Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 14 December, 01:47

Helsingborgs Dagblad - 06 okt 17 kl. 20:59

Skånetrafikens ombordpris fortfarande olagligt – överklagan avslåsAtt ta ut en extra avgift för biljett som köps med betalkort strider mot lagen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånetrafikens, ombordpris, fortfarande, olagligt, överklagan, avslås
Sydsvenskan - 06 okt 17 kl. 20:59

Skånetrafikens ombordpris fortfarande olagligt – överklagan avslås

Att ta ut en extra avgift för biljett som köps med betalkort strider mot lagen..

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 16 kl. 10:00

Skånetrafikens ombordpris är olagligt

Priset strider mot lagen enligt förvaltningsrätten..

Sydsvenskan - 12 dec 13 kl. 06:30

Homosexualitet fortsatt olagligt

Sex mellan människor av samma kön är fortfarande olagligt i Indien, slog landets Högsta domstol fast igår. Det uppmärksammade utslaget rev upp ett historiskt beslut i en lägre domstol, enligt vilket det förbud mot homosexualitet som funnits sedan kolonialtiden upphävdes.Enligt Högsta domstolen ska frågan inte avgöras av rättsväsendet, utan i landets parlament..

DN - 20 dec 13 kl. 15:18

Ullenhag: Registret fortfarande olagligt

Åklagaren Mats Åhlund lägger ner förundersökningen mot två tjänstemännen på Skånepolisen som enligt Åhlund inte gjort sig skyldig till brott när de förde register över personer med romsk bakgrund. Men åklagarens beslut innebär inte att registret i sig är mindre allvarligt, säger integrationsminister Erik Ullenhag (FP)..

DalaDemokraten - 07 apr 15 kl. 17:59

"Syftet och metoden är bra - men fortfarande olagligt"

Den 1 april uttalade sig Susanna Okeke, enhetschef för forskning och utvärdering på Arbetsförmedlingen, angående projektet PROGRESS, som DD tidigare skrivit om. Där slår hon ifrån sig anklagelsen att Arbetsförmedlingen skulle bedriva en olaga forskning på arbetslösa individer..

Världen Idag - 22 maj 17 kl. 13:00

Abort fortfarande olagligt i Honduras

Totalförbudet mot abort kvarstår i Honduras, sedan både FN-organ och feminister i landet misslyckats med att få till stånd en lagändring..

YA - 12 dec 16 kl. 15:53

Ombordpris på bussar får bakläxa

Skånetrafiken får inte ta ut ett särskilt ombordpris när man betalar med betal- eller kreditkort. Det beslutar förvaltningsrätten, som nu upphäver ett beslut från regionfullmäktige..

Kristianstadsbladet - 22 nov 13 kl. 08:28

Hur fungerar färdtjänst i Skånetrafikens regi?

Foto: Mats Andersson/TT
Hur fungerar färdtjänsten i Skånetrafikens regi? Ja, visst har det blivit bättre men fortfarande kommer bilarna sent eller rent av uteblir. Samordningen kunde ha varit mycket bättre, framför allt om man åker från och till samma adress.

Skånskan - 13 mar 17 kl. 13:44

Id-kontrollerna knäcker Skånetrafikens ekonomi

Skåne Pendlingen över Öresundsbron fortsätter att minska. Resandet har minskat med nästan en femtedel jämfört med tiden innan id-kontrollerna infördes i januari förra året. ERWP.

YLE - 28 apr 17 kl. 05:29

Morgonkollen: Olagligt att piratstreama, Trump varnar för omfattande konflikt med Nordkorea

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Inrikes Att strömma olagligt uppladdade filmer och tv-serier är antagligen brottsligt i alla EU-länder, efter ett domslut vid EU-domstolen på onsdagen, menar lagexperter. Hittills har det inte varit olagligt att titta på piratmaterial - endast att dela det vidare.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Självmord via poliser växande fråga

Polisen i Skåne ororas över att människor allt oftare försöker att ta sitt liv genom att bli skjutna av polismän. – Det här är ett fenomen som inte fanns när jag jobbade i yttre tjänst. I dag hör jag det mer ofta.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tre bröder döms till fängelse

Tre bröder döms till flera års fängelsestraff för narkotikabrott i Göteborg, rapporterar Göteborgs-Posten. Männen var åtalade för att ha haft drygt tolv kilo cannabis och ett hekto kokain i ett källarförråd. Värdet på drogerna uppskattades till en halv.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Färre dödas i terrordåd. Men hotet består.

Sedan rekordåret 2014 har antalet döda i terrordåd minskat med 44 procent..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bakslag för Trump i senatsomröstning

Den amerikanska senaten har med siffrorna 56-41 röstat för att sätta stopp för USA:s stöd till kriget i Jemen. Sju republikaner röstade ja. Senaten godkände även en resolution som ger Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman skulden för mordet på jou.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nästan färdigt avtal diskuteras på klimatmöte

Ministrarna på FN:s klimatmöte i Katowice i Polen diskuterar delar av ett slutavtal. Huvuduppgiften på mötet är att få ihop ett regelverk för att kunna få Parisavtalet från 2015 att fungera. Under natten mot fredagen har delar av ett slutavtal presenter.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Abortförbudet upphävt i Irland

Parlamentet har antagit en ny lag som för första gången ger kvinnor möjlighet till legal abort..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

WSJ: Utredning öppnad om Trumps installation

Utredningen rör frågor hur medel som samlats in använts av installationskommittén..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Operationssalar stängs efter år av smitta

En patient har avlidit och flera blivit svårt sjuka efter att bakterier i flera år spridits i operationssalarna för ryggkirurgi på Skånes universitetssjukhus i Malmö, rapporterar TV4 Nyheterna. Nu har sjukvårdspolitikerna i Region Skåne beslutat att stä.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

”Doobidoo” kommer tillbaka – med Lasse Kronér

Nu står det klart att det populära SVT-programmet ”Doobidoo” får en ny säsong nästa år och att Lasse Kronér fortsätter som programledare, rapporterar Göteborgs-Posten. – Det känns jättekul. När vi har gått ut med förfrågningar till sådana som vi vill ha.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

EU kräver släppta sjömän i Azovska sjön

Släpp omedelbart alla gripna ukrainska sjömän och deras fartyg, kräver EU:s stats- och regeringschefer av Ryssland. "Det finns inget rättfärdigande i Rysslands användande av militärt våld", skriver ledarna i ett gemensamt uttalande från torsdagens toppm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.