GT > Nyheter

Friday, 29 May, 07:50

GT - 30 sep 17 kl. 19:31

Misstänkt handgranat hittad på parkeringEtt misstänkt farligt föremål har hittats på en parkering i Kungsbacka, skriver GP.–  Föremålet hittades av allmänheten. Vi misstänker att det är en handgranat för att det ser ut som en handgranat, säger Henrik Sterner, vakthavande befäl vid polisen i Väst, till tidningen.Polisens bombtekniker har kallats till platsen. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
Kungsbacka, GP, Henrik Sterner, Väst

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, handgranat, hittad, parkering
Skånskan - 13 apr 16 kl. 18:36

Misstänkt handgranat hittad

Nyheter Vid halv sex kommer det larm om att polisen hittat en misstänkt handgranat. Det var när de skulle kontrollera en person på Eneborgsplatsen som man hittade en handgranat bland mannens ägodelar. Det är oklart om granaten är äkta eller inte men man har spärrat av ett område runt platsen i väntan på att personal från nationella bombskyddet kommer till platsen.

Sydsvenskan - 16 jun 15 kl. 11:36

Misstänkt handgranat hittad

En misstänkt handgranat har hittats på Järvafältet i norra Stockholm. En polispatrull är på plats och har spärrat av området.— Man undersöker vad det kan vara och har kontakt med bombtekniker för att se vilka säkerhetsåtgärder som man ska vidta, säger Kia Samrell, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 15 kl. 11:36

Misstänkt handgranat hittad

En misstänkt handgranat har hittats på Järvafältet i norra Stockholm. En polispatrull är på plats och har spärrat av området.— Man undersöker vad det kan vara och har kontakt med bombtekniker för att se vilka säkerhetsåtgärder som man ska vidta, säger Kia Samrell, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Expressen - 19 jun 12 kl. 11:06

Misstänkt handgranat hittad i Stockholm

En misstänkt handgranat ligger utanför dörren till ett företag på Frejgatan i Stockholm. Polisens bombtekniker är på väg till platsen..

Expressen - 18 aug 13 kl. 10:18

Misstänkt handgranat hittad i Umeå centrum

En misstänkt handgranat har hittats i centrala Umeå, skriver Västerbottens-Kuriren. Polisen har spärrat av delar av centrum och en bombgrupp från Stockholm är på väg till staden..

Expressen - 30 sep 14 kl. 09:23

Misstänkt handgranat hittad i Barkarby

Polisen har spärrat av ett område i Barkarby i nordvästra Stockholm efter att en misstänkt handgranat hittats. Bombtekniker undersöker just nu föremålet..

UNT - 16 jun 15 kl. 11:35

Misstänkt handgranat hittad

En misstänkt handgranat har hittats på Järvafältet i norra Stockholm..

Metro - 16 jun 15 kl. 11:36

Misstänkt handgranat hittad

En misstänkt handgranat har hittats på Järvafältet i norra Stockholm. En polispatrull är på plats....

UNT - 24 aug 15 kl. 15:45

Misstänkt handgranat hittad i Uppsala

Nationella bombgruppen inkopplad sedan en misstänkt handgranat hittats på en byggarbetsplats i Uppsala..

Expressen - 19 nov 15 kl. 10:02

Misstänkt handgranat hittad i Ystad

Polisen har spärrat av ett mindre område på Stickgatan i Ystad där en misstänkt handgranat har hittats. Bombgruppen är på väg dit.– Föremålet ligger på marken utomhus.

GT - 13 jan 18 kl. 18:59

Misstänkt handgranat hittad – Bombskyddet på väg

En misstänkt handgranat har hittats i Högsbo. Polisen har spärrat av området och bombskyddet är på väg..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Två bilar i krock på E20 – en till sjukhus

Två bilar har krockat på E20 i höjd med Flodamotet på fredagsmorgonen.Olyckan inträffade i södergående riktning som inledningsvis var helt avstängd. Enligt SOS Alarm har en person förts till sjukhus i ambulans.

GT - 2 timmar sedan

Ojämlikheten har burit in smittan på äldreboendena

Coronapandemin sätter fingret på hur eftersatt äldreomsorgen är i allmänhet. Situationen har inte blivit bättre med en rejält underfinansierad äldreomsorg i hela Göteborg, skriver riksdagsledamoten Johan Büser (S)..

GT - 7 timmar sedan

Den nya spårvägen på Hisingen försenas – igen

Den nya spårvägen på Hisingen försenas – igen.Orsaken är enligt trafikkontoret att det pågår så många övriga byggprojekt i stadsdelen. – Det handlar om hur mycket maskiner och material man kan omsätta.

GT - 9 timmar sedan

Mc-förare voltade – förd till sjukhus

En mc-förare körde på torsdagskvällen in i en refug och voltade i Hällingsjö.Personen fick föras till sjukhus med ambulans..

GT - 11 timmar sedan

Beskedet till Falkenberg – efter hemtjänstbråket

De flesta i riksdagens socialutskott anser att kommuner ska ha rätt att tillfälligt neka hemtjänst till tillresta sommargäster.Socialutskottet föreslår nu att riksdagen uppmanar regeringen att snabbt ta fram ett lagförslag.– Det gläder mig.

GT - 12 timmar sedan

Polis skadad efter skottlossning

En person avlossade på torsdagen skott mot polisen på en camping i Stenungsund, skriver GP.– En polis skadas och allmänhet skadas också, de får splitter på sig. Det är inga direkta träffar med skott, men de får splitterskador, vad vi vet nu, säger Peter Adlersson vid polisen till tidningen..

GT - 13 timmar sedan

Nilssons hyllning: ”Du var född ledare”

Det pratades mycket om Gunnar Larssons breda intresse för idrott, politik och kultur vid begravningen.Förra partikamraten Ann-Sofie Hermansson, på plats i Domkyrkan, kallade honom hedersman.IFK Göteborg-ikonen Torbjörn Nilsson hade spelat in en hälsning till sin förre ordförande.

GT - 17 timmar sedan

Stort pådrag i centrala Kungsbacka

Under torsdagseftermiddagen är det ett stort pådrag i centrala Kungsbacka.Norra Halland skriver att en gata är avspärrad..

GT - 17 timmar sedan

Ikonen lämnar – drar inte jämnt med huvudtränaren

GÖTEBORG. Magnus Wislander, 56, lämnar Redbergslid.Legendaren drar inte jämnt med huvudtränaren Jasmin Zuta, 38.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.