Dagens Media > Ekonomi

Monday, 23 July, 19:35

Dagens Media - 10 okt 17 kl. 14:40

Ikväll koras årets bästa reklamfilm i Roygalan – här är alla nomineradeIkväll är det dags att hylla det bästa inom svensk reklamfilmsproduktion under Roygalan. För dig som har glömt kommer här alla nominerade en gång till..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Roygalan

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikväll, korasårets bästa , reklamfilmi , Roygalanhär är , alla nominerade
LV - 17 maj 17 kl. 09:14

Ikväll avgörs det – Västervik kan få pris för årets stadskärna

Ikväll avgörs det vilken stad som kommer att koras till Årets stadskärna i Sverige. Västervik är en av de nominerade städerna. Utmärkelsen delas ut i kväll i Varberg, som korades till Årets stadskärna 2016..

YLE - 06 aug 17 kl. 10:02

På tv ikväll: Holland mot Danmark – Yle Sporten rankar finallagen

Arenan såldes snabbt slut, matchen direktsänds i över 80 länder och förväntningarna i både Holland och Danmark är uppskruvade till maxnivå. Klockan 18.00 är det avspark i EM-finalen i Enschede och en sak är klar: Europa kommer att få ett nytt mästarlag, men vem blir det?

GöteborgsPosten - 22 jan 14 kl. 06:00

Årets författare utses ikväll

I dag koras Årets Författare 2013. Västsvenska Författarsällskapet och Författarcentrum Väst delar ut det prestigefyllda priset på Café Hängmattan i Majorna..

SVT - 29 aug 14 kl. 20:17

Här koras årets bästa tv

Det svenska tv-priset Kristallen firar tio år ikväll och pågår just nu i Älvsjömässans lokaler utanför Stockholm..

Aftonbladet - 20 feb 16 kl. 17:07

De vinner ikväll – enligt läsarna

After Dark och Oscar Zia koras till vinnare.

UNT - 19 feb 13 kl. 09:47

Är Uppsalas hiphop bäst?

Ikväll koras det bästa inom svensk hiphop. Och några av utmärkelserna kan gå till Uppsalamusiker. UNT är på plats på Kingsizegalan..

BT - 07 jun 14 kl. 11:23

Nudister och indianer i Kinnarumma

Utstyrslarna är många hos de cirka 700 personer som deltar i årets upplaga av Kinnarummadagen. Just nu pågår brännbollsturneringen på festplatsen. – Det blir en otrolig gemenskap i byn och det här är något vi pratar om hela året, säger Hanna Hermansson som var med och drog igång traditionen för fem år sedan.

Nerikes Allehanda - 04 dec 15 kl. 07:15

Robinson-Leif erbjuds enkelresa till Finland

Ikväll koras årets idolvinnare och på hemmaplan är förstås prins-Martin favorit. I hans fangrupp på Facebook har höga telefonräkningar diskuterats och Vasselhyttans Taxi & Buss lovar Robinson-Leif en gratis enkelresa till Finland..

SVT - 21 okt 15 kl. 19:29

Artister mer villiga att göra reklamlåtar

Kompositörernas behov av reklam som inkomstkälla har vuxit, det säger arrangören bakom Roygalan, en av reklamfilmens stora galor som hålls ikväll. I år lanseras den nya kategorin ”Bästa musik i reklamfilm”, och bland de nominerade finns flera etablerade musiker..

SR - 23 okt 13 kl. 13:04

"Kvinnorna saknas i reklamfilmsbranschen"

Ikväll är det dags att prisa årets bästa reklamfilmare när Roygalan går av stapeln i Stockholm. Men kvinnorna lyser med sin frånvaro, trots att regissören Sara Haag väckte debatt förra året när hon prisades, inte för sitt yrkeskunnande utan för att ha jobbat för att föra in mer jämställdhetstänk i branschen..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 5 timmar sedan

Bauer Media i allians med Mad Men Media

Radioaktören växlar upp inför augusti, då de nya radiolicenserna träder i kraft. "Genom partnerskapet stärker vi vår position ytterligare på den svenska radiomarknaden", säger Bauer Media-vd:n Staffan Rosell..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Burberry brände kläder för över 300 miljoner

Lyxvarumärket eldade upp artiklar för miljoner – så att de inte skulle hamna hos oauktoriserade återförsäljare..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Selecta väljer Chiffer

I sin satsning på sin innehållsmarknadsföring i digitala kanaler teamar Selecta upp med contentbyrån Chiffer..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Family Guy gör Metoo-avsnitt

Den amerikanska serien tar tag i karaktären Quagmires problematiska förhållande till kvinnor..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Sex trender att ha koll på inför hösten

PODD. ”Under 15” sammanfattar säsongen med att trendspana inför höstens uppstart..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Splayone blir Europride-partner

HBTQ-personer som Harris Lukeman, Samuel Berggren, Louise Lillrud och Jakob "Detvarmindag" Andersson delar i Splayones kampanj "Därför går jag", sina egna berättelser om varför det är viktigt att delta i Europride-paraden..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Splayone blir Euopride-partner

I kampanjen "Därför går jag" berättar influencers som Harris Lukeman, Samuel Berggren, Louise Lillrud och Youtubeprofilen Jakob "Detvarmindag" Andersson med egna historier varför det är viktigt att delta i paraden..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Casten Almqvist: "Affären är som att hälla raketbränsle i vår befintliga strategi"

Bonnier Broadcastings vd var beredd på de politiska utspel som affären mellan Telia och Bonnier givit upphov till. Själv ser han sammanslagningen som ett ansvarstagande mot finska och svenska medborgare..

Dagens Media - 20 jul 18 kl. 14:00

Så tycker mediebyråerna om jätteaffären

Om TV4 blir en del av Telia innebär det att annonsörerna kan bli mycket mer träffsäkra i sin kommunikation, menar Dentsu Aegis kommersiella chef John Aleman..

Dagens Media - 20 jul 18 kl. 10:51

TV4: "Ingen enskild aktieägare kan gå in och styra verksamheten"

Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist kommenterar statens ägande i Telia, och säger att han känner sig "helt trygg" med framtiden inom telekombolaget. Inga nedskärningar är enligt vd:n på gång, och han litar på att den nya ägaren kommer att värna om den oberoende journalistiken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.