Aftonbladet > Nöje

Wednesday, 23 January, 10:05

Liknande nyheter

Taggar: Soran, Ismailvill , förbjuda, skolidrott
Expressen - 12 okt 17 kl. 17:55

SVT-profilen slår tillbaka – efter Soran Ismails ord

Det var i podcasten "TSKNAS" som komikern Soran Ismail berättade att han vill förbjuda skolidrott.Något som Kalle Zackari Wahlström, SVT-programledare som bland annat gjord programmet "Gympaläraren", inte håller med om.– Jag tycker inte att det är ett bra förslag.

Expressen - 11 okt 17 kl. 11:49

Soran: "Idrott i skolan borde vara förbjudet"

Regeringen vill införa fler timmar skolidrott. Men komikern Soran Ismail tycker att det exakt motsatta ska hända.– Det är sjukt att vi har idrott i skolan, säger Ismail i podcasten TSKNAS.

GöteborgsPosten - 11 okt 17 kl. 12:20

"Det ska vara förbjudet med idrott"

Skolidrott står ofta på agendan – nu ger sig komikern Soran Ismail in i debatten med ett oväntat instick. – Det ska vara förbjudet med idrott som ämne i skolan, säger Ismail i sin podcast TSKNAS..

Expressen - 14 okt 17 kl. 12:39

Ingenting kan vara mera fel

Det är inte alls sinnessjukt att låta barn duscha nakna tillsammans som Soran Ismail påstår. Att lägga ner skolidrotten är lika dumt som att förbjuda resultattabeller för barn. Det är som att säga till barnen att det är okej att känna ångest över sin kropp - och att vi vuxna inte pallar ta i de egentliga problemen utan sopar dem undan mattan (förbjuder).

Sydsvenskan - 13 okt 15 kl. 18:49

Våldsvågen i Israel måste lösas med förhandlingar.

Flera dödade och många skadade redan före lunch. Tisdagen var en ovanligt mörk dag i relationerna mellan israeler och palestinier. Så hade den också utsetts till en "vredens dag" av flera palestinska grupper, däribland Hamas och Fatah som har makten i Gaza respektive Västbanken.

Helsingborgs Dagblad - 13 okt 15 kl. 18:49

Våldsvågen i Israel måste lösas med förhandlingar.

Flera dödade och många skadade redan före lunch. Tisdagen var en ovanligt mörk dag i relationerna mellan israeler och palestinier. Så hade den också utsetts till en "vredens dag" av flera palestinska grupper, däribland Hamas och Fatah som har makten i Gaza respektive Västbanken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.