DI > Ekonomi

Monday, 23 October, 06:30

DI - 10 okt 17 kl. 17:20

Europabörser: Nedåt på bred frontFlertalet ledande europeiska börser backade på tisdagen och den tydligaste nedgången syntes i Madrid, där Katalonienfrågan fortsatt stod i fokus. Spansk polis uppgav sig vara redo att arrestera den katalanska presidenten Carles Puigdemont, om han deklarerar självständighet för regionen i det regionala parlamentet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Madrid, Katalonienfrågan, Carles Puigdemont

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EuropabörserNedåt på , bred, front
DI - 09 jul 15 kl. 17:58

Europabörser: Bred återhämtning

Europabörserna återhämtade sig på bred front på torsdagen, trots att marknaden spänt väntade på att Grekland skulle lämna in ett nytt reformförslag innan midnatt. Att börserna i Kina avbröt sin långa förlustsvit kan ha höjt sentimentet..

DI - 10 mar 14 kl. 17:21

Europabörser: Bred nedgång för råvaror

Europabörserna föll överlag på måndagen. En bred nedgång kunde noteras inom råvarusektorn efter att Kina på lördagen redovisat handelsstatistik under förväntningarna..

DI - 15 okt 14 kl. 18:29

Europabörser: Bred nedgång

Europabörserna sjönk längs hela linjen på onsdagen, där svaga amerikanska makrosiffror skapade ytterligare nedförsbacke på eftermiddagen. Läkemedelsbolaget Shire rasade på uppgifter om att storaffären med Abbvie kan komma att utebli..

DI - 13 jul 15 kl. 17:44

Europabörser: Bred uppgång efter Greklands överenskommelse

Europabörserna byggde på förra veckans uppgångar på måndagen, efter att Greklands regering gått med på tuffa reformkrav i utbyte mot ett nytt räddningspaket. Bland de starkaste börserna återfanns Spanien och Frankrike..

DI - 31 maj 13 kl. 17:58

Europabörser: Nedåt på bred front

Europabörserna backade på bred front på fredagen. I fokus var statistik, där euroområdets arbetslöshet steg till rekordnivåer och amerikansk statistik under eftermiddagen landade med blandad utgång..

DI - 01 okt 13 kl. 17:37

Europabörser: Återhämtning på bred front

De europeiska börserna återhämtade sig på bred front på tisdagen, efter måndagens budgetbetingade nedgångar. Bolagsspecifikt steg Telecom Italia efter en upprepad köprekommendation, medan Unilever backade efter sänkta tillväxtprognoser..

DI - 10 okt 13 kl. 17:44

Europabörser: Stiger på bred front

De europeiska börserna steg på bred front under torsdagens handel, efter rapporter om att republikanerna i det amerikanska representanthuset öppnat för en höjning av USA:s skuldtak i sex veckor..

DI - 24 mar 15 kl. 17:21

Europabörser: Uppgångar på bred front

De europeiska börsernas ledande aktieindex steg på bred front under tisdagen. En flygolycka i södra Frankrike satte dock press på Airbus och Lufthansa..

UNT - 15 jan 16 kl. 12:43

Börsen faller på bred front

Stockholmsbörsen faller på bred front i linje med ledande Europabörser..

Corren - 15 jan 16 kl. 12:43

Börsen faller på bred front

Stockholmsbörsen faller på bred front i linje med ledande Europabörser..

UNT - 24 feb 16 kl. 13:18

Börsen faller på bred front

Stockholmsbörsen faller på bred front i linje med ledande Europabörser..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sydkoreas export steg preliminärt 6,9 procent

Sydkoreas export steg preliminärt med 6,9 procent under de första 20 dagarna i oktober jämfört med samma period året före. Importen ökade med 3,1 procent..

DI - 15 minuter sedan

Pristillväxten på bostäder sjönk i Kina

Priserna på nya bostäder steg i 44 av Kinas 70 största städer i september jämfört föregående månad. Priserna sjönk i 18 städer. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Försvarets hundköp kan vara olagliga

Försvarsmakten kan ha brutit mot lagen när myndigheten utan att annonsera ut en offentlig upphandling köpt schäferhundar för över 12 miljoner kronor, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

DI - 1 timme sedan

Italienska regioner röstade för mer självstyre

Två rika regioner i norra Italien har röstat för ett ökat självstyre gentemot regeringen i Rom. En fjärdedel av Italiens befolkning bor i områdena..

DI - 1 timme sedan

Glädjeskutt på Tokyobörsen efter Shinzo Abes valseger

HONGKONG. Tokyobörsen tog glädjeskutt efter att premiärminister Shinzo Abe vunnit söndagens rysarval. Nu väntas landets ekonomiska stimulanspaket intensifieras..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndagen 23 oktober

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Wihlborgs (kl 7.30), Inwido (kl 7.45), Corem Property (kl 8.

DI - 7 timmar sedan

Krönika: Kinesisk orgie i brylkräm

Att vara chef är stressande. Men att vara ledare för ett helt land – med ekonomiska problem, växande sjukvårdsköer och terrorattacker – borde vara nog för att göra vem som helst gråhårig. Men inte i Kina..

DI - 9 timmar sedan

Litet teknikbolag lockar tunga namn

Den planerade noteringen ställdes in. I stället startar industriföretaget Flexenclosure om med nytt kapital. Nye ordföranden Lars Thunell är en av flera kända näringslivsprofiler som ser stor potential i det lilla teknikbolaget..

DI - 9 timmar sedan

Ulf Petersson: Positiv kursreaktion att vänta på Securitasrapport

Säkerhetsbolaget Securitas niomånadersrapport var inte lika händelserik som sättet den presenterades på efter att bolaget tvingats snabbrapportera resultatsiffrorna sedan att en hög medarbetare i fredags kväll blivit bestulen på bland annat arbetsmaterial som berörde rapporten. Stölden gjorde att Securitas skickade ut rapporten på söndagskvällen i stället för som tänkt nästkommande fredag..

DI - 10 timmar sedan

Resultatet något lägre än väntat för Securitas

Securitas tidigarelagda rapport visar att koncernen förbättrar försäljningen och rörelseresultatet. Lönsamheten sjunker dock något..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.