Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 18 June, 21:01

Liknande nyheter

Taggar: Skånetrafikens, ombordpris, fortfarande, olagligt, överklagan, avslås
Sydsvenskan - 06 okt 17 kl. 20:59

Skånetrafikens ombordpris fortfarande olagligt – överklagan avslås

Att ta ut en extra avgift för biljett som köps med betalkort strider mot lagen..

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 16 kl. 10:00

Skånetrafikens ombordpris är olagligt

Priset strider mot lagen enligt förvaltningsrätten..

Sydsvenskan - 12 dec 13 kl. 06:30

Homosexualitet fortsatt olagligt

Sex mellan människor av samma kön är fortfarande olagligt i Indien, slog landets Högsta domstol fast igår. Det uppmärksammade utslaget rev upp ett historiskt beslut i en lägre domstol, enligt vilket det förbud mot homosexualitet som funnits sedan kolonialtiden upphävdes.Enligt Högsta domstolen ska frågan inte avgöras av rättsväsendet, utan i landets parlament..

DN - 20 dec 13 kl. 15:18

Ullenhag: Registret fortfarande olagligt

Åklagaren Mats Åhlund lägger ner förundersökningen mot två tjänstemännen på Skånepolisen som enligt Åhlund inte gjort sig skyldig till brott när de förde register över personer med romsk bakgrund. Men åklagarens beslut innebär inte att registret i sig är mindre allvarligt, säger integrationsminister Erik Ullenhag (FP)..

DalaDemokraten - 07 apr 15 kl. 17:59

"Syftet och metoden är bra - men fortfarande olagligt"

Den 1 april uttalade sig Susanna Okeke, enhetschef för forskning och utvärdering på Arbetsförmedlingen, angående projektet PROGRESS, som DD tidigare skrivit om. Där slår hon ifrån sig anklagelsen att Arbetsförmedlingen skulle bedriva en olaga forskning på arbetslösa individer..

Världen Idag - 22 maj 17 kl. 13:00

Abort fortfarande olagligt i Honduras

Totalförbudet mot abort kvarstår i Honduras, sedan både FN-organ och feminister i landet misslyckats med att få till stånd en lagändring..

YA - 12 dec 16 kl. 15:53

Ombordpris på bussar får bakläxa

Skånetrafiken får inte ta ut ett särskilt ombordpris när man betalar med betal- eller kreditkort. Det beslutar förvaltningsrätten, som nu upphäver ett beslut från regionfullmäktige..

Kristianstadsbladet - 22 nov 13 kl. 08:28

Hur fungerar färdtjänst i Skånetrafikens regi?

Foto: Mats Andersson/TT
Hur fungerar färdtjänsten i Skånetrafikens regi? Ja, visst har det blivit bättre men fortfarande kommer bilarna sent eller rent av uteblir. Samordningen kunde ha varit mycket bättre, framför allt om man åker från och till samma adress.

Skånskan - 13 mar 17 kl. 13:44

Id-kontrollerna knäcker Skånetrafikens ekonomi

Skåne Pendlingen över Öresundsbron fortsätter att minska. Resandet har minskat med nästan en femtedel jämfört med tiden innan id-kontrollerna infördes i januari förra året. ERWP.

YLE - 28 apr 17 kl. 05:29

Morgonkollen: Olagligt att piratstreama, Trump varnar för omfattande konflikt med Nordkorea

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Inrikes Att strömma olagligt uppladdade filmer och tv-serier är antagligen brottsligt i alla EU-länder, efter ett domslut vid EU-domstolen på onsdagen, menar lagexperter. Hittills har det inte varit olagligt att titta på piratmaterial - endast att dela det vidare.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Internationella konstnärer till Pride

Scenkonstnärer från hela världen uppträder under Prideveckan i Stockholm mellan den 1 och 3 augusti. Bland annat besöker den ryska teatergruppen Teatr doc festivalen med sin omtalade dokumentärpjäs "Ut ur garderoben". Dessutom visas världspremiären av ".

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Flera misstänkt skottskadade i Malmö

Polis har larmats till Drottninggatan i Malmö med anledning av en misstänkt skottlossning. Enligt uppgift kan flera personer vara skottskadade, skriver polisen på sin hemsida. Polisen skriver att de finns på plats vid den misstänkta brottsplatsen och fö.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

LFC tappade segern på övertid

Efter två ramträffar blev det tredje gången gillt för Natasha Dowie. Men det räckte inte. Ingibjörg Sigurdardottirs övertidsnick gav 1–1 mellan Linköping och Djurgården.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Forsberg om sin insats: ”Har mer att ge”

Förbundskapten Janne Andersson tog sin stjärnspelare i försvar efter matchen mot Sydkorea..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Norge testar litet elflygplan

Ett litet, eldrivet passagerarflygplan har testats i Norge. Det är första steget mot regeringens målsättning att landet ska börja med eldriven linjeflygtrafik år 2025. – Det här är.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bussar i snigelfart får skåningar att rata kollektivtrafiken

Stora trafikarbeten i Malmö, Lund och Helsingborg får många bussresenärer att cykla..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sverige föll mot arrangörsnationen

De sydkoreanska fotbollsherrarna föll mot Sverige i VM i Ryssland. Sydkoreanerna kan i alla fall trösta sig med att man besegrade Sverige i handboll i stället. I miniturneringen i Seoul så vann Sydkorea med 35–28 mot gästande Sverige.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Isabelle Haak bärgade historisk seger för Sverige

Svenska volleybollstjärnan om titeln och avgörandet..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bakslag för regeringen i brexitröstning

Överhuset i Storbritannien har delat ut ännu ett hårt slag mot premiärminister Theresa May i en omröstning om brexitförhandlingarna. De mer EU-vänligt inställda ledamöterna i överhuset vann omröstningen med 354 mot 235..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Trump skapar amerikansk rymdstyrka

USA:s president Donald Trump vill att den amerikanska militären gör sig redo för rymden. Han har beordrat försvarshögkvarteret Pentagon att skapa en sjätte förgrening inom armén – en "rymdstyrka". – Det är ett stort besked.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.