DI > Ekonomi

Sunday, 27 May, 13:51

DI - 10 okt 17 kl. 09:40

Telia redo ge upp kontrollen i lettiskt bolagTelia uppges vara berett på att ge upp majoritetsägandet i det lettiska bolaget som skulle bildas av en sammanslagning av fastnätsoperatören Lattelecom och mobiloperatören LMT. Det uppger Lettlands ekonomiminister Arvils Aseradens i en intervju på måndagen i lettisk tv, rapporterar Bloomberg News..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lattelecom, LMT, Lettlands, Arvils Aseradens, Bloomberg News

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telia, redoge upp , kontrolleni , lettiskt, bolag
Affärsvärlden - 10 okt 17 kl. 09:46

Uppgifter: Telia redo att ge upp kontroll i lettiskt bolag

Telia uppges vara berett på att ge upp majoritetsägandet i det lettiska bolaget som skulle bildas av en sammanslagning av fastnätsoperatören Lattelecom och mobiloperatören LMT..

UNT - 23 sep 11 kl. 19:44

Telia redo återinföra fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om mobila lösningar, framförallt i glesbygden, inte fungerar. Det skriver Telia i ett brev till Post- och telestyrelsen som handlar om telefonproblem i Gemträsk. (TT).

Nyhetskanalen - 23 sep 11 kl. 19:48

Telia redo att åter- införa fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om det visar sig att de mobila lösningar som prövats i glesbygden, inte fungerar.

.

Nyhetskanalen - 23 sep 11 kl. 19:48

Telia redo att återinföra fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om det visar sig att de mobila lösningar som prövats i glesbygden, inte fungerar.

.

DI - 08 feb 18 kl. 19:56

Regeringen redo ge Telia grönt ljus för köp

Regeringen är redo att ge grönt ljus till Telias planer på ett större förvärv. Det säger näringsminister Mikael Damberg. Samtidigt varnar han för en situation där svenska staten tappar kontrollen över telejätten..

TA - 24 sep 12 kl. 15:39

Telia ser allvarligt på uppgifterna

Telia Soneras styrelseordförande Anders Narvinger säger till Dagens Industri att han har valt att avstå från kommentarer om företagets köp av licenser i Uzbekistan eftersom besluten togs innan han blev ordförande.
Narvinger uppger att han ser "utomordentligt allvarligt" på uppgifterna. - Det är oerhört viktigt att den externa utredning vi aviserat grundligt går genom affärsupplägget och ger svar på alla viktiga frågor, säger han.

HBL - 09 jan 13 kl. 12:09

Solidium litar på Telia Soneras styrelse

Statens placeringsbolag Solidium kräver inte att de mutmisstänkta cheferna på Telia Sonera blir avstängda. Solidium förvaltar statens minoritetsposter i börsbolag. Vd:n Kari Järvinen litar på att Telia Soneras styrelse kan bedöma läget.?

Nyheter 24 - 09 jul 12 kl. 11:40

Superviruset slog ut Telia och Tele2


Det virus som skulle drabba hundratusentals datorer på måndagen verkar ha drabbat två stora telekomföretag. INTERNET. Både Telia och Tele2:s intranät och kundtjänster är ur funktion sedan "superviruset", som Nyheter24 rapporterade om på söndagen, slagit till.

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 06:30

Snart är Rinkaby redo för invasion

Vinden driver in stanken av koskit över det gamla skjutfältet i Rinkaby utanför Kristianstad. -?Jag längtar efter lukten av rök från lägereldarna och att höra en massa olika språk, säger Emma Bauer.

BT - 02 okt 12 kl. 11:56

Begränsad kontroll av Telia-partner

Nordea medger nu att kontrollen av företaget Takilant och personen bakom företaget, som fick miljardbelopp för 3G-licenser av Telia Sonera, kunde ha varit bättre.
- Självklart är det så att om vi tittar i backspegeln hade vi naturligtvis kunnat göra en grundligare undersökning, mot bakgrund av den utredning som nu har startat, säger Nordeas informationschef Helena Östman till TT.
- Vi undersökte om bolaget fanns och det var registrerat i bolagsregistret i Gibraltar.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Magnus Dagel: Ta rygg på vd:n – köp nedpressade byggjätten

Hög direktavkastning, stark balansräkning, stor förbättringspotential i byggverksamheten tillsammans med en ny hungrig vd gör byggaktien spännande. Vi ställer oss på köpsidan..

DI - 1 timme sedan

Miljöpartiet vill ha sänkt arbetstid

Miljöpartiets kongress har nu beslutat vilka sex frågor som ska vara prioriterade i valmanifestet. En av dem är att partiet vill sänka normalarbetstiden och öka människors möjligheter att påverka sin arbetstid. Att sänka normalarbetstiden stod inte med i partistyrelsens förslag..

DI - 1 timme sedan

Nya siffror: Rejält produktionslyft i Kinas industri

Kinas industriproduktion tog ett skutt uppåt i april. Produktionen steg 21,9 procent i april jämfört med samma period förra året..

DI - 1 timme sedan

Ryska soldater dödade i Syrien

Fyra ryska soldater har dödats i en attack mot en syrisk militärbas i provinsen Dayr al-Zawr i Syrien, uppger ryska försvarsdepartementet. Ytterligare fem ryska soldater ska ha skadats vid attacken..

DI - 1 timme sedan

Så femfaldigade industri-duon omsättningen

När hans tjänst förändrades tröttnade Michael Lyckhagen och sa upp sig för att starta eget. Sex år senare omsätter LN Industrimontage 26 miljoner kronor. ”Man måste jaga kunder och träffa folk, annars får man inget”, säger Michael Lyckhagen..

DI - 2 timmar sedan

ZTE på agendan när Trump-administration reser till Kina

Trump-administrationen har bett kongressen att inte underminera kommande handelssamtal med Kina genom att blockera förslaget att lätta på sanktioner på ZTE. Det rapporterar Wall Street Journal..

DI - 2 timmar sedan

Oljeoro kan slå hårt mot semesterbilister

Bensinpriserna har den senaste veckan nått rekordnivåer på i en del fall över 16 kronor litern. Inför kommande sommarsemestrar kan de stiga ytterligare..

DI - 2 timmar sedan

Geely tror på starkt år – kan höja prognos

Biltillverkaren Geely kan komma att höja försäljningsprognosen för helåret, mot bakgrund av förbättrade bilförsäljningssiffror och att försäljningen av bilmodellen Lynk & Co kan öka efter kapacitetsförbättringar..

DI - 2 timmar sedan

Köper Chalmersknutna bolaget – ska växa inom heta trendtekniken

Telematikföretaget Vehco, som sysslar med flotthantering, köptes i veckan av kommunikationsföretaget Addsecure Group. Med ny finansiell styrka är tanken att tillväxttakten ska skruvas upp. .

DI - 3 timmar sedan

Smarta bilar nya måltavlan för hackare

Internet tog tidigt plats i bilen och med uppkopplad teknik i allt fler prylar ökar möjligheterna. Bilen kan se runt hörn, varna för halka eller ta emot beställda varor i bagaget. Men tekniken öppnar också för hackare och ­säkerhetsriskerna ger branschen frossa.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.