Nyteknik > Teknik

Saturday, 20 January, 23:27

Nyteknik - 10 okt 17 kl. 10:42

Är din Iphone långsam? Nya uppdateringar är inte problemetApple gör inte sina äldre Iphone-modeller långsamma, visar en ny undersökning..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Iphone

Dela artikeln

151 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är din Iphone, långsamNya , uppdateringarär inte , problemet
Dagens PS - 02 sep 17 kl. 07:22

Nu har Apple avslöjat när de släpper iPhone 8

Bara dagar kvar och förväntningarna är skyhöga. Apple bekräftade på torsdagskvällen att det blir ett event den 12 september där företaget förväntas visa upp nästa iPhone, men även uppdateringar till Apple Watch, Apple TV och iOS. Teknikjätten har skickat ut inbjudningar till eventet som för första gången äger rum vid Steve Jobs Theater vid dess nya campus i Cupertino.

IDG - 05 apr 16 kl. 08:17

Glömt lösenkoden på Iphone? Så fixar du problemet


Har du glömt koden till din IOS-enhet? Det är inte lätt, men du kan återställa den så du kommer in och kan använda den igen..

Mobil - 02 okt 13 kl. 13:18

Vi testar: Kameran i nya Iphone

Kameran i Iphone 5s har fortfarande 8 megapixel, men ska ändå fått flera uppdateringar jämfört med föregångaren. Vi har tagit bilder med Iphone 5s, Iphone 5 och nya Iphone 5c för att jämföra resultaten..

Dagensanalys.se - 29 aug 17 kl. 10:15

Apple förväntas visa upp ny iPhone 12 september

Den 12 september kommer Apple hålla ett event där de förväntas presentera en rad nya produkter, bland annat iPhone 8, det rapporterar Wall Street Journal. Förutom den nya iPhone 8 förväntas techjätten även presentera två nya uppdateringar för iPhone 7 och iPhone 7 Plus, en ny Apple TV och en ny Apple Watch. Apple har ännu inte bekräftat eventet..

Dagensanalys.se - 06 jul 16 kl. 16:32

Så sparar du på batteriet i din iPhone

Nu är semestern här, och med den är dags att hänga i skog och natur. Men plötsligt måste du ringa ett nödsamtal (så att sambon ska handla pizza på vägen till stranden). Eller så behöver du surfa in på Dagensanalys.

Nyheter 24 - 27 aug 13 kl. 15:47

Byt in din gamla iPhone ? få den nya i handenVad stämmer egentligen?

Många företag använder sig redan av metoden att man ska kunna byta in gamla versioner av en produkt för att få ett billigare pris på det allra senaste. Nu tyder det mesta på att Apple inför samma sak lagom till nästa iPhonesläpp.Enligt Macrumors kommer projektet att lanseras på fredagen, men det kan vara så att det redan börjat testas.

Mobil - 02 okt 17 kl. 10:35

Nya Androidmobiler kan få uppdateringar i många år

Tack vare en överenskommelse med Linux Foundation öppnas nu möjligheten att nya Androidmobiler kan få uppdateringar lika länge som Iphone..

IDG - 17 okt 17 kl. 09:20

Apple har redan en lösning för wifi-hotet Krack – kommer i framtida uppdateringar till Iphone och Mac


Kommande uppdateringar av IOS, Watch OS, TV OS och Mac OS innehåller redan idag en lösning för det allvarliga wifi-hotet – men vi får vänta ett tag till på uppdateringarna..

Nyheter 24 - 31 okt 11 kl. 10:00

Nu kan du förvandla din Android till en iPhone 4S


Sugen på en iPhone men plånboken tillåter bara en androidmobil? Lugn, nu kan du med hjälp av en ny app förvandla din telefon till en iPhone 4S. Att en iPhone är rejält eftertraktad på mobiltelefonmarknaden är ingen nyhet.

Mobil - 11 mar 14 kl. 13:53

Ios 7.1 snabbar upp Iphone 4

Igår släpptes Ios 7.1 med en rad uppdateringar, bland annat snabbare användning för Iphone 4-användare..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - Igår: 16:59

Volvo Cars: ”Vi har redan en policy om nolltolerans”

Volvo Cars vill inte ställa upp på en intervju angående eventuella åtgärder som gjorts efter uppropen #metoo och #teknisktfel. De väljer istället att skicka ett standardsvar per mejl till Ny Teknik..

Nyteknik - Igår: 17:00

NCC: ”Största problemet är att folk är rädda för att berätta”

Byggföretaget NCC fokuserar på att få fler att berätta om vad de utsatts för. Nu arbetar företaget med att ta fram en visselblåsarfunktion..

Nyteknik - Igår: 17:02

ÅF: ”Vi är på väg, men det är mycket kvar att göra”

Uppropet #teknisktfel och den egna medarbetarundersökningen talar ett tydligt språk, det finns mycket kvar att göra för att förbättra kvinnliga ingenjörers arbetssituation. Det säger Eva Fiskáare som är talent managment consultant på ingenjörsföretaget ÅF..

Nyteknik - Igår: 17:03

Scania: ”Aldrig tidigare har problem synliggjorts så tydligt”

Efter #teknisktfel har Scania ”lyft dialogen internt”. ”Vi har tagit stort intryck av vittnesmål som framkommit genom #metoo”, säger Sofia Vahlne, företagets head of labour affairs..

Nyteknik - Igår: 17:04

Ericsson: ”Vi kan säkert bli bättre”

Om någon på Ericsson känner sig trakasserad lovar bolaget att stötta den personen. ”Jag tror att medarbetare kommer att vara mer öppna och våga anmäla oegentligheter”, säger Karin Ronander på Ericsson..

Nyteknik - Igår: 17:05

Sweco: "Vi har tagit fram ett komplett paket för våra chefer"

Efter uppropet #teknisktfel har Sweco tagit fram nytt utbildningsmaterial för sina chefer, och lyft diskussionerna om sexuella trakasserier både i ledningsgruppen och bland medarbetarna. Det säger Åsa Bergman som är vd för Sweco Sverige..

Nyteknik - Igår: 17:06

Volvo Group: ”Som anställd ska man reagera”

Volvo Group har uppdaterat sin uppförandekod, säger Volvo Groups presschef Joakim Kenndal. Men bolaget har inte ansett det nödvändigt att sätta in riktade utbildningar för sina chefer, en åtgärd som gruppen bakom #teknisktfel efterfrågar..

Nyteknik - Igår: 17:10

Här är företagens svar om chefsuppropet från #teknisktfel

Satsning på chefsutbildning och en visselblåsarfunktion – det är några av sakerna som gruppen bakom #teknisktfel nu kräver. Ny Teknik har frågat några av Sveriges största teknikföretag hur de agerar..

Nyteknik - Igår: 17:36

Sociala medie-jättar plockar bort fler hatiska inlägg

Sociala medier-jättar som Facebook, Twitter och Google-ägda Youtube har påskyndat arbetet med att plocka bort hatiska inlägg, visar nya siffror från EU..

Nyteknik - Igår: 15:03

Svensk forskare omkullkastar teorin om djurens uppkomst

Det var inte en ökad syrehalt på jorden som satte fart på livets utveckling, utan förändringar i våra celler. Det är kärnan i en ny teori från forskare vid Lunds universitet som ställer teorin om djurlivet uppkomst på ända..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.