Realtid > Ekonomi

Monday, 19 March, 19:20

Realtid - 10 okt 17 kl. 13:00

"Ekonomerna byter jobb oftare än juristerna""Mer rigorösa och strikta regelverk gör att behovet av specialister inom compliance ökar. Här har ekonomerna en jättemarknad". För att möta den allt större efterfrågan på ekonomer expanderar Sharp Recruitment till att även täcka finansbranschen. Det säger Ron Cohen, partner på rekryteringsfirman. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;ekonomerna, ;Mer, Sharp Recruitment, Ron Cohen

Dela artikeln

108 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Ekonomerna, byter, jobb, oftare, än, juristerna"
Magazin24 - 11 apr 13 kl. 16:00

Arvikas tränare inför KFF-mötet: "Jättetuff match"

På lördag möts Köping FF och IK Arvika Fotboll i division 3-premiären. Magazin24.se tog sig ett snack med Arvikas tränare Mikael Holgersson.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

Regeringen lägger fram lagförslag om vinstbegränsning

Nu presenterar regeringen och vänsterpartiet en proposition med skarpa lagförslag som syftar till att begränsa vinsterna i skola och omsorg..

Realtid - 3 timmar sedan

Crowdfunding är helt oreglerat

Regeringen välkomnar crowdfunding som alternativ finansieringsform för småföretag. Men sektorn är i stort sett oreglerad. Nu tillsätter regeringen en utredare som ska undersöka eventuella regleringsbehov..

Realtid - 5 timmar sedan

Miljardböter för Standard Chartered

Standard Chartered ska betala böter på motsvarande 53 miljarder kronor till Singapores centralbank. Detta efter att Standard Chartered brutit mot landets penningtvättslagar antiterrorism-regleringar..

Realtid - 7 timmar sedan

Wallenberg donerar 1,6 miljarder till AI-forskning

Wallenbergsstiftelserna skänker totalt 1,6 miljarder kronor till AI-forskning."Ska Sverige fortsätta att vara en toppnation måste vi ligga i framkant", säger Peter Wallenberg Jr, ordförande i Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse..

Realtid - 9 timmar sedan

Lettiska banksektorn hårt pressad

Lettlands finansminister lovar att minska ned utländsk inlåning till 5 procent. Detta efter anklagelser från EU och USA om penningtvätt och brott mot sanktionerna mot Nordkorea..

Realtid - 9 timmar sedan

Nordnet flyttar huvudkontoret

Nätmäklaren Nordnet flyttar i dag till sitt nya huvudkontor några stationer närmare centrala Stockholm. "Jag tror att vår nya lokal, med dess utformning och läge, kommer att stärka vår attraktionskraft som arbetsgivare”, säger Jenny Garneij, HR-chef på Nordnet..

Realtid - 8 timmar sedan

Bättre finanstjänster med "big data"

Storskalig data eller "big data" gynnar finanskonsumenter, enligt en ny rapport från den gemensamma kommittén för de europeiska tillsynsmyndigheterna för finanssektorn..

Realtid - 10 timmar sedan

Castellum investerar 300 miljoner i Stockholm

Castellum bygger om välkänd fastighet till moderna kontor i centrala Stockholm. "Det är stor efterfrågan på kontorslokaler i centrala Stockholm", säger Henrik Saxborn, Castellums koncernchef..

Realtid - 9 timmar sedan

Allra planerar att stämma Pensionsmyndigheten

Pensionsfondbolaget Allra har planer på att stämma Pensionsmyndigheten på 1,9 miljarder kronor..

Realtid - 9 timmar sedan

Twitter vill stoppa kryptoreklam

Efter Googles och Facebooks annonstopp för kryptovalutor så överväger nu även Twitter att stoppa sådan reklam. Bitcoin fortsatte att falla i helgen på beskedet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.