DrivaEget > Ekonomi

Tuesday, 24 October, 07:56

DrivaEget - 10 okt 17 kl. 09:26

Ska du skaffa tjänstebil? Här är 4 saker att tänka på Allmänt  Vad ska du som egenföretagare tänka på när det är dags att välja tjänstebil? Det finns flera faktorer som är avgörande vid valet, men också en del knep som både kan sänka kostnader och effektivisera användandet. Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ska du skaffa, tjänstebilHär är 4 , sakeratt , tänka på
Dagens PS - 10 okt 17 kl. 11:54

Ska du skaffa tjänstebil? Här är 4 saker att tänka på

SPONSRAT AV RENAULT: Vad ska du som egenföretagare tänka på när det är dags att välja tjänstebil? Det finns flera faktorer som är avgörande vid valet, men också en del knep som både kan sänka kostnader och effektivisera användandet. Magnus Wenger, fleet marketing manager på Renault Sverige, reder ut begreppen och ger tips som kan vara avgörande för både små- och medelstora företag.

Affärsvärlden - 10 okt 17 kl. 00:01

Ska du skaffa tjänstebil? Här är 4 saker att tänka på

Vad ska du som egenföretagare tänka på när det är dags att välja tjänstebil? Det finns flera faktorer som är avgörande vid valet, men också en del knep som både kan sänka kostnader och effektivisera användandet..

Dagens Media - 08 okt 17 kl. 10:35

Ska du skaffa tjänstebil? Här är 4 saker att tänka på

Vad ska du som egenföretagare tänka på när det är dags att välja tjänstebil? Det finns flera faktorer som är avgörande vid valet, men också en del knep som både kan sänka kostnader och effektivisera användandet..

DrivaEget - 08 maj 17 kl. 07:03

Skaffa riskkapital – fällor och möjligheter

 Affärer  Att skaffa riskkapital är inte så enkelt som i TV-serien Draknästet, men kan vara en bra möjlighet att få in kapital. Det finns dock flera saker att tänka på när du ska locka investerare. Många har sett de olika versionerna av TV-programmet Draknästet, där en entusiastisk företagare försöker sälja in sin idé till ett gäng luttrade affärsänglar.

HBL - 09 dec 13 kl. 14:25

Saknar du saker?

Varje dag i flera veckors tid har postlådan fyllts till brädden av reklamblad. Det är naturligtvis min egen slöhet som gjort att jag inte försett mig med dekalen ”Ingen reklam” och på det sättet minskat andelen brokiga blad inför julen.
Men det är också intressant att se vad vi förvänts att köpa den här julen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

8 spännande saker du vill veta om tatueringar

1. Världens dyraste tatuerareDen tatuerare som är världens just nu dyraste tatuerare är amerikanen Scott Campell. Hans salong heter Saved Tattoo, och ligger i Brooklyn, New York.

Computer Sweden - 17 jan 16 kl. 07:00

Dags att skaffa Ipad Pro på jobbet? Här är 3 saker du måste kolla först.


Även om det är mycket som lockar med Apples företagsplatta finns det några saker du måste tänka på först.

.

IDG - 05 jul 17 kl. 09:24

4 saker du bör göra innan du ger bort din gamla Iphone till barnen


Dags att skaffa ny Iphone? Många föräldrar väljer att ge sin gamla telefon till en son eller dotter, men det finns några saker du bör tänka på..

IDG - 17 jan 16 kl. 07:00

Dags att skaffa Ipad Pro på jobbet? Det här måste du kolla först.


Även om det är mycket som lockar med Apples företagsplatta finns det några saker du måste tänka på först..

YLE - 18 mar 17 kl. 12:00

Nativiteten fortsätter rasa: Vi har nu bara ett och ett halvt barn

Nativitetssiffrorna lyser röda för sjunde året i följd. Under de senaste åren har det fötts så få bebisar att tusentals moderskapsförpackningar blivit över och skickats till föderskor i världens krishärdar. Trenden med att avsiktligt skaffa endast ett barn - eller inget barn alls - har börjat vinna terräng i Finland i enlighet central- och sydeuropeisk modell.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 1 timme sedan

Det finns bara en quick fix – hälsotips för företagare

 Ditt liv  Hur vi sköter vår hälsa spelar så stor roll för hur vi presterar att det borde ingå i varje starta eget-kurs. Här är hälsotipsen som funkar. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 07:01

Hon satsade allt på eget klädmärke

 Inspiration  Efter tre år som kombinatör hoppade Helena Lumijärvi av sitt fasta jobb för att satsa allt på sitt företag. Resultatet kom direkt: Minskad stress och rejält ökade intäkter! Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 19:27

Årsredovisning – allt du behöver veta

 Affärer  Alla aktiebolag måste skicka in en årsredovisning till Bolagsverket. Gör du fel riskerar du att krävas på upp till 20 000 kronor eller åtalas för bokföringsbrott. Här går vi igenom det du behöver veta.

DrivaEget - 20 okt 17 kl. 06:25

Så hittar du rätt affärsängel

 Affärer  Många entreprenörer drömmer om extra kapital till företaget. Men hur skaffar man en affärs­ängel – och hur ser samarbetet ut? Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 okt 17 kl. 11:00

Fördubbling av missnöjda kunder online

 Nätaffärer  Antalet missnöjda kunder som handlat på internet har nästan fördubblats – på ett år. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 okt 17 kl. 06:36

Generationsväxling med små steg för Percy och Nina

 Inspiration  Frågan om generationsväxling är laddad för både små och stora företag. För byggherren Percy Nilsson sker överlämningen till dottern Nina så långsamt att hon nästan inte märker det … Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 18 okt 17 kl. 06:50

Vilket drömföretag – en egen chokladfabrik

 Inspiration  Efter en ren tillfällighet vaknade Agnes en natt med affärsidén klar för sig: Backamo choklad & frukt, med unika smaker som blåmögelost och banan. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 17 okt 17 kl. 16:25

Så vann de mot Skatteverket!

 Skatt  Deras kamp mot Skatteverket gav resultat. Nu tvingas myndigheten betala tillbaka. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 17 okt 17 kl. 13:32

Så hanterar du medarbetare i kris

 Personal  Hur ska du vara som chef när en medarbetare hamnar i svår sorg? Här ger experten handfasta tips.   Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 17 okt 17 kl. 06:43

Ta smartare beslut med meditation

 Ditt liv  Stora beslut att ta? Då kan det vara läge för en meditationspaus. Läs vidare, kommentera eller dela.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.