Expressen > Sport

Sunday, 22 October, 14:03

Expressen - 11 okt 17 kl. 11:49

Soran: "Idrott i skolan borde vara förbjudet"Regeringen vill införa fler timmar skolidrott. Men komikern Soran Ismail tycker att det exakt motsatta ska hända.– Det är sjukt att vi har idrott i skolan, säger Ismail i podcasten TSKNAS. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Soran Ismail, Ismail, TSKNAS

Dela artikeln

13395 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Soran, Idrotti , skolan, bordevara , förbjudet
YLE - 23 nov 12 kl. 05:46

Förälder: Skolan borde ha meddelat oss

Från föräldrahåll reagerar man nu på de positiva attityderna till cannabis bland Grankullaungdomarna. Föräldern Camilla Eriksson-Törrönen, som också sitter i skolkommittén i Grankulla, säger att skolan borde ha meddelat föräldrarna om oron. - Jag tycker att skolan borde ha meddelat hemmen direkt som de snappar upp någonting.

YLE - 19 sep 14 kl. 13:48

"Skolan borde locka fram passionen hos barnen"

Utöver de mögliga väggarna i dagens skolor borde också undervisningen totalsaneras, anser läraren Maarit Korhonen. Det är måndag morgon i klass 3B. I klassen finns barn av alla de slag.

UNT - 23 jun 17 kl. 06:00

Det praktiska i skolan borde lyftas fram

Häromdagen hörde jag föräldrar och lärare prata om att de praktiska ämnena (idrott, bild, slöjd och hemkunskap) blivit allt mer teoretiska och vikten läggs numera på just teorin och inte ens praktisk förmåga i ämnena..

Barometern - 01 sep 14 kl. 08:18

Den gamla skolan borde återinföras

Den gamla skolan var i vissa hänseenden bättre. När jag började som gymnasieadjunkt var arbetstiden 21 40-minuters lektioner i veckan plus förberedelser och efterarbete som att rätta skrivningar, sätta betyg, mitterminskonferenser och betygskonferenser vid terminsslut. Vi arbetade 14 timmar reglerat i veckan inte 48, inte 45, inte 40 utan 14!

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 16 kl. 03:00

Johanna Nylander: Skolan borde inte vara politisk prestige

Politikerna borde hålla sig borta från skolan..

Kristianstadsbladet - 23 maj 16 kl. 03:00

Johanna Nylander: Skolan borde inte vara politisk prestige

Den svenska skolan har blivit en politisk gullunge..

HBL - 13 jan 13 kl. 06:00

Skolan försummar de begåvade eleverna

De svaga skolbarnen har rätt till speciallärare och stödundervisning, men skolan inte är tvungen att specialanpassa undervisningen för de begåvade eleverna. Det här är en stor brist i det finländska skolsystemet anser allmänheten, lärare och forskare.Skolan borde bli bättre på att undervisa starka elever.

SmålandsPosten - 16 jul 14 kl. 06:56

Mer och tidigare ekonomiundervisning i skolan

Vår grupp på fem unga sommarjobbare och två projektledare på Nätverket SIP:s projekt Samhällsforskarna har valt att fördjupa oss i frågan angående ungdomars allmänna kunskaper om ekonomi. Vi upptäckte snart att ingen av oss ansåg att skolan erbjudit oss tillräcklig utbildning angående de ekonomirelaterade situationer vi alla kommer att ställas inför inom bara ett par år.
Sammanlagt går de flesta av oss 13 år i skolan.

Nerikes Allehanda - 05 dec 13 kl. 05:03

Men hallå, det är nu reformerna av skolan börjar!

Jan Björklund får naturligtvis ta stryk för att kurvorna fortsätter att peka nedåt för de svenska elevernas resultat. Det största oppositionspartiet, Socialdemokraterna, ropar upprört över den usla skolpolitiken. Något annat vore nästan tjänstefel.

