DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 23:07

DI - 05 okt 17 kl. 18:17

USA-börser: Klättringen fortsätter på Wall StreetNew York-börserna fortsatte sin klättring på torsdagen. Före öppning inkom USA-statistik som var marginellt bättre än väntat men som inte gav något direkt avtryck i marknaden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street, York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Klättringenfortsätter på , Wall, Street
DI - 18 jun 18 kl. 22:16

USA-börser: Handelsoro tyngde Wall Street

De ledande börserna på Wall Street inledde handelsveckan med negativa rörelser efter fortsatt oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina. Trump-administrationen meddelade i fredags att den går vidare med sina planerade tullar på ytterligare 50 miljarder dollar mot Kina som har svarat med tullar på amerikanska varor till ett värde på 34 miljarder dollar..

DI - 12 apr 17 kl. 22:31

USA-börser: Oro tyngde Wall Street

Börserna på Wall Street tyngdes av fortsatt geopolitisk oro på onsdagen, medan tillflyktstillgångar i form av guld och statspapper fick ett uppåtlyft..

DI - 28 aug 17 kl. 22:11

USA-börser: Blandat på Wall Street

Oljepriset föll drygt två procent när börsveckan på Wall Street drog i gång. En stor del av raffinaderierna har stängts sedan Harvey svept in över Texas, och investerarna oroas över att efterfrågan på amerikansk råolja kommer att minska..

DI - 15 jun 18 kl. 16:36

USA-börser: Handelskonflikten tynger Wall Street

USA-börserna inleder fredagen nedåt efter att handelskonflikten mellan USA och Kina eskalerat. .

DI - 17 sep 18 kl. 16:32

USA-börser: Tullhot pressar Wall Street

USA-börserna inledde veckans första handelsdag med nedgångar, i linje med den globala börstrenden. Handelskonflikten stod återigen i fokus och rapporter om att USA nu är redo att gå vidare med Kina-tullar bidrog till att investerare minskade sin exponering mot risktillgångar..

DI - 29 maj 13 kl. 22:09

USA-börser: Tungt på Wall Street

USA-börserna sjönk under onsdagens handel, tyngda av global tillväxtoro och spekulation om att Federal Reserve kan komma att trappa ned på sina månatliga obligationsköp..

DI - 02 aug 13 kl. 17:55

USA-börser: Besvikelse på Wall Street

USA-börserna höll sig vid mindre nedgångar efter mer än två timmar av fredagens handel. En lägre ökning i den amerikanska sysselsättningen än väntat bidrog till att dra ned indexen från torsdagens rekordnivåer..

DI - 12 jun 14 kl. 22:10

USA-börser: Irakoro på Wall Street

Tyngda av svag detaljhandels- och arbetsmarknadsdata från USA och upptrappade oroligheter i Irak sjönk de ledande amerikanska indexen under torsdagens handel. Oljeaktier gick samtidigt mot strömmen..

DI - 19 aug 14 kl. 22:07

USA-börser: Kurslyft på Wall Street

Efter breda uppgångar på måndagen fortsatte USA-börserna högre på tisdagen, med stöd i betryggande bostads- och inflationsdata och en stark rapport från Home Depot..

DI - 30 mar 15 kl. 22:18

USA-börser: Rally på Wall Street

USA-börserna stod för något av ett rally på måndagen. Optimismen grundade sig i miljardaffärer i amerikanska läkemedelssektorn, förhoppningar om stimulanser i Kina och stark amerikansk bostadsförsäljning i februari..

DI - 27 maj 15 kl. 22:10

USA-börser: Grekland lyfte Wall Street

Positiva signaler från Grekland fick USA-börserna att vända upp. Enligt Greklands premiärminister Alexis Tsipras är det krisande landet nära en uppgörelse som kan lösgöra stora utländska lån till den usla ekonomin..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Elekta-konkurrenten Varian rapporterar lägre vinst men högre intäkter än väntat

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:06 dollar för det brutna räkenskapsårets första kvartal..

DI - 45 minuter sedan

Fordonsjätten Ford bommar vinstförväntningarna

Ford redovisar en nettoförlust på 116 miljoner dollar, motsvarande 3 cent per aktie. Justerat för jämförelsestörande poster uppgick resultatet till 30 cent per aktie..

DI - 45 minuter sedan

Texas Instruments levererar lägre intäkter men bättre resultat än väntat

Det amerikanska teknikbolaget Texas Instruments bommar förväntningarna på intäkterna men levererar ett bättre resultat per aktie än väntat. Prognoserna för första kvartalet ligger samtidigt något lågt jämfört med snittprognoserna i Bloombergs analytikersammanställning..

DI - 1 timme sedan

Spelmiljardären: ”Det finns ett visst mått av hyckleri i den här branschen”

Spelreklam får mycket kritik – och nu bör branschen ta itu med saken på egen hand innan myndigheter blandar sig i, säger Unibetgrundaren Anders Ström i en intervju med Di. Han avslöjar också hemligheten bakom Kindreds framgång och vad han tror kommer att hända på den svenska spelmarknaden..

DI - 1 timme sedan

Wall Street vänder upp kort innan stängning

Wall Street vänder upp igen under den sista handelstimmen. Strax innan stängning är storbolagsindex S&P 500 upp 0,1 procent efter att som mest ha tappat 0,7 procent tidigare under kvällen..

DI - 1 timme sedan

Debatt: Regeringen måste låna till snabbtågen

DEBATT. Överenskommelsen mellan S, MP, C och L slår fast att stambanor för höghastighetståg ska färdigställas och finansieringsdiskussionerna återupptas. För en så omfattande investering räcker inte Trafikverkets investeringsbudget, skriver företrädare för fyra handelskamrar.

DI - 1 timme sedan

Buffet-favoriten Synchrony går mot bästa börsdagen någonsin efter stark rapport

Kreditkortsbolaget Synchrony Financial ser ut att göra sin bästa dag någonsin på Wall Street. Med mindre än en timme kvar av onsdagshandeln är aktien upp 10,8 procent på en stark kvartalsrapport..

DI - 1 timme sedan

Expert: Början på slutet för Maduro

Venezuelas oppositionsledare Juan Guaidó utropade sig på onsdagen till landets tillfällige president, och erkändes snabbt av en rad länder, inklusive USA. "Jag tror inte att Maduro kommer behålla makten året ut", säger Latinamerikaexperten Edme Dominguez..

DI - 2 timmar sedan

Rapporten tar tempen på svagt affärsområde

Ericssons bokslutsrapport på fredagen ger svar på ett antal centrala frågor. Då vet marknaden om lönsamheten fortsätter upp, om Ericsson har lyckats slå mynt av paniken runt Huawei – och hur sjuk patienten Digitala tjänster är..

DI - 2 timmar sedan

Rekar: Affärsvärlden ser köpläge i Qliro efter uppdelningen

I den senaste utgåvan av Affärsvärlden får Qliro, Kopparbergs och Bonheur köprekommendationer medan I-Tech får rekommendationen sälj..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.