter tvingas byta klinik efter att Frölunda specialistsjukhus lägger ner ögonmottagningen för barn. Sjukhusledningen har inte lyckats nyrekrytera efter att klinikens enda två barnläkare sa upp sig i somras..

GöteborgsPosten - Igår: 07:11

KD-topp vill ha ändring efter artiklarna om Max

Skrota NT-rådet och skapa en nationell pott för särläkemedel. Det tycker riksdagsledamoten Penilla Gunther (KD) efter GP:s artiklar om tioårige Max, som lider av en sällsynt muskelsjukdom..

GöteborgsPosten - Igår: 19:44

Spårvagnstrafik förbi Botaniska stoppas i nio dygn

All spårvagnstrafik förbi Botaniska Trädgården ska stoppas i nio dygn, från och med den 28 oktober. Istället kommer ersättningsbussar sättas in. Även Säröbanans gång- och cykelväg kommer vara avstängd.

GöteborgsPosten - Igår: 16:47

Kaos i tågtrafiken - brand i transformator

Tågtrafiken från och till Göteborg är helt avstängd på grund av en brand i en högspänningskabel. Strömmen har helt stängts av och personal från en transformatorstation har evakuerats. – Vi iakttar största försiktighet och har gjort avspärrningar, säger Mats Gränsmark, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.