Nyteknik > Teknik

Monday, 23 July, 19:36

Nyteknik - 10 okt 17 kl. 15:52

Stor studie: Inga bevis på skev rapportering kring klimatförändringarÖver 1100 klimatrapporter har analyserats – inga bevis på partisk rapportering hittades..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

270 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, studie, Inga, bevis, skev, rapporteringkring , klimatförändringar
Trelleborgs Allehanda - 01 feb 13 kl. 09:58

Teliautredare: Inga bevis för mutor

Telia Soneras egen utredning, gjord av Biörn Riese från advokatbyrån Mannheimer Swartling, hittar inga bevis för mutor i affärerna med Uzbekistan. Men brott utesluts samtidigt inte.
Telias styrelse fick utredningen presenterad för sig i går kväll.

YLE - 12 jul 13 kl. 07:58

Myndighet: "Inga bevis på prostitution på Soho"

Regionförvaltningsverket har under våren gjort en granskning i nattklubben Soho i Helsingfors och hittade då inga bevis på att det förekommer prostituerade i lokalen. För några år sedan drogs nattklubbens tillstånd att hålla öppet till klockan fyra in på grund av att prostituerade erbjuder sextjänster inne i nattklubben, men enligt ett domstolsbeslut från februari i år finns inga bevis på att så sker. Överinspektör Riku-Matti Lehikoinen vid Södra Finlands regionsförvaltningsverk säger att hans kollega Ilkka Ripatti besökte nattklubben i våras och uppgav då att där inte finns prostituerade överhuvudtaget.

Sydsvenskan - 03 mar 12 kl. 01:30

Inga bevis att vaccin har verkan

Nu drar skolhälsovården igång massvaccinationen mot de virus som anses ligga bakom livmoderhalscancer. Men än finns inga bevis för att vaccinet räddar liv.
100?

BT - 11 nov 14 kl. 13:54

Inga bevis för mörkning av övergrepp

Det finns inga bevis för ett försök att mörklägga påstådda sexskandaler i Storbritannien på 1980-talet, säger den utredare som i juli fick i uppgift att ta reda på varför potentiellt relevanta dokument försvunnit. Enligt utredaren Peter Wanless är det med tanke på inrikesdepartementets rutiner på den tiden omöjligt att ta reda på om akterna ofrivilligt har flyttats eller förstörts för att dölja bevis. Anhöriga till offren för övergrepp kritiserar utredningen för att ha varit för kort och ytlig.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 14 kl. 13:56

Inga bevis för mörkning av övergrepp

Det finns inga bevis för ett försök att mörklägga påstådda sexskandaler i Storbritannien på 1980-talet, säger den utredare som i juli fick i uppgift att ta reda på varför potentiellt relevanta dokument försvunnit. Enligt utredaren Peter Wanless är det med tanke på inrikesdepartementets rutiner på den tiden omöjligt att ta reda på om akterna ofrivilligt har flyttats eller förstörts för att dölja bevis..

DN - 05 maj 16 kl. 18:11

Inga bevis från bluffanklagad ”bitcoinskapare”


Australiern Craig Wright hävdade i veckan att han är den mytomspunne skaparen av den digitala valutan bitcoin. Men hans ”bevis” avfärdades av experter, vilket fick honom att lova nya. Nu backar han, raderar sin sajt och meddelar att inga bevis kommer lämnas..

Sydsvenskan - 01 feb 13 kl. 09:40

Telia: Inga bevis för mutor

Telia Soneras egen utredning hittar inga bevis för mutor i affärerna med Uzbekistan. Men samtidigt utesluts inte brott, och granskningen visar att diktatorn Karimovas dotter varit tilltänkt som lokal partner.
.

Västerbottens Folkblad - 01 feb 13 kl. 10:19

Inga bevis för mutbrott

Telias egen utredning hittar inga bevis för mutor i affärerna med Uzbekistan. Men brott utesluts samtidigt inte. Advokat Biörn Riese från Mannheimer Swartling riktar allvarlig [...

SVT - 13 jul 13 kl. 23:07

Inga bevis för att batterier orsakade flygbrand

Det finns inga bevis på att batterierna ska ha något att göra med branden i en dreamliner på Heathrow, säger AAIB, Storbritanniens myndighet som utreder flygolyckor..

Alingsås tidning - 13 maj 14 kl. 07:27

Inga bevis för att glykolen kommer från TA 

ANNELUND: TA Hydronics i Annelund hanterar glykol i sin verksamhet och har haft flera läckage de senaste åren. Men enligt länsstyrelsen finns inga bevis för att glykolen i dricksvattnet kommer från TA..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 2 timmar sedan

Experiment: Anställda gjorde hela veckans jobb på 4 dagar

Jobba fyra dagar i veckan, men få betalt för fem. Ett företag som testade fick så bra resultat att det kan bli en permanent lösning..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Nu kommer brandplan från fler länder till Sverige

Skog värd över 900 miljoner kronor har förstörts i bränderna som härjar i Sverige..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Pendeltågstation snart åter i drift

Pendeltågstationen Stockholm City beräknas kunna öppna för trafik i slutet av veckan, skriver SL i ett pressmeddelande..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Nu ska billiga ”folkbilen” sluta att tillverkas

Lågprisbilen har nått vägs ände, efter tio år på marknaden..

Nyteknik - I förrgår: 06:00

Det amerikanska bombplanets krasch i svenska Åsaka

TEKNIKHISTORIA. Ett radiostyrt amerikanskt bombplan skulle anfalla en tysk ubåtsbas, men kom ur kurs. Det störtade till slut i skogen utanför några svenska byar, där skadorna blev stora..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Motorväg i Afrika del av Kinas nya sidenväg

Kinas Xi Jinping fördjupar kontakterna med Senegal.

Nyteknik - 8 timmar sedan

Tesla tigger pengar från underleverantörer

Frågetecknen hopar sig nu kring Teslas kassatillgångar..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Nu försöker de sälja in sitt flygande tåg

Du kliver på flygplanskroppen vid din lokala tågstation. På flygfältet kopplas en deltavinge på – sedan lyfter ekipaget. Franska ”Link & Fly” har redan väckt stort intresse i Asien..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Var ute och simmade – hittade granat

Man tog ett kvällsbad i danska Lille Kulgab och fann ett oroväckande fynd..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Nasa ska flyga närmare solen än Ikaros

För Ikaros gick det inte så bra, men det avskräcker inte Nasa. USA:s rymdstyrelse skickar snart en sond till solens korona, sju gånger närmare vår stjärna än något mänskligt bygge tidigare varit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.