Nyteknik > Teknik

Thursday, 26 April, 11:42

Liknande nyheter

Taggar: Är din Iphone, långsamNya , uppdateringarär inte , problemet
Dagens PS - 02 sep 17 kl. 07:22

Nu har Apple avslöjat när de släpper iPhone 8

Bara dagar kvar och förväntningarna är skyhöga. Apple bekräftade på torsdagskvällen att det blir ett event den 12 september där företaget förväntas visa upp nästa iPhone, men även uppdateringar till Apple Watch, Apple TV och iOS. Teknikjätten har skickat ut inbjudningar till eventet som för första gången äger rum vid Steve Jobs Theater vid dess nya campus i Cupertino.

IDG - 05 apr 16 kl. 08:17

Glömt lösenkoden på Iphone? Så fixar du problemet


Har du glömt koden till din IOS-enhet? Det är inte lätt, men du kan återställa den så du kommer in och kan använda den igen..

Dagensanalys.se - 12 mar 18 kl. 11:01

”Apple är ett föredöme när det kommer till uppdateringar”

Operativsystemet i våra mobiler är en otroligt viktig komponent. PC för Alla har gått igenom de senaste fem årens flaggskeppsmodeller för att se hur länge våra mobiler får nya versioner av operativsystemet. Kartläggningen visar att det slarvas en hel del.

Mobil - 02 okt 13 kl. 13:18

Vi testar: Kameran i nya Iphone

Kameran i Iphone 5s har fortfarande 8 megapixel, men ska ändå fått flera uppdateringar jämfört med föregångaren. Vi har tagit bilder med Iphone 5s, Iphone 5 och nya Iphone 5c för att jämföra resultaten..

Dagensanalys.se - 29 aug 17 kl. 10:15

Apple förväntas visa upp ny iPhone 12 september

Den 12 september kommer Apple hålla ett event där de förväntas presentera en rad nya produkter, bland annat iPhone 8, det rapporterar Wall Street Journal. Förutom den nya iPhone 8 förväntas techjätten även presentera två nya uppdateringar för iPhone 7 och iPhone 7 Plus, en ny Apple TV och en ny Apple Watch. Apple har ännu inte bekräftat eventet..

Dagensanalys.se - 06 jul 16 kl. 16:32

Så sparar du på batteriet i din iPhone

Nu är semestern här, och med den är dags att hänga i skog och natur. Men plötsligt måste du ringa ett nödsamtal (så att sambon ska handla pizza på vägen till stranden). Eller så behöver du surfa in på Dagensanalys.

Nyheter 24 - 27 aug 13 kl. 15:47

Byt in din gamla iPhone ? få den nya i handenVad stämmer egentligen?

Många företag använder sig redan av metoden att man ska kunna byta in gamla versioner av en produkt för att få ett billigare pris på det allra senaste. Nu tyder det mesta på att Apple inför samma sak lagom till nästa iPhonesläpp.Enligt Macrumors kommer projektet att lanseras på fredagen, men det kan vara så att det redan börjat testas.

Mobil - 02 okt 17 kl. 10:35

Nya Androidmobiler kan få uppdateringar i många år

Tack vare en överenskommelse med Linux Foundation öppnas nu möjligheten att nya Androidmobiler kan få uppdateringar lika länge som Iphone..

IDG - 17 okt 17 kl. 09:20

Apple har redan en lösning för wifi-hotet Krack – kommer i framtida uppdateringar till Iphone och Mac


Kommande uppdateringar av IOS, Watch OS, TV OS och Mac OS innehåller redan idag en lösning för det allvarliga wifi-hotet – men vi får vänta ett tag till på uppdateringarna..

Nyheter 24 - 31 okt 11 kl. 10:00

Nu kan du förvandla din Android till en iPhone 4S


Sugen på en iPhone men plånboken tillåter bara en androidmobil? Lugn, nu kan du med hjälp av en ny app förvandla din telefon till en iPhone 4S. Att en iPhone är rejält eftertraktad på mobiltelefonmarknaden är ingen nyhet.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

BMW visar el-suv med 40 mils räckvidd

Det bayerska svaret på Teslas kommande Model Y. På bilsalongen i Peking ger BMW en försmak av elsuven IX3. ”Vi var tidiga med att.

Nyteknik - 30 minuter sedan

Elon Musk ska bygga en cyborg-drake

Igår skrev Elon Musk på Twitter att han ska bygga en cyborg-drake..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Samsungs nya telefon kan ha tre skärmar

Ny information skvallrar om att telefonen kan bli vikbar med tre skärmar..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Militära Saab faller på börsen: Orderingång svagare än väntat

Försvarskoncernen Saab faller över 5 procent på börsen efter att ha redovisat en rörelsevinst på 447 miljoner kronor för första kvartalet. En försämring jämfört med samma period i fjol då rörelsevinsten blev 539 miljoner kronor..

Nyteknik - 4 timmar sedan

"Banbrytande forskningsrön" – foster blev kvitt gendefekt

Foster bar på en gendefekt som kan vara livshotande. Fick injektion och blev kvitt den..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Allt fler kvinnliga uppfinnare

Uppfinnare är allt som oftast män, men andelen kvinnor i kategorin ökar..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Kvantblockkedja ”kan ses som en tidsmaskin”

En blockkedja byggda med fotoner som kan påverkas i förfluten tid? En grupp forskare i Nya Zeeland menar att det är fullt möjligt..

Nyteknik - 5 timmar sedan

3d-grafik, robotar och biobränsle tävlar i Uppsala

Uppsala utmärker sig med ett starkt startfält. Tre bolag av väldigt olika karaktär ska tävla om en plats på 33-listan..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Uppför dig på jobbet så sover du bättre

Den som ofta beter sig illa på jobbet kan drabbas av sömnlöshet eftersom de ligger vakna och grubblar över det på kvällen. Det konstateras i en ny studie som publicerats i The Journal of Applied Psychology..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Wish säljer brandfarliga laddare

Elsäkerhetsverket varnar för att beställa usb-laddare via Wish, som både riskerar att göra mobilen strömförande och som är brandfarliga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.