Barometern > Nyheter

Sunday, 29 November, 15:16

Barometern - 30 sep 17 kl. 17:40

Morgontidiga besökare hos pumpaodlareKunder som hänger på låset för att köpa en pumpa, ett årligt besök i en trädgård eller oväntad efterfrågan på tandpetare. Ölands skördefest bjöd som vanligt besökare och deltagare på ett smörgåsbord av upplevelser..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgontidiga, besökare, hos, pumpaodlare
Trelleborgs Allehanda - 26 feb 14 kl. 09:45

Turistbyrån har fått färre besökare

En ny generation turister växer upp. De söker hellre information via nätet än kommer in till turistbyråer. Det är förklaringen som ges till att Trelleborgs turistbyrå har tappat 16 procent av sina besökare på ett år.

Nya Wermlands Tidningen - 24 nov 13 kl. 14:16

Många besökare hos Frälsningsarmén

Traditionen med en julmarknad hos Frälsningsarmén sträcker sig ända tillbaka till 1976. Anledningen till den första julmarknaden var att få in pengar till renovering av Borgen. – Jag minns att vi var i en samlingslokal i källaren på Sparbanken, säger Paul Blomgren..

Barometern - 17 aug 14 kl. 12:05

Lugn natt i länet ? trots flera tusen besökare

Ironman lockade flera tusen besökare men detta var inget som märktes hos polisen. Det var en ovanligt lugn lördagsnatt. Under Ironman fylldes gator och torg i Kalmar och även vägarna längs med cykeletappen på Öland med flera tusen besökare.

BT - 28 okt 14 kl. 12:44

Stadsparksbadet lockar rekordmånga besökare

Än duger 30-åringen! Stadsparksbadet har lockat rekordmånga badare de senaste dagarna. – Så många som var här i måndags har det inte varit sedan 90-talet, säger Stefan Frisk, föreståndare för Stadsparksbadet.

YA - 07 jun 14 kl. 17:02

Marknaden lockade tusentals besökare

Foto: Mark Hanlon
Godis, tofflor, musik, kläder eller kanske rentav ett nytt kök. Utbuden var många på Skurups marknad som med lördagens strålande solsken lockade tusentals besökare.
Linda Hultgren stod och bläddrade bland cd-skivorna hos en av marknadens 140 knallarna.

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 07:00

Många besökare i nordost

Foto: Tommy Svensson
Årets sommar har fört fler turister än vanligt till nordost med ont om boenden som följd. Vid sidan om sportevenemangen är det naturen som drar besökare hit.
Att det är betydligt mer turister än vanligt märks på turistbyrån i Kristianstad.

Skånskan - 03 jun 16 kl. 21:15

Trots unga konstnärer – få besökare

MALMÖ Det var lite tunnsått med besökare när årets konstmässa började på Luftkastellet på fredagen. Den stora nyheten var avdelningen med unga konstnärer.– Vi har bjudit in sex talangfulla konststuderande från Östra Grevie folkhögskola som visar upp en blandning av sensuella foton av Oscar Collin, tusch på foto av Anna Åhrén och Martin Olssons uttrycksfulla illustrationer, berättar Malin Rydell.

Skånskan - 15 aug 16 kl. 14:00

Ystadbostäder öppnar framsidan för besökare

YSTAD Ystadbostäder öppnar kontorets framsida till Stortorget mitt emot Mariakyrkan för besökare.
– Det är inte bra att kunderna måste gå in på baksidan och förbi soptunnor för att komma in, säger arkitekt Ulf Karmebäck.
– Det kändes självklart att jag skulle ta itu med det omedelbart.

BLT - 11 jun 12 kl. 06:29

Storvinst trots färre besökare

Sweden Rock-arrangörerna ser ljust på framtiden.
Trots att festivalen inte var slutsåld i år.
?

Dagensanalys.se - 08 okt 16 kl. 12:46

Favoritplatsen för alla digitala marknadsförare – 40818 besökare läste 226619 artiklar i september

Digital marknadsföring är den hetaste trenden just nu, hälften av alla medieinvesteringar kommer att vara digitala 2017. Dmexco världens största digitala mässa i Köln hade 50700 besökare under 14-15 september, allt fler marknadsförare leder av digital ångest då det har svårt att hänga med i den snabba utvecklingen. Allt fler besöker oss på Dagensanalys.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.