Nyteknik > Teknik

Monday, 20 August, 17:04

Nyteknik - 10 okt 17 kl. 10:42

Är din Iphone långsam? Nya uppdateringar är inte problemetApple gör inte sina äldre Iphone-modeller långsamma, visar en ny undersökning..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Iphone

Dela artikeln

151 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är din Iphone, långsamNya , uppdateringarär inte , problemet
Dagens PS - 02 sep 17 kl. 07:22

Nu har Apple avslöjat när de släpper iPhone 8

Bara dagar kvar och förväntningarna är skyhöga. Apple bekräftade på torsdagskvällen att det blir ett event den 12 september där företaget förväntas visa upp nästa iPhone, men även uppdateringar till Apple Watch, Apple TV och iOS. Teknikjätten har skickat ut inbjudningar till eventet som för första gången äger rum vid Steve Jobs Theater vid dess nya campus i Cupertino.

IDG - 05 apr 16 kl. 08:17

Glömt lösenkoden på Iphone? Så fixar du problemet


Har du glömt koden till din IOS-enhet? Det är inte lätt, men du kan återställa den så du kommer in och kan använda den igen..

Dagensanalys.se - 12 mar 18 kl. 11:01

”Apple är ett föredöme när det kommer till uppdateringar”

Operativsystemet i våra mobiler är en otroligt viktig komponent. PC för Alla har gått igenom de senaste fem årens flaggskeppsmodeller för att se hur länge våra mobiler får nya versioner av operativsystemet. Kartläggningen visar att det slarvas en hel del.

Mobil - 02 okt 13 kl. 13:18

Vi testar: Kameran i nya Iphone

Kameran i Iphone 5s har fortfarande 8 megapixel, men ska ändå fått flera uppdateringar jämfört med föregångaren. Vi har tagit bilder med Iphone 5s, Iphone 5 och nya Iphone 5c för att jämföra resultaten..

Dagensanalys.se - 29 aug 17 kl. 10:15

Apple förväntas visa upp ny iPhone 12 september

Den 12 september kommer Apple hålla ett event där de förväntas presentera en rad nya produkter, bland annat iPhone 8, det rapporterar Wall Street Journal. Förutom den nya iPhone 8 förväntas techjätten även presentera två nya uppdateringar för iPhone 7 och iPhone 7 Plus, en ny Apple TV och en ny Apple Watch. Apple har ännu inte bekräftat eventet..

Dagensanalys.se - 06 jul 16 kl. 16:32

Så sparar du på batteriet i din iPhone

Nu är semestern här, och med den är dags att hänga i skog och natur. Men plötsligt måste du ringa ett nödsamtal (så att sambon ska handla pizza på vägen till stranden). Eller så behöver du surfa in på Dagensanalys.

Nyheter 24 - 27 aug 13 kl. 15:47

Byt in din gamla iPhone ? få den nya i handenVad stämmer egentligen?

Många företag använder sig redan av metoden att man ska kunna byta in gamla versioner av en produkt för att få ett billigare pris på det allra senaste. Nu tyder det mesta på att Apple inför samma sak lagom till nästa iPhonesläpp.Enligt Macrumors kommer projektet att lanseras på fredagen, men det kan vara så att det redan börjat testas.

Mobil - 02 okt 17 kl. 10:35

Nya Androidmobiler kan få uppdateringar i många år

Tack vare en överenskommelse med Linux Foundation öppnas nu möjligheten att nya Androidmobiler kan få uppdateringar lika länge som Iphone..

IDG - 17 okt 17 kl. 09:20

Apple har redan en lösning för wifi-hotet Krack – kommer i framtida uppdateringar till Iphone och Mac


Kommande uppdateringar av IOS, Watch OS, TV OS och Mac OS innehåller redan idag en lösning för det allvarliga wifi-hotet – men vi får vänta ett tag till på uppdateringarna..

Nyheter 24 - 31 okt 11 kl. 10:00

Nu kan du förvandla din Android till en iPhone 4S


Sugen på en iPhone men plånboken tillåter bara en androidmobil? Lugn, nu kan du med hjälp av en ny app förvandla din telefon till en iPhone 4S. Att en iPhone är rejält eftertraktad på mobiltelefonmarknaden är ingen nyhet.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

Svenska eyetrackingbolaget expanderar österut

Hittills har svenska Smart eye endast skrivit kontrakt med europeiska tillverkare av premiumbilar. Avtalet med det stora kinesiska bilmärket kan dock föra ut tekniken på bredare front, tror vd Martin Krantz..

Nyteknik - 1 timme sedan

50-talets Isetta får nytt liv som elbil

Två schweiziska bröder har blåst liv i den klassiska Isettan. Deras Microlino är dock en elbil som gör 90 km/h – med en räckvidd upp till 21 mil. Företaget har redan fått in 7 200 ordrar..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Nu ökar risken för utländsk påverkan på valet

De tre veckor som föregår valdagen ser dock MSB som kritiska. Nu är risken som störst för riktade påverkansförsök..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Stor biogasanläggning invigs vid gigantiska sopberget

Den nya anläggningen har kapacitet för att hantera 1.400 ton avfall per dag..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Autonoma drönare ska upptäcka tjuvfiskare i Seychellerna

För att upptäcka illegalt fiske i Seychellerna tar myndigheterna nu hjälp av ett ai-företag..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Medarbetare boostar rekryteringen

Rekryteringen tog rejäl fart när teknikbolaget WSP:s medarbetare fick titeln ”talent president” och spred budskapet att företaget sökte fler medarbetare i sina nätverk..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Massdöd bland havssköldpaddor utreds

Över 100 havssköldpaddor har hittats döda på olika platser inom naturskyddsområde..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Deras organiska solceller krossade gamla rekordet

Forskare i Kina har utvecklat organiska solceller med en effektivitet på 17,3 procent. Genombrottet innebär att tekniken nästan är ikapp vanliga kiselbaserade solceller..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Grisar ser bättre än vad tidigare trott

Grisar ser i själva verket grymt mycket bättre än vad man hittills trott, enligt kognitionsforskaren Ludwig Huber..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Flexibla ventilramper sparar pengar hos många sågverk

För cirka fem år sedan kom Festos ventilramper av typ VTSA ut på den svenska sågverksmarknaden. Sedan dess har många företag inom industrin sparat pengar och arbetskraft genom att sätta in nya eller byta ut sina gamla system..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.