DI > Ekonomi

Tuesday, 24 October, 07:53

DI - 10 okt 17 kl. 09:40

Telia redo ge upp kontrollen i lettiskt bolagTelia uppges vara berett på att ge upp majoritetsägandet i det lettiska bolaget som skulle bildas av en sammanslagning av fastnätsoperatören Lattelecom och mobiloperatören LMT. Det uppger Lettlands ekonomiminister Arvils Aseradens i en intervju på måndagen i lettisk tv, rapporterar Bloomberg News..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lattelecom, LMT, Lettlands, Arvils Aseradens, Bloomberg News

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telia, redoge upp , kontrolleni , lettiskt, bolag
Affärsvärlden - 10 okt 17 kl. 09:46

Uppgifter: Telia redo att ge upp kontroll i lettiskt bolag

Telia uppges vara berett på att ge upp majoritetsägandet i det lettiska bolaget som skulle bildas av en sammanslagning av fastnätsoperatören Lattelecom och mobiloperatören LMT..

UNT - 23 sep 11 kl. 19:44

Telia redo återinföra fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om mobila lösningar, framförallt i glesbygden, inte fungerar. Det skriver Telia i ett brev till Post- och telestyrelsen som handlar om telefonproblem i Gemträsk. (TT).

Nyhetskanalen - 23 sep 11 kl. 19:48

Telia redo att åter- införa fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om det visar sig att de mobila lösningar som prövats i glesbygden, inte fungerar.

.

Nyhetskanalen - 23 sep 11 kl. 19:48

Telia redo att återinföra fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om det visar sig att de mobila lösningar som prövats i glesbygden, inte fungerar.

.

TA - 24 sep 12 kl. 15:39

Telia ser allvarligt på uppgifterna

Telia Soneras styrelseordförande Anders Narvinger säger till Dagens Industri att han har valt att avstå från kommentarer om företagets köp av licenser i Uzbekistan eftersom besluten togs innan han blev ordförande.
Narvinger uppger att han ser "utomordentligt allvarligt" på uppgifterna. - Det är oerhört viktigt att den externa utredning vi aviserat grundligt går genom affärsupplägget och ger svar på alla viktiga frågor, säger han.

HBL - 09 jan 13 kl. 12:09

Solidium litar på Telia Soneras styrelse

Statens placeringsbolag Solidium kräver inte att de mutmisstänkta cheferna på Telia Sonera blir avstängda. Solidium förvaltar statens minoritetsposter i börsbolag. Vd:n Kari Järvinen litar på att Telia Soneras styrelse kan bedöma läget.?

Nyheter 24 - 09 jul 12 kl. 11:40

Superviruset slog ut Telia och Tele2


Det virus som skulle drabba hundratusentals datorer på måndagen verkar ha drabbat två stora telekomföretag. INTERNET. Både Telia och Tele2:s intranät och kundtjänster är ur funktion sedan "superviruset", som Nyheter24 rapporterade om på söndagen, slagit till.

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 06:30

Snart är Rinkaby redo för invasion

Vinden driver in stanken av koskit över det gamla skjutfältet i Rinkaby utanför Kristianstad. -?Jag längtar efter lukten av rök från lägereldarna och att höra en massa olika språk, säger Emma Bauer.

BT - 02 okt 12 kl. 11:56

Begränsad kontroll av Telia-partner

Nordea medger nu att kontrollen av företaget Takilant och personen bakom företaget, som fick miljardbelopp för 3G-licenser av Telia Sonera, kunde ha varit bättre.
- Självklart är det så att om vi tittar i backspegeln hade vi naturligtvis kunnat göra en grundligare undersökning, mot bakgrund av den utredning som nu har startat, säger Nordeas informationschef Helena Östman till TT.
- Vi undersökte om bolaget fanns och det var registrerat i bolagsregistret i Gibraltar.

Helsingborgs Dagblad - 29 sep 14 kl. 15:05

Telia upptäcker fel i Kazakstan

Telia Soneras dotterbolag i Kazakstan, Kcell, har upptäckt att vissa leverantörskontrakt slutits på ett sätt som strider mot interna riktlinjer. Enligt Telia har detta nu uppdagats efter att man stärkt bolagsstyrningen och den interna kontrollen. Kcell har nu tillsatt såväl interna som externa utredare..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bonavas kvartal över förväntan

Bostadsutvecklaren Bonava gjorde ett bättre tredje kvartal än väntat. Vd:n Joachim Hallengren lyfter fram en stark efterfrågan på bolagets bostäder från såväl konsumenter som investerare..

DI - 4 minuter sedan

Bolidens rapport en besvikelse

Gruv- och smältverksbolaget Bolidens resultat före skatt blev 1.790 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017.  .

DI - 10 minuter sedan

Kopparpriset fortsätter uppåt, tror Goldman Sachs

Den senaste tidens kraftiga uppgång av kopparpriset är fundamentalt motiverat och inte i första hand spekulationsdrivet.  .

DI - 15 minuter sedan

Stark rapport från Saab

Försvarskoncernen Saabs rörelseresultat exklusive engångsposter blev 388 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017..

DI - 15 minuter sedan

Bonava minskar omsättning och rörelseresultat

Bostadsutvecklaren Bonava redovisar minskar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskat rörelseresultat..

DI - 15 minuter sedan

Alm Equity: Byggstarter kommer att skjutas upp

Nu väntar tuffare tider för bostadsproducenter och tiotusentals planerade bostäder kan komma att skjutas på framtiden. Det säger Alm Equitys vd Joakim Alm till Svenska Dagbladet Näringsliv..

DI - 30 minuter sedan

Aker BP köper konkurrent i oljebranschen

Det norska oljebolaget Aker BP köper Hess Norge för 2,0 miljarder dollar som betalas i kontanter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Enea ökar omsättning och ökar rörelseresultat

Enea redovisar ökar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre rörelseresultat..

DI - 30 minuter sedan

BASF redovisar högre vinst och omsättning än väntat

Tyska kemijätten BASF har släppt en starkare rapport än väntat under morgonen.  .

DI - 30 minuter sedan

Volvo Cars köper konkursboet Garantibil

Volvo Cars har genom ett av sina dotterbolag köpt upp den konkursade bilsajten Garantibil, skriver Breakit.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.