Nyteknik > Teknik

Monday, 23 October, 06:29

Nyteknik - 10 okt 17 kl. 10:42

Är din Iphone långsam? Nya uppdateringar är inte problemetApple gör inte sina äldre Iphone-modeller långsamma, visar en ny undersökning..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Iphone

Dela artikeln

138 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är din Iphone, långsamNya , uppdateringarär inte , problemet
Dagens PS - 02 sep 17 kl. 07:22

Nu har Apple avslöjat när de släpper iPhone 8

Bara dagar kvar och förväntningarna är skyhöga. Apple bekräftade på torsdagskvällen att det blir ett event den 12 september där företaget förväntas visa upp nästa iPhone, men även uppdateringar till Apple Watch, Apple TV och iOS. Teknikjätten har skickat ut inbjudningar till eventet som för första gången äger rum vid Steve Jobs Theater vid dess nya campus i Cupertino.

IDG - 05 apr 16 kl. 08:17

Glömt lösenkoden på Iphone? Så fixar du problemet


Har du glömt koden till din IOS-enhet? Det är inte lätt, men du kan återställa den så du kommer in och kan använda den igen..

Mobil - 02 okt 13 kl. 13:18

Vi testar: Kameran i nya Iphone

Kameran i Iphone 5s har fortfarande 8 megapixel, men ska ändå fått flera uppdateringar jämfört med föregångaren. Vi har tagit bilder med Iphone 5s, Iphone 5 och nya Iphone 5c för att jämföra resultaten..

Dagensanalys.se - 29 aug 17 kl. 10:15

Apple förväntas visa upp ny iPhone 12 september

Den 12 september kommer Apple hålla ett event där de förväntas presentera en rad nya produkter, bland annat iPhone 8, det rapporterar Wall Street Journal. Förutom den nya iPhone 8 förväntas techjätten även presentera två nya uppdateringar för iPhone 7 och iPhone 7 Plus, en ny Apple TV och en ny Apple Watch. Apple har ännu inte bekräftat eventet..

Dagensanalys.se - 06 jul 16 kl. 16:32

Så sparar du på batteriet i din iPhone

Nu är semestern här, och med den är dags att hänga i skog och natur. Men plötsligt måste du ringa ett nödsamtal (så att sambon ska handla pizza på vägen till stranden). Eller så behöver du surfa in på Dagensanalys.

Nyheter 24 - 27 aug 13 kl. 15:47

Byt in din gamla iPhone ? få den nya i handenVad stämmer egentligen?

Många företag använder sig redan av metoden att man ska kunna byta in gamla versioner av en produkt för att få ett billigare pris på det allra senaste. Nu tyder det mesta på att Apple inför samma sak lagom till nästa iPhonesläpp.Enligt Macrumors kommer projektet att lanseras på fredagen, men det kan vara så att det redan börjat testas.

Mobil - 02 okt 17 kl. 10:35

Nya Androidmobiler kan få uppdateringar i många år

Tack vare en överenskommelse med Linux Foundation öppnas nu möjligheten att nya Androidmobiler kan få uppdateringar lika länge som Iphone..

IDG - 17 okt 17 kl. 09:20

Apple har redan en lösning för wifi-hotet Krack – kommer i framtida uppdateringar till Iphone och Mac


Kommande uppdateringar av IOS, Watch OS, TV OS och Mac OS innehåller redan idag en lösning för det allvarliga wifi-hotet – men vi får vänta ett tag till på uppdateringarna..

Nyheter 24 - 31 okt 11 kl. 10:00

Nu kan du förvandla din Android till en iPhone 4S


Sugen på en iPhone men plånboken tillåter bara en androidmobil? Lugn, nu kan du med hjälp av en ny app förvandla din telefon till en iPhone 4S. Att en iPhone är rejält eftertraktad på mobiltelefonmarknaden är ingen nyhet.

Mobil - 11 mar 14 kl. 13:53

Ios 7.1 snabbar upp Iphone 4

Igår släpptes Ios 7.1 med en rad uppdateringar, bland annat snabbare användning för Iphone 4-användare..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - Igår: 06:00

Klarar du Ny Tekniks quiz?

Nu är det dags igen. Hur många poäng lyckas du skrapa ihop?.

Nyteknik - I förrgår: 16:16

Delhi hostar av smog trots fyrverkeriförbud

Tjock, giftig smog hänger tung över Indiens huvudstadsområde. Dagen efter ett intensivt firande av den hinduiska festivalen diwali överskreds gränsvärdet 18-falt, trots att fyrverkerier bannlysts..

Nyteknik - I förrgår: 15:15

Den självkörande grävaren kan revolutionera byggbranschen

”Autonomous Track Loader” gräver hålet och flyttar jorden – utan förare. LIDAR-systemet bromsar för människor och fasta föremål, men tillåter maskinen att dyka in i grushögar..

Nyteknik - I förrgår: 14:56

Tusentals svenska fildelare krävs på pengar

Ett stort antal svenskar har fått brev där de påstås vara fildelare, skriver Idg. Budskapet: Betala 4 500 kronor inom 14 dagar - eller riskera att dras inför rätta..

Nyteknik - I förrgår: 13:45

Sensative startar öppet iot-labb i Lund

Ett nav för Malmö-Lundregionens iot-utveckling. Det är målet med det öppna labbet Oil, startat av 33-listanbolaget Sensative..

Nyteknik - I förrgår: 13:09

Mysteriet bakom "världens äckligaste vulkan" löst

Den har pumpat ut lera i över elva år. Nu tror sig forskare ha kommit fram till varför vulkanen ens uppstod..

Nyteknik - I förrgår: 12:40

Samsung redo för supersmå 8nm-chip

Teknikjätten är berett på att börja producera supertunna chip baserade på tillverkningstekniken 8nm finfet – tre månader tidigare än planerat..

Nyteknik - I förrgår: 12:00

Katapulten – full eldkraft mot fienden

GRAFIK. De var de gamla grekerna som uppfann katapulten. Den slungade stenar och andra tunga föremål mot fienden.

Nyteknik - I förrgår: 11:45

Volkswagens nya satsning: Jagar elbilsrekord

Som ett sätt att verkligen visa engagemang för elektrifiering kommer Volkswagen ställa upp med en eldriven bil i tuffa loppet Pikes Peak. "Utmärkt för att bevisa möjligheten för kommande teknologier", säger utvecklingschefen Frank Welsch. .

Nyteknik - 19 okt 17 kl. 15:48

H&M:s vd och Wallenberg FAM satsar på 33-bolag

H&M:s vd Karl-Johan Persson och Wallenbergsstiftelsernas FAM startar ett nytt riskkapitalbolag. Första investeringen görs i 33-bolaget Fidesmo..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.