Nyteknik > Teknik

Tuesday, 23 January, 05:17

Nyteknik - 26 sep 17 kl. 15:01

Bill Gates har bytt telefon – det blev inte till en IphoneBill Gates har bytt mobiltelefon. Om han klev över till Iphone? Nix..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Gates, Iphone

Dela artikeln

28 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bill, Gateshar , bytt, telefondet blev inte till , en Iphone
Dagens PS - 16 aug 17 kl. 10:29

Bill Gates skänker bort 37 miljarder

Mottagaren av rekordsumman är dock okänd. Bill Gates har donerat aktier i Microsoft värda 4,6 miljarder dollar, motsvarande 37 miljarder kronor. Det framgår av inskickade dokument, rapporterar Bloomberg News.

Mobil - 27 sep 17 kl. 14:28

Bill Gates avslöjar: Har Android-telefon

Microsofts grundare Bill Gates borde väl rimligtvis köra Windows 10 på mobilen, alternativt ha någon äldre Windows Phone-enhet? Icke då. Gates avslöjar nu i en intervju med Fox News att han faktiskt kör Android..

Dagens PS - 07 nov 16 kl. 12:25

IT-toppen: Därför skar det sig med Bill Gates

Steve Ballmer har gjort sig känd som en av techvärldens mest högljudda vd:ar. Dagens PS har tidigare skrivit om när han har spårat ur på scen eller när han försökt stampa sönder en Iphone. Amerikanska Bloomberg har fått sig en pratstund med den bullrige och frispråkige it-bossen som i dag är ägare av basketlaget LA Clippers.

Dagen - 06 apr 11 kl. 10:18

Alf Svensson hyllar Bill Gates efter samtal om bistånd

Stängda ekonomier är ett stort hot mot invånarna i fattiga länder. Det och att hjälpen inte bara ska vara till för rika betonade Bill Gates när han i går besökte Europaparlamentet i Strasbourg för att diskutera bistånd.

Alf Svensson (KD) var en av deltagarna i mötet med Microsoft-grundaren.

Dagensanalys.se - 20 mar 17 kl. 13:31

De tre hetaste jobben enligt Bill Gates

När Bill Gates var ung var det en fördel att ha datorer som intresse, och han kunde rida på den datorutveckling som då skedde. Idag är datorer en självklarhet, men vilka är då de jobb med störst potential idag? När Bill Gates var ung hoppade han av skolan för att satsa på datorer, något som han menade delvis berodde på tur eftersom datorer då precis började förändra världen.

Dagens PS - 13 nov 17 kl. 15:51

Bill Gates i superprojekt – ska bygga smart stad

Här ska Microsoft-grundaren bygga morgondagens samhälle. Bill Gates har genom sitt investeringsföretag Belmont Partners köpt upp stora områden i närheten av Phoenix, Arizona, för en blivande smart stad. Det rapporterar Sky News.

Entreprenör24 - 20 dec 13 kl. 11:21

Var med i julklappslotteri – fick paket av Bill Gates

Microsofts grundare Bill Gates blev en lycklig persons hemliga jultomte men hon fick inte den iPad hon önskat sig.  Billionären bill Gates deltog i det sociala forumet Reddit’s hemliga julklappslotteri där tiotusentals människor byter klappar över julen. En person, Rachel, blev minst sagt förvånad när hon fick sin present som bestod av en gosedjursko, en National Geographic resebok och en riktig ko i form av en donation i hennes namn.

Dagens PS - 21 feb 17 kl. 11:17

Bill Gates vill beskatta robotar

När allt fler arbeten automatiseras ställs frågan på sin spets hur välfärden ska kunna upprätthållas och bekostas. Enligt vissa experter kan hälften av jobben – med fokus på industrin – komma att utföras av robotar inom en snar framtid och i ljuset av det förs diskussioner bland annat inom EU om hur tekniken slår mot välfärden. Parlamentsledamöter diskuterar behovet av en robotskatt som en effekt av att tekniken orsakar akut arbetsbrist bland människor i medlemsstaterna.

Nyheter 24 - 01 apr 11 kl. 16:58

Bill Gates anklagad för konspiration av exkollega


Paul Allen, en av medgrundarna till Microsoft hörde hur Bill Gates och Steve Ballmer talade om hur de skulle köpa ut honom billigt ur företaget när Allen hade cancer. SEATTLE. Paul Allen, en av medgrundarna till mjukvarujätten Microsoft, har anklagat sin tidigare affärspartner Bill Gates för att tillsammans med företagets nuvarande vd Steve Ballmer ha konspirerat mot honom i syfte att ta över hans aktieandelar.

Kristianstadsbladet - 21 jan 14 kl. 07:42

Bill Gates om biståndets betydelse


Kampen mot fattigdomen i världen skadas allvarligt av tre myter. Det anser en av världens rikaste män, Microsofts grundare Bill Gates, som också är en av världens största biståndsgivare genom stiftelsen Melinda och Bill Gates Foundation.I en intervju med Sveriges Radios USA-korrespondent Agneta Furvik utvecklar han sina tankegångar.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 11 timmar sedan

Oklara regler – men trimmade elcyklar kan vara olagligt

Försäljningen av elcyklar har ökat kraftigt de senaste åren och i julas utsåg Svensk handel elcykeln till årets julklapp. Regeringen har också gett försäljningen en skjuts med löfte om ett bidrag till köpet..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Nordea-anställda förbjuds handla med bitcoin

Nordea förbjuder alla sina 31 000 anställda att handla med bitcoin och andra kryptovalutor. Banken är rädd för att personal kan hamna i en situation som är oetisk eller rent kriminell..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Hovrätten: Nytt förslag om datalagring strider mot EU-rätten

Det är högst tveksamt om det nya förslaget om datalagring av trafikuppgifter är förenligt med EU-rätten. Det anser Hovrätten för övre Norrland i sitt remissvar..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Forskarnas lösning: Japanska tåget skäller och frustar

Rådjur på banvallarna hotar Japans omhuldade punktlighet. Nu har forskare hittat en lösning på problemet. Tågen spelar upp ljud av frustande rådjur och skällande hundar..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Rapport: Tesla sist i autonoma racet

Teslas har länge setts som en teknikledare inom området självkörande bilar. Men enligt en ny studie får tillverkaren svidande kritik. Istället för topposition i det autonoma racet – kommer de på en sistaplats..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Ny nanorobot bygger molekyler i rasande fart

Nanorobotar som används för att designa läkemedel kan arbeta upp till 100 000 gånger snabbare om de styrs med elektriska impulser, visar ny forskning..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Kinas nya ”vätgasstad” ska få 3 000 bränslecellsbilar

20 vätgasmackar och 3 000 bränslecellsbilar ska finnas i kinesiska Wuhan år 2020 vilket ska göra den till en vätgasstad, enligt en ny utvecklingsplan..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Ny Teknik tar större plats i Almedalen

Målet är att vara den viktigaste platsen för samtal och debatt om hur tekniken påverkar vår framtid..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Allt vi vet om Android P

Här samlar vi allt vi vet, allt vi tror oss veta, och alla rykten om specifikationer i Googles nya operativsystem Android 9.0 – Android P..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Orkanvind hjälpte Norwegian-plan sätta rekord över Atlanten

En Norwegian-flygning från New York till London har satt nytt rekord för vanliga trafikplan över Atlanten. 5 timmar och 13 minuter är den snabbaste resan sedan Concordes tid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.