Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 25 September, 14:54

Liknande nyheter

Taggar: Skånetrafikens, ombordpris, fortfarande, olagligt, överklagan, avslås
Sydsvenskan - 06 okt 17 kl. 20:59

Skånetrafikens ombordpris fortfarande olagligt – överklagan avslås

Att ta ut en extra avgift för biljett som köps med betalkort strider mot lagen..

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 16 kl. 10:00

Skånetrafikens ombordpris är olagligt

Priset strider mot lagen enligt förvaltningsrätten..

Sydsvenskan - 12 dec 13 kl. 06:30

Homosexualitet fortsatt olagligt

Sex mellan människor av samma kön är fortfarande olagligt i Indien, slog landets Högsta domstol fast igår. Det uppmärksammade utslaget rev upp ett historiskt beslut i en lägre domstol, enligt vilket det förbud mot homosexualitet som funnits sedan kolonialtiden upphävdes.Enligt Högsta domstolen ska frågan inte avgöras av rättsväsendet, utan i landets parlament..

DN - 20 dec 13 kl. 15:18

Ullenhag: Registret fortfarande olagligt

Åklagaren Mats Åhlund lägger ner förundersökningen mot två tjänstemännen på Skånepolisen som enligt Åhlund inte gjort sig skyldig till brott när de förde register över personer med romsk bakgrund. Men åklagarens beslut innebär inte att registret i sig är mindre allvarligt, säger integrationsminister Erik Ullenhag (FP)..

DalaDemokraten - 07 apr 15 kl. 17:59

"Syftet och metoden är bra - men fortfarande olagligt"

Den 1 april uttalade sig Susanna Okeke, enhetschef för forskning och utvärdering på Arbetsförmedlingen, angående projektet PROGRESS, som DD tidigare skrivit om. Där slår hon ifrån sig anklagelsen att Arbetsförmedlingen skulle bedriva en olaga forskning på arbetslösa individer..

Världen Idag - 22 maj 17 kl. 13:00

Abort fortfarande olagligt i Honduras

Totalförbudet mot abort kvarstår i Honduras, sedan både FN-organ och feminister i landet misslyckats med att få till stånd en lagändring..

YA - 12 dec 16 kl. 15:53

Ombordpris på bussar får bakläxa

Skånetrafiken får inte ta ut ett särskilt ombordpris när man betalar med betal- eller kreditkort. Det beslutar förvaltningsrätten, som nu upphäver ett beslut från regionfullmäktige..

Kristianstadsbladet - 22 nov 13 kl. 08:28

Hur fungerar färdtjänst i Skånetrafikens regi?

Foto: Mats Andersson/TT
Hur fungerar färdtjänsten i Skånetrafikens regi? Ja, visst har det blivit bättre men fortfarande kommer bilarna sent eller rent av uteblir. Samordningen kunde ha varit mycket bättre, framför allt om man åker från och till samma adress.

Skånskan - 13 mar 17 kl. 13:44

Id-kontrollerna knäcker Skånetrafikens ekonomi

Skåne Pendlingen över Öresundsbron fortsätter att minska. Resandet har minskat med nästan en femtedel jämfört med tiden innan id-kontrollerna infördes i januari förra året. ERWP.

YLE - 28 apr 17 kl. 05:29

Morgonkollen: Olagligt att piratstreama, Trump varnar för omfattande konflikt med Nordkorea

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Inrikes Att strömma olagligt uppladdade filmer och tv-serier är antagligen brottsligt i alla EU-länder, efter ett domslut vid EU-domstolen på onsdagen, menar lagexperter. Hittills har det inte varit olagligt att titta på piratmaterial - endast att dela det vidare.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Par körde av vägen – försvann från sjukhuset

Två personer som fördes med ambulans till sjukhus efter att ha kört av vägen på E22 utanför Västervik försvann plötsligt därifrån, rapporterar P4 Kalmar. Mannen och kvinnan ska inte ha fått några allvarligare skador. – Senare blev vi uppringda av sjukhu.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

30-talshus i Havsbaden sålt för 7 400 000 kronor

Vintervägen 14 har fått ny ägare..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Äldre, sjuk och otrygg kvinna får rätt till boende

Kvinnan hade svårt att klara vardagen men nekades särskilt boende..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sauber sparkar Ericsson

Marcus Ericsson får sparken från formel 1-stallet Sauber efter fem år i racingserien. Enligt ett pressmeddelande tar italienaren Antonio Giovinazzi över hans plats som andreförare bakom Kimi Räikkönen nästa år..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Avantgardet ger sig ut på Sverigeturné

Indiebandet Avantgardet ger sig ut på en omfattande Sverigeturné, och nu på fredag släpper de singeln "Alltid bakom er", skriver Gaffa. Totalt kommer bandet att spela på tolv olika orter under hösten och vintern, meddelar bandet på sin hemsida. Den 7 no.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nu kan S ta ansvar – på riktigt.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Illegal fiskodling i Malmö polisanmäls

Fjällkarpar har planterats illegalt i Malmö och nu polisanmäls odlingen, rapporterar Sydsvenskan. Fiskarna finns i flera kommunala vattensamlingar, bland annat i Pildammarna och i dammen på Husie Mosse. – De i Pildammarna är riktigt stora.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Pressad Erdogan på europeisk charmoffensiv

Jihadistproblem i Syrien, djup ekonomisk kris och bottenfrusna relationer med USA. Då reser Turkiets president Recep Tayyip Erdogan till Berlin för att blåsa nytt liv i banden till Tyskland och EU. Frågan är om förbundskansler Angela Merkel har glömt ha.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Katolska kyrkan ber om ursäkt för övergrepp

Tusentals barn och ungdomar har utsatts för sexuella övergrepp av präster i Tyskland. Nu ber katolska kyrkan om ursäkt. – Kyrkan har tittat åt andra hållet, dolt och förnekat de sexuella övergreppen, säger den tyska kyrkans ledare Reinhard Marx.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Skatteverket har lämnat in konkursansökan mot tidigare företrädare för Rockbåten

Innehavarna: "Han har ingenting att göra med verksamheten i dag"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.