Nyteknik > Teknik

Saturday, 21 October, 15:57

Nyteknik - 10 okt 17 kl. 15:52

Stor studie: Inga bevis på skev rapportering kring klimatförändringarÖver 1100 klimatrapporter har analyserats – inga bevis på partisk rapportering hittades..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

238 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, studie, Inga, bevis, skev, rapporteringkring , klimatförändringar
Trelleborgs Allehanda - 01 feb 13 kl. 09:58

Teliautredare: Inga bevis för mutor

Telia Soneras egen utredning, gjord av Biörn Riese från advokatbyrån Mannheimer Swartling, hittar inga bevis för mutor i affärerna med Uzbekistan. Men brott utesluts samtidigt inte.
Telias styrelse fick utredningen presenterad för sig i går kväll.

YLE - 12 jul 13 kl. 07:58

Myndighet: "Inga bevis på prostitution på Soho"

Regionförvaltningsverket har under våren gjort en granskning i nattklubben Soho i Helsingfors och hittade då inga bevis på att det förekommer prostituerade i lokalen. För några år sedan drogs nattklubbens tillstånd att hålla öppet till klockan fyra in på grund av att prostituerade erbjuder sextjänster inne i nattklubben, men enligt ett domstolsbeslut från februari i år finns inga bevis på att så sker. Överinspektör Riku-Matti Lehikoinen vid Södra Finlands regionsförvaltningsverk säger att hans kollega Ilkka Ripatti besökte nattklubben i våras och uppgav då att där inte finns prostituerade överhuvudtaget.

Sydsvenskan - 03 mar 12 kl. 01:30

Inga bevis att vaccin har verkan

Nu drar skolhälsovården igång massvaccinationen mot de virus som anses ligga bakom livmoderhalscancer. Men än finns inga bevis för att vaccinet räddar liv.
100?

BT - 11 nov 14 kl. 13:54

Inga bevis för mörkning av övergrepp

Det finns inga bevis för ett försök att mörklägga påstådda sexskandaler i Storbritannien på 1980-talet, säger den utredare som i juli fick i uppgift att ta reda på varför potentiellt relevanta dokument försvunnit. Enligt utredaren Peter Wanless är det med tanke på inrikesdepartementets rutiner på den tiden omöjligt att ta reda på om akterna ofrivilligt har flyttats eller förstörts för att dölja bevis. Anhöriga till offren för övergrepp kritiserar utredningen för att ha varit för kort och ytlig.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 14 kl. 13:56

Inga bevis för mörkning av övergrepp

Det finns inga bevis för ett försök att mörklägga påstådda sexskandaler i Storbritannien på 1980-talet, säger den utredare som i juli fick i uppgift att ta reda på varför potentiellt relevanta dokument försvunnit. Enligt utredaren Peter Wanless är det med tanke på inrikesdepartementets rutiner på den tiden omöjligt att ta reda på om akterna ofrivilligt har flyttats eller förstörts för att dölja bevis..

DN - 05 maj 16 kl. 18:11

Inga bevis från bluffanklagad ”bitcoinskapare”


Australiern Craig Wright hävdade i veckan att han är den mytomspunne skaparen av den digitala valutan bitcoin. Men hans ”bevis” avfärdades av experter, vilket fick honom att lova nya. Nu backar han, raderar sin sajt och meddelar att inga bevis kommer lämnas..

Nyheter 24 - 02 maj 12 kl. 18:41

Pardew var besatt av Chelsea : "Jag gjorde en stor studie om Mourinho"


Newcastles tränare Alan Pardew imponerades mycket av hur Mourinho kunde gå obesegrad på hemmaplan i över två år och försökte lära sig av honom: "Jag ville förstå det otroliga rekordet." LONDON. Kampen om fjärdeplatsen och därmed spel i Champions League nästa säsong är benhård i Premier League.

Sydsvenskan - 01 feb 13 kl. 09:40

Telia: Inga bevis för mutor

Telia Soneras egen utredning hittar inga bevis för mutor i affärerna med Uzbekistan. Men samtidigt utesluts inte brott, och granskningen visar att diktatorn Karimovas dotter varit tilltänkt som lokal partner.
.

Västerbottens Folkblad - 01 feb 13 kl. 10:19

Inga bevis för mutbrott

Telias egen utredning hittar inga bevis för mutor i affärerna med Uzbekistan. Men brott utesluts samtidigt inte. Advokat Biörn Riese från Mannheimer Swartling riktar allvarlig [...

SVT - 13 jul 13 kl. 23:07

Inga bevis för att batterier orsakade flygbrand

Det finns inga bevis på att batterierna ska ha något att göra med branden i en dreamliner på Heathrow, säger AAIB, Storbritanniens myndighet som utreder flygolyckor..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 23 timmar sedan

Delhi hostar av smog trots fyrverkeriförbud

Tjock, giftig smog hänger tung över Indiens huvudstadsområde. Dagen efter ett intensivt firande av den hinduiska festivalen diwali överskreds gränsvärdet 18-falt, trots att fyrverkerier bannlysts..

Nyteknik - Igår: 15:15

Den självkörande grävaren kan revolutionera byggbranschen

”Autonomous Track Loader” gräver hålet och flyttar jorden – utan förare. LIDAR-systemet bromsar för människor och fasta föremål, men tillåter maskinen att dyka in i grushögar..

Nyteknik - Igår: 14:56

Tusentals svenska fildelare krävs på pengar

Ett stort antal svenskar har fått brev där de påstås vara fildelare, skriver Idg. Budskapet: Betala 4 500 kronor inom 14 dagar - eller riskera att dras inför rätta..

Nyteknik - Igår: 13:45

Sensative startar öppet iot-labb i Lund

Ett nav för Malmö-Lundregionens iot-utveckling. Det är målet med det öppna labbet Oil, startat av 33-listanbolaget Sensative..

Nyteknik - Igår: 13:09

Mysteriet bakom "världens äckligaste vulkan" löst

Den har pumpat ut lera i över elva år. Nu tror sig forskare ha kommit fram till varför vulkanen ens uppstod..

Nyteknik - Igår: 12:40

Samsung redo för supersmå 8nm-chip

Teknikjätten är berett på att börja producera supertunna chip baserade på tillverkningstekniken 8nm finfet – tre månader tidigare än planerat..

Nyteknik - Igår: 12:00

Katapulten – full eldkraft mot fienden

GRAFIK. De var de gamla grekerna som uppfann katapulten. Den slungade stenar och andra tunga föremål mot fienden.

Nyteknik - Igår: 11:45

Volkswagens nya satsning: Jagar elbilsrekord

Som ett sätt att verkligen visa engagemang för elektrifiering kommer Volkswagen ställa upp med en eldriven bil i tuffa loppet Pikes Peak. "Utmärkt för att bevisa möjligheten för kommande teknologier", säger utvecklingschefen Frank Welsch. .

Nyteknik - I förrgår: 15:48

H&M:s vd och Wallenberg FAM satsar på 33-bolag

H&M:s vd Karl-Johan Persson och Wallenbergsstiftelsernas FAM startar ett nytt riskkapitalbolag. Första investeringen görs i 33-bolaget Fidesmo..

Nyteknik - Igår: 11:12

Säkerhetsklassad på FMV jobbade i Saudiarabien

Under åtta månader har en ingenjör på Försvarets materielverk, FMV, arbetat på en säkerhetsklassad tjänst via en uppkopplad dator från Saudiarabien, som är en av världens hårdaste diktaturer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.