DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 21:16

DI - 10 okt 17 kl. 09:40

Telia redo ge upp kontrollen i lettiskt bolagTelia uppges vara berett på att ge upp majoritetsägandet i det lettiska bolaget som skulle bildas av en sammanslagning av fastnätsoperatören Lattelecom och mobiloperatören LMT. Det uppger Lettlands ekonomiminister Arvils Aseradens i en intervju på måndagen i lettisk tv, rapporterar Bloomberg News..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lattelecom, LMT, Lettlands, Arvils Aseradens, Bloomberg News

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telia, redoge upp , kontrolleni , lettiskt, bolag
Affärsvärlden - 10 okt 17 kl. 09:46

Uppgifter: Telia redo att ge upp kontroll i lettiskt bolag

Telia uppges vara berett på att ge upp majoritetsägandet i det lettiska bolaget som skulle bildas av en sammanslagning av fastnätsoperatören Lattelecom och mobiloperatören LMT..

UNT - 23 sep 11 kl. 19:44

Telia redo återinföra fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om mobila lösningar, framförallt i glesbygden, inte fungerar. Det skriver Telia i ett brev till Post- och telestyrelsen som handlar om telefonproblem i Gemträsk. (TT).

Nyhetskanalen - 23 sep 11 kl. 19:48

Telia redo att åter- införa fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om det visar sig att de mobila lösningar som prövats i glesbygden, inte fungerar.

.

Nyhetskanalen - 23 sep 11 kl. 19:48

Telia redo att återinföra fast telefoni

Telia kan komma att återuppbygga fasta telefonnät om det visar sig att de mobila lösningar som prövats i glesbygden, inte fungerar.

.

DI - 08 feb 18 kl. 19:56

Regeringen redo ge Telia grönt ljus för köp

Regeringen är redo att ge grönt ljus till Telias planer på ett större förvärv. Det säger näringsminister Mikael Damberg. Samtidigt varnar han för en situation där svenska staten tappar kontrollen över telejätten..

TA - 24 sep 12 kl. 15:39

Telia ser allvarligt på uppgifterna

Telia Soneras styrelseordförande Anders Narvinger säger till Dagens Industri att han har valt att avstå från kommentarer om företagets köp av licenser i Uzbekistan eftersom besluten togs innan han blev ordförande.
Narvinger uppger att han ser "utomordentligt allvarligt" på uppgifterna. - Det är oerhört viktigt att den externa utredning vi aviserat grundligt går genom affärsupplägget och ger svar på alla viktiga frågor, säger han.

HBL - 09 jan 13 kl. 12:09

Solidium litar på Telia Soneras styrelse

Statens placeringsbolag Solidium kräver inte att de mutmisstänkta cheferna på Telia Sonera blir avstängda. Solidium förvaltar statens minoritetsposter i börsbolag. Vd:n Kari Järvinen litar på att Telia Soneras styrelse kan bedöma läget.?

Nyheter 24 - 09 jul 12 kl. 11:40

Superviruset slog ut Telia och Tele2


Det virus som skulle drabba hundratusentals datorer på måndagen verkar ha drabbat två stora telekomföretag. INTERNET. Både Telia och Tele2:s intranät och kundtjänster är ur funktion sedan "superviruset", som Nyheter24 rapporterade om på söndagen, slagit till.

Dagensanalys.se - 01 aug 18 kl. 22:04

Statliga Telia sponsrar svensk e-sport

Sverige har länge varit ledande inom E-sport. Vem kommer ihåg Nine som ägde i Quake II eller Sveriges konstanta kross i CS. Nu ska svenska spelare få ännu ett lyft när Telia kliver in som sponsor inför VM.

BT - 02 okt 12 kl. 11:56

Begränsad kontroll av Telia-partner

Nordea medger nu att kontrollen av företaget Takilant och personen bakom företaget, som fick miljardbelopp för 3G-licenser av Telia Sonera, kunde ha varit bättre.
- Självklart är det så att om vi tittar i backspegeln hade vi naturligtvis kunnat göra en grundligare undersökning, mot bakgrund av den utredning som nu har startat, säger Nordeas informationschef Helena Östman till TT.
- Vi undersökte om bolaget fanns och det var registrerat i bolagsregistret i Gibraltar.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Siklöja på kritisk nivå – Kalixlöjrommen hotas

Siklöjebeståndet i Bottenviken ligger på en mycket låg nivå. Forskare föreslår därför att fisket minskar kraftigt. Det kan hota den åtråvärda Kalixlöjrommen.

DI - 15 minuter sedan

Ford går med på att vittna om Kavanaugh

Kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp går med på att vittna i senaten. Beskedet kommer efter en hård dragkamp mellan senatens justitieutskott och kvinnans advokater..

DI - 15 minuter sedan

Den gamle och Medelhavet – Jan Gradvall simmar till Albanien

Flera kilometer på öppet hav, simmandes mellan två länder. Jan Gradvall utmanar sig själv – och får ­uppleva bland det största i livet hittills..

DI - 45 minuter sedan

Comcast bjuder över Fox i slaget om Sky

Den dramatiska auktionen om tv-jätten Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen om Sky och trumfar därmed Fox. Det skriver CNBC..

DI - 45 minuter sedan

Miljardaffären är klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen och köper därmed tv-jätten Sky, det skriver CNBC..

DI - 45 minuter sedan

Miljardaffären uppges vara klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen, det skriver CNBC..

DI - 1 timme sedan

Feltryckt frimärke sålt för 300 000 kronor

Ett ovanligt exemplar av Sveriges första frimärke har sålts på auktion i helgen. Frimärket 3 Skilling Banco gick under klubban för 29..000 euro, nästan 300 000 kronor..

DI - 1 timme sedan

Sociala medier gör hästjobb för hennes ridmärke

Med sociala medier som främsta marknadsföringskanal är ridmodeföretaget Equestrian Stockholm efter tre år världens snabbast växande ridvarumärke på Instagram. I augusti nominerades grundaren Johanna Ingelsson till Årets unga entreprenör..

DI - 1 timme sedan

Manusförfattaren blev deckarstjärna

Stefan Ahnhem är manusförfattaren som blev framgångsrik deckarförfattare. Nu släpps hans fjärde bok, Motiv X. ”Jag tror att vi manusförfattare är duktiga på att driva på handlingen och skapa bladvändare”, säger han.

DI - 2 timmar sedan

Tusentals demonstrerade i Moskva mot höjd pensionsålder

En demonstration mot regeringens impopulära lagförslag om höjd pensionsålder samlade cirka 3.000 människor i Moskva på lördagen. Deltagarna marscherade fram med bildplakat på höga ryska politiker, däribland premiärminister Dmitrij Medvedev, och budskap som "Folkfiende" samt "Skam"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.