DI > Ekonomi

Sunday, 17 December, 18:39

DI - 10 okt 17 kl. 07:59

Ikeas tillväxt nästan borta i SverigeIkea slår nytt rekord i Sverige, men tillväxten har nästan helt stannat av. Just nu pågår ett kraftigt skifte där försäljningen i varuhusen bromsar, medan e-handeln ökar snabbt. Och Sverigechefen Håkan Svedman lovar att Ikea snabbt anpassar sig till kundernas nya beteende..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Sverigechefen Håkan Svedman, Ikea

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikeas, tillväxtnästan , bortai , Sverige
SmålandsPosten - 24 sep 17 kl. 21:57

Prisas: Älmhult är årets tillväxtkommun i Sverige

Älmhult har utsetts till årets tillväxtkommun i Sverige. Bakom utmärkelsen står plattformen Arena för tillväxt..

BT - 19 dec 13 kl. 14:37

Svag tillväxt i Sverige

Finansdepartementet spår att BNP i år växer med 1,0 procent och med 2,4 procent 2014. - Den nya prognosen visar att svensk BNP-tillväxt utvecklas svagt under 2013, säger finansminister Anders Borg.Arbetslösheten landar på 8,0 för i år men sjunker till 7,7 procent nästa år.

Opinionen.se - 19 dec 13 kl. 15:08

Svag tillväxt i Sverige


Finansdepartementet spår att BNP i år växer med 1,0 procent och med 2,4 procent 2014. – Den nya prognosen visar att svensk BNP-tillväxt utvecklas svagt under 2013, säger finansminister Anders Borg. Arbetslösheten landar på 8,0 för i år men sjunker till 7,7 procent nästa år.

HBL - 27 nov 12 kl. 10:39

Tillväxten i Sverige svagare än normalt

Tillväxten i svensk ekonomi för närvarande är betydligt svagare än normalt. Det skriver Konjunkturinstitutet (KI) i Sverige i sin senaste månadsbarometer.Den så kallade barometerindikatorn, som mäter det totala stämningsläget bland företag och hushåll, sjönk i november till 86, från 92,7 i oktober.

Affärsvärlden - 04 feb 16 kl. 11:11

EU-kommissionen: Robust ekonomisk tillväxt i Sverige

EU-kommissionen höjer sina BNP-tillväxtprognos för Sverige avseende åren 2015 och 2016..

Nyhetskanalen - 04 jul 12 kl. 18:09

Borg spår ökad tillväxt i Sverige

Finansminister Anders Borg (M) skriver upp antagandet om BNP-tillväxten i år från 0,4 till 1,1 procent, jämfört med vårens prognos. Arbetslösheten beräknas till 7,5 procent i år, 7,4 procent nästa år och 6,5 procent 2014. - Jag är nöjd när vi har full sysselsättning.

GöteborgsPosten - 19 dec 13 kl. 10:54

Svag tillväxt i Sverige

Finansdepartementet spår att BNP i år växer med 1,0 procent och med 2,4 procent 2014. -Den nya prognosen visar att svensk BNP-tillväxt utvecklas svagt under 2013, säger finansminister Anders Borg..

SvD - 16 jun 14 kl. 05:39

Stockholm tillväxtmotorn i Sverige

Stockholm fortsätter att puttra på som landets tillväxtmotor. Länet hamnar återigen i topp när ekonomiföretaget Visma sätter samman sin så kallade framväxtliga för 2014..

Kristianstadsbladet - 16 jun 14 kl. 05:39

Stockholm tillväxtmotorn i Sverige


Stockholm fortsätter att puttra på som landets tillväxtmotor. Länet hamnar återigen i topp när ekonomiföretaget Visma sätter samman sin så kallade framväxtliga för 2014.De 21 länen listas efter siffror som finns att hämta i officiell statistik från Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Statistiska centralbyrån och Boverket.

BT - 16 jun 14 kl. 05:39

Stockholm tillväxtmotorn i Sverige

Stockholm fortsätter att puttra på som landets tillväxtmotor. Länet hamnar återigen i topp när ekonomiföretaget Visma sätter samman sin så kallade framväxtliga för 2014. De 21 länen listas efter siffror som finns att hämta i officiell statistik från Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Statistiska centralbyrån och Boverket.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

USA tipsade Ryssland om terrorattack

Rysslands president Vladimir Putin har ringt USA:s president Donald Trump för att tacka honom för information som gjort det möjligt att förhindra en terrorattack i Ryssland, enligt Nyhetsbyrån Interfax som refererar till källor från Kreml..

DI - 45 minuter sedan

Spänt inför veckans Riksbanksbesked

När riksbankschef Stefan Ingves på onsdag levererar besked om penningpolitiken är läget mer osäkert än på länge. Och det kan leda till stora rörelser på ränte- och valutamarknaden..

DI - 1 timme sedan

Bo Hugemark m.fl: Gråzonen inbjuder till missförstånd

REPLIK. I och med angreppen mot Georgien och Ukraina förstörde Ryssland den säkerhetsordning i Europa som rått sedan det kalla krigets slut. .

DI - 1 timme sedan

Björn Rosengren: Fiskodling kan rädda Sveriges landsbygd

DEBATT. Sverige bör ändra den restriktiva lagstiftningen kring fisk-, skaldjurs-, ostron-, och musselodling. Det här är en näring som kan få hela Sverige att leva igen.

DI - 2 timmar sedan

Storägare ger H&M underkänt

Marknaden har förändrats mer än vad H&M vill ta till sig, och det behövs troligen en ny ledning för att vända utvecklingen.Det säger stjärnförvaltaren Henrik Didner om den problemtyngda modejätten..

DI - 2 timmar sedan

Byt spår för statsskulden

Alla bristproblem beror inte på pengar, men ibland är pengabrist det viktigaste. Krisen i ordningsmakten och sjukvården beror till exempel på att det offentliga under lång tid bedrivit rovdrift på poliser och sjuksköterskor som därför flyr sina arbetsplatser.   .

DI - 2 timmar sedan

Majoritet av britterna vill stoppa brexit

Den brittiska opinionen har svängt i Brexitfrågan - med bred marginal dessutom. En ny undersökning visar att 51 procent av britterna vill stanna i EU, medan bara 41 procent vill lämna..

DI - 3 timmar sedan

Veckans aktie: Pressad nykomling lockar till köp

Medicinteknikbolaget har inte rosat aktiemarknaden under sin första tid som börsnoterat bolag. Framtida kassaflöde tillsammans med den potentiella nytändning som brukar börja lysa runt avknoppade företag gör aktien köpvärd med en kurspotential på 30 procent. .

DI - 3 timmar sedan

Plågsam utfrågning för Trumps kandidat

Matthew S Petersen är president Trumps kandidat till att bli federal domare i Washington DC. När han frågades ut under ed i kongressen av senatorn John Kennedy blev det plågsamt uppenbart att Petersen inte kunde svara på frågorna om grundläggande juridiska begrepp..

DI - 4 timmar sedan

Biltest: Alfa Romeo siktar mot toppen med Stelvio

Stelvio är uppkallad efter Italiens högsta bergspass (2 757 meter) och det råder inga tvivel om att Alfa Romeo siktar högt med modellen. För två år sedan, 2015, såldes det endast 57 351 Alfa Romeo, om tre år, 2020, ska siffran vara uppe i 400 000..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.