Expressen > Sport

Monday, 23 July, 19:18

Expressen - 11 okt 17 kl. 11:49

Soran: "Idrott i skolan borde vara förbjudet"Regeringen vill införa fler timmar skolidrott. Men komikern Soran Ismail tycker att det exakt motsatta ska hända.– Det är sjukt att vi har idrott i skolan, säger Ismail i podcasten TSKNAS. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Soran Ismail, Ismail, TSKNAS

Dela artikeln

14490 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Soran, Idrotti , skolan, bordevara , förbjudet
YLE - 23 nov 12 kl. 05:46

Förälder: Skolan borde ha meddelat oss

Från föräldrahåll reagerar man nu på de positiva attityderna till cannabis bland Grankullaungdomarna. Föräldern Camilla Eriksson-Törrönen, som också sitter i skolkommittén i Grankulla, säger att skolan borde ha meddelat föräldrarna om oron. - Jag tycker att skolan borde ha meddelat hemmen direkt som de snappar upp någonting.

YLE - 19 sep 14 kl. 13:48

"Skolan borde locka fram passionen hos barnen"

Utöver de mögliga väggarna i dagens skolor borde också undervisningen totalsaneras, anser läraren Maarit Korhonen. Det är måndag morgon i klass 3B. I klassen finns barn av alla de slag.

UNT - 23 jun 17 kl. 06:00

Det praktiska i skolan borde lyftas fram

Häromdagen hörde jag föräldrar och lärare prata om att de praktiska ämnena (idrott, bild, slöjd och hemkunskap) blivit allt mer teoretiska och vikten läggs numera på just teorin och inte ens praktisk förmåga i ämnena..

Barometern - 01 sep 14 kl. 08:18

Den gamla skolan borde återinföras

Den gamla skolan var i vissa hänseenden bättre. När jag började som gymnasieadjunkt var arbetstiden 21 40-minuters lektioner i veckan plus förberedelser och efterarbete som att rätta skrivningar, sätta betyg, mitterminskonferenser och betygskonferenser vid terminsslut. Vi arbetade 14 timmar reglerat i veckan inte 48, inte 45, inte 40 utan 14!

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 16 kl. 03:00

Johanna Nylander: Skolan borde inte vara politisk prestige

Politikerna borde hålla sig borta från skolan..

Kristianstadsbladet - 23 maj 16 kl. 03:00

Johanna Nylander: Skolan borde inte vara politisk prestige

Den svenska skolan har blivit en politisk gullunge..

HBL - 13 jan 13 kl. 06:00

Skolan försummar de begåvade eleverna

De svaga skolbarnen har rätt till speciallärare och stödundervisning, men skolan inte är tvungen att specialanpassa undervisningen för de begåvade eleverna. Det här är en stor brist i det finländska skolsystemet anser allmänheten, lärare och forskare.Skolan borde bli bättre på att undervisa starka elever.

SmålandsPosten - 16 jul 14 kl. 06:56

Mer och tidigare ekonomiundervisning i skolan

Vår grupp på fem unga sommarjobbare och två projektledare på Nätverket SIP:s projekt Samhällsforskarna har valt att fördjupa oss i frågan angående ungdomars allmänna kunskaper om ekonomi. Vi upptäckte snart att ingen av oss ansåg att skolan erbjudit oss tillräcklig utbildning angående de ekonomirelaterade situationer vi alla kommer att ställas inför inom bara ett par år.
Sammanlagt går de flesta av oss 13 år i skolan.

Nerikes Allehanda - 05 dec 13 kl. 05:03

Men hallå, det är nu reformerna av skolan börjar!

Jan Björklund får naturligtvis ta stryk för att kurvorna fortsätter att peka nedåt för de svenska elevernas resultat. Det största oppositionspartiet, Socialdemokraterna, ropar upprört över den usla skolpolitiken. Något annat vore nästan tjänstefel.

YLE - 23 nov 15 kl. 18:16

Skolpsykolog: Tillåt sårbarhet och svaghet i skolan

Mycket görs för att eleverna skulle må bra i skolan - men mer kunde göras om resurserna skulle vara större. Det är fortfarande stor skillnad på tillgången till psykologhjälp beroende på var i Svenskfinland eleverna bor. I Åboland har man gjort mest för att resursera psykologhjälp i skolan, visar Institutet för hälsa och välfärd THL:s statistik.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Skandalstjärnan stängs av – efter Instagram-bilden

Den omsusade amerikanen Ryan Lochte har simmat hem sex OS-guld under sin karriär. Nu stängs han av efter en bild där han använder dropp – en olaglig metod för att återhämta sig. .

Expressen - 45 minuter sedan

Stjärnan anklagas för fusk – av rivalen

 .

Expressen - 2 timmar sedan

Vann titeln med Zlatan – är klar för superettan

Hans cv innehåller klubbar som Inter och Porto. Nu kan Pelé även skriva in AFC Eskilstuna på meritförteckningen. – Jag fick en möjlighet att komma till Sverige och jag tog den, säger Pelé till klubbens hemsida.

Expressen - 2 timmar sedan

Han petas igen – är på väg att lämna

Johan Bertilsson är inte med i Dalkurds matchtrupp mot Hammarby.Nu är mittfältaren på väg att lämna klubben - Jag ingår inte i framtidsplanerna och har en dialog med klubben om att hitta en lösning, säger han..

Expressen - 2 timmar sedan

Modos krav – efter märkliga plagiatet

En hockeyakademi i Kanada har upptäckt Modo hockeys logga – och valt att kopiera den.Nu kräver klubben att den ändras.– Vi ska kontakta dem omgående, säger Johan Widebro, vd för Modo hockey..

Expressen - 3 timmar sedan

Djurgården förstärker från Manchester City

Djurgården förstärker offensiven och värvar Julia Spetsmark, senast i Manchester City.– Jag är väldigt glad, säger sportchefen Joel Riddez till klubbens hemsida..

Expressen - 3 timmar sedan

Mannens chock: Drog in 2,2 miljoner kronor

2,2 miljoner kronor. Det blev utdelningen V75 i lördags avgjordes på Axevalla. En av de lyckliga vinnarna?

Expressen - 3 timmar sedan

Här är Olsens drömlön i Roma

Robin Olsen ser ut att bli klar för den italienska storklubben Roma. Går affären i lås kan den svenske målvakten få en drömlön, rapporterar Corriere dello Sport. .

Expressen - 4 timmar sedan

Lyxvillan är värd en halv miljard – rivs nu

Golflegendaren Greg ”The Shark” Norman försökte sälja sin herrgård för två år sedan. Han hittade ingen lämplig köpare – och har nu rivit huset värt en halv miljard kronor. .

Expressen - 5 timmar sedan

Vill hylla Granqvist – får kritik av de egna fansen

Andreas Granqvist spelar i superettan för Helsingborg – men för bara några veckor sedan förde han det svenska landslaget till kvartsfinal i fotbolls-VM.Det vill Jönköpings Södra hylla honom för när HIF kommer på besök, något som hemmapubliken rasar mot.– Vi är fantastiskt stolta över vad landslaget lyckades med i Ryssland, säger klubbens evenemangsansvarige Sebastian Lagrell till Jönköpings-Posten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.