YLE - 23 nov 15 kl. 18:16

Skolpsykolog: Tillåt sårbarhet och svaghet i skolan

Mycket görs för att eleverna skulle må bra i skolan - men mer kunde göras om resurserna skulle vara större. Det är fortfarande stor skillnad på tillgången till psykologhjälp beroende på var i Svenskfinland eleverna bor. I Åboland har man gjort mest för att resursera psykologhjälp i skolan, visar Institutet för hälsa och välfärd THL:s statistik.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Kennedy förlänger – stannar i Hammarby

Här är glädjebeskedet till Hammarbys supportrar. Lagkaptenen och klubbikonen Kennedy Bakircioglü stannar i klubben ytterligare ett år - och förlänger därmed sitt kontrakt med Bajen.- Jag älskar den här föreningen och så länge jag känner att jag kan bidra kommer jag att göra det, säger han.

Expressen - 15 minuter sedan

Maskotens pisk-rörelser mot Hammarbyspelaren

Här är bilden som visar hur Ystads IF:s maskot "Gripen" gör obscena rörelser mot en spelare i Hammarbys handbollslag.Hammarbys sjukgymnast Anne Hopfgarten reagerar starkt.– Vad i helvete är detta?

Expressen - 15 minuter sedan

"Att slarva bort det nu är inte värdigt"

Malmö FF har säkrat SM-guldet, men kampen om Europaplatserna fortsätter.Inför söndagens match ligger Djurgården på en tredjeplats, tre poäng före helgens motståndare Häcken - och två poäng bakom rivalen AIK.– Jag tycker att det var lite lite snack när vi låg tvåa om vem som var bäst i stan, nu helt plötsligt är det ett enormt snack, säger Magnus Eriksson..

Expressen - 1 timme sedan

Söderberg: "Man blir ju skrämd och rädd"

Gunilla Axéns berättelser från sin tid på fotbollsförbundet har skakat om Fotbollssverige. För Tommy Söderberg – förbundskapten för landslaget fram till 2004 – är uppgifterna helt nya. – Man blir ju skrämd och rädd, säger han.

Expressen - 1 timme sedan

Kindberg köps ut av Östersund

Östersund köper ut Daniel Kindberg som tredjepartsägare i klubben. Kindberg kommer fortfarande vara ordförande för klubben.
– Det stämmer.

Expressen - 1 timme sedan

Det gör fruktansvärt ont att tänka på det

Jag försöker ta del av Anna Holmlunds öde.Det gör så jävla ont.Från en dag till en annan; samma kropp, samma dotter, samma syster, samma lagkamrat men inte längre samma Anna.

Expressen - 2 timmar sedan

Förbundet agerar: "Jag blir chockad"

Spelare i svenska fotbollslandslaget anklagas för att ha skickat bilder på sina kön till kvinnliga anställda på fotbollförbundet. Det hände tre gånger under Gunilla Axéns 17 år på förbundet. SvFF ser allvarligt på uppgifterna och startat en utredning.

Expressen - 2 timmar sedan

Edström: "Dödsångest – jag gick igenom livet"

För fyra år sen opererades svenske fotbollsikonen Ralf Edström för prostatacancer.Nu berättar han om ångesten efter att han hade fått sjukdomsbeskedet.– När proverna inte gick åt rätt håll, då var det dödsångest, jag gick igenom livet, säger Edström till Aftonbladet..

Expressen - 3 timmar sedan

Knepet – för att knäcka Dimitrov

Två raka förluster mot Grigor Dimitrov på bara några veckor.Men inför söndagens final i Stockholm Open tror sig Juan Martin Del Potro ha hittat nyckeln.– Jag måste slå hårt mot honom - med min forehand och serve, säger Del Potro..

Expressen - 3 timmar sedan

Svenska stjärnan – som inte får prata

Han har gjort fler grand slam-matcher än någon annan aktiv svensk.Spelarna älskar honom – experterna tycker att han är bäst.Ändå får tennisdomaren Mohamed Lahyani nästan aldrig några rubriker.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.