DI > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 10:43

DI - 10 okt 17 kl. 09:40

Telia redo ge upp kontrollen i lettiskt bolagTelia uppges vara berett på att ge upp majoritetsägandet i det lettiska bolaget som skulle bildas av en sammanslagning av fastnätsoperatören Lattelecom och mobiloperatören LMT. Det uppger Lettlands ekonomiminister Arvils Aseradens i en intervju på måndagen i lettisk tv, rapporterar Bloomberg News..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lattelecom, LMT, Lettlands, Arvils Aseradens, Bloomberg News

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telia, redoge upp , kontrolleni , lettiskt, bolag
Affärsvärlden - 10 okt 17 kl. 09:46

Uppgifter: Telia redo att ge upp kontroll i lettiskt bolag

Telia uppges vara berett på att ge upp majoritetsägandet i det lettiska bolaget som skulle bildas av en sammanslagning av fastnätsoperatören Lattelecom och mobiloperatören LMT..

UNT - 23 sep 11 kl. 19:44

Telia redo återinföra fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om mobila lösningar, framförallt i glesbygden, inte fungerar. Det skriver Telia i ett brev till Post- och telestyrelsen som handlar om telefonproblem i Gemträsk. (TT).

Nyhetskanalen - 23 sep 11 kl. 19:48

Telia redo att åter- införa fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om det visar sig att de mobila lösningar som prövats i glesbygden, inte fungerar.

.

Nyhetskanalen - 23 sep 11 kl. 19:48

Telia redo att återinföra fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om det visar sig att de mobila lösningar som prövats i glesbygden, inte fungerar.

.

TA - 24 sep 12 kl. 15:39

Telia ser allvarligt på uppgifterna

Telia Soneras styrelseordförande Anders Narvinger säger till Dagens Industri att han har valt att avstå från kommentarer om företagets köp av licenser i Uzbekistan eftersom besluten togs innan han blev ordförande.
Narvinger uppger att han ser "utomordentligt allvarligt" på uppgifterna. - Det är oerhört viktigt att den externa utredning vi aviserat grundligt går genom affärsupplägget och ger svar på alla viktiga frågor, säger han.

HBL - 09 jan 13 kl. 12:09

Solidium litar på Telia Soneras styrelse

Statens placeringsbolag Solidium kräver inte att de mutmisstänkta cheferna på Telia Sonera blir avstängda. Solidium förvaltar statens minoritetsposter i börsbolag. Vd:n Kari Järvinen litar på att Telia Soneras styrelse kan bedöma läget.?

Nyheter 24 - 09 jul 12 kl. 11:40

Superviruset slog ut Telia och Tele2


Det virus som skulle drabba hundratusentals datorer på måndagen verkar ha drabbat två stora telekomföretag. INTERNET. Både Telia och Tele2:s intranät och kundtjänster är ur funktion sedan "superviruset", som Nyheter24 rapporterade om på söndagen, slagit till.

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 06:30

Snart är Rinkaby redo för invasion

Vinden driver in stanken av koskit över det gamla skjutfältet i Rinkaby utanför Kristianstad. -?Jag längtar efter lukten av rök från lägereldarna och att höra en massa olika språk, säger Emma Bauer.

BT - 02 okt 12 kl. 11:56

Begränsad kontroll av Telia-partner

Nordea medger nu att kontrollen av företaget Takilant och personen bakom företaget, som fick miljardbelopp för 3G-licenser av Telia Sonera, kunde ha varit bättre.
- Självklart är det så att om vi tittar i backspegeln hade vi naturligtvis kunnat göra en grundligare undersökning, mot bakgrund av den utredning som nu har startat, säger Nordeas informationschef Helena Östman till TT.
- Vi undersökte om bolaget fanns och det var registrerat i bolagsregistret i Gibraltar.

Helsingborgs Dagblad - 29 sep 14 kl. 15:05

Telia upptäcker fel i Kazakstan

Telia Soneras dotterbolag i Kazakstan, Kcell, har upptäckt att vissa leverantörskontrakt slutits på ett sätt som strider mot interna riktlinjer. Enligt Telia har detta nu uppdagats efter att man stärkt bolagsstyrningen och den interna kontrollen. Kcell har nu tillsatt såväl interna som externa utredare..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Di:s experter: Tio bolag du ska hålla extra koll på i rapportfloden

Behåller H&M sin utdelning trots försäljningsraset? Och kommer slumrande bjässen Telia bjuda aktieägarna på ännu en besvikelse?  Di:s experter synar tio tunga bolag inför boksluten.

DI - 15 minuter sedan

Volkswagen ser efterfrågan på ellastbilar

Tyska Volkswagen ser ett behov av eldrivna lastbilar för användning i stadsområden, för så kallade "last mile"-leveranser, den sista biten av en transportsträcka..

DI - 15 minuter sedan

Carnegie sänker JM

Carnegie sänker riktkursen på JM till 210 kronor (220), upprepar behåll - BN.

DI - 15 minuter sedan

Skingsley: Kan agera före ECB

Riksbanken har uppnått det de avsett att göra vad gäller inflationen, och det är rimligt att de kan agera före ECB med att höja räntan. Det sade vice riksbankschef Cecilia Skingsley i en intervju under Davos-mötet enligt Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Electrolux stiger efter tullbesked

Electrolux stiger som mest 1,9 procent på onsdagen då det visat sig att vitvarutillverkaren antagligen inte kommer påverkas av USA:s nya tullar på import av tvättmaskiner..

DI - 30 minuter sedan

EMU-KPI steg i januari

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 58,6 i januari, jämfört med 58,1 föregående månad. .

DI - 30 minuter sedan

Polens arbetslöshet ökar

Polens arbetslöshet ökade som väntat till 6,6 procent i december (6,5..

DI - 30 minuter sedan

Europabörserna viker nedåt

Europabörserna har inlett med mestadels försiktiga nedgångar på onsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Gita Nabavi föreslås leda Fi

Gita Nabavi föreslås till partiledare, vid sidan av Gudrun Schyman, för Feministiskt initiativ. Hon tror att Fi har goda chanser att ta steget in i riksdagen i valet i höst. "Jag ser chanserna som väldigt stora", säger Gita Nabavi till TT..

DI - 45 minuter sedan

Japans avvaktar med bitcointerminer

Japans finansiella tillsynsmyndighet har inte bråttom med att möjliggöra för listning av bitcointerminer, enligt en tjänsteman vid myndigheten som Bloomberg News pratat med. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.