GöteborgsPosten > Opinion

Friday, 20 July, 14:40

GöteborgsPosten - 12 okt 17 kl. 05:00

Cwejman: Dags för en ny svensk migrationspolitikSvensk migrationspolitik har sedan länge slutat fungera som det var tänkt. Den bör ersättas med ett kvotbaserat system likt det kanadensiska..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

3399 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cwejman, Dagsför en ny svensk , migrationspolitik
Nyheter 24 - 06 jul 11 kl. 20:52

Dags för Axess och gänget att berätta vad de vill


KRÖNIKA. Nyheter24:s Alex Bengtsson om den möjligen mest öppet intoleranta tillställningen som anordnas av en aktör som inte tillhör extremhögern Under Almedalsveckan har ett gäng debattörer tagit med sig sin strategi om att legitimera intolerans, rasism och slutenhet till Gotland. Den stockkonservativa högern med Axess i spetsen sprider generaliseringar och uppenbara lögner om så väl minoritetsgrupper som kritiker till den nationalistiska retoriken.

Sydsvenskan - 15 okt 15 kl. 16:54

Dags att mötas i mitten om flyktingkrisen.

Det är oroligt i leden hos Moderaterna, som inledde sin partistämma på torsdagen.På ett övergripande plan beror motsättningarna på skilda uppfattningar om vad en aktiv och effektiv oppositionspolitik innebär."Jag tänker inte kasta Sverige i en politisk kris nu", har Moderatledaren Anna Kinberg Batra sagt mer än en gång de senaste dagarna inför propåer om att rikta misstroendeförklaring mot regeringen och på så sätt tvinga fram ett extra val.

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 15 kl. 16:54

Dags att mötas i mitten om flyktingkrisen.

Det är oroligt i leden hos Moderaterna, som inledde sin partistämma på torsdagen.På ett övergripande plan beror motsättningarna på skilda uppfattningar om vad en aktiv och effektiv oppositionspolitik innebär."Jag tänker inte kasta Sverige i en politisk kris nu", har Moderatledaren Anna Kinberg Batra sagt mer än en gång de senaste dagarna inför propåer om att rikta misstroendeförklaring mot regeringen och på så sätt tvinga fram ett extra val.

Nyheter 24 - 06 jul 11 kl. 21:20

Adam Cwejman - 7:e sexigaste politikern


Det är sexigt med makt och brinnande engagemang. För Adam Cwejman resulterade denna kombination i utmärkelsen som en av landets hetaste makthavare. Som ordförande för Liberala ungdomspartiet är Adam Cwejman en man med påtagligt driv och starka åsikter.

Cornucopia - 04 maj 18 kl. 11:01

Vann just Stefan Löfven valet - S anammar SD:s migrationspolitik

"Papieren, bitte!"Socialdemokraterna kanske just avgjorde riksdagsvalet och Sveriges statsminister 2018 - 2022 kommer heta Stefan Löfven. I ett utspel idag antog S vad som ser ut att vara SD:s migrationspolitik och öppnar därmed för SD som regeringsunderlag för en helt socialdemokratisk minoritets- och enpartiregering efter valet.

GöteborgsPosten - 11 jun 15 kl. 05:00

Adam Cwejman: Vi hade fel om Mellanöstern

Väst har staplat misslyckanden på varandra, det är dags att bekänna skuld.

GöteborgsPosten - 03 aug 15 kl. 20:00

Adam Cwejman: Västra Papua behöver sin frihet

Efter femtio år av blodig självständighetskamp är det dags att någon hjälper papuanerna..

DN - 24 feb 11 kl. 00:50

?EU måste ha en gemensam asyl- och migrationspolitik?

Sveriges EU-kommissionär Cecilia Malmström: Det alarmerande läget i Libyen gör behovet av en enad asyl- och migrationspolitik inom EU akut. I dag möts EU:s migrations- och inrikesministrar i Bryssel för att diskutera situationen i Nordafrika. Medan vi följer den dramatiska utvecklingen i Libyen bevittnar vi en fredlig revolution i andra delar av Nordafrika som EU bör göra allt för att stödja.

Newsmill - 18 apr 11 kl. 22:52

Diskutera diskriminering - inte språkkrav, Adam Cwejman

Adam Cwejman, Liberala Ungdomsförbundets ordförande, vänder sig emot att vi diskuterar diskriminering som en nyckelfråga i samband med samhällets mottagande av invandrare. I likhet med många andra folkpartister vill han hellre diskutera språkkrav för att stryka en särskild folkopinion medhårs. Men det viktiga i denna debatt är att alla ska ha rätt att konkurrera om jobb på lika villkor.

Politikerbloggen - 06 jul 11 kl. 15:04

CWEJMAN ?Folkpartiet är Sveriges framtidsparti?

DEBATT. Folkpartiet är inte perfekt ? jag blev inte partimedlem för det vi är, utan för det vi kan bli ?

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Sigfrid: Gör inte bränderna till politisk teater

Skogsbränderna borde inte vara partipolitik, utan något som partierna konstruktivt kan samarbeta kring..

GöteborgsPosten - 17 jul 18 kl. 05:00

Sigfrid: USA:s vänster har inget att hämta i Sverige

Den nya amerikanska vänsterrörelsen lyfter fram de skandinaviska länderna som exempel på framgångsrika socialistiska länder. I själva verket präglas Norden av kapitalism och fri företagsamhet, skriver Karl Sigfrid..

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 15:00

Boscanin: Patienterna förtjänar bättre vård

Medarbetare på Sahlgrenska beskriver hur patientsäkerheten dagligen äventyras: Avdelningar är fulla och patienter får vårdas i korridorerna..

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 05:00

Sandklef: Höga tullar är fel väg

Det bästa sättet att minska ett handelsunderskott mot ett annat land är att ha produkter som landet efterfrågar, inte att höja tullar och tvinga sig till en handelsbalans i jämvikt, som Trump nu gör. Det skriver ledarsidans kolumnist och kinaanalytikern Kristina Sandklef..

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 05:00

Sigfrid: Utan ordning ingen kunskap

Det ökande skolket är ett uttryck för skolans sjunkande status. Samtidigt minskar arbetsron i klassrummen. Det är dags för skolorna att införa nolltolerans mot oordning..

GöteborgsPosten - 15 jul 18 kl. 05:00

Johnson: Göteborg – en stad öppen mot världen

Göteborg borde ha goda möjligheter att utnyttja globaliseringen till sin fördel, precis som man har gjort här i över 300 år. Anders Johnson, författare till boken Invandrarna som byggde Sverige, tar sig an stadens näringslivshistoria..

GöteborgsPosten - 07 jul 18 kl. 04:00

Expansiv tid för Tomal

Nya kontorslokaler, köpt mark ämnad för en ny monteringshall och 40 procent över årets budget för tillfället. Ingenjörs- och verkstadsföretaget Tomal är inne i en positiv period..

GöteborgsPosten - 07 jul 18 kl. 12:33

Elektronikbutik försatt i konkurs

Falkenbergs hemelektronik, mer känd som Audio Video, har försatts i konkurs..

GöteborgsPosten - 07 jul 18 kl. 12:33

Trion som brinner för öl

Tre vänner med ett gemensamt ölintresse som har växt från ett experiment till verklighet i form av aktiebolaget Glommens bryggeri..

GöteborgsPosten - 07 jul 18 kl. 12:43

Eventbolag lyfter med ny LED-teknik

Eventbolaget Tylösound lovordades för sin ljussättning under pingis-VM. En framgång som har gett ringar på vattnet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.