DI > Ekonomi

Wednesday, 23 May, 03:24

DI - 05 okt 17 kl. 18:17

USA-börser: Klättringen fortsätter på Wall StreetNew York-börserna fortsatte sin klättring på torsdagen. Före öppning inkom USA-statistik som var marginellt bättre än väntat men som inte gav något direkt avtryck i marknaden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street, York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Klättringenfortsätter på , Wall, Street
DI - 12 apr 17 kl. 22:31

USA-börser: Oro tyngde Wall Street

Börserna på Wall Street tyngdes av fortsatt geopolitisk oro på onsdagen, medan tillflyktstillgångar i form av guld och statspapper fick ett uppåtlyft..

DI - 28 aug 17 kl. 22:11

USA-börser: Blandat på Wall Street

Oljepriset föll drygt två procent när börsveckan på Wall Street drog i gång. En stor del av raffinaderierna har stängts sedan Harvey svept in över Texas, och investerarna oroas över att efterfrågan på amerikansk råolja kommer att minska..

DI - 29 maj 13 kl. 22:09

USA-börser: Tungt på Wall Street

USA-börserna sjönk under onsdagens handel, tyngda av global tillväxtoro och spekulation om att Federal Reserve kan komma att trappa ned på sina månatliga obligationsköp..

DI - 02 aug 13 kl. 17:55

USA-börser: Besvikelse på Wall Street

USA-börserna höll sig vid mindre nedgångar efter mer än två timmar av fredagens handel. En lägre ökning i den amerikanska sysselsättningen än väntat bidrog till att dra ned indexen från torsdagens rekordnivåer..

DI - 12 jun 14 kl. 22:10

USA-börser: Irakoro på Wall Street

Tyngda av svag detaljhandels- och arbetsmarknadsdata från USA och upptrappade oroligheter i Irak sjönk de ledande amerikanska indexen under torsdagens handel. Oljeaktier gick samtidigt mot strömmen..

DI - 19 aug 14 kl. 22:07

USA-börser: Kurslyft på Wall Street

Efter breda uppgångar på måndagen fortsatte USA-börserna högre på tisdagen, med stöd i betryggande bostads- och inflationsdata och en stark rapport från Home Depot..

DI - 30 mar 15 kl. 22:18

USA-börser: Rally på Wall Street

USA-börserna stod för något av ett rally på måndagen. Optimismen grundade sig i miljardaffärer i amerikanska läkemedelssektorn, förhoppningar om stimulanser i Kina och stark amerikansk bostadsförsäljning i februari..

DI - 27 maj 15 kl. 22:10

USA-börser: Grekland lyfte Wall Street

Positiva signaler från Grekland fick USA-börserna att vända upp. Enligt Greklands premiärminister Alexis Tsipras är det krisande landet nära en uppgörelse som kan lösgöra stora utländska lån till den usla ekonomin..

DI - 10 mar 17 kl. 17:36

USA-börser: Jobbdata lyfte Wall Street

USA-börserna steg på fredagen efter stark sysselsättningsstatistik för februari, en siffra som visade den bästa utvecklingen månad-för-månad sedan i juli i fjol..

DI - 24 okt 17 kl. 22:11

USA-börser: Bolagsrapporter lyfte Wall Street

Starka bolagsrapporter fick USA-börserna att vända upp på tisdagen. Tungviktare som Caterpillar och 3M redovisade kvartalsresultat som slog analytikernas förväntningar med råge..

DI - 04 dec 17 kl. 22:19

USA-börser: Bankerna lyfte Wall Street

Veckan började på plus för USA-börserna, optimistiska av att republikanernas plan för skattesänkningar röstats igenom i senaten..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Tunga experterna: Så går bopriserna i år

Maj är traditionellt högsäsong för bostadsköpare, men i år är osäkerheten extra stor kring prisutvecklingen. Här är de senaste prognoserna från några av de tyngsta experterna..

DI - 4 timmar sedan

New York-börser: Stryk för varuhuskedjor

USA-börserna vände ned under de avslutande timmarnas handel på tisdagen. Ökad osäkerhet kring handelsavtal mellan USA och Kina samt geopolitisk oro bidrog till det negativa sentimentet..

DI - 5 timmar sedan

Tesla värvar från Snap

Elbilstillverkaren Tesla har anställt Snaps Stuart Bowers som ny teknikchef (VP och engineering).  Detta meddelar Reuters. .

DI - 5 timmar sedan

Klimatforskare från USA kan erbjudas jobb i Sverige

Amerikanska klimat- och miljöforskare erbjuds forskningsplatser i Sverige. Detta med anledning av USA:s kraftiga nedskärningar inom klimatområdet, som ytterst är ett beslut från president Donald Trump, rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Cyberhotet ökar – kostar svenska bolag miljarder varje år

Via ett enkelt mejl kan cyberkriminella ta kontrollen över ett företag. Cyberhotet ökar ständigt och kostar näringslivet miljardbelopp varje år. Med nya datalagringsdirektivet, GDPR, kan kostnaderna för den som slarvar med säkerheten bli ännu högre.

DI - 5 timmar sedan

Expertens sex tips för högre säkerhet på företaget

Ett ökat cyberhot kräver ett strukturerat arbete med informationssäkerhet. Här ger experten grundläggande tips för att höja säkerhetsnivån i företaget..

DI - 6 timmar sedan

Kinneviks nya ordförande: "Vi kommer göra allt i vår makt”

Kinnevik är berett att göra vad som än krävs för att EU-kommissionen ska godkänna fusionen mellan Tele 2 och Com Hem. Det uppger investmentbolagets nya ordförande Amelia Fawcett i en ­intervju med Di. Hon är också tydlig med att e-handelsjätten Zalando stannar i portföljen..

DI - 6 timmar sedan

Inifrån Silicon Valley: Uppstickarna som utmanar jättarnas monopol

Allt fler människor lockas av företag som nobbar Silicon Valley-jättarnas datainsamling. ”Vi kommer att bevittna skandaler som får Cambridge Analytica att se ut som en bagatell”, säger it-veteranen Brendan Eich till Di. .

DI - 8 timmar sedan

Så var partiledarduellen mellan Lööf och Åkesson

Klockan 19.00 på tisdagen drabbade SD:s Jimmie Åkesson och C:s Annie Lööf samman i en partiledarduell i Di TV och Expressen TV. Så här var den..

DI - 7 timmar sedan

Venezuela: USA:s sanktioner brott mot mänskligheten

Sanktionerna som USA har infört i samband med det venezolanska valet är "ett brott mot mänskligheten", enligt Venezuela..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.