DrivaEget > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 10:48

DrivaEget - 10 okt 17 kl. 09:26

Ska du skaffa tjänstebil? Här är 4 saker att tänka på Allmänt  Vad ska du som egenföretagare tänka på när det är dags att välja tjänstebil? Det finns flera faktorer som är avgörande vid valet, men också en del knep som både kan sänka kostnader och effektivisera användandet. Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ska du skaffa, tjänstebilHär är 4 , sakeratt , tänka på
Dagens PS - 10 okt 17 kl. 11:54

Ska du skaffa tjänstebil? Här är 4 saker att tänka på

SPONSRAT AV RENAULT: Vad ska du som egenföretagare tänka på när det är dags att välja tjänstebil? Det finns flera faktorer som är avgörande vid valet, men också en del knep som både kan sänka kostnader och effektivisera användandet. Magnus Wenger, fleet marketing manager på Renault Sverige, reder ut begreppen och ger tips som kan vara avgörande för både små- och medelstora företag.

Affärsvärlden - 10 okt 17 kl. 00:01

Ska du skaffa tjänstebil? Här är 4 saker att tänka på

Vad ska du som egenföretagare tänka på när det är dags att välja tjänstebil? Det finns flera faktorer som är avgörande vid valet, men också en del knep som både kan sänka kostnader och effektivisera användandet..

Dagens Media - 08 okt 17 kl. 10:35

Ska du skaffa tjänstebil? Här är 4 saker att tänka på

Vad ska du som egenföretagare tänka på när det är dags att välja tjänstebil? Det finns flera faktorer som är avgörande vid valet, men också en del knep som både kan sänka kostnader och effektivisera användandet..

DrivaEget - 08 maj 17 kl. 07:03

Skaffa riskkapital – fällor och möjligheter

 Affärer  Att skaffa riskkapital är inte så enkelt som i TV-serien Draknästet, men kan vara en bra möjlighet att få in kapital. Det finns dock flera saker att tänka på när du ska locka investerare. Många har sett de olika versionerna av TV-programmet Draknästet, där en entusiastisk företagare försöker sälja in sin idé till ett gäng luttrade affärsänglar.

HBL - 09 dec 13 kl. 14:25

Saknar du saker?

Varje dag i flera veckors tid har postlådan fyllts till brädden av reklamblad. Det är naturligtvis min egen slöhet som gjort att jag inte försett mig med dekalen ”Ingen reklam” och på det sättet minskat andelen brokiga blad inför julen.
Men det är också intressant att se vad vi förvänts att köpa den här julen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

8 spännande saker du vill veta om tatueringar

1. Världens dyraste tatuerareDen tatuerare som är världens just nu dyraste tatuerare är amerikanen Scott Campell. Hans salong heter Saved Tattoo, och ligger i Brooklyn, New York.

Computer Sweden - 17 jan 16 kl. 07:00

Dags att skaffa Ipad Pro på jobbet? Här är 3 saker du måste kolla först.


Även om det är mycket som lockar med Apples företagsplatta finns det några saker du måste tänka på först.

.

IDG - 05 jul 17 kl. 09:24

4 saker du bör göra innan du ger bort din gamla Iphone till barnen


Dags att skaffa ny Iphone? Många föräldrar väljer att ge sin gamla telefon till en son eller dotter, men det finns några saker du bör tänka på..

News55 - 22 nov 17 kl. 11:03

Experten tipsar: Tio saker att tänka på inför pensionen

I takt med att befolkningen blir allt äldre kommer även antalet pensionärer i landet att öka avsevärt de kommande decennierna. Pensionsexperten Kristina Kamp hjälper till med förberedelserna inför den livslånga semestern, något som Göteborgs Posten var först med att skriva om. 10 tips som tryggar pensionen: Hela arbetslivet påverkar “Tänk på pensionen tidigt, det lönar sig.

IDG - 17 jan 16 kl. 07:00

Dags att skaffa Ipad Pro på jobbet? Det här måste du kolla först.


Även om det är mycket som lockar med Apples företagsplatta finns det några saker du måste tänka på först..

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 1 timme sedan

Ingen dålig tavla – från 4 till 99 miljoner på två år

 Nätaffärer  På två år har posterföretaget Desenio ökade sin omsättning från 4 miljoner kronor till drygt 99 miljoner. Här är nycklarna till framgången. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 timmar sedan

106 miljoner till landets små företag

 Affärer  Nu kan alla små företag söka affärsutvecklingscheckar. Totalt finns 106 miljoner att dela på. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 21 timmar sedan

Optimismen slår rekord bland företagsledare

 Inspiration  Optimismen bland världens företagsledare skjuter i höjden. Aldrig tidigare har de varit så hoppfulla inför utsikterna för ekonomisk tillväxt. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 08:49

Zlatan kickar igång köphormonerna

 Försäljning  Det är mycket spel på känslor i reklamen nu. Inte så konstigt. Känslorna styr våra hormoner – och i slutändan vår köplust.

DrivaEget - I förrgår: 06:34

Röd, gul, blå eller grön – Vilken färg har din knasiga kund?

 Försäljning  Det är lätt att tro att alla är som en själv, men att inse att det inte är så och lära sig utnyttja kraften i olikheter kan skapa bättre relationer, nöjdare kunder – och mer sälj. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 jan 18 kl. 13:34

Nu är det slut på kinafrossan

 Nätaffärer  Postnord förändrar förutsättningarna för kinapaketen. Nu kommer kunden få betala en extra avgift och moms från första kronan på alla paket från tredje land. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 jan 18 kl. 09:21

Facebookpanik? Lugn – så når du ut efter förändringen

 Nätaffärer  Nyligen meddelade Facebook att de kommer visa färre inlägg från företag i allas nyhetsflöden. Här är expertens råd för att charma algoritmen och fortsätta nå ut ändå! Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 jan 18 kl. 07:01

Så skyddar du din immaterialrätt från intrång

 Affärer  Att skydda sitt varumärke är en del i den så kallade immaterialrättens. Men du kan skydda din affär på fler sätt. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 18 jan 18 kl. 11:56

100 framgångsrika dagar som företagare

 Inspiration  Hon har precis avklarat sina 100 första dagar som företagare. Och för Anna Råström har det varit full fart från dag ett. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 18 jan 18 kl. 07:52

Så lyckas du med underkonsulter

 Affärer  Genom att anlita och samarbeta med andra konsulter kan du ta större uppdrag och få fler kunder men ändå ha tid över till att tänka strategiskt, menar experten. Här är hennes råd. Läs vidare, kommentera eller dela.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.