Nyteknik > Teknik

Tuesday, 24 October, 07:50

Nyteknik - 26 sep 17 kl. 15:01

Bill Gates har bytt telefon – det blev inte till en IphoneBill Gates har bytt mobiltelefon. Om han klev över till Iphone? Nix..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Gates, Iphone

Dela artikeln

24 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bill, Gateshar , bytt, telefondet blev inte till , en Iphone
Dagens PS - 16 aug 17 kl. 10:29

Bill Gates skänker bort 37 miljarder

Mottagaren av rekordsumman är dock okänd. Bill Gates har donerat aktier i Microsoft värda 4,6 miljarder dollar, motsvarande 37 miljarder kronor. Det framgår av inskickade dokument, rapporterar Bloomberg News.

Mobil - 27 sep 17 kl. 14:28

Bill Gates avslöjar: Har Android-telefon

Microsofts grundare Bill Gates borde väl rimligtvis köra Windows 10 på mobilen, alternativt ha någon äldre Windows Phone-enhet? Icke då. Gates avslöjar nu i en intervju med Fox News att han faktiskt kör Android..

Dagens PS - 07 nov 16 kl. 12:25

IT-toppen: Därför skar det sig med Bill Gates

Steve Ballmer har gjort sig känd som en av techvärldens mest högljudda vd:ar. Dagens PS har tidigare skrivit om när han har spårat ur på scen eller när han försökt stampa sönder en Iphone. Amerikanska Bloomberg har fått sig en pratstund med den bullrige och frispråkige it-bossen som i dag är ägare av basketlaget LA Clippers.

Dagen - 06 apr 11 kl. 10:18

Alf Svensson hyllar Bill Gates efter samtal om bistånd

Stängda ekonomier är ett stort hot mot invånarna i fattiga länder. Det och att hjälpen inte bara ska vara till för rika betonade Bill Gates när han i går besökte Europaparlamentet i Strasbourg för att diskutera bistånd.

Alf Svensson (KD) var en av deltagarna i mötet med Microsoft-grundaren.

Dagensanalys.se - 20 mar 17 kl. 13:31

De tre hetaste jobben enligt Bill Gates

När Bill Gates var ung var det en fördel att ha datorer som intresse, och han kunde rida på den datorutveckling som då skedde. Idag är datorer en självklarhet, men vilka är då de jobb med störst potential idag? När Bill Gates var ung hoppade han av skolan för att satsa på datorer, något som han menade delvis berodde på tur eftersom datorer då precis började förändra världen.

Entreprenör24 - 20 dec 13 kl. 11:21

Var med i julklappslotteri – fick paket av Bill Gates

Microsofts grundare Bill Gates blev en lycklig persons hemliga jultomte men hon fick inte den iPad hon önskat sig.  Billionären bill Gates deltog i det sociala forumet Reddit’s hemliga julklappslotteri där tiotusentals människor byter klappar över julen. En person, Rachel, blev minst sagt förvånad när hon fick sin present som bestod av en gosedjursko, en National Geographic resebok och en riktig ko i form av en donation i hennes namn.

Dagens PS - 21 feb 17 kl. 11:17

Bill Gates vill beskatta robotar

När allt fler arbeten automatiseras ställs frågan på sin spets hur välfärden ska kunna upprätthållas och bekostas. Enligt vissa experter kan hälften av jobben – med fokus på industrin – komma att utföras av robotar inom en snar framtid och i ljuset av det förs diskussioner bland annat inom EU om hur tekniken slår mot välfärden. Parlamentsledamöter diskuterar behovet av en robotskatt som en effekt av att tekniken orsakar akut arbetsbrist bland människor i medlemsstaterna.

Nyheter 24 - 01 apr 11 kl. 16:58

Bill Gates anklagad för konspiration av exkollega


Paul Allen, en av medgrundarna till Microsoft hörde hur Bill Gates och Steve Ballmer talade om hur de skulle köpa ut honom billigt ur företaget när Allen hade cancer. SEATTLE. Paul Allen, en av medgrundarna till mjukvarujätten Microsoft, har anklagat sin tidigare affärspartner Bill Gates för att tillsammans med företagets nuvarande vd Steve Ballmer ha konspirerat mot honom i syfte att ta över hans aktieandelar.

Kristianstadsbladet - 21 jan 14 kl. 07:42

Bill Gates om biståndets betydelse


Kampen mot fattigdomen i världen skadas allvarligt av tre myter. Det anser en av världens rikaste män, Microsofts grundare Bill Gates, som också är en av världens största biståndsgivare genom stiftelsen Melinda och Bill Gates Foundation.I en intervju med Sveriges Radios USA-korrespondent Agneta Furvik utvecklar han sina tankegångar.

BT - 21 jan 14 kl. 07:45

Bill Gates om biståndets betydelse

Kampen mot fattigdomen i världen skadas allvarligt av tre myter. Det anser en av världens rikaste män, Microsofts grundare Bill Gates, som också är en av världens största biståndsgivare genom stiftelsen Melinda och Bill Gates Foundation. I en intervju med Sveriges Radios USA-korrespondent Agneta Furvik utvecklar han sina tankegångar.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 45 minuter sedan

Problem med Googles senaste telefon

Lanseringen av den nya versionen av Googles telefon Pixel har kantats av problem..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Räder mot tyska biljättar efter misstankar om kartell

EU:s utredning av en misstänkt tysk bilkartell växer..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Nio av tio är positiva till övervakningskameror

Lagstiftning ämnad att värna den personliga integriteten står i vägen för ökad kameraövervakning på allmänna platser. Men en färsk undersökning visar att nio av tio är positiva till kameror..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Professor till misstänkta fildelare: Betala inte!

Tusentals kravbrev har skickats till misstänkta fildelare i Sverige. Men den som har fått ett brev kan kasta det, säger Sanna Wolk, professor i upphovsrätt..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Konspirationsteoretiker ser verkligen världen på ett annat sätt

Konspirationsteoretiker är inte galna, de ser bara världen på ett annat sätt, har en grupp psykologer kommit fram till..

Nyteknik - 16 timmar sedan

De inför högre trängselskatt för miljöfarliga bilar

London inför en ny avgift för de allra äldsta och mest miljöfarliga bilarna, säger den brittiska huvudstadens borgmästare Sadiq Khan..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Googles internetballonger aktiverade över Puerto Rico

För några år sedan lanserade Google Project Loon. Nu har företaget använt dessa internetballonger för andra gången någonsin..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Här är branschen som lyfter svensk teknikindustri

Goda tider för motorfordonsindustrin var främsta anledningen till att antalet anställda inom teknikkoncerner i Sverige ökade i fjol, för andra året i rad..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Här öppnar långtidshotellet för bostadslösa it-konsulter

Bostadsbristen skapar rekryteringsproblem för Stockholms it-bransch. Ett nytt hotell ska göra det enklare för bolagen att hitta husrum åt sin anställda..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Svenskundervisning integrerar internationella talanger

Med ett pragmatiskt och kreativt fokus i svenskundervisningen hjälper Swedish for Professionals företag att ta tillvara på global kompetens..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.