DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 11:46

DI - 10 okt 17 kl. 17:20

Europabörser: Nedåt på bred frontFlertalet ledande europeiska börser backade på tisdagen och den tydligaste nedgången syntes i Madrid, där Katalonienfrågan fortsatt stod i fokus. Spansk polis uppgav sig vara redo att arrestera den katalanska presidenten Carles Puigdemont, om han deklarerar självständighet för regionen i det regionala parlamentet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Madrid, Katalonienfrågan, Carles Puigdemont

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EuropabörserNedåt på , bred, front
DI - 09 jul 15 kl. 17:58

Europabörser: Bred återhämtning

Europabörserna återhämtade sig på bred front på torsdagen, trots att marknaden spänt väntade på att Grekland skulle lämna in ett nytt reformförslag innan midnatt. Att börserna i Kina avbröt sin långa förlustsvit kan ha höjt sentimentet..

DI - 10 mar 14 kl. 17:21

Europabörser: Bred nedgång för råvaror

Europabörserna föll överlag på måndagen. En bred nedgång kunde noteras inom råvarusektorn efter att Kina på lördagen redovisat handelsstatistik under förväntningarna..

DI - 15 okt 14 kl. 18:29

Europabörser: Bred nedgång

Europabörserna sjönk längs hela linjen på onsdagen, där svaga amerikanska makrosiffror skapade ytterligare nedförsbacke på eftermiddagen. Läkemedelsbolaget Shire rasade på uppgifter om att storaffären med Abbvie kan komma att utebli..

DI - 13 jul 15 kl. 17:44

Europabörser: Bred uppgång efter Greklands överenskommelse

Europabörserna byggde på förra veckans uppgångar på måndagen, efter att Greklands regering gått med på tuffa reformkrav i utbyte mot ett nytt räddningspaket. Bland de starkaste börserna återfanns Spanien och Frankrike..

DI - 13 feb 18 kl. 17:55

Europabörser: Bred tillbakagång under tisdagens handel

Europabörserna föll tillbaka något på tisdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ned 0,4 procent. .

DI - 31 maj 13 kl. 17:58

Europabörser: Nedåt på bred front

Europabörserna backade på bred front på fredagen. I fokus var statistik, där euroområdets arbetslöshet steg till rekordnivåer och amerikansk statistik under eftermiddagen landade med blandad utgång..

DI - 02 feb 18 kl. 17:26

Europabörser: Nedgångar på bred front

Europabörserna retirerade på bred front under fredagen. Samlingsindexet Stoxx 600 tappade 1,1 procent..

DI - 01 okt 13 kl. 17:37

Europabörser: Återhämtning på bred front

De europeiska börserna återhämtade sig på bred front på tisdagen, efter måndagens budgetbetingade nedgångar. Bolagsspecifikt steg Telecom Italia efter en upprepad köprekommendation, medan Unilever backade efter sänkta tillväxtprognoser..

DI - 10 okt 13 kl. 17:44

Europabörser: Stiger på bred front

De europeiska börserna steg på bred front under torsdagens handel, efter rapporter om att republikanerna i det amerikanska representanthuset öppnat för en höjning av USA:s skuldtak i sex veckor..

DI - 24 mar 15 kl. 17:21

Europabörser: Uppgångar på bred front

De europeiska börsernas ledande aktieindex steg på bred front under tisdagen. En flygolycka i södra Frankrike satte dock press på Airbus och Lufthansa..

UNT - 15 jan 16 kl. 12:43

Börsen faller på bred front

Stockholmsbörsen faller på bred front i linje med ledande Europabörser..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Hemsö ökar intäkterna

Fastighetsbolaget Hemsö, som är inriktat på samhällsfastigheter, ökade hyresintäkterna och förvaltningsresultatet i första kvartalet 2018 jämfört med samma kvartal i fjol..

DI - 15 minuter sedan

Jan Wäreby: "Han är ju storägare i bolaget"

Det ligger ingen dramatik bakom ordförandebytet i Fingerprint Cards styrelse, där nu storägaren Johan Carlström föreslås bli ny ordförande. Det menar den avgående ordföranden Jan Wäreby till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 15 minuter sedan

Tyskland räknar med USA-tullar från maj

Den tyska regeringen räknar med att president Donald Trump vid månadsskiftet tar bort de tillfälliga undantagen för stål och aluminium från EU. Tullhotet har bland annat pressat SSAB-aktien rejält..

DI - 30 minuter sedan

Ingen utdelning i Safe at Sea

Aktieägarna i räddningsbåtstillverkaren Safe at Sea kallas till årsstämma torsdagen den 24 maj i Hisings Backa..

DI - 30 minuter sedan

Disney World ska anställa 3.500 personer

Disney World i Orlando, Florida, är ute efter att fylla 3 500 positioner inför sommarsäsongen, enligt CNN Money..

DI - 30 minuter sedan

Kicks öppnar ny flaggskeppsbutik

Den Axel Johnson-ägda kosmetikakedjan Kicks ska öppna en fjärde flaggskeppsbutik i köpcentrumet Gallerian i Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Bokhandelskedja såld till hedgefond

Bokhandelskedjan Waterstones har sålts till den brittiska delen av den amerikanska hedgefonden Elliot Advisors.  Det skriver Financial Times..

DI - 30 minuter sedan

Vadsbo Switch Tech tar exportorder

Vadsbo Switch Tech, listat på Aktietorget, har tecknat avtal med en exportkund inom smart belysning och sakernas internet (IoT). Bolaget har mottagit en första order värd 0,6 miljoner kronor för leverans under andra kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Invisio backar på bred front

Kommunikationsutrustningsbolaget Invisio hade en omsättning på 84,2 miljoner kronor under första kvartalet (87,9), en minskning med 4 procent jämfört med motsvarande period föregående år..

DI - 45 minuter sedan

Islands arbetslöshet ökar

Islands arbetslöshet ökade till 2,5 procent i mars. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.