Nyteknik > Teknik

Sunday, 17 December, 05:18

Nyteknik - 10 okt 17 kl. 15:52

Stor studie: Inga bevis på skev rapportering kring klimatförändringarÖver 1100 klimatrapporter har analyserats – inga bevis på partisk rapportering hittades..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

270 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, studie, Inga, bevis, skev, rapporteringkring , klimatförändringar
Trelleborgs Allehanda - 01 feb 13 kl. 09:58

Teliautredare: Inga bevis för mutor

Telia Soneras egen utredning, gjord av Biörn Riese från advokatbyrån Mannheimer Swartling, hittar inga bevis för mutor i affärerna med Uzbekistan. Men brott utesluts samtidigt inte.
Telias styrelse fick utredningen presenterad för sig i går kväll.

YLE - 12 jul 13 kl. 07:58

Myndighet: "Inga bevis på prostitution på Soho"

Regionförvaltningsverket har under våren gjort en granskning i nattklubben Soho i Helsingfors och hittade då inga bevis på att det förekommer prostituerade i lokalen. För några år sedan drogs nattklubbens tillstånd att hålla öppet till klockan fyra in på grund av att prostituerade erbjuder sextjänster inne i nattklubben, men enligt ett domstolsbeslut från februari i år finns inga bevis på att så sker. Överinspektör Riku-Matti Lehikoinen vid Södra Finlands regionsförvaltningsverk säger att hans kollega Ilkka Ripatti besökte nattklubben i våras och uppgav då att där inte finns prostituerade överhuvudtaget.

Sydsvenskan - 03 mar 12 kl. 01:30

Inga bevis att vaccin har verkan

Nu drar skolhälsovården igång massvaccinationen mot de virus som anses ligga bakom livmoderhalscancer. Men än finns inga bevis för att vaccinet räddar liv.
100?

BT - 11 nov 14 kl. 13:54

Inga bevis för mörkning av övergrepp

Det finns inga bevis för ett försök att mörklägga påstådda sexskandaler i Storbritannien på 1980-talet, säger den utredare som i juli fick i uppgift att ta reda på varför potentiellt relevanta dokument försvunnit. Enligt utredaren Peter Wanless är det med tanke på inrikesdepartementets rutiner på den tiden omöjligt att ta reda på om akterna ofrivilligt har flyttats eller förstörts för att dölja bevis. Anhöriga till offren för övergrepp kritiserar utredningen för att ha varit för kort och ytlig.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 14 kl. 13:56

Inga bevis för mörkning av övergrepp

Det finns inga bevis för ett försök att mörklägga påstådda sexskandaler i Storbritannien på 1980-talet, säger den utredare som i juli fick i uppgift att ta reda på varför potentiellt relevanta dokument försvunnit. Enligt utredaren Peter Wanless är det med tanke på inrikesdepartementets rutiner på den tiden omöjligt att ta reda på om akterna ofrivilligt har flyttats eller förstörts för att dölja bevis..

DN - 05 maj 16 kl. 18:11

Inga bevis från bluffanklagad ”bitcoinskapare”


Australiern Craig Wright hävdade i veckan att han är den mytomspunne skaparen av den digitala valutan bitcoin. Men hans ”bevis” avfärdades av experter, vilket fick honom att lova nya. Nu backar han, raderar sin sajt och meddelar att inga bevis kommer lämnas..

Nyheter 24 - 02 maj 12 kl. 18:41

Pardew var besatt av Chelsea : "Jag gjorde en stor studie om Mourinho"


Newcastles tränare Alan Pardew imponerades mycket av hur Mourinho kunde gå obesegrad på hemmaplan i över två år och försökte lära sig av honom: "Jag ville förstå det otroliga rekordet." LONDON. Kampen om fjärdeplatsen och därmed spel i Champions League nästa säsong är benhård i Premier League.

Sydsvenskan - 01 feb 13 kl. 09:40

Telia: Inga bevis för mutor

Telia Soneras egen utredning hittar inga bevis för mutor i affärerna med Uzbekistan. Men samtidigt utesluts inte brott, och granskningen visar att diktatorn Karimovas dotter varit tilltänkt som lokal partner.
.

Västerbottens Folkblad - 01 feb 13 kl. 10:19

Inga bevis för mutbrott

Telias egen utredning hittar inga bevis för mutor i affärerna med Uzbekistan. Men brott utesluts samtidigt inte. Advokat Biörn Riese från Mannheimer Swartling riktar allvarlig [...

SVT - 13 jul 13 kl. 23:07

Inga bevis för att batterier orsakade flygbrand

Det finns inga bevis på att batterierna ska ha något att göra med branden i en dreamliner på Heathrow, säger AAIB, Storbritanniens myndighet som utreder flygolyckor..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - Igår: 20:00

Julerbjudande – banbrytande Teknikhistoria till specialpris!

Nu kan du prenumerera på tidningen Teknikhistoria till ett riktigt bra julpris: 5 nummer för bara 199  kronor!.

Nyteknik - Igår: 17:11

”Roboten är död, leve roboten”

KRÖNIKA. För den politiker som vågar satsa på robotintegrering finns mer att hämta, skriver gästkrönikören Tomas Berg, nordenchef på Schunk Intec AB samt ledamot i Automathink..

Nyteknik - Igår: 16:01

Tre hälso-startups att hålla koll på

En digital tolk. En app för samtalsstöd. En tjänst som ska påminna om medicinering.

Nyteknik - Igår: 15:30

10 saker som gör rekryterarna galna

Bullrig, oförberedd eller vag. Hur du agerar på anställningsintervjun avslöjar mycket om din person. Och vissa beteenden retar gallfeber även på luttrade rekryterare – se listan..

Nyteknik - Igår: 15:15

33-stjärnans nya mål: Träna ai-system i framtidens bilar

33-listeveteran. Tidigare Appleanställd. Serieentreprenör.

Nyteknik - Igår: 13:57

PTS: USA påverkar inte svensk nätneutralitet

Det amerikanska beslutet om upphävande av nätneutralitet påverkar inte Sverige på kort sikt, enligt Post- och telestyrelsen (PTS). Här gäller fortsatt EU-lagstiftning..

Nyteknik - Igår: 13:49

Daimler satsar på kvantdator – ska förbättra transporter

Daimler och Samsung är två av bolagen som ska samarbeta med IBM kring utveckling av applikationer med kvantteknik..

Nyteknik - Igår: 13:43

Se skyltdockans utsikt inifrån rymdkapseln

Blue Origin genomförde en lyckad uppskjutning och landning med sin nya raketmotor – och den uppdaterade rymdkapseln. Se filmen inifrån ”Crew Capsule 2.0”, ur skyltdockan Skywalkers synvinkel..

Nyteknik - Igår: 07:34

Brand i Teslas nya lokaler i Malmö

Bilar, inventarier och byggnader skadades vid en brand i Teslas nya lokaler för bilar i Malmö. Skadorna uppkom främst som en följd av rökspridningen..

Nyteknik - Igår: 13:35

Första uppkörningen för självkörande buss i Stockholm

Nobina har fått tillstånd att testa självkörande bussar i Stockholm. Till att börja med blir det dock i form av en uppkörning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.